Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Portugal grunnet COVID-19.

Reiser til Lisboa-distriktet 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Lisboa-distriktet med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Lisboa-distriktet. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Oppdag områdene i Lisboa-distriktet

Finn de beste områdene og bydelene i Lisboa-distriktet for aktivitetene du liker best. Les mer om Lisboa-distriktet

De mest populære hotellene i Lisboa-distriktet

Lisbon Serviced Apartments Santos
Lisbon Serviced Apartments Santos
4 out of 5
Calçada Marquês de Abrantes, nº 24, Lisboa, Lisbon
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 382 kr per natt fra 8. des. til 9. des.
4.6/5Wonderful! (88 anmeldelser)

"I really enjoyed my 8 days stay at Lisbon Serviced Apartments- Santos. It really felt like home. There was everything I needed such as washing machine, dish washer, coffee machine, oven, etc. exception cleaning and check in staff and really easy check out. Would definitely go back."…"

Anmeldelse skrevet 21. nov. 2020

Lisbon Serviced Apartments Santos
Casa do Príncipe
Casa do Príncipe
4 out of 5
Praça do Principe Real 23, 1st Floor, Lisboa
Prisen er 634 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
4.5/5Wonderful! (278 anmeldelser)
Et fantastisk opphold sentralt i Lisboa.

"Min søster og jeg hadde 4 netter på Casa do Principe, og er veldig fornøyde med oppholdet. Beliggenheten var perfekt med kort vei til Rato med korrespondanse til hele byen, flyplassen og togstasjonen. Gangavstand til mange av de fineste områdene i Lisboa, og nydelige restauranter i nærheten (Lost ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019

Casa do Príncipe
H10 Duque de Loulé
H10 Duque de Loulé
4 out of 5
Avenida Duque de Loulé, 81-83, Lisboa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 715 kr per natt fra 4. des. til 5. des.
4.6/5Exceptional! (483 anmeldelser)
Drar gjerne tilbake

"Hotellet er veldig bra på alle måter bortsett fra at baren på toppen stenger 20:00. Hotellet ligger sentralt og ikke på en hvoedgate slik at man også har fordelen med lite trafikk. Drar gjerne tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 28. okt. 2019

H10 Duque de Loulé
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Lisboa-distriktet

Spar mer hos Expedia ved å bestille overnatting og fly samtidig. Reisevante kunder er klar over at fly- og hotellpakker er en utmerket måte å spare penger på. Det vil si at du har mer penger som kan brukes når du er i Lisboa-distriktet. Bestill en pakkereise og spar opptil $603! Med over 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden tilgjengelig i vår internasjonale database, kan drømmereisen gå i oppfyllelse. Expedia gir deg noen av de beste prisene for reisen til Lisboa-regionen. Du kan gjøre endringer i bestillingene hos oss, siden vi ikke krever avbestillingsgebyr for størstedelen av våre hotellreservasjoner.

Lisboa-distriktet: steder å besøke

Vi har de beste forslagene til hva du bør få med deg på reisen til Lisboa-distriktet. Hent blokk og blyant og se om du ikke kan få laget en reiseplan. Vi regner med at du har hørt om Sao Jorge-borgen, siden du planlegger en reise til Lisboa-distriktet. Denne kjente attraksjonen må du definitivt få med deg! Med attraksjoner som Katedralen i Lisboa og Jeronimos-klosteret får du ikke et kjedelig øyeblikk på en tur til denne hektiske storbyen. Sørg for at du også får med deg Cristo Rei og Gulbenkian-museet. Rossio-plassen bør stå på listen din. Trenger du likevel noe mer å se og gjøre, kan du besøke Parlamentet og Nasjonalt naturhistorisk museum.

Flyplassene som ligger nærmest Lisboa-distriktet

Legger du planer for reisen til Lisboa-distriktet? Lurer du på hvilken flyplass du lander på? Humberto Delgado (LIS) er mest praktisk. Når du har forlatt flyet og har funnet veien ut av ankomsthallen, befinner du deg 6 kilometer fra der det skjer.