Bilutleie i Tias

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Tias

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Tias

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Tias
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Tias?
Billige leiebiler koster fra dagen i Tias, basert på denne ukens priser. Med priser som dette gjør vi det enkelt å leie en bil til en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på Arrecife (ACE-Lanzarote)?
Leiebilselskapene på Arrecife (ACE-Lanzarote) finner du på terminal 1 og 2. Her kan du velge en bil fra Cabrera Medina, Avis eller Topcar. Goldcar og Cicar har også noen utmerkede tilbud.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Tias?
Du bør sjekke avbestillingsreglene for å være på den sikre siden, men de aller fleste forhåndsbetalte bestillinger kvalifiserer for full refusjon når du informerer oss minst seks timer før henting. Det finnes imidlertid noen unntak. Du finner mer informasjon på bestillingsbekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Tias?
Hvis du har tenkt deg til populære byer, kan det lønne seg å tenke smått og velge en økonomibil. Dette er den mest bestilte biltypen i i Tias. Disse bilene er lette å komme seg rundt med i smale gater og kan parkeres på trange parkeringsplasser. De har også lavt drivstoffforbruk. Det er imidlertid ikke noe som stopper deg fra å tenke stort heller. Ta en titt på våre standard eller store biler hvis du vil ha ekstra benplass, og har du lyst på noe enda mer luksuriøst, gjør en av våre premiumbiler susen.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Tias?
Tias byr på mye moro, men ikke bli på ett sted hele tiden. Lei en bil og legg ut på den åpne landeveien for å utforske andre ting i nærheten. Vi har laget en liste med forslag:

  • Pajara ligger rundt 100 km fra Tias. Velkjente severdigheter som Sotavento de Jandia-stranden fortjener en plass på listen din når du er her.
  • Neste stoppested? Det må bli Las Palmas de Gran Canaria, som ligger ca. 200 km unna. San Telmo-parken er et lokalt høydepunkt du ikke vil gå glipp av.
  • Dra til Teide nasjonalpark for å tilbringe litt tid i naturen. Du kan ta med matpakke eller en piknikkurv og nyte den friske luften. Avstanden fra Tias er ca. 300 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i Tias gjennom Expedia?
Fra raske dagsturer til lengre bilturer – Expedia har biler for ethvert behov. Du kan velge mellom leiebilselskaper i Tias, og med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du finne et fantastisk tilbud på bilutleie. Hvis du setter sammen bestillingen av leiebil med hotell eller fly (eller begge deler) til en pakkereise, kan du dessuten spare mye.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Tias hos Expedia?
Uansett hva slags type bil du ønsker, kan Expedia hjelpe deg med å finne det beste tilbudet. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de mest anerkjente leiebilselskapene og bestille det alternativet som passer deg best. Hva sier du til å sette deg bak rattet med litt ekstra penger i feriekassen? Da kan du slå sammen bestillingen på leiebil i Tias med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Tias?
Du må være 21 år eller eldre for å kunne leie bil i Tias. Unge sjåfører kan kanskje bare leie enkelte biler, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for større biler som SUV-er. Mange leiebilselskaper krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung. Sjekk reglene før du bestiller, og ta høyde for eventuelle ekstra kostnader.
Hva trenger jeg for å leie bil i Tias?
To ting: førerkort og kredittkort i ditt navn. De fleste leiebilselskaper tilbyr også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil kjøpe den. Sørg for at du sjekker dette på forhånd for å unngå forsinkelser.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Tias?
og var de to laveste prisene per dag for å leie bil i Tias de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Tias?
Du kan leie bil i over en måned i Tias, så det er bare å utvide ferien. Bare oppgi informasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å reservere den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Tias hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie bil i Tias når du er under 25, avhenger ofte av leiebilbyrået du velger. Enkelte leverandører krever et ekstra gebyr for kunder mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra betaling for denne aldersgruppen. Pass på at du gjennomgår betingelsene og vilkårene til leiebilselskapet du har valgt, så du unngår unødvendige kostnader når du skal hente bilen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Tias?
Ikke glem å se over leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller forsikring, så får du svar på alt du lurer på om forsikring for leiebil.