Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Ponta Delgada 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Ponta Delgada med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Ponta Delgada. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Ponta Delgada

Azor Hotel
Azor Hotel
5 out of 5
Av. João Bosco Mota Amaral nº 4, Ponta Delgada, São Miguel, Açores
Prisen er 1 283 kr per natt fra 1. apr. til 2. apr.
4.7/5Exceptional! (527 anmeldelser)
Perfekt hotell ved havna

"Et helt ypperlig hotell ved havna og strandpromenaden. Veldig god mat og førsteklasses frokostbufeet. All vi var I kontakt med som jobber ved hotellet var imøtekommende, engasjerte og veldig hyggelige. Et minneverdig opphold som anbefales på det sterkeste."…"

Anmeldelse skrevet 18. okt. 2018

Azor Hotel
Sensi Azores Nature and SPA
Sensi Azores Nature and SPA
4 out of 5
Rua do Monte, Lomba dos Gagos, Ponta Delgada
Prisen er 1 329 kr per natt fra 9. mar. til 10. mar.
4.5/5Wonderful! (2 anmeldelser)
Very nice spot. Very modern design.

"The hotel has a vers nice location overseeing the ocean. The rooms are brand new and have pretty much all you need. The owners took care of individual light settings for different mood. So it made a very good impression. Considering price value ration I find it a bit lobsided towards price. It is ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. nov. 2020

Sensi Azores Nature and SPA
Mosteiros Place
Mosteiros Place
4 out of 5
Caminho do Concelho, 18, Mosteiros, Ponta Delgada
Hent priser
5/5Exceptional! (35 anmeldelser)

"Sehr entspannter Aufenthalt mit toller Aussicht. Alles sehr sauber und gepflegte Anlage."…"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2020

Mosteiros Place
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Strandferie i Ponta Delgada

Frisk sjøluft og vakker havutsikt er noen av tingene du kan se frem til når du skal på ferie til Ponta Delgada. Hvis du er ute etter å spare penger på turen til Ponta Delgada, skal vi gi deg et lite tips – velg en av våre Ponta Delgada-pakkereiser. Du kan gå for en pakke med overnatting nær Milícias havstrand, som ligger 5 kilometer fra sentrum av byen, og som virkelig er verdt et besøk. Du kan også gå for en pakke i nærheten av Pópulo-stranden, som er en annen flott strand. Uansett hva du gjør, får du penger til overs som du kan bruke på å ha det gøy.

Dette bør du vite om Ponta Delgada

  • Det er bare å se frem til å sovne til den beroligende lyden av bølgeskvulp på et av våre strandhoteller i Ponta Delgada. Det finnes ikke noe bedre enn å bo et steinkast unna vannet.
  • Du kan også ta en titt på våre private ferieboliger, som er populære blant folk som planlegger å reise på ferie til Ponta Delgada. Du kan jo begynne med å se på Beach Apartment_____ og House With 3 Bedrooms in Ponta Delgada , With Wonderful sea View, Terrace and Wifi - 8 km From the Beach.
  • Du bør se på siden vår med aktiviteter i Ponta Delgada for å få litt inspirasjon til turen. I Ponta Delgada bor det rundt 20 100 mennesker, så du kan nok også få noen gode råd av lokalinnbyggerne.
  • Etter at du har spart penger ved å bestille en Ponta Delgada-pakkereise, kan du bruke resten av budsjettet på uforglemmelige opplevelser. Ponta Delgada havn, Universitetet i Azorene og Ponta Delgadas byporter er noen av attraksjonene du ikke bør gå glipp av.

Ofte stilte spørsmål

Når på året er det best å reise til Ponta Delgada?
Ponta Delgada er et travelt sted i august, juli, september. Hvis du ikke liker store folkemasser og foretrekker et mer avslappende tempo, bør du vurdere å planlegge reisen til januar, oktober, november. Har du et budsjett å forholde deg til? Da kan du se nærmere på tilbudene i januar. I august er prisene ofte høyere enn resten av året, og hotellprisene er på sitt høyeste.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Ponta Delgada?
Det avhenger helt av flyselskapet, men vanligvis kan du sammenligne priser på internasjonale flyvninger på Expedia nærmere et år i forveien. Selv om det ofte anbefales å bestille i god tid, kan heldige reisende av og til finne en billig billett bare noen uker før avreise.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Ponta Delgada?
Vi har alltid lave priser, men du kan få enda bedre rabatter når du bestiller overnatting, fly og leiebil sammen. Med pakkereiser fra Expedia får du alltid transparente priser og mye å velge mellom.