Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Reiser til Azorene 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Azorene med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Azorene. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De beste tilbudene på fly + hotell Azorene

Aqua - Pópulo Eco Village
Sete Cidades Lake Lodge
Armazéns Cogumbreiro
Casa da Cidade
Praia de Santos - Exclusive Guest House

Reisetilbud for Azorene i 2021

Aqua - Pópulo Eco Village
Sete Cidades Lake Lodge
Armazéns Cogumbreiro
Casa da Cidade
Praia de Santos - Exclusive Guest House

De mest populære hotellene i Azorene

Hotel Marina Atlântico
Hotel Marina Atlântico
4 out of 5
Avenida João Bosco Mota Amaral, 1, Sao Miguel Island, Ponta Delgada
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 759 kr per natt fra 2. des. til 3. des.
4.4/5Wonderful! (547 anmeldelser)
"Vakkert og bekvemt"

"Hotellet har en ypperlig beliggenhet. Arkitekturen er av høy kvalitet. Innendørsbassenget har en bra lengde, men det mangler fasiliteter. Frokost-buffet vurderer jeg å være litt under nordisk kvalitet (på 4 stjerners hoteller). Restauranten byr på god, stedsspesifikk og rimelig mat. Folk i resepsjonen ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. feb. 2013

Hotel Marina Atlântico
Atlantida Mar Hotel
Atlantida Mar Hotel
4 out of 5
Boavista 9, Praia Da Vitoria
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 527 kr per natt fra 19. des. til 20. des.
4.7/5Exceptional! (150 anmeldelser)

"Very nice location and condition of hotel"…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2020

Atlantida Mar Hotel
The Lince Azores Great Hotel
The Lince Azores Great Hotel
4 out of 5
Avenida D. Joao III, 29, Ponta Delgada
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 561 kr per natt fra 27. nov. til 28. nov.
4.1/5Very Good! (285 anmeldelser)
Helt ok hotell kort fra sentrum

"Bodde 1 uke på hotellet med mine 2 barn. Standarden på hotellet er helt grei. Vi synes frokosten var god, med greit utvalg. Rommet vi hadde var rent og fint, med god service. Wi-Fi forbindelsen er kun tilgjengelig i fellesområder, og var tidvis svært dårlig. Det tar 5-10 minutter å gå fra hotellet ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2014

The Lince Azores Great Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Azorene

Ferie på Azorene – øygruppen som har det meste

Azorene er en gruppe på ni vulkanske øyer med historiske severdigheter og vakker natur både på land og til vanns. Azorene er også Europas vestligste punkt. Den lille øygruppen ble dannet av vulkansk aktivitet, og det dramatiske landskapet på Azorene gir inspirasjon til å boltre seg utendørs. Azorenes kratersjøer, fjell, skoger og strender er som hentet rett ut av et eventyr, mens landsbyene og byene er fulle av fengslende kulturskatter. Besøk gamle kirker, svøm i en kratersjø og se deg om i en underjordisk lavagrotte mens du utforsker øyene.

Selve porten til Azorene er Ponta Delgada, som er hovedstaden på São Miguel, den største av øyene. Her kan du besøke klosteret og kapellet Nossa Senhora da Esperança fra 1500-tallet, som er kjent for det overdådig utsmykkede interiøret, og sognekirken São Sebastião fra tidlig på 1500-tallet. Se det store banyantreet i parken Jardim António Borges og et show eller en film på det populære kultursenteret Teatro Micaelense.

En kort kjøretur herfra finner du kratersjøer og varme kilder. Beundre naturprakten i Caldeira das Sete Cidades, et vulkansk krater fullt av innsjøer, eller bad i den varme kilden i Parque Terra Nostra.

Klimaet er temperert hele året og landskapet svært variert, så en reise til Azorene kan spesielt anbefales hvis du liker friluftsliv. Vandre langs stier som går forbi de største vulkanene på øya Faial, eller padle i kratersjøer og på havet rundt Terceira.

På øya Pico kan du bestige Ponta do Pico, Portugals høyeste fjell. Vingårdslandskapet på Pico er en fascinerende region der det dyrkes vindruer mellom de svarte lavasteinene. Ta turen under bakken for å se de merkelige formasjonene i lavagrotten Gruta das Torres.

Andre vakre og populære severdigheter på Azorene er den vulkanske grotten Furna do Enxofre Graciosa, de gamle kirkene og naturreservatene på São Jorge og fossene og kratersjøene på Flores.

Du kan reise til Azorene ved å ta fly til Ponta Delgada på São Miguel. Du kan enkelt reise mellom øyene med de regelmessige båtene, og det går også enkelte fly mellom dem.