Billige flybilletter til Honolulu

Billige flyreiser til Honolulu

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 6 257 kr for enveisflyvninger og 7 094 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

LOT-Polish Airlines
Delta
Delta
American Airlines
KLM
Air France
Qatar Airways
Delta
KLM
Air France

Fly til Honolulu

Fly til Honolulu

Honolulu, som ligger på øya Oahu, er hovedstaden på Hawaii. Honolulu har mange kallenavn, og hvert av disse reflekterer forskjellige sider ved byen. Navnet «Honolulu» oversettes for eksempel ofte som «skjermet bukt». Andre kallenavn for Honolulu er blant andre «Crossroads of the Pacific», «City of Paradise» og «The Big Pineapple». Folk liker Honolulu på grunn av vakre strender, flotte hoteller, historiske monumenter, pulserende uteliv, frodige grøntområder og den hawaiiske maten. Populære aktiviteter omfatter gåturer, snorkling, båtturer, turer i regnskog, surfing, hulaer og luaer, shopping og soling. Dersom Honolulu høres ut som det perfekte feriestedet for deg, kan du bestille billige flybilletter til Honolulu på Expedia i dag.

Flyplasser i Honolulu

Fly til Honolulu lander på Honolulu Intl. Airport (HNL). HNL er en de travleste flyplassene i USA målt etter passasjertrafikk. Flyselskaper med stor tilstedeværelse på HNL omfatter Hawaiian Airlines, Go!, Asia Pacific Airlines, Island Air og Mokulele Airlines. Andre flyselskaper som betjener HNL er blant annet Air Canada, Air New Zealand, Air Pacific, American Airlines, China Airlines, Japan Airlines, Korean Air, Pacific Wings, Philippine Airlines og Qantas. HNL tilbyr flyvninger mellom de ulike hawaiiske øyene og til kontinentale USA og flere andre land.

Bestill flybilletter til Honolulu hos Expedia

På Expedia kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Tips for bestilling av flyreiser til Honolulu

Flyvninger til Honolulu er populære hele året. Flybilletter til Honolulu er imidlertid spesielt etterspurt i høysesongen fra juni til midten av september og midten av desember til midten av januar. Mange familier kommer hit i sommermånedene når barna har fri fra skolen, og mange liker å tilbringe en tradisjonelt kald og snøfylt ferie på et tropisk sted. Mellomsesongen er fra april til mai og midten av september til oktober. Lavsesongen er fra november til midten av desember og fra midten av januar til mars. Hvis du kommer hit i lavsesongen, er det mindre folk og lavere priser. Været er ganske behagelig i lavsesongen, men du kan forvente en del regn i desember og januar.

Populære flyvninger til Honolulu

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 6 257 kr for enveisflyvninger og 7 094 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

LOT-Polish Airlines
Delta