Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

TucsonUSA

Arizonas nest største by er kjent for sitt ørkenlandskap, fjellene, vitenskapen og storbykulturen.  

Tucson er en moderne by og et blomstrende vitenskapssentrum midt i det vidstrakte ørkenlandskapet Sonoran Desert og er omringet av fem fjellkjeder. Det varme, tørre klimaet, nasjonalparkene, turstiene og dyrelivet tiltrekker seg mer enn en million naturinteresserte hvert år. Denne byen, som er blitt kalt "Optics Valley", er verdensledende innen optisk produksjon og astronomisk forskning.

Du kan bli bedre kjent med de historiske røttene som har vært med på å forme Tucson, gjennom urfolkets kunst og håndverk, de gamle spanske områdene og den amerikanske arkitekturen fra 1800-tallet. Tucsons innbyggere hyller ørkenlandskapet rundt, naturen og utendørsaktiviteter.

Utforsk naturen rundt ved å ta en fottur gjennom Saguaro National Park. Den store, saftige kaktusen er blitt et symbol på det vestlige Amerika. Tucson har landets største antall kjempekaktuser. Du kan lære mer om den nasjonale floraen og faunaen i Arizona-Sonora Desert Museum. En tur til Tohono Chul Park og Tucson Botanical Gardens vil også gjøre at du blir bedre kjent med de vakre plantene som vokser i ørkenen.

Dra til Biosphere 2 for å se på hvilken måte Tucson var en foregangsby i et av de mest ambisiøse eksperimentene i nyere tid. Åtte personer bodde i to år under en glasskuppel midt i ørkenen. Ta deg en tur rundt på området for å se hvordan dette har bidratt til en økt forståelse av klimaendringene. Videre kan du dra til Pima Air & Space Museum, som viser 100 år med luft- og romfartshistorie.

Dra inn til byen for å utforske Tucsons kunstneriske og kulturelle side. Besøk kunstgallerier, bokhandler og smykkeforretninger. Kunstinteresserte vil sette pris på en tur innom Tucson Museum of Art, som strekker seg utover et helt kvartal i det historiske distriktet El Presidio i sentrum. Institusjonen viser kunst fra de siste 3 000 årene. Hold deg i sentrum for å få med deg en danse-, teater-, musikk- eller filmforestilling på Fox Tucson Theatre, som er en restaurert kino fra 1930-tallet.

Tucson har et godt offentlig bussystem, Sun Tran, og du kommer deg lett rundt i sentrum til fots. Vil du reise utenfor byens grenser og utforske ørkenen, må du leie en bil.

Hvor du bør bo i Tucson

Tucson sentrum som inkluderer nattbilder og by

Tucson sentrum

Teaterforestillinger, vakker elveutsikt og livemusikk er bare noe av det som trekker folk til Tucson sentrum. Du bør også utforske attraksjoner som Children's Museum Tucson og Fox Theatre, og for å komme deg rundt i Tucson er det bare å ta metroen fra Ronstadt Transit Center.

Tucson sentrum
Starr Pass, Tucson, Arizona, USA

Starr Pass

Selv om det ikke er så mange kjente severdigheter i Starr Pass, kan du utforske området rundt og se ta turen til for eksempel Greasewood Park og Tucson kunstmuseum.

Starr Pass
Flowing Well Neighborhood, Tucson, Arizona, USA

Flowing Well Neighborhood

Skal du til Flowing Well Neighborhood, bør du få med deg severdigheter som Sporting Chance Center og Silverbell golfbane.

Flowing Well Neighborhood
Tucson kunstmuseum som inkluderer innendørs og kunst

El Presidio historisk område

Både trivelige barer og god sjømat står på menyen i El Presidio historisk område. Du bør også sette av tid til å få med deg Tucson kunstmuseum og Presidio San Agustin del Tucson.

El Presidio historisk område
Dove Mountain, Marana, Arizona, USA

Dove Mountain

Når du først er i Dove Mountain, bør du ta turen til severdigheter som Golf Club at Dove Mountain og Gallery Golf Club (golfbane).

Dove Mountain
Sam Hughes, Tucson, Arizona, USA

Sam Hughes

Sam Hughes kan kanskje ikke skryte på seg mange kjente severdigheter, men Reid Park zoologiske hage og Arizona stadion er to attraksjoner i nærheten som er verdt et besøk.

Sam Hughes

De mest populære hotellene i Tucson

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
3 Palms Tucson North Foothills
3 Palms Tucson North Foothills
3 out of 5
7411 N Oracle Rd, Tucson, AZ
Prisen er 537 kr per natt

Dette hotellet er familievennlig og ligger på fjellet i Tucson og 5 kilometer unna Tohono Chul Park, Oro Valley Aquatic Center og Quail Canyon golfbane. Pima ...

4/5Very Good! (4,028 anmeldelser)
Alright place.

"Located a bit remote, but a nice place. However, they did not have change for laundry, so I had to drive 2 miles to get it. Nice pool."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2017

3 Palms Tucson North Foothills
The Westin La Paloma Resort and Spa
The Westin La Paloma Resort and Spa
4 out of 5
3800 E Sunrise Dr, Tucson, AZ
Prisen er 1 405 kr per natt

Dette hotellet er familievennlig og ligger på fjellet i Tucson, 4 kilometer unna Finger Rock Trail og 10 kilometer unna Funtasticks familiepark og St. Phillips ...

4.3/5Excellent! (1,762 anmeldelser)

"The pools and workout room were excellent. Food at Contigo and Montecito was great."…"

Anmeldelse skrevet 26. mai 2020

The Westin La Paloma Resort and Spa
Varsity Clubs Of America - Tucson by Diamond Resorts
Varsity Clubs Of America - Tucson by Diamond Resorts
3 out of 5
3855 E Speedway Blvd, Tucson, AZ
Prisen er 545 kr per natt

Dette leilighetshotellet er familievennlig og ligger i Palo Verde i Tucson og 3 kilometer unna Tucson botaniske hage, El Con kjøpesenter og Himmel Park. Dessuten ...

4.5/5Wonderful! (1,432 anmeldelser)

"Staff was professional, the building and room were well maintained and the bed was comfortable. The only thing I disliked (besides a fairly early check-out time) was the ‘free WiFi.’ Perhaps ‘free’ meant it was adventurous and without restraint, wandering about the hotel like a breeze. If so, it ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. mai 2020

Varsity Clubs Of America - Tucson by Diamond Resorts

Populære steder å besøke i Tucson

Saguaro National Park
Bilde av Saguaro National Park

Saguaro National Park

Vandre, sykle eller kjør gjennom enger og skoger hvor du finner en av de mest kjente kaktustypene i verden.

Sabino Canyon
Bilde av Sabino Canyon

Sabino Canyon

Opplev den vakre naturen og dyrelivet i en stor ørkendal til fots, med bil eller gjennom en trikketur.

Old Tucson Studios
Bilde av Old Tucson Studios

Old Tucson Studios

Denne kombinasjonen av et westernstudio og en fornøyelsespark er fylt med attraksjoner, dueller og stuntforestillinger, og flere hundre Hollywood-filmer er blitt spilt inn her.

Pima luft- og romfartsmuseum
Bilde av Pima luft- og romfartsmuseum

Pima luft- og romfartsmuseum

5/5(1 anmeldelse)

Et av verdens største luftfartsmuseer byr på fly og romfartøyer fra 1920-årene og frem til i dag.

Arizona-Sonora ørkenmuseum
Bilde av Arizona-Sonora ørkenmuseum

Arizona-Sonora ørkenmuseum

Se ulver, klapperslanger, prærieulver, tykkhornsauer og sjeldne planter på dette museet i ørkenen.

Tucson botaniske hage
Bilde av Tucson botaniske hage

Tucson botaniske hage

Vandre rundt blant kaktuser, urter og ville blomster og lær mer om ørkenvegetasjon i dette blomsterfylte området i byen.

Populære aktiviteter i Tucson

Adgang til Old Tucson Theme Park
Bilde av Adgang til Old Tucson Theme Park

Adgang til Old Tucson Theme Park

Anbefales av 82 % av reisende
233 kr
per voksen
Severdighetspass til Tucson med rabatter
Bilde av Severdighetspass til Tucson med rabatter

Severdighetspass til Tucson med rabatter

Anbefales av 72 % av reisende
248 kr
per voksen

Byer nær Tucson

Andre steder som Tucson