Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


En fantastisk guide til «The Big Apple»!

New York, New York – en by som er så fantastisk at Frank Sinatra måtte synge navnet to ganger!

«The Big Apple» har vært inspirasjonen for en rekke flotte verker innen film, litteratur og musikk og regnes som en av verdens mest storslåtte byer. Det er ikke rart at noen av New Yorks innbyggere kun spøker halvveis når de omtaler byen som «universets sentrum».

Det bor over åtte millioner mennesker med enhver tenkelig bakgrunn og nasjonalitet her, og byen er delt inn i de fem bydelene Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island og The Bronx, som hver og en har sin egne særegne stemning og sitt egne kulturelle preg. Enkelt sagt er New York en by som aldri sover, og som kan være stolt av å ha et ekte mangfold og noe å tilby alle og enhver.

Det mest kjente landemerket i byen er kanskje Frihetsgudinnen der den rager høyt over bakken i byens havneområde. Frihetsgudinnen, som er et symbol på drømmen om frihet, var som et lys av håp for immigrantene som kom til USA vannveien, i flukt fra sult og fattigdom og i håp om et nytt og bedre liv. Frank Sinatra sang noe sånt som at om man kan overleve i New York, kan man overleve hvor som helst, og fremdeles den dag i dag tiltrekker byen seg tusenvis av unge som prøver lykken her i håp om å få oppfylt drømmene sine. Du behøver bare å oppleve den livlige atmosfæren på Grand Central Station eller lysene på Times Square på kveldstid for å virkelig innse at du er på et helt spesielt sted.

De mer tradisjonelle turistattraksjonene er obligatoriske stoppesteder for besøkende som er på en storbyweekend i New York, men mangfoldet i byen gjør at det også er enkelt å blande seg i mengden og oppleve byen som en som bor der fast. For noen innebærer dette en tur til stranden og fornøyelsesparkene på Coney Island, mens andre foretrekker den trendy, kunstneriske stemningen i Brooklyn. Eller hva med å oppleve afroamerikansk musikk og kultur i Harlem? Ingen storbyferie i New York er selvfølgelig komplett uten en tur til stedet hvor World Trade Centre en gang stod.

Uavhengig av hva du ønsker å oppleve i byen vil du komme deg frem på en enkel og grei måte med undergrunnsbanen. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe et MetroCard og fylle penger på det på veien. Hvis det er første gang du er i byen, er Midtown East et utmerket sted å starte sightseeingen på. I Midtown East finner du verdenskjente landemerker som Empire State Building, Rockefeller Center og Chrysler-bygningen, og takket være New Yorks rutesystem er det lett å navigere seg rundt i hele byen. New York gir deg rett og slett det beste av det beste!


Guide til New York


De beste hotelltilbudene i New York

Vis alle de 1 769 overnattingsstedene i New York
The Roosevelt Hotel, New York City 744 kr
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York
   
  3,6
  av 5, basert på 24 643 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Roosevelt Hotel, New York City, ligger på hjørnet av East 45 Street og Madison Avenue, og gir enkel tilgang til shopping samt Broadway-teatrene, som er 3 kvartaler unna.

  YOTEL New York 817 kr
  YOTEL New York

  YOTEL New York

  570 Tenth Avenue, New York
    
   4,3
   av 5, basert på 12 029 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet ligger i Midtown vest-området, i nærheten av Jacob K. Javits konferansesenter, Times Square og Broadway. Andre severdigheter i området er Rockefeller Center og Empire State Building.

   Park Central Hotel New York 850 kr
   Park Central Hotel New York

   Park Central Hotel New York

   870 7th Ave, New York
     
    3,9
    av 5, basert på 7 242 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette hotellet ligger i Midtown i New York, og ble renovert i oktober 2013. Det ligger beleilig til tvers overfor Carnegie Hall, ett kvartal fra Broadway, to fra Fifth Avenue og to fra Central Park. Teatrene og Times Square ligger halvannen kilometer unna.

    Salisbury Hotel 824 kr
    Salisbury Hotel

    Salisbury Hotel

    123 W 57th St, New York
      
     4,1
     av 5, basert på 17 903 anmeldelser
     3.0 av 5.0

     Rimelige Salisbury Hotel har utmerket beliggenhet i Midtown, kun to kvartaler fra Central Park og innen gangavstand fra Times Square og Broadway-teatrene. Dette hotellet i neogotisk stil åpnet i 1931 og ligger ved siden av den berømte Russian Tea Room, et halvt kvartal fra Carnegie Hall og 7 kvartaler fra Radio City Music Hall.

     Pod 51 594 kr
     Pod 51

     Pod 51

     230 E 51st St, New York
       
      4,1
      av 5, basert på 14 813 anmeldelser
      3.0 av 5.0

      Det innovative hotellet Pod tilbyr kompakte og smart innredede rom og har en førsteklasses beliggenhet fire kvartaler unna Manhattans Fifth Avenue, mindre enn seks kvartaler unna teaterdistriktet og to kvartaler unna undergrunnsbanen.

      Pod Times Square 717 kr
      Pod Times Square

      Pod Times Square

      400 W 42nd Street, New York
        
       4,5
       av 5, basert på 1 440 anmeldelser
       3.0 av 5.0

       Dette hotellet i New York (Midtown) ligger nær American Lyric Theater, Times Square og Broadway. I nærheten finner du også Macy's og New York offentlige bibliotek.

       The New Yorker A Wyndham Hotel 933 kr
       The New Yorker A Wyndham Hotel

       The New Yorker A Wyndham Hotel

       481 Eighth Ave., New York
         
        3,9
        av 5, basert på 17 965 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette 40 etasjer høye hotellet ligger på den andre siden av gaten i forhold til Madison Square Garden og Penn Station, ett kvartal unna Macy's, tre kvartaler unna Javits konferansesenter og fire kvartaler unna Empire State Building.

        Paramount Times Square 851 kr
        Paramount Times Square

        Paramount Times Square

        235 West 46th Street, New York
          
         3,5
         av 5, basert på 12 609 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette stilfulle hotellet i New York, som ligger midt blant Broadway-teatrene, befinner seg et halvt kvartal unna Times Square og et halvt kvartal unna Restaurant Row. Bryant Park, Minskoff Theater, Gershwin Theater og Radio City Music Hall ligger også i nærheten. Besøk nærliggende Central Park, 5th Avenue, Rockfeller Center og Museum of Modern Art.

         De beste tilbudene på fly + hotell