Billige flybilletter til Miami

Billige flyreiser til Miami

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 831 kr for enveisflyvninger og 3 393 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norse Atlantic Airways
Scandinavian Airlines
Finnair
Finnair
Air Canada

Fly til Miami

Fly til Miami

Det å finne en billig flybillett til Miami kan utgjøre hele forskjellen når du reiser på et stramt budsjett. Ved å benytte Expedia er du garantert å finne billige flybilletter til Miami – i tillegg til at vi også har en rekke hoteller du kan velge mellom.

Det er heller ikke så vanskelig å fly til Miami som du kanskje tror. Det er flere forskjellige flyplasser og flyselskaper som tar deg med til denne idylliske strandbyen, så det er ofte ikke noe problem å finne billetter som passer for ethvert budsjett.

Miami er en morsom og koselig by, fylt med underholdning og muligheter for avslapping. Den berømte Miami Beach er en av byens største attraksjoner. Flott utsikt til sentrum av Miami, rene strender og barer og restauranter langs strandkanten gjør denne stranden til noe du rett og slett bare må få med deg.

Dersom du er ute etter spenning og moro, er det flere forskjellige fornøyelsesparker og vannparker rundt Miami, noe som gjør Miami spesielt godt egnet som reisemål for familier.

Hotellene i Miami varierer fra de mest luksuriøse, som de med utsikt ut over havet, til billigere overnattingssteder. Det er hundrevis av billige hoteller i byen, som lar deg bruke pengene dine på å nyte byen i stedet. Når du forstår hvor mye det er å gjøre i byen, vil du sette pris på å ha litt ekstra penger å rutte med.

Når du bestiller fly til Miami hos Expedia, er du ikke bare sikret å få de beste tilgjengelige prisene for hver flyvning, men du vil også kunne benytte deg av forskjellige tilbud. Du kan spare mer om du bestiller en pakkereise til Miami, med fly og overnatting.

Fly til Miami fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Miami fra en rekke populære flyselskaper (blant annet SAS, American Airlines, Iberia Airlines og KLM).

Flytiden til Miami fra Oslo er vanligvis rundt 13 til 15 timer, men turen tilbake kan være noe kortere på grunn av medvind. Selv om du ikke trenger bekymre deg for å skaffe visum når du skal reise til Miami, må du fylle ut et skjema hos ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Dette korte skjemaet er gyldig i to år, eller til passet ditt utløper, og koster $14 USD.

Fly til Miami internasjonale lufthavn

Miami internasjonale lufthavn er ikke bare Miamis travleste flyplass, men også en av de største og travleste flyplassene i hele USA. Millioner av passasjerer reiser til globale destinasjoner fra flyplassen hver dag, og en rekke internasjonale flyvninger, spesielt fra Latin-Amerika, lander på flyplassen.

I Norge har flyplassene i Bergen, Oslo og Stavanger jevnlige flyvninger til Miami.

Miami International Airport ligger bare 13km fra sentrum av byen, en kort kjøretur langs Route 112, som også er kjent som Airport Expressway. Leie av bil i Miami, når du bestiller leiebilen hos Expedia, er ekstremt billig, og kan løfte ferien til et helt nytt nivå. Det er nemlig en rekke skjulte skatter rundt om i regionen.

Det er imidlertid andre alternativer enn å kjøre. Det går busser fra flyplassen inn til sentrum, et rimelig alternativ for de som ikke vil kjøre.

Det er enklere og billigere å fly til Miami enn noensinne før, og denne verdensberømte byen har blitt et populært reisemål for nordmenn. Bestill ferien din til Miami med Expedia, og du vil kunne spare mye penger på fly, hotell og leiebil. Floridas by fylt med moro og sol venter på deg, så bestill i dag!

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Miami?
Hvis du har valgt å fly, trenger du ikke å velge hvilken flyplass du vil lande på. Byen har bare én – Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass) fra sentrum av Miami?
Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass) er ikke langt unna bykjernen. Den ligger bare 9 km fra sentrum av Miami.
Kan jeg fly til Miami nå?
For å finne den seneste informasjonen om flyreiser til Miami kan du sjekke ut vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om eventuelle reiserestriksjoner og om du må i karantene ved ankomst.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Miami?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Miami, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Miami med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Miami, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Miami?
Planlegger du å hoppe på et fly til Miami, vil du sannsynligvis ankomme til MIA (9 km fra sentrum). Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass) (35 km fra sentrum) er den andre store flyplassen her.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Miami?
47 flyselskaper har flyvninger til Miami fra 185 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Miami?
Miami mottar flest flyvninger fra American Airlines, JetBlue Airways og Delta Air Lines. American Airlines er det foretrukne flyselskapet, og New York er byen de fleste reisende ankommer fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Miami?
Det er utrolig enkelt å planlegge en opplevelsesrik tur til Miami når det går hele 5536 flyvninger uten stopp i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Miami avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Miami har avreise fra flyplasser i Monroe, Fairfield og Milford.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Miami?
Hvilken by du reiser fra, avgjør hvor lenge du må sitte i flysetet, Fra Monroe til Miami pleier det å ta rundt 2 t og 31 min. Fra Fairfield tar det ca. 3 t og 18 min, mens det fra Milford tar 3 t og 1 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Miami?
Som alle lure reisende vet – ikke bestill for sent. Billettprisene er som regel høyest like før avreisedatoen. Ikke stopp der. Du bør også finne ut om reisemålet har flere enn én flyplass. Prisene kan nemlig variere avhengig av flyplassen du går for. Ikke glem å sammenligne billettpriser hos forskjellige flyselskaper. Til slutt må du ikke glemme at det lønner seg å være først ute. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å bestille når du finner et uslåelig tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Miami?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være kjedelig å fly. Men ta det helt med ro. Du kan følge disse tipsene for å få en god start på ferien til Miami.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Å reise med fly kan være veldig behagelig hvis du pakker de rette tingene i håndbagasjen. Det første du trenger, er grunnleggende toalettsaker som tannbørste og hårbørste samt rene klær og noe å lese. Så kan du finne plass i håndbagasjen til eletronikk, ladere, medisiner og kanskje en nakkepute. Og sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisepapirer og kredittkort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Sjekk at du ikke har skarpe eller spisse gjenstander som skjuler seg i håndbagasjen. Andre ting du ikke kan ta med deg, er eksplosiver eller lett antennelige stoffer som brennstoff og fyrverkeri samt gelé og væske i beholdere med plass til med enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør alltid være målet når du skal velge hva du skal ha på deg under flyreisen. Det er også viktig å ta på gode sko ettersom mange får litt hovne føtter og ankler. Romslige, lukkede sko fungerer bra.
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyreiser å utvikle DVT (dyp venetrombose), en blodpropptilstand som kan oppstå ved inaktivitet over lang tid. For å unngå dette bør du gå litt rundt hvis du kan. Kompresjonssokker og -strømper er også med på minimere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Miami?
Det enkle svaret er – ha ting klart. Vi har samlet sammen noen nyttige tips til hvordan du uten problemer kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen. Det er bare å glede seg til å lande i Miami:

  • I kontrollen må de sjekke at du har gyldig legitimasjon og reisedokumenter før du kommer videre. Du bør derfor ha dette lett tilgjengelig.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din undersøkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av deg alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som belte, yttertøy og øretelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Alle elektroniske enheter, inkludert mobil og laptop, må dessuten skannes.
  • Gelé og væske du vil ha med på flyet, som parfyme og hårspray, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Det er mulig at du blir bedt om å ta av deg skoene og sende dem gjennom maskinen, så det er en god idé å ha på lette joggesko.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du legge dem i den innsjekkede bagasjen. Det er ikke lov å ta med slike ting på flyet, og de vil bli tatt fra deg.

Informasjon om flyreiser til Miami
Ankomstflyplass
Miami int.
Ankomstflyplassens IATA-kode
MIA
Ankomstby
Miami
Pris tur-retur
1 470 kr

Populære flyvninger til Miami

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 831 kr for enveisflyvninger og 3 393 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norse Atlantic Airways