Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller på Gran Canria

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller på Gran Canaria

AC Hotel Iberia Las Palmas
4 out of 5
Avenida Alcalde J Ramirez Bethencourt 8, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Prisen er 718 kr per natt
24.38 km fra sentrum
4/5Very Good! (361 anmeldelser)
Bra hotell nær St. Telmo parken i Las Palmas

"Etter fire uker på sydkysten av Gran Canaria avslutter vi ferien med et besøk i Las Palmas.Valgte hotellet ut i fra beliggenhet, nær trafikk knutepunkt og den hyggelige gamlebyen. Litt.blåsende så takbassenget ble ikke nyttet. Flott service og gratis flyplassshuttle. Bra frokost til grei pris."…"

Anmeldelse skrevet 9. feb. 2019

AC Hotel Iberia Las Palmas
Bull Reina Isabel & Spa
4 out of 5
Alfredo L. Jones 40, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Hent priser
25.76 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (548 anmeldelser)

"Bra frokost, hyggelig personale, god beliggenhet med strand på ene siden og byen på andre siden."…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020

Bull Reina Isabel & Spa
Masai Mara Resort
3 out of 5
GC-60, San Bartolomé de Tirajana, Kanariøyene
Hent priser
10.66 km fra sentrum
3.2/5 (6 anmeldelser)

"Das Resort ist schön gelegen mit einem tollen Ausblick auf die Berge und das Fataga-Tal. Die Einrichtung des Appartments war einfach, aber vollkommen ausreichend. Leider war der zugesendete Code für den Schlüsselkasten falsch. Bis heute leider keine Entschuldigung des Verantwortlichen. Dieser hat ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. apr. 2019

Masai Mara Resort
 Apartments at Cala Blanca by Diamond Resorts
3 out of 5
Calle Abaicin, 12, Urbanizacion Costa Taurito, Mogan, Gran Canaria
Hent priser
22.22 km fra sentrum
4/5Very Good! (659 anmeldelser)

"Cala Blanca er flott, men langt å gå til sentrum. Hvor er trappene rett ned bakken? Hvor er restaurantene i sentrum?Hvorfor åpner ikke veien til Puerto Mogan?"…"

Anmeldelse skrevet 22. feb. 2020

Apartments at Cala Blanca by Diamond Resorts
Hotel Revoli
4 out of 5
Hent priser
22.14 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (23 anmeldelser)
Anna

"Godt hotell med romslig og fin leilighet! Sentral beliggenhet. Godt basseng. Hyggelig personale. Svært god frokost og middags- buffeer. Wifi og norsk TV fungerte godt!"…"

Anmeldelse skrevet 5. mar. 2020

Hotel Revoli
Aparthotel Playa del Sol - Adults Only
3.5 out of 5
Avenida Tirajana, 26, San Bartolomé de Tirajana, Gran Canaria
Hent priser
22.09 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (295 anmeldelser)
HC inngang til hage/pool er låst.

"Jeg bruker rullator, og HC adkomst til hagen/pool området har en port som er låst med kjetting. Man føler seg ikke spesielt velkommen når man må henvende seg i resepsjonen for å komme inn og ut. Kan jo ikke gå inn der alene, for da blir jeg innestengt. Ellers hadde vi det fint."…"

Anmeldelse skrevet 21. des. 2019

Aparthotel Playa del Sol - Adults Only
Abora Catarina by Lopesan Hotels
4 out of 5
Avenida de Tirajana, 1, Playa del Ingles, San Bartolomé de Tirajana, Gran Canaria
Hent priser
23.21 km fra sentrum
4/5Very Good! (105 anmeldelser)

"hotell med fin beliggenhet, nær stranda/sanddynene og kort vei til shopping.Enkelt å komme seg dit med buss til flyplass og ellers rundt på øya. deilig mat- ikke kø"…"

Anmeldelse skrevet 27. des. 2019

Abora Catarina by Lopesan Hotels
NH Imperial Playa
4 out of 5
Calle Ferreras, 1, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 710 kr per natt
26.5 km fra sentrum
4/5Very Good! (324 anmeldelser)

"Flott hotell med ideell beliggenhet!"…"

Anmeldelse skrevet 21. feb. 2020

NH Imperial Playa
AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only
3 out of 5
Avenida de Tirajana, 32, (entrada por C/ Timple), San Bartolomé de Tirajana, Gran Canaria
Prisen er 724 kr per natt
21.82 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (850 anmeldelser)

"Hotellet var spesielt egnet for spesielle personer. Det gjorde ikke oss noe, men kanskje litt i meste laget av spesiell reklame. Vi møtte bare hyggelige personer, både av ansatte og gjester"…"

Anmeldelse skrevet 25. feb. 2020

AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only
Vista Bonita - Gay Only Resort
Hent priser
22.03 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (158 anmeldelser)

"Such a Nice hotel. Friendly staff and great two floor apartments. The garden and pool are clothing optional. Would recommend to stay here."…"

Anmeldelse skrevet 22. aug. 2019

Vista Bonita - Gay Only Resort
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Gran Canaria
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Gran Canaria

Hotell Gran Canaria: Gran Canaria har nesten blitt som en koloni for nordmenn. Én av grunnene er at ferieøya har et stort utvalg av herlige hoteller. Alt fra 5-stjerners luksus til bare de mest nødvendige fasilitetene. Hoteller på Gran Canaria tilfredsstiller alle – familier, par, firbeinte venner eller forretningsreisende.

Har du stramt budsjett? Ikke noe problem. En reise til Gran Canaria trenger ikke koste mye. Det er mange billige hoteller på Gran Canaria, så alle har mulighet til å oppleve sol og hygge. Ønsker du derimot å koste på deg litt, kan du slå til med et strandhotell eller et spahotell – så du kan unne deg avkobling nesten uten å løfte en finger. Uansett hvilke behov du måtte ønske kan du være sikker på å finne et godt alternativ for overnatting på Gran Canaria

Flotte Gran Canaria

En annen grunn til at nordmenn elsker Gran Canaria er at feriedestinasjonen er relativt varm året rundt. Kombinert med den korte reisetiden, gjør dette øya ekstremt populær blant turister også om vinteren. Hva høres vel bedre ut enn å koble av en ukes tid i solen i stedet for å måke snø i de mørke vintermånedene her i Norge?

Gran Canaria er den sørligste av Kanariøyene, med klimafordelene dette innebærer. Som nevnt er klimaet behagelig året rundt, og blandingen av sol, fine strender, opplevelser og god mat har en helt spesiell tiltrekningskraft på nordmenn. Ikke bare får du den billedskjønne strandidyllen, men du kan også få storbypulsen i Las Palmas. En annen bonus er kanskje at det er veldig vanlig å overhøre norske stemmer i nærheten, og at du til og med kan få kjøpt norske aviser og artikler enkelte steder.

Gran Canaria er også variert når det kommer til natur. Hvis du ordner deg en leiebil, kan du ta sightseeingen i egne hender! La deg henføre av de mange fotomotivene og opplev det genuine kanariske hverdagslivet. Du kan til og med bevege deg opp i høyden, ettersom Gran Canarias høyeste fjell er på hele 1949 meter.

Uteliv rett ved hotellet i Gran Canaria

En ferie til Gran Canaria er mye mer enn fotball på storskjerm og høylytte drikkeleker blant de unge. Hvis du bare vil ta en kveldsdrink på et idyllisk sted med havutsikt, kan dette lett ordnes. Hvis du er et kresent klubbmenneske, har Gran Canaria også noe for deg. Både i Playa del Inglés og i Las Palmas opptrer det rett som det er DJ-er i verdensklasse. For en litt annerledes vri, kan du også dra på kasino, både i Las Palmas og i San Augustin.

Opplev Gran Canaria

La det være sagt med en gang: du stiller mye sterkere med leiebil på Gran Canaria . Utforsk strendene og naturen utenfor turistområdene eller finn deg en golfbane å spille på! I Las Palmas kan du dra på shopping til både du og alle der hjemme er fornøyde. Markeder forekommer også hyppig på Gran Canaria. Hvis du trenger litt mer action langs strandlinjen, kan du prøve mange forskjellige vannsporter. Andre aktiviteter kan være en tur til Sioux City – en smak av det ville vesten. Eventuelt kan du bare time besøket ditt til et av de store karnevalene eller en av festivalene som jevnlig finner sted på øya.

Spennende attraksjoner i nærheten av ditt hotell på Gran Canaria

En god idé kan være å reise med leiebilen din mot nord og utforske de pittoreske småbyene og bananplantasjene. Gå gjennom smale gater, knips bilder og opplev hvordan de innfødte lever fra dag til dag. Få også med deg Las Palmas, med gamlebyen Vegueta, som har masse sjarm og dessuten mange gode tapasrestauranter. Catalinaparken er stedet for deg som søker estetikk og ro. Er du først i Las Palmas bør du også spasere gjennom byen å kikke i butikkene i Triana.

Det finnes også mange familievennlige aktiviteter du kan ta med familieni på i løpet av ferien på øya. En god idé vil være å reise til Aqualand Maspalomas på sørkysten av Gran Canaria. Dette er et kjempe stort badeland med flere sklier og andre attraksjoner for familien. Du finner for eksempel et bølgebasseng, en avslappende elv hvor du kan flyte rolig i en gummibåt. I tillegg har du mulighet til å svømme med ekte sjøløver! Du kan finne mange flotte hoteller i dette området.

Andre populære aktiviteter inkluderer dykking, windsurfing og sykling. Ifølge folk som er kjent på Gran Canarias så er øyas østkyst en av verdens beste steder for vindsurfing, og mange sykkelentusiaster har oppdaget de fantastiske sykkelmulighetene på Gran Canaria.

Komme seg til Gran Canaria

Du kan fly til Gran Canaria direkte fra Oslo Lufthavn store deler av året. Ofte er det penger å tjene på å kjøpe en fly- og hotellpakke på Gran Canaria, for ikke å snakke om å inkludere en leiebil, som gjør deg mye mer mobil.

Hotellbestilling: Gran Canaria

Søkeprosessen kan gjøres veldig lettvint dersom du gjør bruk av noen av Expedias mange tjenester. Du kan for eksempel finne overnatting på et billig hotell i Gran Canaria ved å bruke kartet for å finne hvilket område på Gran Canaria du helst ønsker å bo i. En annen måte å søke etter hotell på er å velge mellom hotelltyper, hotellkjeder, eller hotellklasse. Alternativt kan du også angi reisedatoer slik at vi kan finne gode hotelltilbud for deg i akkurat denne perioden.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Gran Canaria?
VEINTIUNO Emblematic Hotel - Adults Only er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Det tar dessuten bare 5 minutter å gå til Calle Triana. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Bed&Chic Las Palmas og Radisson Blu Resort, Gran Canaria også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Gran Canaria hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellbestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, er det kanskje mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Gran Canaria.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Gran Canaria?
Basert på anmeldelser er Riosol Hotel et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og et utendørsbasseng. En annen mulighet for en rimeligere reise er Servatur Puerto Azul - All Inclusive.
Hva er det beste hotellet for en tur med hele familien til Gran Canaria?
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan er et populært overnattingssted på Expedia 5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet 3 utendørsbassenger og gratis barneklubb. Andre alternativer for reiser med barn er Suites & Villas by Dunas og Marina Elite. Attraksjoner som Aqualand Maspalomas og Lago Taurito vannpark passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par i Gran Canaria?
Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og 4 restauranter. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel 5*GL og Bohemia Suites & Spa - Adults only.
Hva er det beste hotellet med alt inkludert i Gran Canaria?
Hotel Mogan Princess & Beach Club - All Inclusive er et overnattingssted 4 stjerner, der alt er inkludert. et hotell kan dessuten friste med 2 bassengbarer samt 2 utendørsbassenger – og er en favoritt blant Expedia-reisende. Andre valgmuligheter for ferien er Hotel Taurito Princess - All Inclusive og Marina Elite.
Hva er det beste LHBT-vennlige stedet å bo på i Gran Canaria?
Bungalows Tenesoya - Caters to Gay Men er et toppvalg blant LHBT-gjester, og en leilighet kan blant annet friste med utendørsbasseng og gratis wi-fi.
Hvor er det best å bo hvis du skal på strandferie i Gran Canaria?
VEINTIUNO Emblematic Hotel - Adults Only er et populært overnattingssted 5 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med et utendørsbasseng og gratis frokostbuffé. To andre alternativer for strandferien er Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel 5*GL og Gold By Marina - Adults Only. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Amadores-stranden eller Las Canteras-stranden.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Gran Canaria?
Seaside Palm Beach har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med 3 restauranter og spa med full service. Hotel Cristina las Palmas og H10 Playa Meloneras Palace er også to eksklusive valgmuligheter for turen din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Gran Canaria?
Bohemia Suites & Spa - Adults only er et overnattingssted 5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både restaurant med havutsikt og 2 barer. Seaside Grand Hotel Residencia og Seaside Palm Beach er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hva er det beste golfhotellet i Gran Canaria?
Salobre Hotel Resort & Serenity er et populært overnattingssted 5 stjerner. et hotell kan dessuten friste med en golfbane og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er eó Suite Hotel Jardin Dorado og Villas Salobre. Du kan spille golf på Maspalomas golfbane eller Real Club de Golf Las Palmas mens du er i byen.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Gran Canaria?
Par som søker romantiske omgivelser, kommer til å like Gran Canaria, og reisemålet byr dessuten på strender, morsomme sportsarrangementer og flotte restauranter, som de besøkende liker godt. Denne byen kan også friste besøkende med gode shoppingmuligheter. Noen av byens mest populære attraksjoner er Yumbo kjøpesenter, Amadores-stranden og Mogán havn. I Gran Canaria kan du velge mellom 4964 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylige anmeldelser av hoteller på Gran Canaria

Flere reisealternativer