Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Tyskland 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Tyskland med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Tyskland. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Tyskland

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
3 out of 5
The Squaire, Am Flughafen, Frankfurt
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 166 kr per natt fra 14. mai til 15. mai
4.3/5Excellent! (2,361 anmeldelser)
"Flott hotell, enkel adkomst fra Airport"

Anmeldelse skrevet 9. nov. 2020

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
1st Floor Köln
1st Floor Köln
3.5 out of 5
Neusser Strasse 336-338, Køln, NW
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 804 kr per natt fra 9. mai til 10. mai
4.7/5Exceptional! (55 anmeldelser)
"Schoon, rustig en comfortabel"

Anmeldelse skrevet 29. sep. 2020

1st Floor Köln
Hotel Hansa
Hotel Hansa
Silberburgstr. 114 -116, Stuttgart, BW
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 172 kr per natt fra 24. apr. til 25. apr.
3.4/5 (789 anmeldelser)
"Imøtekommende personal, men rommet var en skuffelse. Det var mye støy fra korridor da dørene ikke var lydisolerte; åpning ned mot gulv. Mye støy fra bilvei. Vanskelig å lufte og regulere varme på rommet"

Anmeldelse skrevet 27. des. 2019

Hotel Hansa
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Tyskland

Denne sentraleuropeiske juvelen har mer å by på enn bare bratwurst og øl. Landet kan by på kosmopolitiske storbyer, vakre vingårder, en sjarmerende kystlinje og en spennende historie. Tyskland er et sjarmerende land i Europa, der historien vever seg inn i den moderne tidsalderen. Mellom-Europas største land er fremtidsrettet på en imponerende måte, samtidig som det ærer fortiden. Rike tradisjoner overlever i vakre fjellområder, og ølet flyter som vann.

Pittoreske elver snor seg gjennom gamle handelsbyer. På ferie i Tyskland kan du smake på utsøkt vin ved Rhinens bredder, oppleve kultur i Berlin, utforske de snødekte toppene i de bayerske Alpene og slappe av på den vakre kysten av Østersjøen.

Berlin kan skilte med en spennende historie fra mange tidsaldre. Du kan besøke detaljerte og historiske museer på Museumsinsel, utvise ærbødighet ved minnesmerket for de drepte jødene i Europa og besøke East Side Gallery langs elven Spree, som består av rester fra Berlinmuren. Du kan ta heisen til toppen av Fernsehturm for panoramautsikt over hele byen. På Berliner Philharmonie kan du overvære en konsert med klassisk musikk.

Besøk kosmopolitiske Hamburg, en havneby med et yrende liv. Köln kan skilte med fantastisk romansk arkitektur og en vakker katedral. Mange av storbyene i Tyskland har interessant middelalderarkitektur og et yrende uteliv. Du kan kjøpe en bratwurst fra en gateselger og slå av korken på en pilsnerøl før du kaster deg ut på dansegulvet på en klubb, spiller biljard med en kamerat eller ser på en lokal fotballkamp.

Nordkysten av Tyskland består av Nordsjøen i vest og Østersjøen i øst. Du kan tilbringe sommerferien her på kysten og besøke den vakre øya Rügen.

I sør kan du besøke Bayern, hjemstedet til Oktoberfest, snødekte fjellkjeder og Schwarzwald. Du kan dra på skiferie i Alpene med livlige München som base. Oppdag Romantische Strasse, en turistvei som snor seg forbi sjarmerende slott og historiske landsbyer. Utforsk Rhindalen for å oppleve Tysklands beste vindistrikt.

Tyskland kan skilte med internasjonale flyplasser i flere større byer, deriblant Frankfurt, München, Düsseldorf og Berlin. Du kan benytte deg av den utmerkede jernbanen, Deutsche Bahn, til å utforske de forskjellige regionene og byene, eller du kan kjøre bil på Autobahn. Klimaet i Tyskland er variert, men det er generelt varmt om sommeren og vanlig med snøfall om vinteren.

Ofte stilte spørsmål