NewarkUSA

New Jerseys største by kan skilte med en flott lund med kirsebærtrær, en park der Washington og hans soldater slo leir, og en av de største flyplassene i landet.

Mange ser Newark bare fra den internasjonale flyplassen, men New Jerseys største by er et fantastisk feriested ellers også. Byen er full av nasjonale historiske steder, populære parker og nydelig mat fra hele verden – mer enn nok til å fylle et helt ferieopphold.

Når du er på ferie i Newark, må du få med deg en av byens mest populære attraksjoner, nemlig Branch Brook Park. Den berømte landskapsarkitekten Frederick Law Olmsted, designeren av Manhattans Central Park, designet denne storbyoasen. Besøk den vakre katedralen Basilica of the Sacred Heart, som ligger ved siden av parken. Besøk parken om våren for å se den mest imponerende samlingen av kirsebærtrær i USA i blomst. I denne lunden med 4300 trær finner Cherry Blossom Festival i Newark sted hvert år i april.

Stopp ved Military Park i sentrum av Newark for å utforske et av byens mest betydningsfulle historiske steder. General George Washington og soldatene hans slo leir her da de trakk seg tilbake fra britiske styrker under den amerikanske uavhengighetskrigen. Parken kan også skilte med betydningsfulle verker av offentlig kunst, deriblant Wars of America, en skulptur av Gutzon Borglum, som også har hogget ut Mount Rushmore, og en kanon fra 1898 fra den spansk-amerikanske krigen.

I Newark Museum er mer av Newarks historie på utstilling, deriblant en bevart herregård fra 1885, en stor samling tibetansk kunst og et planetarium.

For en fantastisk spiseopplevelse i Newark kan du utforske Ironbound-strøket. Gatene i dette immigrantstrøket kryr av restauranter som serverer autentisk mat fra hele verden. Mens du er i strøket, kan du dra til bredden av Passaic River for å gå langs den strålende oransje bulevarden i Riverfront Park.

New Jersey Performing Arts Center kan by på underholdning i verdensklasse. New Jersey Devils spiller hockey i Prudential Center, og store begivenheter finner sted hver kveld. Like over grensen kan du se på når New York Red Bulls spiller fotball på Red Bull Arena, og du kan besøke New Jerseys største handlesenter, The Outlet Collection, der 18 millioner handlende i året finner gode tilbud.

Newarks internasjonale flyplass er den største i USA, så det er enkelt å komme seg til byen. Du kan gå gjennom byen i noen timer under et lengre opphold eller bruke noen dager her på en tur fra New York City, som ligger 13 kilometer mot øst.

Hvor du bør bo i Newark

Downtown Newark som viser historisk arkitektur, utendørs kunst og torg eller plass

Downtown Newark

Det er mye å utforske i Downtown Newark, blant annet livemusikk og teaterforestillinger. Du bør også få med deg populære attraksjoner som Prudential Center og Military Park, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Military Park Station eller Washington Street Station.

Downtown Newark
Ironbound District, Newark, New Jersey, USA

Ironbound District

Selv om det ikke er så mange kjente severdigheter i Ironbound District, kan du utforske området rundt og se ta turen til for eksempel Prudential Center og Red Bull Arena (stadion).

Ironbound District
Newark fasiliteter samt by, landskap og blokk

Central Business District

Når du først er i Central Business District, bør du få med deg severdigheter som Prudential Center og Military Park, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen fra Military Park Station eller Washington Street Station.

Central Business District
Branch Brook Park fasiliteter samt hage

Forest Hill

Når du er i Forest Hill, bør du få med deg severdigheter som Branch Brook Park og Prudential Center, og for å utforske mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Davenport Avenue Station eller Branch Brook Park Station.

Forest Hill
Constable Hook, Bayonne, New Jersey, USA

Constable Hook

Constable Hook kan kanskje ikke skryte på seg mange kjente severdigheter, men Staten Island Children's Museum og Snug Harbor Cultural Center and Botanical Garden er to attraksjoner i nærheten som er verdt et besøk.

Constable Hook
Branch Brook Park fasiliteter samt hage

Upper Roseville

Når du er i Upper Roseville, bør du få med deg severdigheter som Branch Brook Park og Prudential Center, og for å utforske mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Davenport Avenue Station eller Bloomfield Avenue Station.

Upper Roseville

De mest populære hotellene i Newark

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
DoubleTree by Hilton Hotel Newark Airport
DoubleTree by Hilton Hotel Newark Airport
3.5 out of 5
128 Frontage Rd, Newark, NJ
Prisen er 1 100 kr per natt

Dette hotellet ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna Red Bull Arena (stadion), Prudential Center og Jersey Gardens lagerutsalg. Dessuten ligger Military ...

3.8/5Good! (1,116 anmeldelser)
Flyplasshotell, veldig grei standard.

"Bra hotell, med hyggelig betjening., rommet var stort og fin utsikt. ligger togspor utenfor men forbi dem ser man både new jersey og new york. Det som trakk ned litt var at avstanden til New york er lang eller "dyr" fra ca 50$ til 70$ med uber. som er den raskeste veien til byen . Hadde hotellet ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019

DoubleTree by Hilton Hotel Newark Airport
Holiday Inn Newark Airport
Holiday Inn Newark Airport
3.5 out of 5
450 US Highway One and Nine South, Newark, NJ
Prisen er 1 020 kr per natt

Dette hotellet ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna Jersey Gardens lagerutsalg, Prudential Center og Military Park. Dessuten ligger New Jersey Performing ...

4.1/5Very Good! (1,423 anmeldelser)
Lovely hotel

"Lovely hotel by the airport. Big rooms. Clean."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019

Holiday Inn Newark Airport
TRYP by Wyndham Newark Downtown
TRYP by Wyndham Newark Downtown
3 out of 5
24 East Park Street, Newark, NJ
Prisen er 1 017 kr per natt

Dette hotellet ligger i Downtown Newark og få skritt unna Military Park og New Jersey Performing Arts Center. Dessuten ligger Prudential Center og Rutgers University ...

4.3/5Excellent! (1,067 anmeldelser)
Greit hotel med dårlig beliggenhet.

"Greit hotel, Bra størrelse på rommet vi fikk. Dårlig beliggenhet i forhold til tilgang på restauranter og fine omgivelser."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

TRYP by Wyndham Newark Downtown

Populære steder å besøke i Newark

Prudential Center
Bilde av Prudential Center

Prudential Center

Få med deg et arrangement ved Prudential Center under turen til Newark. Dette urbane området har et godt underholdningstilbud du bør oppleve, eller du kan se på sport.

New Jersey Performing Arts Center
Bilde av New Jersey Performing Arts Center

New Jersey Performing Arts Center

Gå i teateret og la deg begeistre av et grammyprisbelønt symfoniorkester, et internasjonalt ballettkompani eller et berømt rockeband. 

Military Park
Bilde av Military Park

Military Park

Opplev naturen i Newark med en tur til det populære grøntområdet Military Park. Dette urbane området har kunst du bør oppleve, eller du kan se på sport.

South Mountain reservat
Bilde av South Mountain reservat

South Mountain reservat

Opplev naturen ved South Mountain reservat, et flott grøntområde i Newark. Området har shoppingmuligheter du bør oppleve.

Newark Museum
Bilde av Newark Museum

Newark Museum

Det er ikke noe problem å tilbringe hele dagen ved New Jerseys største museum, som byr på en omfattende kunstsamling, fascinerende vitenskapelige utstillinger og spennende interaktive presentasjoner. 

Newark rådhus
Bilde av Newark rådhus

Newark rådhus

Newark rådhus er bare én av severdighetene i Newark, så pass på at du også får med deg noe av det andre stedet har å by på! Dette urbane området har interessante museer du bør oppleve, eller du kan se på sport.

Populære aktiviteter i Newark

New York City Explorer Pass: Over 90 turer og severdigheter
Bilde av New York City Explorer Pass: Over 90 turer og severdigheter

New York City Explorer Pass: Over 90 turer og severdigheter

618 kr
per voksen
Anbefales av 80 % av reisende
New York CityPASS: Adgang til seks populære severdigheter i New York
Bilde av New York CityPASS: Adgang til seks populære severdigheter i New York

New York CityPASS: Adgang til seks populære severdigheter i New York

1 292 kr
per voksen
Anbefales av 90 % av reisende
Tidlig adgang til Frihetsgudinnen og Ellis Island
Bilde av Tidlig adgang til Frihetsgudinnen og Ellis Island

Tidlig adgang til Frihetsgudinnen og Ellis Island

569 kr
per voksen
Anbefales av 90 % av reisende
The New York Pass®: mer enn 100 attraksjoner på én billett med alt inkludert
Bilde av The New York Pass®: mer enn 100 attraksjoner på én billett med alt inkludert

The New York Pass®: mer enn 100 attraksjoner på én billett med alt inkludert

1 244 kr
per voksen
Anbefales av 82 % av reisende
Unummererte og først i køen-billetter til Empire State Building
Bilde av Unummererte og først i køen-billetter til Empire State Building

Unummererte og først i køen-billetter til Empire State Building

441 kr
per voksen
Anbefales av 88 % av reisende
New York Sightseeing Flex Pass – spar penger på severdigheter
Bilde av New York Sightseeing Flex Pass – spar penger på severdigheter

New York Sightseeing Flex Pass – spar penger på severdigheter

640 kr
per voksen
Anbefales av 74 % av reisende

Andre steder som Newark