Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til New York

Dra til New York når du kjenner at tiden er inne for ditt neste ferieeventyr.

Spar tid og penger med en pakkereise til New York

Spar tid og penger med en pakkereise hos Expedia. Vi vil gjerne gjøre reiseprosessen enklere for deg ved å kombinere bestillingene dine på overnatting og fly så du kan spare tid og penger. Unn deg selv litt mer i New York med med pengene du får til overs.

$603 i potensielle besparelser er tilgjengelig for deg som bestiller en pakkereise.

I vår omfattende database finner du rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden å velge blant.

Expedia har noen av de aller beste tilbudene du har sett i det siste.

Hvis du må gjøre endringer i planene, vil vi godta avbestillingen uten skjulte gebyrer for nesten alle bestillinger.

Pakkereiser til New York

Denne delen av New York har omkring 8 200 000 innbyggere.

Albany, delstatshovedstaden, ligger rundt 210 kilometer nord for New York, mens Long Island City ligger 4 kilometer lenger øst.

Ta en pause fra voksenlivet og trå inn i magiens egen verden på Madame Tussauds voksmuseum og Brooklyn Children's Museum. Barnemuseet på Manhattan og Barnas kunstmuseum er også vel verdt en tur hvis du ikke vil at moroa skal ta slutt.

På New York Aquarium kan du og familien din oppdage havets mysterier og holde seg tørre.

Når noen tar opp Bronx zoologiske hage og Prospect Park Zoo, vil de lokale fortelle om sine hyggelige minner om slimete slanger og nesevise neshorn som gjør det de gjør best på et av deres favorittsteder. Queens Zoo og Staten Island Zoo vil også by på verdifulle muligheter for barna til å lære om økosystemer på jorda. Håpefulle zoologer vil bli imponert av mangfoldet av dyr som er å finne på Bronx zoologiske hage og Prospect Park Zoo.

Uansett om du er glad i øl eller ei, bør du besøke Brooklyn Brewery for en fascinerende titt bak kulissene. Her vil du være i stand til å se bryggerne i arbeid der de omformer malt, humle, vann og gjær til en nydelig, gullfarget drikk.

Hvis du vil oppleve de autentiske smakene i regionen, bør du besøke City Winery. Ta en tur gjennom vinpressene og tønnerommene og lær hvordan vinkelnere kjenner igjen kvalitetsvin. Hvis du ikke vil at dagen skal ta slutt, kan du få en boks sendt hjem til deg. På City Winery har du muligheten til å smake på god vin og få vite mer om vinproduksjon.

Hvis du liker å prøve deg mot dealeren i blackjack nå og da, kan du ta et besøk til Resorts World Casino.

New York botaniske hage og Conservatory Garden er to fantastiske steder å rusle rundt i. Unike og uvanlige blomster, fascinerende trær og lange svingete stier venter deg på Queens botaniske hage og Brooklyn botaniske hager. Hvis du vil utforske de lokale blomsten og plantene, kan du besøke Brooklyn botaniske hager eller New York botaniske hage.

Ta med en piknikkurv og nyt de fredelige omgivelsene i Central Park og Battery Park. Bryant Park og Forest Park er stedet for deg hvis du vil ta med barna for å leke ute i det grønne.

Oppdag mer om New York på Official NYC Information Center at City Hall og Brooklyn Tourism and Visitor Center. Du burde også bla gjennom flygeblad og kart på Official NYC Information Center og 9/11 Tribute Center.

Hvis sola skinner er den glitrende overflaten til Wagner Cove et flott syn.

Når vi sier «ferie», tenker du «strand»? I så fall er du på rette sted. Dette området er godt kjent for sin kyst, så pakk sekken og ha en flott ettermiddag på Great Kills Park, Plum-stranden eller Orchard-stranden.

Ønsker du å komme deg bort fra bylivets stress og mas? Ta en tur til Ellis Island eller Governors Island. Naturinteresserte besøkende vil også sette pris på tilbringe litt tid i Brower Park og Greenbelt Nature Center. Brower Park og Greenbelt Nature Center er også godt likt blant naturinteresserte besøkende.

Bruk en dag eller to på å utforske noen av de varierte museene i nærheten. Ellis Island Immigration Museum og Museum of the Moving Image kan vise til mange spennende utstillinger. Andre interessante steder er New York Transit Museum og Fort Wadsworth.

Hvis du har interesse for nautisk historie, bør du ta turen til Noble Maritime Collection eller South Street havneområde (shopping, uteliv og underholdning) Museum. Utstillinger om områdets nautiske historie, kan du få med deg på Noble Maritime Collection og South Street havneområde (shopping, uteliv og underholdning) Museum.

Lær mer om vitenskapelige gjennombrudd og naturhistorie ved å besøke et av vitenskapsmuseene. Folk som er glad i vitenskap bør sette av litt tid til å besøke Hayden planetarium, New York Hall of Science (vitenskapssenter) og Sony Wonder teknologiske laboratorium. Øk dine kunnskaper med en tur til Hayden planetarium, New York Hall of Science (vitenskapssenter) eller Sony Wonder teknologiske laboratorium. Disse inspirerende museene viser frem den nyeste forskningen og oppfinnelser innen vitenskapen.

De interessante samlingene på Amerikansk naturhistorisk museum og Nasjonalmuseet for amerikanske indianere kommer garantert til å være av interesse for både voksne og barn. Rose Center for Earth and Space og Theodore Roosevelt-minnesmerket er også verdt et besøk.

Vil du se litt kunst? Her vil du finne gallerier for alt mulig. Ta en tur innom Museum für Moderne Kunst og Solomon R. Guggenheim-museet for å se det beste av hva dette kreative reisemålet har å by på. Hvis disse ga deg litt energi, kan du gjøre deg ferdig for dagen på Metropolitan Museum of Art og New Museum.

Dra tilbake til en fordums tid og oppdag historier fra årevis tilbake på Museum for jødisk kulturarv og El Museo del Barrio. Lower East Side leiegårdsmuseum og Jødisk museum er også interessante alternativer. Virker disse bra? Du kan se enda mer på Lower East Side leiegårdsmuseum og Jødisk museum.

Frihetsstatuen og Chrysler-bygningen er verdt et besøk selv om du ikke er så lidenskapelig interessert i historie. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. One World Trade Center og New York Børs er to andre flotte steder å besøke. Der kan du få vite mer om det som en gang var.

Ta inn synet av strålende vann og interessant arkitektur på Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge. Du kunne også dra til Williamsburg Bridge og George Washington Bridge. Der kan du se ned på strømmer av vann under deg.

Historieentusiaster vil like å utforske Fort Totten og Castle Clinton nasjonalmonument. Fort Jay og Fort Schuyler er to andre steder som har spilt en avgjørende rolle i å forsvare New York fra fiendtlige angrep. Der kan du nyte utsikten og rusle rundt ved de imponerende murene.

Slott som Belvedere Castle har fungert som forsvarende strukturer i lange tider.

Lær litt om områdets spirituelle side og nyt den fredelige atmosfæren i St. Patricks katedral eller Trinity-kirken. Om du vil se på noen flere religiøse steder, kan du dra til Eldridge Street synagoge og St. Paul's Chapel. Du kan også lære mer om Eldridge Street synagoge eller St. Paul's Chapel.

Etter at du har sett alle de største attraksjonene i New York, kan du sette av litt tid til å se noen av de skjulte perlene. Et par gode alternativer er Brooklyn offentlige bibliotek og New York offentlige bibliotek. Hvis du har litt tid til overs, kan du også vurdere et besøk til Brooklyn musikkakademi eller David Geffen Hall.

Når er sted er så populært som New York, er det ikke rart at det finnes et stort utvalg av overnattingssteder å velge mellom der. Du kan finne 676 hoteller i New York på Expedias nettsted.

Blant gode eksempler på flotte overnattingsalternativer i New York finner man The St. Regis New York i Two East 55th St og Mandarin Oriental, New York i 80 Columbus Circle at 60th Street. Blant de mer budsjettvennlige alternativene i New York finner du også New York Marriott Downtown og DoubleTree by Hilton Hotel New York - Times Square South. New York Marriott Downtown ligger i 85 West St, mens DoubleTree by Hilton Hotel New York - Times Square South ligger i 341 West 36th Street.

Hvis du foretrekker å bo nærmere Empire State Building, er Langham Place, New York, Fifth Avenue og The Chatwal, a Luxury Collection Hotel, New York City begge i kort gangavstand.


Guide til New York


De beste hotelltilbudene i New York

Vis alle de 3 748 overnattingsstedene i New York
YOTEL New York 1 081 kr
Anmeldelse skrevet 16. mai 2019
Mer informasjon
 
YOTEL New York

YOTEL New York

570 Tenth Avenue, New York, NY
   
  4,2 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Bra

  Hotel Pennsylvania 1 241 kr
  Anmeldelse skrevet 8. mai 2019
  Mer informasjon
   
  Hotel Pennsylvania

  Hotel Pennsylvania

  401 7th Ave, New York, NY
    
   2,6 av 5
   2.5 av 5.0 Stjerner

   Hotellet er ekstremt sentralt, og kan ikke ha en bedre plassering.

   The Roosevelt Hotel, New York City 1 199 kr
   Anmeldelse skrevet 9. okt. 2019
   Mer informasjon
    
   The Roosevelt Hotel, New York City

   The Roosevelt Hotel, New York City

   45 E 45th Street, New York, NY
     
    3,6 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Mye for pengene, og en perfekt lokasjon midt på Manhattan. Dessverre trekker slitne rom ned totalinntrykket. Maling som flasser i taket, skitne vinduer og bråkete a/c. Fikk det jeg vil kalle et helt vanlig dobbelt-rom, selv om bookingen var for «superior».

    Pod Times Square 1 063 kr
    Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019
    Mer informasjon
     
    Pod Times Square

    Pod Times Square

    400 W 42nd Street, New York, NY
      
     4,4 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Senralt beliggende på Manhattan like i nærheten av teater og andre populære reisemål når du er i New York. Hotellrommet er praktisk innredet. Vi, mor og tenåring hadde hver vår køyeseng og godt utstyrt bad. Mulighet for å ha baggasje i eget baggasjerom etter utsjekk. Vi sjekket inn seint på kvelden. ...

     The Belvedere Hotel 1 239 kr
     Anmeldelse skrevet 7. mar. 2019
     Mer informasjon
      
     The Belvedere Hotel

     The Belvedere Hotel

     319 W 48th St, New York, NY
       
      4,2 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Bra rom og god service. Fin beliggenhet. Frokosten var en vits og ikke verdt pengene sine. Det var bare tull og løgn.

      The New Yorker A Wyndham Hotel 1 185 kr
      Anmeldelse skrevet 19. mai 2019
      Mer informasjon
       
      The New Yorker A Wyndham Hotel

      The New Yorker A Wyndham Hotel

      481 Eighth Ave., New York, NY
        
       3,9 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Rydding på rommet hver dag, veldig sentralt. Subway ved siden av hotellet. Ingen bar eller restaurent på hotellet. Litt slitent men beliggenheten med gå avstand til veldig mange severdigheter gjør sette til ett yppeeøig utgangspunkt. Hva resortfeen skal dekke er ubegripelig. Trimrom er det de ...

       Row NYC 971 kr
       Anmeldelse skrevet 4. sep. 2019
       Mer informasjon
        
       Row NYC

       Row NYC

       700 8th Avenue, New York, NY
         
        3,6 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Det er veldig sentralt, men kvalitet på rommene ødelegger alt. Rommene trenger virkelig oppussing+ altfor Småe rom.. Vi hadde mugg i badet vårt!! Ble oppgradert til et annet rom, men pakke opp og ned osv tok oss neste halve dag. Anbefaler alle å betale litt mer og bo i et bedre hotell!!

        Salisbury Hotel 1 377 kr
        Anmeldelse skrevet 23. apr. 2019
        Mer informasjon
         
        Salisbury Hotel

        Salisbury Hotel

        123 W 57th St, New York, NY
          
         4,0 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Vi er fornøyd med vårt opphold på Salisbury Hotel. Flott beliggenhet med gåavstand til alt vi ville se og oppleve. Bodde i 11 etg, så støy fra gaten var vi ikke plaget med. God service, men savnet Wifi på rommet. Det må man betale for. Det var heller ikke varmt vann i dusjen. Det meldte vi fra om, ...

         De beste tilbudene på fly + hotell New York

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

         De beste tingene å gjøre i New York

         Se de 169 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i New York