Reiser til New York 2023

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Oppdag områdene i New York

Finn de beste områdene og bydelene i New York for aktivitetene du liker best. Les mer om New York

De mest populære hotellene i New York

Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel
Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel
4 out of 5
99 Washington St, New York, NY, 10006
Fullt refunderbart
Prisen er 1 429 kr per natt fra 3. jan. til 4. jan.
1 429 kr
per natt
3. jan.–4. jan.
3,9/5 Very Good! (1 719 anmeldelser)
Billig hotell på sentral plassering
"Litt kø for å ta heis noken dager, men ikkje så gale som noken andre skriver. Fine rom, passe størrelse for to personer. Badet var og fint 🙂 Det er renhold 2. hver dag, og du må da legge lapp på senga for å bytte sengetøy. Dette holdt i massevis for oss."

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2022

Holiday Inn Manhattan-Financial District, an IHG Hotel
Doubletree by Hilton New York Times Square South
Doubletree by Hilton New York Times Square South
3.5 out of 5
525 8Th Ave, New York, NY, 10018
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 818 kr per natt fra 3. jan. til 4. jan.
1 818 kr
per natt
3. jan.–4. jan.
4,1/5 Very Good! (1 763 anmeldelser)
Some ups and some downs
"+ Fantastic location. + Amazing view. + Received and checked out very friendly. - The entry area was under restauration when we arrived without previous notice. - The room was quite small. Both no biggie. - One really annoying experience: I went to the reception at 00.30 am and asked for a bottle ..."

Anmeldelse skrevet 14. mai 2022

Doubletree by Hilton New York Times Square South
PUBLIC, an Ian Schrager hotel
PUBLIC, an Ian Schrager hotel
4 out of 5
215 Chrystie St, New York, NY, 10002
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 576 kr per natt fra 2. jan. til 3. jan.
2 576 kr
per natt
2. jan.–3. jan.
4/5 Very Good! (1 500 anmeldelser)
"Room with a great view and empty fridge that you can stock up with cold drinks and other goods."

Anmeldelse skrevet 22. nov. 2022

PUBLIC, an Ian Schrager hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til New York?
Det er bare å gjøre seg klar til å bestille, for en ferie i New York starter på bare . Når du setter sammen flyreise, hotell og leiebil til en pakkereise, kan du sikre deg de største besparelsene.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til New York?
Forestill deg alt det spennende du kunne gjøre i New York med litt ekstra penger. Hvis du setter sammen flyreiser og hoteller i én pakke, kan du spare en hel del, og med Expedia får du tilgang til et enormt utvalg. Du kan faktisk velge blant over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller i hele verden. Uansett om du skreddersyr en reise til New York for hele familien eller om du skal reise alene, blir alt enklere med en pakke.
Hvor bør man bo i New York?
Hvis du vil oppleve hva som gjør New York til en så populær by å besøke, så er Manhattan et ideelt sted å starte. Herfra er det lett å komme seg til Times Square og Broadway. Et annet populært område er Midtown, der du blant annet finner Times Square og Broadway. Så det er lett å forstå hvorfor mange tilreisende trives så godt her.
Hvilke er de beste hotellene i New York?
Hvis du tenker på å bo i Manhattan, er Waldorf Astoria New York og Salisbury Hotel to av de mest populære alternativene. Midtown er et annet kjent område i New York. Velger du denne delen av byen, kan både Waldorf Astoria New York og Salisbury Hotel anbefales.
Når på året er det best å reise til New York?
Du kan besøke New York alle tider av året, men de laveste prisene finner du i . Prisene pleier stort sett å være på det høyeste i , så da må du forvente å betale litt ekstra for fly og hotell. Er du glad i sightseeing, men ikke å stå i kø? Da bør du bestille ferien i New York til lavsesongen i . Da er det langt færre turister enn under høysesongen i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i New York?
Når du bestiller reisen til New York så tidlig som mulig, belønnes du med et ekstra stort utvalg av billige billetter. Flyselskapene begynner stort sett å publisere flybilletter opptil tolv måneder innen avreise, så det kan være en god idé å kjøpe billett så tidlig som mulig. Når det er sagt, så gjør Expedia det de kan for å gi deg de aller beste tilbudene, så det er alltid en god tid for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til New York fra Expedia?
Uansett om du ser etter flybilletter og hoteller eller leiebiler, kan Expedia hjelpe med å lage en pakkereise til New York som er perfekt for deg. Planlegger du år reise bort et par uker? Da kan du vurdere å bestille en pakkereise med hotell, fly og leiebil. Hvis du bare har tid til en kort ferie, passer det kanskje bedre å bestille et tilbud med hotell og fly. Når du har bestilt, kan du også legge til opplevelser. Med våre pakkereiser er det lett å planlegge og spare penger.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til New York?
En pakkereise kan være rimeligere enn å bestille alt du behøver for reisen separat. Du kan for eksempel sette sammen hoteller, flyreiser og leiebiler og spare en god sum. Uansett hva slags type ferie du foretrekker, kan du finne en pakkereise som er perfekt for deg.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til New York hos Expedia?
Ja, selvfølgelig. Vi har tilgang til over 500 flyselskaper globalt, for at du skal kunne planlegge en ferie i New York ut ifra ditt budsjett.
Kan jeg reise til New York akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er den perfekte siden for å få oppdatert informasjon om karantenekrav og reiserestriksjoner for New York.

Populære steder å besøke

Aktiviteter