Reiser til Ponta Delgada 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Ponta Delgada og spar

De mest populære hotellene i Ponta Delgada

Grand Hotel Açores Atlântico
Grand Hotel Açores Atlântico
5 out of 5
Avenida Infante D. Henrique 113, Ponta Delgada
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 111 kr per natt fra 6. des. til 6. des.
4.7/5 Exceptional! (368 anmeldelser)
"Very nice amenities, very well-trained staff, good ambiance, wonderful rooms. Perfect hotel experience"

Anmeldelse skrevet 22. nov. 2021

Grand Hotel Açores Atlântico
Azor Hotel
Azor Hotel
5 out of 5
Av. João Bosco Mota Amaral nº 4, Ponta Delgada, São Miguel, Açores
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 266 kr per natt fra 8. des. til 8. des.
4.7/5 Exceptional! (551 anmeldelser)
Perfekt hotell ved havna
"Et helt ypperlig hotell ved havna og strandpromenaden. Veldig god mat og førsteklasses frokostbufeet. All vi var I kontakt med som jobber ved hotellet var imøtekommende, engasjerte og veldig hyggelige. Et minneverdig opphold som anbefales på det sterkeste."

Anmeldelse skrevet 18. okt. 2018

Azor Hotel
Hotel Marina Atlântico
Hotel Marina Atlântico
4 out of 5
Avenida João Bosco Mota Amaral, 1, Sao Miguel Island, Ponta Delgada
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 737 kr per natt fra 6. des. til 6. des.
4.4/5 Wonderful! (571 anmeldelser)
"Vakkert og bekvemt"
"Hotellet har en ypperlig beliggenhet. Arkitekturen er av høy kvalitet. Innendørsbassenget har en bra lengde, men det mangler fasiliteter. Frokost-buffet vurderer jeg å være litt under nordisk kvalitet (på 4 stjerners hoteller). Restauranten byr på god, stedsspesifikk og rimelig mat. Folk i resepsjonen ..."

Anmeldelse skrevet 5. feb. 2013

Hotel Marina Atlântico
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Strandferie i Ponta Delgada

Frisk sjøluft og vakker havutsikt er noen av tingene du kan se frem til når du skal på ferie til Ponta Delgada. Hvis du er ute etter å spare penger på turen til Ponta Delgada, skal vi gi deg et lite tips – velg en av våre Ponta Delgada-pakkereiser. Du kan gå for en pakke med overnatting nær Milícias havstrand, som ligger 5 kilometer fra sentrum av byen, og som virkelig er verdt et besøk. Du kan også gå for en pakke i nærheten av Pópulo-stranden, som er en annen flott strand. Uansett hva du gjør, får du penger til overs som du kan bruke på å ha det gøy.

Dette bør du vite om Ponta Delgada

  • Det er bare å se frem til å sovne til den beroligende lyden av bølgeskvulp på et av våre strandhoteller i Ponta Delgada. Det finnes ikke noe bedre enn å bo et steinkast unna vannet.
  • Du kan også ta en titt på våre private ferieboliger, som er populære blant folk som planlegger å reise på ferie til Ponta Delgada. Du kan jo begynne med å se på Beach Apartment_____ og House With 3 Bedrooms in Ponta Delgada , With Wonderful sea View, Terrace and Wifi - 8 km From the Beach.
  • Du bør se på siden vår med aktiviteter i Ponta Delgada for å få litt inspirasjon til turen. I Ponta Delgada bor det rundt 20 100 mennesker, så du kan nok også få noen gode råd av lokalinnbyggerne.
  • Etter at du har spart penger ved å bestille en Ponta Delgada-pakkereise, kan du bruke resten av budsjettet på uforglemmelige opplevelser. Ponta Delgada havn, Universitetet i Azorene og Ponta Delgadas byporter er noen av attraksjonene du ikke bør gå glipp av.

Ofte stilte spørsmål