Billige flybilletter til Tenerife

Billige flyreiser til Tenerife

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 799 kr for enveisflyvninger og 1 959 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Swiss International Air Lines
Iberia
KLM

Fly til Tenerife

Fly til Tenerife

Det er enkelt å komme seg med fly til Tenerife fra flere norske flyplasser, og det tilbys en rekke flyvninger med ulike flyselskaper til og fra denne populære ferieøya. På Expedia kan du finne billige flybilletter til Tenerife, og bestiller du leie av bil og overnatting samtidig, kan du spare penger.

Tenerife er den største av Kanariøyene og er en del av Spanias provins Santa Cruz de Tenerife. Øya har en variert natur og kan by på alt fra skog til innbydende sandstrender og fjellområder med gode turmuligheter. De fleste og mest populære turistområdene ligger i den sørlige delen av øya, hvor du også finner øyas hovedflyplass, og hvor klimaet generelt sett er tørrere og bedre enn i nord.

Flyvninger til Tenerife fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Tenerife fra flere norske flyplasser, som Oslo Lufthavn (OSL), Moss Lufthavn Rygge (RYG), Bergen Lufthavn (BGO) og Trondheim Lufthavn (TRD) ukentlig i vintersesongen. Flyr du utenom høysesongen, må du belage deg på å måtte bytte fly underveis, noe du for eksempel kan gjøre i London eller Madrid.

De fleste turistene bestiller flybilletter til Tenerife om vinteren for å unngå kulden i hjemlandet, og for å kunne ligge på en varm strand. Er du tidlig ute med å bestille, kan du finne billige flyreiser hit, selv i høysesongen, og du kan spare mye tid på å reise hit nettopp når de fleste andre gjør det, siden det da tilbys direkteflyvninger fra Norge til Tenerife.

Fly til Tenerife Sur lufthavn (TFS) og fra Tenerife Norte lufthavn (TFN)

Satser du på en direkteflyvning fra en norsk flyplass til Tenerife, vil du lande på Tenerife Sur lufthavn (TFS), som er øyas største flyplass. Skal du videre med fly til en annen av Kanariøyene eller til Spanias fastland, kan du satse på en flyvning fra den mindre flyplassen Tenerife Norte (TFN).

Tenerife Sur lufthavn (TFS) ligger helt sør på øya, mens Tenerife Norte lufthavn (TFN) ligger i nord. Det går buss mellom de to flyplassene, og du kommer deg enkelt og greit fra begge to til kjente turiststeder som Puerto de la Cruz og Los Cristianos med buss. Du kan også ta drosje, og flere av øyas hoteller tilbyr dessuten transport for gjestene som kommer, fra og til flyplassen.

Hvor du kan overnatte

Etter å ha fastsatt datoene for din ferie til Tenerife, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du i Puerto de la Cruz, som ligger i nord, vil du ha kort vei til svarte sandstrender, en av Europas største dyreparker og en vakker botanisk hage. Velger du i stedet å overnatte i Los Cristianos i sør, vil du kunne oppleve innbydende strender, en livlig stemning og et hav av aktiviteter. Foretrekker du bylivet, kan du satse på å overnatte i hovedstaden Santa Cruz, som byr på gode shoppingmuligheter og kunst og kultur.

Uavhengig av hvilket område du foretrekker, kan du bestille både flyvninger og overnatting på Expedia.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Tenerife som følge av COVID-19?
For tiden er det mange flyselskaper som gir deg flere alternativer. Gå til kundeserviceportalen vår for å finne detaljert informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyturen til Tenerife på grunn av COVID-19.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Tenerife med fleksible regler for endring?
Det gjør du ved å bruke det kjekke filteret <<Ingen gebyrer for endring>>. Bare tast inn avreisested, ankomststed og reisedatoene dine, velg <<Søk>>, og marker i ruten like under <<Fleksible regler for endring>> (på venstre side). Expedia gjør det lett å finne rimelige og fleksible flybilletter til Tenerife.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Tenerife under COVID-19?
Hvis dette er første gang du reiser siden koronautbruddet, har du nok fått øye på de mange nye reglene. Les gjennom disse tipsene, så får du en enda bedre opplevelse under besøket i Tenerife.

 • Sett deg inn i retningslinjene du må følge både der du reiser fra og dit du skal. Det kan hende de lokale restriksjonene fører til at du ikke kan reise, så pass på å ha full oversikt før du bestiller.
 • Behold munnbindet på på alle steder der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli bedt om å fjerne munnbindet et øyeblikk for at du skal kunne bekrefte hvem du er.
 • For å redusere faren for smitte må du skanne boardingkortet i leseren og deretter vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til lufthavnbetjentene direkte.
 • Enkelte steder er det tillatt å ta med opptil 350 ml antibac i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av bagasjen for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • Plasser personlige eiendeler som mobil, nøkler og lommebok i håndbagasjen i stedet for på brettet i sikkerhetskontrollen, så minimerer du antallet personer som tar på tingene.
 • Hold alt spiselig for seg og utenfor håndbagasjen når du går gjennom sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at vekteren må åpne vesken din hvis du har plassert maten i gjennomsiktige poser på brettet.

Hvordan finner jeg billige billetter til Tenerife?
Bestill i god tid, fly til andre flyplasser i nærheten, bruk bonuspoengene dine – mulighetene er mange! Du kan også benytte deg av den praktiske funksjonen <<Fleksible datoer>> på Expedia. Søk etter fly til Tenerife, og bruk funksjonen til å se en oversikt over prisene på datoene i nærheten. De sju siste dagene var den laveste prisen på fly til Tenerife 1 959 kr.
Hvor mye koster en flyreise til Tenerife?
Prisen for en billett tur-retur til Tenerife har de siste sju dagene ligget på mellom 1 959 kr og 2 418 kr. Hvis du hadde reist én vei fra Bergen (BGO), kunne du ha bestilt billett til bare 799 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Tenerife?
Så snart du har bestemt deg for hvor du skal i Tenerife, kan du velge blant disse ledende flyplassene:

 • Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord) – 2588 flyvninger per måned
 • Tenerife (TFS-Tenerife sør) – 2256 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Tenerife?
Flyvninger til Tenerife kostet mellom 1 959 kr og 2 418 kr de siste sju dagene. Når du er klar til å bestille, hjelper vi deg gjerne med å sikre deg et godt tilbud.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Tenerife?
Den billigste måneden å reise til Tenerife i er februar. Prisene er som regel dyrest om sommeren og rundt jul. Du bør derfor unngå disse månedene hvis du har et litt stramt budsjett.
Hvor lang tid tar det å fly til Tenerife?
Flytiden kan være kort eller lang. Det avhenger av hvor du reiser fra. For å gjøre det enklere å planlegge en reise til Tenerife har vi laget en oversikt over gjennomsnittlige flytider for tre av de travleste rutene:

 • Fra Las Palmas (LPA-Gran Canaria) til Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord): 30 min
 • Fra Santa Cruz de la Palma (SPC) til Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord): 30 min
 • Fra Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) til Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord): 2 t og 51 min

Informasjon om flyreiser til Tenerife
AnkomstflyplassTenerife sør
Ankomstflyplassens IATA-kodeTFS
AnkomstbyTenerife
Pris for flyreisen534 kr

Populære flyvninger til Tenerife

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 799 kr for enveisflyvninger og 1 959 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle