Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

En fantastisk guide til «The Big Apple»!

New York, New York – en by som er så fantastisk at Frank Sinatra måtte synge navnet to ganger!

«The Big Apple» har vært inspirasjonen for en rekke flotte verker innen film, litteratur og musikk og regnes som en av verdens mest storslåtte byer. Det er ikke rart at noen av New Yorks innbyggere kun spøker halvveis når de omtaler byen som «universets sentrum».

Det bor over åtte millioner mennesker med enhver tenkelig bakgrunn og nasjonalitet her, og byen er delt inn i de fem bydelene Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island og The Bronx, som hver og en har sin egne særegne stemning og sitt egne kulturelle preg. Enkelt sagt er New York en by som aldri sover, og som kan være stolt av å ha et ekte mangfold og noe å tilby alle og enhver.

Det mest kjente landemerket i byen er kanskje Frihetsgudinnen der den rager høyt over bakken i byens havneområde. Frihetsgudinnen, som er et symbol på drømmen om frihet, var som et lys av håp for immigrantene som kom til USA vannveien, i flukt fra sult og fattigdom og i håp om et nytt og bedre liv. Frank Sinatra sang noe sånt som at om man kan overleve i New York, kan man overleve hvor som helst, og fremdeles den dag i dag tiltrekker byen seg tusenvis av unge som prøver lykken her i håp om å få oppfylt drømmene sine. Du behøver bare å oppleve den livlige atmosfæren på Grand Central Station eller lysene på Times Square på kveldstid for å virkelig innse at du er på et helt spesielt sted.

De mer tradisjonelle turistattraksjonene er obligatoriske stoppesteder for besøkende som er på en storbyweekend i New York, men mangfoldet i byen gjør at det også er enkelt å blande seg i mengden og oppleve byen som en som bor der fast. For noen innebærer dette en tur til stranden og fornøyelsesparkene på Coney Island, mens andre foretrekker den trendy, kunstneriske stemningen i Brooklyn. Eller hva med å oppleve afroamerikansk musikk og kultur i Harlem? Ingen storbyferie i New York er selvfølgelig komplett uten en tur til stedet hvor World Trade Centre en gang stod.

Uavhengig av hva du ønsker å oppleve i byen vil du komme deg frem på en enkel og grei måte med undergrunnsbanen. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe et MetroCard og fylle penger på det på veien. Hvis det er første gang du er i byen, er Midtown East et utmerket sted å starte sightseeingen på. I Midtown East finner du verdenskjente landemerker som Empire State Building, Rockefeller Center og Chrysler-bygningen, og takket være New Yorks rutesystem er det lett å navigere seg rundt i hele byen. New York gir deg rett og slett det beste av det beste!


Guide til New York


De beste hotelltilbudene i New York

Vis alle de 1 511 overnattingsstedene i New York
YOTEL New York 1 541 kr
YOTEL New York

YOTEL New York

570 Tenth Avenue, New York
   
  4,3
  av 5, basert på 11 401 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet ligger i Midtown vest-området, i nærheten av Jacob K. Javits konferansesenter, Times Square og Broadway. Andre severdigheter i området er Rockefeller Center og Empire State Building.

  Salisbury Hotel 1 292 kr
  Salisbury Hotel

  Salisbury Hotel

  123 W 57th St, New York
    
   4,1
   av 5, basert på 17 493 anmeldelser
   3.0 av 5.0

   Rimelige Salisbury Hotel har utmerket beliggenhet i Midtown, kun to kvartaler fra Central Park og innen gangavstand fra Times Square og Broadway-teatrene. Dette hotellet i neogotisk stil åpnet i 1931 og ligger ved siden av den berømte Russian Tea Room, et halvt kvartal fra Carnegie Hall og 7 kvartaler fra Radio City Music Hall.

   The Roosevelt Hotel, New York City 2 026 kr
   The Roosevelt Hotel, New York City

   The Roosevelt Hotel, New York City

   45 E 45th Street, New York
     
    3,7
    av 5, basert på 23 836 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Roosevelt Hotel, New York City, ligger på hjørnet av East 45 Street og Madison Avenue, og gir enkel tilgang til shopping samt Broadway-teatrene, som er 3 kvartaler unna.

    The Belvedere Hotel 1 541 kr
    The Belvedere Hotel

    The Belvedere Hotel

    319 W 48th St, New York
      
     4,2
     av 5, basert på 19 514 anmeldelser
     3.5 av 5.0

     Dette hotellet i New York ligger i sentrum av alt som skjer, i klyngen med Broadway-teatre. Times Square-sentrum ligger 2 kvartaler unna, mens det er en gangavstand på 3 kvartaler til Rockefeller Center.

     Pod 51 1 467 kr
     Pod 51

     Pod 51

     230 E 51st St, New York
       
      4,1
      av 5, basert på 14 451 anmeldelser
      3.0 av 5.0

      Det innovative hotellet Pod tilbyr kompakte og smart innredede rom og har en førsteklasses beliggenhet fire kvartaler unna Manhattans Fifth Avenue, mindre enn seks kvartaler unna teaterdistriktet og to kvartaler unna undergrunnsbanen.

      The Watson Hotel 2 062 kr
      The Watson Hotel

      The Watson Hotel

      440 West 57th Street, New York
        
       3,9
       av 5, basert på 2 804 anmeldelser
       3.5 av 5.0

       Dette hotellet ligger i Midtown og 10 minutters gange unna Central Park, Lincoln Center og Carnegie Hall. Dessuten ligger Broadway og Rockefeller Center kun 2 kilometer unna. 59 St. - Columbus Circle Station ligger 7 minutters gange unna og 50 St. Station ligger 7 minutters gange unna.

       Park Central Hotel New York 2 121 kr
       Park Central Hotel New York

       Park Central Hotel New York

       870 7th Ave, New York
         
        3,9
        av 5, basert på 6 839 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette hotellet ligger i Midtown i New York, og ble renovert i oktober 2013. Det ligger beleilig til tvers overfor Carnegie Hall, ett kvartal fra Broadway, to fra Fifth Avenue og to fra Central Park. Teatrene og Times Square ligger halvannen kilometer unna.

        Paramount Times Square 1 560 kr
        Paramount Times Square

        Paramount Times Square

        235 West 46th Street, New York
          
         3,5
         av 5, basert på 12 271 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette stilfulle hotellet i New York, som ligger midt blant Broadway-teatrene, befinner seg et halvt kvartal unna Times Square og et halvt kvartal unna Restaurant Row. Bryant Park, Minskoff Theater, Gershwin Theater og Radio City Music Hall ligger også i nærheten. Besøk nærliggende Central Park, 5th Avenue, Rockfeller Center og Museum of Modern Art.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.