Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Spar opptil 14% ved å bestille fly + hotell sammen.


En fantastisk guide til «The Big Apple»!

New York, New York – en by som er så fantastisk at Frank Sinatra måtte synge navnet to ganger!

«The Big Apple» har vært inspirasjonen for en rekke flotte verker innen film, litteratur og musikk og regnes som en av verdens mest storslåtte byer. Det er ikke rart at noen av New Yorks innbyggere kun spøker halvveis når de omtaler byen som «universets sentrum».

Det bor over åtte millioner mennesker med enhver tenkelig bakgrunn og nasjonalitet her, og byen er delt inn i de fem bydelene Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island og The Bronx, som hver og en har sin egne særegne stemning og sitt egne kulturelle preg. Enkelt sagt er New York en by som aldri sover, og som kan være stolt av å ha et ekte mangfold og noe å tilby alle og enhver.

Det mest kjente landemerket i byen er kanskje Frihetsgudinnen der den rager høyt over bakken i byens havneområde. Frihetsgudinnen, som er et symbol på drømmen om frihet, var som et lys av håp for immigrantene som kom til USA vannveien, i flukt fra sult og fattigdom og i håp om et nytt og bedre liv. Frank Sinatra sang noe sånt som at om man kan overleve i New York, kan man overleve hvor som helst, og fremdeles den dag i dag tiltrekker byen seg tusenvis av unge som prøver lykken her i håp om å få oppfylt drømmene sine. Du behøver bare å oppleve den livlige atmosfæren på Grand Central Station eller lysene på Times Square på kveldstid for å virkelig innse at du er på et helt spesielt sted.

De mer tradisjonelle turistattraksjonene er obligatoriske stoppesteder for besøkende som er på en storbyweekend i New York, men mangfoldet i byen gjør at det også er enkelt å blande seg i mengden og oppleve byen som en som bor der fast. For noen innebærer dette en tur til stranden og fornøyelsesparkene på Coney Island, mens andre foretrekker den trendy, kunstneriske stemningen i Brooklyn. Eller hva med å oppleve afroamerikansk musikk og kultur i Harlem? Ingen storbyferie i New York er selvfølgelig komplett uten en tur til stedet hvor World Trade Centre en gang stod.

Uavhengig av hva du ønsker å oppleve i byen vil du komme deg frem på en enkel og grei måte med undergrunnsbanen. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe et MetroCard og fylle penger på det på veien. Hvis det er første gang du er i byen, er Midtown East et utmerket sted å starte sightseeingen på. I Midtown East finner du verdenskjente landemerker som Empire State Building, Rockefeller Center og Chrysler-bygningen, og takket være New Yorks rutesystem er det lett å navigere seg rundt i hele byen. New York gir deg rett og slett det beste av det beste!

Overnatting i New York

Du vil ikke ha noen problemer med å finne det perfekte stedet å overnatte i New York. Expedia har så mange som 745 overnattingsalternativer på dette populære reisemålet.

Du bør sjekke ut fasilitetene på The St. Regis New York i Two East 55th St og Mandarin Oriental, New York, som ligger i 80 Columbus Circle at 60th Street. Hvis disse ikke er egnet, kan du undersøke Chelsea Savoy Hotel i 204 W 23rd Street og Off Soho Suites Hotel i 11 Rivington St, som er to av de rimeligere alternativene i byen.

Central Park er en attraksjon man ikke bør gå glipp av når man besøker New York. Hvis du vil bo i nærheten av denne kjente attraksjonen, er The Mark og Excelsior Hotel begge gode alternativer.


Guide til New York


De beste hotelltilbudene i New York

Se alle de 1 278 hotellene i New York
Pod Times Square 886 kr
Pod Times Square

Pod Times Square

400 W 42nd Street, New York
   
  4,4
  av 5, basert på 374 anmeldelser
  2.5 av 5.0

  Dette hotellet ligger i Midtown og 10 minutters gange unna Madison Square Garden og Times Square. Dessuten ligger Broadway og Penn Station kun 15 minutter unna.

  The Manhattan at Times Square Hotel 856 kr
  The Manhattan at Times Square Hotel

  The Manhattan at Times Square Hotel

  790 7th Ave, New York
    
   3,3
   av 5, basert på 8 729 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet i New York liggere ett kvartal øst for den største konsentrasjonen av Broadway-teatrene, to kvartaler unna Rockefeller Center og tre kvartaler unna Museet for moderne kunst.

   Hotel Pennsylvania 783 kr
   Hotel Pennsylvania

   Hotel Pennsylvania

   401 7th Ave, New York
     
    2,7
    av 5, basert på 24 787 anmeldelser
    2.5 av 5.0

    Dette New York-hotellet ligger på Seventh Avenue og West 32nd Street, overfor Madison Square Garden og Penn Station Amtrak- og undergrunnsstasjon.

    The Roosevelt Hotel, New York City 884 kr
    The Roosevelt Hotel, New York City

    The Roosevelt Hotel, New York City

    45 E 45th Street, New York
      
     3,7
     av 5, basert på 22 889 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Roosevelt Hotel, New York City, ligger på hjørnet av East 45 Street og Madison Avenue, og gir enkel tilgang til shopping samt Broadway-teatrene, som er 3 kvartaler unna.

     Grand Hyatt New York 1,371 kr
     Grand Hyatt New York

     Grand Hyatt New York

     109 East 42nd Street, New York
       
      4,1
      av 5, basert på 9 345 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Dette luksushotellet i New York ligger godt plassert på byens East Side, ved siden av Grand Central Station. Times Square, Broadway-teatrene, Central Park, Bryant Park og de førsteklasses butikkene og stormagasinene på Fifth Avenue er alle innen gangavstand.

      YOTEL New York 789 kr
      YOTEL New York

      YOTEL New York

      570 Tenth Avenue, New York
        
       4,3
       av 5, basert på 10 692 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Dette hotellet ligger i Midtown vest-området, i nærheten av Jacob K. Javits konferansesenter, Times Square og Broadway. Andre severdigheter i området er Rockefeller Center og Empire State Building.

       Stewart Hotel 1,085 kr
       Stewart Hotel

       Stewart Hotel

       371 7th Ave, New York
         
        3,9
        av 5, basert på 8 379 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i New York, 10 minutters gange unna Penn Station, Macy's og Herald Square. Dessuten ligger Empire State Building og Times Square kun 15 minutter unna.

        Millennium Broadway New York Times Square 1,360 kr
        Millennium Broadway New York Times Square

        Millennium Broadway New York Times Square

        145 W 44th St, New York
          
         4,0
         av 5, basert på 11 979 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette 52 etasjer høye hotellet i Midtown i New York ligger et halvt kvartal unna Times Square og Broadway, mindre enn to kvartaler vest for Fifth Avenue, fem kvartaler unna Rockefeller Center og 1,6 kilometer sør for Central Park.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.