Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Nord-Amerika

Nyt ferien din i store verdensbyer, koselige småbyer eller enorme, vakre naturområder vernet som nasjonalparker. 

De to nord-amerikanske nabolandene Canada og USA har begge interessante metropoler, imøtekommende småbyer, villmarksskog og store innsjøer. Slapp av på herlige strender langs Atlanterhavet, Stillehavet eller til og med Mexicogolfen, stå på ski på fjellet enten i øst eller vest eller prøv deg på en tur langt opp til den nordlige, tilfrossede tundraen.

New York, Chicago, Los Angeles og Washington D.C. er store byer i USA som gir deg en smak av amerikansk kunst og kultur med sine enorme skyskrapere, imponerende museer og gallerier, mangfoldige underholdningssentre, restauranter med varierte, internasjonale menyer, samt profesjonelle sportslag innenfor basketball, baseball og amerikansk fotball.

Toronto, Montreal, Vancouver, Ottawa og Québec tilbyr tilnærmet like canadiske attraksjoner i tillegg til store Chinatowns og opplever også innflytelse fra fransk språk og tradisjoner. Det finnes mange muligheter for en storbyferie i Nord-Amerika. Få med deg ishockey i verdensklasse på store stadioner og tilfrossede vann. Lær om urfolkene som levde i den nordlige verdensdelen lenge før europeerne kom.

Kjør gjennom hele kontinentet og stikk innom småbyene langs veien. I begge land finner du innbyggere som er stolte av sine lokale severdigheter, med alt fra den store elgskulpturen Mac i Moose Jaw, Saskatchewan til Canadas Narcisse ormebol og New Mexicos Pie Town, en hel by tilegnet fristende desserter. Turiststoppene er helt enkelt bare reklame for den egentlige attraksjonen med småbyene: de vennlige beboerne. Du kan gå nedover hovedgaten i enhver nordamerikansk småby og mest sannsynlig møte nye venner.

Vekk fra de urbane områdene kan kontinentet skilte med fantastisk natur, slik som store skogs- og parkområder med fjell, isbreer, fossefall, vulkaner, huler, raviner, innsjøer og kystlinje. Besøk imponerende og ikoniske nasjonalparker i USA, som for eksempel Yellowstone i nordvest med sine geysirer og fauna, den enorme kløften Grand Canyon i sørvest, mangrovesumpene og krokodillene i Everglades i sørøst, samt Acadia med sin forblåste atlanterhavsøy Mount Desert i nordøst.

Canada har Banffs vestlige fjell og den vakre Lake Louise, prærien i midten av landet og tilfrosset tundra i Ivavik. Du kan bruke flere måneder, om ikke år, på å reise rundt i de mer enn 40 canadiske og nesten 60 amerikanske nasjonalparkene.

De to landene deler på de enorme Great Lakes, som er populære blant båtturistene. I øst kan du stå på ski i Appalachene og De laurentiske fjellene, og i vest har du Rocky Mountains tilgjengelig for all mulig slags skiidrett.

Du kan legge en tur til Nord-Amerika til Canada Day og USAs frigjøringsdag tidlig i juli, eller høsttakkefesten i henholdsvis oktober og november og feire med de lokale innbyggerne.

Nord-Amerika – populære byer

Brooklyn Bridge Park fasiliteter samt by, skyskraper og solnedgang
New York
Kjent for Underholdning, Teatre og Museer

…"

Grunner til å reise

 • Lincoln Center
  Lincoln Center
 • Grand Central jernbanestasjon
  Grand Central jernbanestasjon
 • Rockefeller Center
  Rockefeller Center
Beverly Hills som inkluderer skilt
Los Angeles
Kjent for Underholdning, Teatre og Sport

…"

Grunner til å reise

 • Walt Disney konserthall
  Walt Disney konserthall
 • Hollywood Walk of Fame
  Hollywood Walk of Fame
 • The Grove
  The Grove
Chicago som viser skyskraper, by og gatescener
Chicago
Kjent for Teatre, Museer og Kultur

…"

Grunner til å reise

 • Union Station
  Union Station
 • Navy Pier
  Navy Pier
 • Soldier stadion
  Soldier stadion
Boston Common som viser statue eller skulptur, by og monument
Boston
Kjent for Historiske bygninger, Sport og Tur

…"

Grunner til å reise

 • Boston barnemuseum
  Boston barnemuseum
 • Copley Square
  Copley Square
 • Faneuil Hall Marketplace
  Faneuil Hall Marketplace
Orlando fasiliteter samt by og innendørs
Orlando
Kjent for Familievennlig, Shopping og Temaparker

…"

Grunner til å reise

 • Camping World Stadium
  Camping World Stadium
 • Orlando International Premium Outlets
  Orlando International Premium Outlets
 • Dr. Phillips Center for the Performing Arts
  Dr. Phillips Center for the Performing Arts
Belltown som inkluderer skilt
Seattle
Kjent for Shopping, Teatre og Museer

…"

Grunner til å reise

 • Space Needle
  Space Needle
 • Seattle Center
  Seattle Center
 • Chihuly Garden and Glass
  Chihuly Garden and Glass