Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Portugal grunnet COVID-19.

Reiser til Albufeira 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Albufeira med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Albufeira. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Albufeira

Jupiter Albufeira Hotel - Family & Fun
Jupiter Albufeira Hotel - Family & Fun
5 out of 5
Rua Alexandre ONeill, 1, Albufeira
Hent priser
4.7/5Exceptional! (86 anmeldelser)
Utmerket opphold

"- harde senger - ligger utafor sentrum så hvis man skal noe etter kl 17 er man avhengig av taxi. Det er ingenting irundt hotellet av butikker,restaurant etc. +bassengområder til alle,veldig bra anlegg. +gratis buss til sentrum og stranda +bra renhold +stor og god matbuffe som er variert hver dag ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. okt. 2019

Jupiter Albufeira Hotel - Family & Fun
EPIC SANA Algarve Hotel
EPIC SANA Algarve Hotel
5 out of 5
Praia da Falésia, Pinhal do Concelho, Albufeira
Hent priser
4.8/5Exceptional! (371 anmeldelser)
Supert sted vi gjerne drar tilbake til

"Fantastisk hotell. Moderne bygg hvor service og renhold var førsteklasses. Ligger i et nokså stille område med direkte adgang via trapper ned til nydelig strand. Service i alle ledd var veldig bra, både i restaurant, ved basseng og resepsjon. Mange fasiliteter tilgjengelig og hvor alt det vi gjorde ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2017

EPIC SANA Algarve Hotel
PortoBay Falésia
PortoBay Falésia
4 out of 5
Quinta do Millaró, Olhos D'Agua, Albufeira
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 641 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
4.6/5Wonderful! (544 anmeldelser)
Flott anlegg med fantastisk utsikt

"Flott anlegg, store og fine rom med balkong. Maten var god med godt utvalg, både frokost- og middagsbuffet var veldig bra. Kort vei til flere strender. Alltid en solseng å få. Kan anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019

PortoBay Falésia
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Albufeira

Expedia har pakkereiser med hotell og flyreise som venter deg. Hvis du slår sammen bestillingen på fly og hotell til et pakketilbud, kan du spare verdifull tid. Med pengene du sparer kan du forlenge oppholdet mens du er i Albufeira. $603 i potensielle besparelser er tilgjengelig for deg som bestiller et pakketilbud. Søk i vår internasjonale database over 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller verden rundt. Ta en titt på de fantastiske tilbudene på Expedia og unn deg turen du fortjener. Du vil lure på hvorfor du har ventet så lenge. Hvis du må gjøre endringer i planene, vil vi godta avbestillingen uten at det påløper gebyrer for nesten alle bestillinger.

Albufeira: steder å besøke

Her får du de beste rådene om hva du bør se på turen til Albufeira. Finn fram penn og papir og se om du ikke kan få laget en reiseplan. Hvis det er én attraksjon som virkelig karakteriserer Albufeira, så er det Zoomarine. Ikke glem å ta noen bilder foran dette kjente stedet, slik at de hjemme kan se hva du har opplevd! Når det gjelder spennende attraksjoner, er det ikke mulig å overse Praia da Falésia. Sett av en dag her, så skjønner du fort hvorfor stedet er så populært. Balaia Golf Village bør være på listen din. Behøver du fortsatt noe mer å se og gjøre, kan du besøke Fiskerstranden og Gamlebyen plass i Albufeira.

Flyplassene nærmest Albufeira

De færreste liker å vente på flyplassen. Men det er en liten pris å betale når du tenker på alle opplevelsene som venter. Faro internasjonale flyplass (FAO) ligger 25 kilometer øst for Albufeira og er flyplassen som ligger nærmest.