Billige flybilletter til Honolulu

Fly til Honolulu

Fly til Honolulu

Honolulu, som ligger på øya Oahu, er hovedstaden på Hawaii. Honolulu har mange kallenavn, og hvert av disse reflekterer forskjellige sider ved byen. Navnet «Honolulu» oversettes for eksempel ofte som «skjermet bukt». Andre kallenavn for Honolulu er blant andre «Crossroads of the Pacific», «City of Paradise» og «The Big Pineapple». Folk liker Honolulu på grunn av vakre strender, flotte hoteller, historiske monumenter, pulserende uteliv, frodige grøntområder og den hawaiiske maten. Populære aktiviteter omfatter gåturer, snorkling, båtturer, turer i regnskog, surfing, hulaer og luaer, shopping og soling. Dersom Honolulu høres ut som det perfekte feriestedet for deg, kan du bestille billige flybilletter til Honolulu på Expedia i dag.

Flyplasser i Honolulu

Fly til Honolulu lander på Honolulu Intl. Airport (HNL). HNL er en de travleste flyplassene i USA målt etter passasjertrafikk. Flyselskaper med stor tilstedeværelse på HNL omfatter Hawaiian Airlines, Go!, Asia Pacific Airlines, Island Air og Mokulele Airlines. Andre flyselskaper som betjener HNL er blant annet Air Canada, Air New Zealand, Air Pacific, American Airlines, China Airlines, Japan Airlines, Korean Air, Pacific Wings, Philippine Airlines og Qantas. HNL tilbyr flyvninger mellom de ulike hawaiiske øyene og til kontinentale USA og flere andre land.

Bestill flybilletter til Honolulu hos Expedia

På Expedia kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Tips for bestilling av flyreiser til Honolulu

Flyvninger til Honolulu er populære hele året. Flybilletter til Honolulu er imidlertid spesielt etterspurt i høysesongen fra juni til midten av september og midten av desember til midten av januar. Mange familier kommer hit i sommermånedene når barna har fri fra skolen, og mange liker å tilbringe en tradisjonelt kald og snøfylt ferie på et tropisk sted. Mellomsesongen er fra april til mai og midten av september til oktober. Lavsesongen er fra november til midten av desember og fra midten av januar til mars. Hvis du kommer hit i lavsesongen, er det mindre folk og lavere priser. Været er ganske behagelig i lavsesongen, men du kan forvente en del regn i desember og januar.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Honolulu?
Hvis du skal reise med fly, slipper du å bestemme deg for flyplass. Byen har nemlig bare én – Honolulu, Hawaii, USA (HNL-Daniel K. Inouye Internasjonale lufthavn).
Hvor langt er det til Honolulu, Hawaii, USA (HNL-Daniel K. Inouye Internasjonale lufthavn) fra sentrum av Honolulu?
Hvis du skal bo i sentrum av Honolulu, er du der på kort tid etter at du har landet på HNL. Terminalen ligger bare 7 km fra sentrum.
Kan jeg fly til Honolulu nå?
For å få den nyeste informasjonen om fly til Honolulu kan du sjekke ut vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Honolulu?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Honolulu, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Honolulu med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Honolulu, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Honolulu?
Honolulu kan vise til én hovedflyplass, så det er lett å finne den beste flyvningen. Du tar fly til Honolulu, Hawaii, USA (HNL-Daniel K. Inouye Internasjonale lufthavn), som ligger ca. 7 km fra sentrum av byen.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Honolulu?
18 flyselskaper flyr til Honolulu fra 48 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Honolulu?
Hawaiian Airlines og Southwest Airlines opererer de fleste av flyvningene til Honolulu. En av de mest populære måtene å reise hit på, er å fly med Hawaiian Airlines fra Hawi.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Honolulu?
Det er mye enklere å fly til et sted uten lange stopp underveis. Hvis du planlegger å dra til Honolulu, så går det omtrent 1396 direkteflyvninger ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Honolulu avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Honolulu har avgang fra flyplasser i Kealia, Hawi og Lahaina sentrum.
Hvor lang tid tar det å fly til Honolulu?
Hvis det er Kealia du reiser fra, må du regne med en flytur på omtrent 41 min før du ankommer Honolulu. Fra Hawi tar det ca. 39 min, og fra Lahaina sentrum 39 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Honolulu?
Vi vet alle om noen som alltid klarer å finne ekstremt rimelige billetter hver gang de skal på tur. Vil du vite hemmeligheten? De venter ikke til siste liten med å bestille. Det kan også være lurt å se litt rundt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet kan friste med flere enn én flyplass, kan du dra i land gode tilbud ved å fly til den minste. En annen måte du kan spare penger på, er å bestille tidlig. Hvis du kommer over et godt tilbud, har du ingen tid å miste. Grip muligheten når du kan!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Honolulu?
Hvis du ikke planlegger, kan det være litt styrete å fly. Men det er ingen grunn til å stresse med det ennå. Du kan følge disse tipsene for å få en problemfri start på reisen til Honolulu.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Trikset for å få en god flyreise er å planlegge på forhånd. Det viktigste først: pass, ombordstigningskort, bankkort og viktige medisiner. Deretter bør du ta med deg ting som holder deg underholdt, som elektroniske enheter eller noe interessant å lese på. Du bør heller ikke glemme ladere, nakkepute og et par hodetelefoner. Og til slutt – toalettartikler som tannbørste, våtservietter og en ren t-skjorte er også lurt å ha med på flyet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over hva som er forbudt, varierer fra flyselskap til flyselskap, er det smart å ikke ta med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter boksåpnere, barberblader, brennstoff og fyrverkeri. Sportsutstyr som skistaver og andre gjenstander som kan skade passasjerer, f.eks. Sverd og pistoler, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør være hovedmålet når du skal velge hva du skal ha på deg på flyet. Det er også lurt å ha på gode sko ettersom det er normalt at føttene hovner opp litt. Romslige, flate sko er et bra valg.
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyvninger utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som kan oppstå ved inaktivitet over lang tid. For å unngå at dette skjer, bør du benytte deg av muligheten til å reise deg og strekke på beina med jevne mellomrom. Kompresjonssokker og -strømper bidrar også til å redusere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Honolulu?
Hvis du har alt klart før du kommer til flyplassen, er det større sjanse for at reisen til Honolulu går av stabelen uten problemer. Ta en titt på de beste tipsene våre for hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Du bør ha ID og ombordstigningskort innen rekkevidde. Det er det første du blir bedt om å vise i kontrollen.
  • Neste steg er røntgenmaskinen. Ta av deg alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Det kan være hodetelefoner eller øretelefoner samt jakker og kåper. Alt dette må gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektroniske enheter som PC-er og mobiler må også legges i en kasse for å sendes gjennom røntgenmaskinen. Ikke vær redd – du er på nettet igjen før du vet ordet av det.
  • Ikke glem å ta ut væske og gelé fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Hver beholder kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og alt må få plass i én gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Det er smart å ha på lette sko ettersom det reduserer sjansen for at du må fjerne dem når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Støvler og tyngre sko må ofte sjekkes.
  • Flyselskapene tillater ikke skarpe eller spisse gjenstander i håndbagasjen. Hvis du må ha med deg slike ting, må du pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Honolulu
AnkomstflyplassDaniel K. Inouye Internasjonale lufthavn
Ankomstflyplassens IATA-kodeHNL
AnkomstbyHonolulu
Pris for flyreisen2 202 kr