Billige flybilletter til Miami

Billige flyreiser til Miami

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 804 kr for enveisflyvninger og 3 225 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa
Lufthansa
United
Delta
Lufthansa
Air Canada
Air Canada
Lufthansa
Air Canada
Swiss International Air Lines

Fly til Miami

Fly til Miami

Det å finne en billig flybillett til Miami kan utgjøre hele forskjellen når du reiser på et stramt budsjett. Ved å benytte Expedia er du garantert å finne billige flybilletter til Miami – i tillegg til at vi også har en rekke hoteller du kan velge mellom.

Det er heller ikke så vanskelig å fly til Miami som du kanskje tror. Det er flere forskjellige flyplasser og flyselskaper som tar deg med til denne idylliske strandbyen, så det er ofte ikke noe problem å finne billetter som passer for ethvert budsjett.

Miami er en morsom og koselig by, fylt med underholdning og muligheter for avslapping. Den berømte Miami Bach er en av byens største attraksjoner. Flott utsikt til sentrum av Miami, rene strender og barer og restauranter langs strandkanten gjør denne stranden til noe du rett og slett bare må få med deg.

Dersom du er ute etter spenning og moro, er det flere forskjellige temaparker og vannparker rundt Miami, noe som gjør Miami spesielt godt egnet som reisemål for familier.

Hotellene i Miami varierer fra de mest luksuriøse, som de med utsikt ut over havet, til billigere overnattingssteder. Det er hundrevis av billige hoteller i byen, som lar deg bruke pengene dine på å nyte byen i stedet. Når du forstår hvor mye det er å gjøre i byen, vil du sette pris på å ha litt ekstra penger å rutte med.

Når du bestiller fly til Miami hos Expedia, er du ikke bare sikret å få de beste tilgjengelige prisene for hver flyvning, men du vil også kunne benytte deg av forskjellige tilbud. Du kan spare mer om du bestiller en pakkereise til Miami, med fly og overnatting.

Fly til Miami fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Miami fra en rekke populære flyselskaper (blant annet SAS, American Airlines, Iberia Airlines og KLM).

Flytiden til Miami fra Oslo er vanligvis rundt 13 til 15 timer, men turen tilbake kan være noe kortere, på grunn av medvind. Selv om du ikke trenger bekymre deg for å skaffe visum når du skal reise til Miami, må du fylle ut et skjema hos ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Dette korte skjemaet er gyldig i to år, eller til passet ditt utløper, og koster $14 USD.

Fly til Miami International Airport

Miami International Airport er ikke bare Miamis travleste flyplass, men også en av de største og travlest flyplassene i hele USA. Millioner av passasjerer reiser til globale destinasjoner fra flyplassen hver dag, og en rekke internasjonale flyvninger, spesielt fra Latin-Amerika, lander på flyplassen.

I Norge har flyplassene i Bergen, Oslo og Stavanger jevnlige flyvninger til Miami.

Miami International Airport ligger bare 13km fra sentrum av byen, en kort kjøretur langs Route 112, som også er kjent som Airport Expressway. Leie av bil i Miami, når du bestiller leiebilen hos Expedia, er ekstremt billig, og kan løfte ferien til et helt nytt nivå. Det er nemlig en rekke skjulte skatter rundt om i regionen.

Det er imidlertid andre alternativer enn å kjøre. Det går busser fra flyplassen inn til sentrum, et rimelig alternativ for de som ikke vil kjøre.

Det er enklere og billigere å fly til Miami enn noensinne før, og denne verdensberømte byen har blitt et populært reisemål for nordmenn. Bestill ferien din til Miami med Expedia, og du vil kunne spare mye penger på fly, hotell og leiebil. Floridas by fylt med moro og sol venter på deg, så bestill i dag!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Miami

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 804 kr for enveisflyvninger og 3 225 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa
Air Canada