Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til New York

Dra til New York når du kjenner at tiden er inne for ditt neste ferieeventyr.

Spar tid og penger med en pakkereise til New York

Spar tid og penger med en pakkereise hos Expedia. Vi vil gjerne gjøre reiseprosessen enklere for deg ved å kombinere bestillingene dine på overnatting og fly så du kan spare tid og penger. Unn deg selv litt mer i New York med med pengene du får til overs.

$603 i potensielle besparelser er tilgjengelig for deg som bestiller en pakkereise.

I vår omfattende database finner du rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden å velge blant.

Expedia har noen av de aller beste tilbudene du har sett i det siste.

Hvis du må gjøre endringer i planene, vil vi godta avbestillingen uten skjulte gebyrer for nesten alle bestillinger.

Pakkereiser til New York

Denne delen av New York har omkring 8 200 000 innbyggere.

Albany, delstatshovedstaden, ligger rundt 210 kilometer nord for New York, mens Long Island City ligger 4 kilometer lenger øst.

Ta en pause fra voksenlivet og trå inn i magiens egen verden på Madame Tussauds voksmuseum og Brooklyn Children's Museum. Barnemuseet på Manhattan og Barnas kunstmuseum er også vel verdt en tur hvis du ikke vil at moroa skal ta slutt.

På New York Aquarium kan du og familien din oppdage havets mysterier og holde seg tørre.

Når noen tar opp Bronx zoologiske hage og Prospect Park Zoo, vil de lokale fortelle om sine hyggelige minner om slimete slanger og nesevise neshorn som gjør det de gjør best på et av deres favorittsteder. Queens Zoo og Staten Island Zoo vil også by på verdifulle muligheter for barna til å lære om økosystemer på jorda. Håpefulle zoologer vil bli imponert av mangfoldet av dyr som er å finne på Bronx zoologiske hage og Prospect Park Zoo.

Uansett om du er glad i øl eller ei, bør du besøke Brooklyn Brewery for en fascinerende titt bak kulissene. Her vil du være i stand til å se bryggerne i arbeid der de omformer malt, humle, vann og gjær til en nydelig, gullfarget drikk.

Hvis du vil oppleve de autentiske smakene i regionen, bør du besøke City Winery. Ta en tur gjennom vinpressene og tønnerommene og lær hvordan vinkelnere kjenner igjen kvalitetsvin. Hvis du ikke vil at dagen skal ta slutt, kan du få en boks sendt hjem til deg. På City Winery har du muligheten til å smake på god vin og få vite mer om vinproduksjon.

Hvis du liker å prøve deg mot dealeren i blackjack nå og da, kan du ta et besøk til Resorts World Casino.

New York botaniske hage og Conservatory Garden er to fantastiske steder å rusle rundt i. Unike og uvanlige blomster, fascinerende trær og lange svingete stier venter deg på Queens botaniske hage og Brooklyn botaniske hager. Hvis du vil utforske de lokale blomsten og plantene, kan du besøke Brooklyn botaniske hager eller New York botaniske hage.

Ta med en piknikkurv og nyt de fredelige omgivelsene i Central Park og Battery Park. Bryant Park og Forest Park er stedet for deg hvis du vil ta med barna for å leke ute i det grønne.

Oppdag mer om New York på Official NYC Information Center at City Hall og Brooklyn Tourism and Visitor Center. Du burde også bla gjennom flygeblad og kart på Official NYC Information Center og 9/11 Tribute Center.

Hvis sola skinner er den glitrende overflaten til Wagner Cove et flott syn.

Når vi sier «ferie», tenker du «strand»? I så fall er du på rette sted. Dette området er godt kjent for sin kyst, så pakk sekken og ha en flott ettermiddag på Great Kills Park, Plum-stranden eller Orchard-stranden.

Ønsker du å komme deg bort fra bylivets stress og mas? Ta en tur til Ellis Island eller Governors Island. Naturinteresserte besøkende vil også sette pris på tilbringe litt tid i Brower Park og Greenbelt Nature Center. Brower Park og Greenbelt Nature Center er også godt likt blant naturinteresserte besøkende.

Bruk en dag eller to på å utforske noen av de varierte museene i nærheten. Ellis Island Immigration Museum og Museum of the Moving Image kan vise til mange spennende utstillinger. Andre interessante steder er New York Transit Museum og Fort Wadsworth.

Hvis du har interesse for nautisk historie, bør du ta turen til Noble Maritime Collection eller South Street havneområde (shopping, uteliv og underholdning) Museum. Utstillinger om områdets nautiske historie, kan du få med deg på Noble Maritime Collection og South Street havneområde (shopping, uteliv og underholdning) Museum.

Lær mer om vitenskapelige gjennombrudd og naturhistorie ved å besøke et av vitenskapsmuseene. Folk som er glad i vitenskap bør sette av litt tid til å besøke Hayden planetarium, New York Hall of Science (vitenskapssenter) og Sony Wonder teknologiske laboratorium. Øk dine kunnskaper med en tur til Hayden planetarium, New York Hall of Science (vitenskapssenter) eller Sony Wonder teknologiske laboratorium. Disse inspirerende museene viser frem den nyeste forskningen og oppfinnelser innen vitenskapen.

De interessante samlingene på Amerikansk naturhistorisk museum og Nasjonalmuseet for amerikanske indianere kommer garantert til å være av interesse for både voksne og barn. Rose Center for Earth and Space og Theodore Roosevelt-minnesmerket er også verdt et besøk.

Vil du se litt kunst? Her vil du finne gallerier for alt mulig. Ta en tur innom Museum für Moderne Kunst og Solomon R. Guggenheim-museet for å se det beste av hva dette kreative reisemålet har å by på. Hvis disse ga deg litt energi, kan du gjøre deg ferdig for dagen på Metropolitan Museum of Art og New Museum.

Dra tilbake til en fordums tid og oppdag historier fra årevis tilbake på Museum for jødisk kulturarv og El Museo del Barrio. Lower East Side leiegårdsmuseum og Jødisk museum er også interessante alternativer. Virker disse bra? Du kan se enda mer på Lower East Side leiegårdsmuseum og Jødisk museum.

Frihetsstatuen og Chrysler-bygningen er verdt et besøk selv om du ikke er så lidenskapelig interessert i historie. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. One World Trade Center og New York Børs er to andre flotte steder å besøke. Der kan du få vite mer om det som en gang var.

Ta inn synet av strålende vann og interessant arkitektur på Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge. Du kunne også dra til Williamsburg Bridge og George Washington Bridge. Der kan du se ned på strømmer av vann under deg.

Historieentusiaster vil like å utforske Fort Totten og Castle Clinton nasjonalmonument. Fort Jay og Fort Schuyler er to andre steder som har spilt en avgjørende rolle i å forsvare New York fra fiendtlige angrep. Der kan du nyte utsikten og rusle rundt ved de imponerende murene.

Slott som Belvedere Castle har fungert som forsvarende strukturer i lange tider.

Lær litt om områdets spirituelle side og nyt den fredelige atmosfæren i St. Patricks katedral eller Trinity-kirken. Om du vil se på noen flere religiøse steder, kan du dra til Eldridge Street synagoge og St. Paul's Chapel. Du kan også lære mer om Eldridge Street synagoge eller St. Paul's Chapel.

Etter at du har sett alle de største attraksjonene i New York, kan du sette av litt tid til å se noen av de skjulte perlene. Et par gode alternativer er Brooklyn offentlige bibliotek og New York offentlige bibliotek. Hvis du har litt tid til overs, kan du også vurdere et besøk til Brooklyn musikkakademi eller David Geffen Hall.

Overnatting i New York

Du vil ikke ha noen problemer med å finne det perfekte stedet å overnatte i New York. Expedia har så mange som 745 overnattingsalternativer på dette populære reisemålet.

Du bør sjekke ut fasilitetene på The St. Regis New York i Two East 55th St og Mandarin Oriental, New York, som ligger i 80 Columbus Circle at 60th Street. Hvis disse ikke er egnet, kan du undersøke Chelsea Savoy Hotel i 204 W 23rd Street og Off Soho Suites Hotel i 11 Rivington St, som er to av de rimeligere alternativene i byen.

Central Park er en attraksjon man ikke bør gå glipp av når man besøker New York. Hvis du vil bo i nærheten av denne kjente attraksjonen, er The Mark og Excelsior Hotel begge gode alternativer.


Guide til New York


De beste hotelltilbudene i New York

Vis alle de 2 183 overnattingsstedene i New York
The Roosevelt Hotel, New York City 1 399 kr
Anmeldelse skrevet 24. mai 2019
Mer informasjon
 
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York, NY
   
  3,6 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  jeg var veldig fornøyd, der va veldig vennlige folk og der var ikke kø når vi ventet på heisen. Rommet var fantastisk

  Hotel Pennsylvania 1 427 kr
  Anmeldelse skrevet 8. mai 2019
  Mer informasjon
   
  Hotel Pennsylvania

  Hotel Pennsylvania

  401 7th Ave, New York, NY
    
   2,6 av 5
   2.5 av 5.0 Stjerner

   Hotellet er ekstremt sentralt, og kan ikke ha en bedre plassering.

   YOTEL New York 1 509 kr
   Anmeldelse skrevet 16. mai 2019
   Mer informasjon
    
   YOTEL New York

   YOTEL New York

   570 Tenth Avenue, New York, NY
     
    4,2 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Bra

    Pod Times Square 1 210 kr
    Anmeldelse skrevet 18. des. 2018
    Mer informasjon
     
    Pod Times Square

    Pod Times Square

    400 W 42nd Street, New York, NY
      
     4,4 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Trangt - som forventet. Ellers bra. Nært det nødvendige.

     Row NYC 1 314 kr
     Anmeldelse skrevet 16. okt. 2018
     Mer informasjon
      
     Row NYC

     Row NYC

     700 8th Avenue, New York, NY
       
      3,6 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      I stayed at ROW NYC 11 years ago for 18 nights ant had a room in direction Times Sware, for me a wonderful experience. Been back several times after that but never gotton a room giving me the same feeling. This time I got the room of my dream, did not want to leave it , 2545 WOW, thank you man working ...

      Hudson New York, Central Park 1 498 kr
      Anmeldelse skrevet 14. mai 2019
      Mer informasjon
       
      Hudson New York, Central Park

      Hudson New York, Central Park

      358 W 58th St, New York, NY
        
       3,5 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Flott plassering på hotellet. Litt for dunkelt for min smak, får lyst på å dimme opp lyset både i resepsjon og bar. Men ellers en herlig atmosfære. Obs obs!!! De minste dobbeltrommene er utrolig små og med fritt innsyn fra senga til toalett og dusj.. vi oppgraderte til ett mye dyrere og større rom, ...

       DoubleTree by Hilton New York Times Square West 1 321 kr
       Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       DoubleTree by Hilton New York Times Square West

       DoubleTree by Hilton New York Times Square West

       350 W 40th St, New York, NY
         
        4,0 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Resepsjonens personale Små rom Rent og pent Fin utsikt fra rommet i 36. etg

        Arlo NoMad 1 633 kr
        Anmeldelse skrevet 17. jan. 2019
        Mer informasjon
         
        Arlo NoMad

        Arlo NoMad

        11 East 31st Street, New York, NY
          
         4,4 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Fantastisk hotel som jeg vil anbefale på det sterkeste! Har nå også prøvd deres hotel i SoHo og begge er helt topp!

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.