Billige flyreiser til Boston

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 346 kr for enveisflyvninger og 3 130 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Boston

Fly til Boston

Boston er en av de eldste byene i USA og den uoffisielle hovedstaden i New England. Hvis du er interessert i å lære om historien til dette strålende landet, er Boston feriedestinasjonen for deg. Boston er en unik blanding av historiske steder fra kolonitiden og viktoriansk tid, moderne arkitektur og en rekke flotte parker. Boston har flere kallenavn som alle illustrerer et spesielt aspekt ved byen. For eksempel fikk byen kallenavnet «Beantown» fordi Boston tidligere var kjent for sine bønner i tomatsaus. Boston er også kjent som «gåbyen» fordi det er en av byene som er best tilrettelagt for gange i USA. Det er en grunn til at Boston er en av de ti mest populære turistattraksjonene i landet. Finn ut hvorfor millioner av turister reiser til Boston hvert år ved å bestille billige flybilletter til Boston på Expedia.no i dag.

Flyplasser i Boston

De fleste flyene til Boston lander på General Edward Lawrence Logan Intl. Airport (BOS). Logan ligger øst i Boston og er den 19. travleste flyplassen i USA rangert etter passasjertrafikk. JetBlue Airways, Delta Air Lines, US Airways og Cape Air er flyselskaper som flyr til og fra Logan. Andre flyplasser i Boston-området er Beverly Municipal Airport, Hanscom Field, Norwood Memorial Airport, T.F. Green Airport, Bradley International Airport og Manchester-Boston Regional Airport.

Bestill flybilletter til Boston hos Expedia

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Når bør du kjøpe flybilletter til Boston?

Boston er en populær destinasjon hele året. Det innebærer at antall turister og prisene holder seg på samme nivå uansett når på året du reiser. Høysesongen er fra april til juni og september til oktober, lavsesongen fra januar til mars og mellomsesongen fra juli til august og november til desember. Hvis du kjøper flybilletter til Boston om sommeren, får du delta i alle utendørsaktivitetene og festivalene. Hvis du reiser til Boston om vinteren, er det veldig kaldt, men du kan oppleve de beste teatrene, restaurantene, museene og matfestivalene her.

Aktiviteter i Boston

Som den største gay pride-feiringen i New England og en av de største i landet, er Boston Pride Parade en begivenhet du ikke bør gå glipp av. Paraden finner sted etter en uke med begivenheter i juni som retter søkelyset mot homofil kultur og mangfold i Boston. Paraden starter i South End og går til City Hall Plaza og leder veien til Boston Pride Festival. Ta med deg festhumøret når du drar til Boston for å se Pride Parade, og finn flere morsomme aktiviteter i Boston her på Expedia.no.

South Boston Parade er kjent som en av de største St. Patrick’s Day-feiringene i landet, der Boston virkelig feirer irene. Siden 1737 har byen vært vertskap for det som nå er den eldste byparaden i Amerika, og den samler ikke bare innbyggere med irsk arv, men mennesker fra alle typer bakgrunner. South Boston Parade er både en massiv parade og live underholdning, som virkelig får deg til å føle på hellet til irene. Dette skjer hvert år rundt den 17. mars og er en begivenhet du ikke bør gå glipp av.

Om våren er Boston full av artige aktiviteter, blomstrene blomstrer og det er åpningsdag for Red Sox. Hvis du befinner deg i «Beantown» i begynnelsen og midten av april, bør du ta turen innom Fenway Park. Bli med tusenvis av fans når Red Sox går på banen og hei på hjemmelaget mens du nyter en pølse. Føl byens entusiasme under denne begivenheten, som kombinerer konkurranse og Amerikas populære fritidsaktivitet.

Populære flyvninger til Boston

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 346 kr for enveisflyvninger og 3 130 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.