Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

MilwaukeeUSA

Wisconsins største by er anerkjent for sin rike historie med ølbrygging, en moderne silhuett og en eklektisk festivalscene.

Milwaukee oser av tilbakelent midtvestatmosfære. Byen har et ry som festivalby, og de nesten 600 000 innbyggere vet å more seg.

Lake Michigans kystlinje dominerer sentrum, innrammet av en silhuett av moderne stål og glass. Byen har også bevarte distrikter fra århundreskiftet i østbyen og historiske Third Ward, som er spekket med teatre, gallerier og restauranter.

Milwaukee har en fargerik historie med sterk tysk innflytelse, og anses fremdeles som Amerikas "bryggeriby". Reis til Milwaukee og bli kjent med byens ølarv gjennom en omvisning i verdenskjente Miller Coors Brewery. Lær mer om byens historie i Milwaukee Public Museum i sentrum.

Hvis du vil ha en mer kunstnerisk vinkling, bør kunstentusiaster gjøre Milwaukee Museum of Art til første anløpssted. Det har en imponerende samtidsdesign og nesten 25 000 kunstverker fra så langt tilbake som det 15. århundre. Besøk det populære Charles Allis Art Museum på byens østkant for å se kunstferdige antikke møbler og dekorasjonskunst.

Det mest fordelaktige punktet for fotografering av byens silhuett er fra Festival Park eller langs Bay View-promenaden med utsikt over Lake Michigan. Herfra er det en kort spasertur til nærliggende Discovery World, der barn kan more seg med interaktive vitenskapsutstillinger. Lei en bil og besøk dyrelivet i Milwaukee County Zoo.

Milwaukee har kalde vintre, men det finnes nok av innendørs attraksjoner, slik at du slipper unna kulden. Bruk en dag på bøkene i Milwaukee Public Library eller besøk de innendørs hagene i Mitchell Park Horticultural Conservatory. Er du på ferie i Milwaukee om sommeren, kan du glede deg over en overflod av friluftsarrangementer og en livlig kunst- og underholdningsscene ved sjøens bredder. Gå til Water Street- eller Bay View-distriktet for å mingle i stilige strandbarer og kafeer langt ut i de tidlige morgentimer.

Hvor du bør bo i Milwaukee

Historic Third Ward som viser elv eller bekk, kajakkpadling eller kanopadling og solnedgang

Historic Third Ward

Trivelige barer og spennende butikker er bare noe av det som gjør Historic Third Ward verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Henry W. Maier festivalpark og Milwaukee offentlige marked.

Historic Third Ward
Milwaukee kunstmuseum som inkluderer bro, nattbilder og by

East Town

East Town kan friste med blant annet trivelige barer. Du bør også få med deg severdigheter som Milwaukee kunstmuseum og Discovery World.

East Town
Nord-Milwaukee, Milwaukee, Wisconsin, USA

Nord-Milwaukee

God mat og livemusikk er noen av grunnene til at folk drar til Nord-Milwaukee. Selv om det ikke finnes mange velkjente severdigheter i området, er det ikke langt til steder som Fiserv Forum og The Rave-Eagles Club.

Nord-Milwaukee
Milwaukee offentlige bibliotek fasiliteter samt innendørs

Westown

Når du først er i Westown, bør du ta turen til severdigheter som Wisconsin Center og Fiserv Forum.

Westown
Marquette, Milwaukee, Wisconsin, USA

Marquette

God mat og livemusikk er noen av grunnene til at mange drar til Marquette, og når du først er her, bør du også ta turen til Pabst herregård og St. Joan of Arc-kapellet.

Marquette
Riverwest, Milwaukee, Wisconsin, USA

Riverwest

God mat og spennende butikker er noen av grunnene til at folk drar til Riverwest. Selv om det ikke finnes mange velkjente severdigheter i området, er det ikke langt til steder som Martin Luther King Drive og Oriental Theatre (kino).

Riverwest

De mest populære hotellene i Milwaukee

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hyatt Place Milwaukee/Downtown
Hyatt Place Milwaukee/Downtown
3 out of 5
800 W Juneau Ave, Milwaukee, WI
Prisen er 1 068 kr per natt

Dette hotellet ligger i Westown og 10 minutters gange unna Fiserv Forum og Milwaukee offentlige museum. Dessuten ligger Milwaukee offentlige marked og Milwaukee ...

4.5/5Wonderful! (601 anmeldelser)

"The weekend was made more perfect with our stay at this hotel. It seems like a new hotel, and rooms and public areas are well kept and spotless. It is in a very convenient location, easy on and off highway. Staff is attentive and welcoming. Very polite and committed to providing you great service. ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2020

Hyatt Place Milwaukee/Downtown
Hyatt Regency Milwaukee
Hyatt Regency Milwaukee
4 out of 5
333 W Kilbourn Ave, Milwaukee, WI
Prisen er 908 kr per natt

Dette hotellet ligger i Westown og 10 minutters gange unna Milwaukee offentlige museum og Fiserv Forum. Dessuten ligger Milwaukee offentlige marked og Milwaukee ...

4.1/5Very Good! (2,584 anmeldelser)

"Check in staff friendly and fast. They also recommended some attractions near by."…"

Anmeldelse skrevet 23. mai 2020

Hyatt Regency Milwaukee
Hilton Garden Inn Milwaukee Downtown
Hilton Garden Inn Milwaukee Downtown
3.5 out of 5
611 N Broadway, Milwaukee, WI
Prisen er 862 kr per natt

Dette hotellet ligger i East Town og 5 minutters gange unna Marcus senter for utøvende kunst, Riverside teater og Milwaukee offentlige marked. Dessuten ligger ...

4.6/5Exceptional! (857 anmeldelser)

"Beautiful building with lots of character. Staff were pleasant and attentive"…"

Anmeldelse skrevet 2. jul. 2020

Hilton Garden Inn Milwaukee Downtown

Populære steder å besøke i Milwaukee

Miller Park
Bilde av Miller Park

Miller Park

Få med deg et arrangement ved Miller Park under turen til Milwaukee. Se på baseball mens du besøker området, som er kjent for de livlige bryggeriene sine.

Harley-Davidson Museum
Bilde av Harley-Davidson Museum

Harley-Davidson Museum

Dykk ned i historien til et av verdens mest berømte motorsykkelmerker ved hjelp av interaktive utstillinger, fotogallerier, workshops og omvisninger bak kulissene.

Milwaukee offentlige museum
Bilde av Milwaukee offentlige museum

Milwaukee offentlige museum

Gjør deg kjent med gamle sivilisasjoner, romreiser og alle moder naturs mysterier i Milwaukees eldste museum.

Milwaukee kunstmuseum
Bilde av Milwaukee kunstmuseum

Milwaukee kunstmuseum

Dette kunstgalleriet har en omfattende samling av klassisk europeisk og amerikansk kunst i en slående, moderne bygning.

Milwaukee County zoologiske hage
Bilde av Milwaukee County zoologiske hage

Milwaukee County zoologiske hage

Denne vidstrakte dyreparken har et stort utvalg av eksotisk dyreliv og er anerkjent for bevaringsprogrammer og utdanningsressurser.

Milwaukee offentlige marked
Bilde av Milwaukee offentlige marked

Milwaukee offentlige marked

Når du besøker det velkjente shoppingområdet Milwaukee offentlige marked, kan du se etter den perfekte gaven til venner og kjente fra oppholdet i Milwaukee. Se på sport mens du besøker området, som er kjent for det fantastiske utelivet sitt.

Byer nær Milwaukee

Andre steder som Milwaukee