Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Reiser til Kanariøyene 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Kanariøyene med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Kanariøyene. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Oppdag områdene i Kanariøyene

Finn de beste områdene og bydelene i Kanariøyene for aktivitetene du liker best. Les mer om Kanariøyene

De mest populære hotellene i Kanariøyene

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort
Princesa Yaiza Suite Hotel Resort
5 out of 5
Avda Papagayo N 22, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
Hent priser
4.7/5Exceptional! (466 anmeldelser)

"Et hyggelig og veldrevent hotell"…"

Anmeldelse skrevet 22. feb. 2020

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort
Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel 5*GL
Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel 5*GL
5 out of 5
Calle Leon Y Castillo, 227, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 168 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
4.5/5Wonderful! (52 anmeldelser)

"Veldig flott og luxeriøst hotell! Alt er på topp"…"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2020

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel 5*GL
H10 Conquistador
H10 Conquistador
4 out of 5
Avenida Rafael Puig, 36, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 421 kr per natt fra 2. des. til 3. des.
4.1/5Very Good! (531 anmeldelser)
Fornøyd

"Veldig fornøyd med hotellet. Hadde Privilege rom, og kan anbefales. Mye for pengene."…"

Anmeldelse skrevet 30. jan. 2019

H10 Conquistador
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Kanariøyene

Nyt solen under en ferie på Kanariøyene

Du kan reise til Kanariøyene året rundt for å utforske øyene og nyte det deilige været. Her finner du alt fra flotte resorter ved vannet, historisk spansk arkitektur, et variert landskap og lokale innbyggere som gjerne slår av en prat med deg. Selv om øygruppen er nærmere Afrika enn Europa, byr de sju store Kanariøyene og mange mindre småøyene på et fascinerende glimt av spansk utvikling i flotte tropiske omgivelser. Planlegg en strandferie og oppdag mye, mye mer.

Over 40 % av land og vann på Kanariøyene er beskyttede parker og naturreservater. Her finnes det både vulkaner, laurbærskoger og naturlige svømmebasseng. Du kan blant annet besøke noen av de fire nasjonalparkene, de tre marinereservatene og sju biosfærereservatene.

Alle de sju øyene har flotte steder for dykking, med klart vann helt ned til 30 meter dybde. Du kan undersøke vraket av Plasencia på Gran Canaria , og se undervannslavaen i Punta Restinga El Hierro. Hvis du ikke dykker, kan du snorkle i det varme vannet, som holder en komfortabel temperatur året rundt.

Hvis du skal på weekendtur til Kanariøyene, kan det være lurt å holde seg på én øy, og da er Tenerife et godt valg. Dette er den største av øyene som utgjør Kanariøyene. Ta taubane eller gå til toppen av vulkanen Teide, som er øyas høyeste punkt. I Santa Cruz de Tenerife kan du se bygninger fra 1600-tallet med islamsk og spansk arkitektonisk innflytelse. Kjør til Costa Adeje for flotte strender og spennende vannparker.

For en helt spesiell opplevelse, kan du ri på kamel over de flerfargede lavasteinene i Timanfaya nasjonalpark , som er en del av UNESCOs biosfære på Lanzarote . Se de frodige skogene med laurbær og bregner i Garajonay nasjonalpark La Gomera. Gå blant furutrær og se ned i en vulkansk kløft som er nesten 1,5 kilometer dyp i La Caldera de Taburiente nasjonalpark La Palma.

Bestig sanddynene i Corralejo Dunes nasjonalparkFuerteventura , eller prøv deg på vindsurfing utenfor den vestlige kysten. Ta vanntaxi til den lille, ubebodde øya Lobos, hvor det er grunne laguner. Du kan se etter noen av de mange tusen plantene og dyrene som er knyttet til øyene og de omkringliggende vannene.

Fly til en av hovedflyplassene på Kanariøyene – enten på Tenerife eller Gran Canaria, og ta deretter fly, ferge eller seilbåt mellom øyene. En reise til Kanariøyene kan by på utrolig mye, så lei en bil og utforsk øya du er på, eller finn et favorittsted på en av strendene og nyt rolige dager med fullstendig avslapning.