Billige flybilletter til Boston

Billige flyreiser til Boston

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 596 kr for enveisflyvninger og 3 694 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

United
United
United
United
United
United
United
United
United
United

Fly til Boston

Fly til Boston

Boston er en av de eldste byene i USA og den uoffisielle hovedstaden i New England. Hvis du er interessert i å lære om historien til dette strålende landet, er Boston feriedestinasjonen for deg. Boston er en unik blanding av historiske steder fra kolonitiden og viktoriansk tid, moderne arkitektur og en rekke flotte parker. Boston har flere kallenavn som alle illustrerer et spesielt aspekt ved byen. For eksempel fikk byen kallenavnet «Beantown» fordi Boston tidligere var kjent for sine bønner i tomatsaus. Boston er også kjent som «gåbyen» fordi det er en av byene som er best tilrettelagt for gange i USA. Det er en grunn til at Boston er en av de ti mest populære turistattraksjonene i landet. Finn ut hvorfor millioner av turister reiser til Boston hvert år ved å bestille billige flybilletter til Boston på Expedia.no i dag.

Flyplasser i Boston

De fleste flyene til Boston lander på General Edward Lawrence Logan Intl. Airport (BOS). Logan ligger øst i Boston og er den 19. travleste flyplassen i USA rangert etter passasjertrafikk. JetBlue Airways, Delta Air Lines, US Airways og Cape Air er flyselskaper som flyr til og fra Logan. Andre flyplasser i Boston-området er Beverly Municipal Airport, Hanscom Field, Norwood Memorial Airport, T.F. Green Airport, Bradley International Airport og Manchester-Boston Regional Airport.

Bestill flybilletter til Boston hos Expedia

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Når bør du kjøpe flybilletter til Boston?

Boston er en populær destinasjon hele året. Det innebærer at antall turister og prisene holder seg på samme nivå uansett når på året du reiser. Høysesongen er fra april til juni og september til oktober, lavsesongen fra januar til mars og mellomsesongen fra juli til august og november til desember. Hvis du kjøper flybilletter til Boston om sommeren, får du delta i alle utendørsaktivitetene og festivalene. Hvis du reiser til Boston om vinteren, er det veldig kaldt, men du kan oppleve de beste teatrene, restaurantene, museene og matfestivalene her.

Aktiviteter i Boston

Som den største gay pride-feiringen i New England og en av de største i landet, er Boston Pride Parade en begivenhet du ikke bør gå glipp av. Paraden finner sted etter en uke med begivenheter i juni som retter søkelyset mot homofil kultur og mangfold i Boston. Paraden starter i South End og går til City Hall Plaza og leder veien til Boston Pride Festival. Ta med deg festhumøret når du drar til Boston for å se Pride Parade, og finn flere morsomme aktiviteter i Boston her på Expedia.no.

South Boston Parade er kjent som en av de største St. Patrick’s Day-feiringene i landet, der Boston virkelig feirer irene. Siden 1737 har byen vært vertskap for det som nå er den eldste byparaden i Amerika, og den samler ikke bare innbyggere med irsk arv, men mennesker fra alle typer bakgrunner. South Boston Parade er både en massiv parade og live underholdning, som virkelig får deg til å føle på hellet til irene. Dette skjer hvert år rundt den 17. mars og er en begivenhet du ikke bør gå glipp av.

Om våren er Boston full av artige aktiviteter, blomstrene blomstrer og det er åpningsdag for Red Sox. Hvis du befinner deg i «Beantown» i begynnelsen og midten av april, bør du ta turen innom Fenway Park. Bli med tusenvis av fans når Red Sox går på banen og hei på hjemmelaget mens du nyter en pølse. Føl byens entusiasme under denne begivenheten, som kombinerer konkurranse og Amerikas populære fritidsaktivitet.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Boston?
De aller fleste foretrekker Boston, Massachusetts (BOS-Logan internasjonale flyplass) når de skal på ferie til denne flotte byen. Det finnes imidlertid flere flyplasser i regionen, så husk på det ved bestilling.
Hvor langt er det til BOS fra sentrum av Boston?
Hvis du skal bo Boston sentrum, går det fort å komme seg dit etter å ha landet på Boston, Massachusetts (BOS-Logan internasjonale flyplass). Terminalen ligger bare 3 km fra sentrumsområdet.
Kan jeg fly til Boston nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om reiserestriksjonene som gjelder for Boston, før flyet letter. Der legges det ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Boston?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Boston, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Boston med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Boston, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Boston?
Med utallige flyplasser å velge blant, kan du enkelt bestille en flyreise til Boston i siste øyeblikk. Terminalene som håndterer mesteparten av byens flytrafikk, er BOS (3 km fra sentrum), Manchester, NH (MHT-Manchester-Boston regionale flyplass) (70 km fra sentrum) and Portsmouth, NH (PSM-Portsmouth internasjonale flyplass) (85 km fra sentrum).
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Boston?
Det er 38 flyselskaper som forbinder Boston med 125 flyplasser.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Boston?
Delta Air Lines og JetBlue Airways opererer størstedelen av flyvningene til Boston. En av de mest populære måtene å reise hit på, er å fly med Delta Air Lines fra New York.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Boston?
Det er ingen sak å planlegge en uforglemmelig tur til Boston når du kan velge fra 3702 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Boston avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Boston har avreise fra flyplasser i Edgewater, Brentwood og Fairfield.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Boston?
Hvis du skal reise til Boston fra Edgewater, kan du forvente en flytur på rundt 2 t og 39 min. De som tar av fra Brentwood, får en flytid på rundt 2 t og 53 min. Fra Fairfield tar det ca. 1 t og 58 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Boston så rimelig som mulig?
Vi vet alle om noen som alltid drar i land utrolig billige billetter hver gang de skal på tur. Vil du vite hemmeligheten? De bestiller ikke i siste liten. Det kan også være lurt å undersøke litt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet har flere enn én flyplass, kan du være heldig å finne bedre tilbud ved å fly til den som er lengst unna. En annen måte å spare penger på er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du snubler over et fantastisk tilbud, er det bare å kjøre på. Grip sjansen når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Boston?
Her har du all informasjonen du trenger for å få en super flyreise. Det er bare å følge tipsene våre, så freser du gjennom sikkerhetskontrollen og utforsker Boston før du vet ordet av det.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det er enkelt. Først bør du ta med pass, reiseinformasjon, bankkort og eventuelle medisiner. Deretter tar du med noe som får flyturen til å gå litt raskere. Noen flotte forslag er en god bok og en PC med forskjellige TV-serier du kan se. Er planen å ta en lur, er en nakkepute og støydempende hodetelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du ta med deg tannbørste og ansiktsservietter, så du føler deg frisk og opplagt når du forlater flyet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du må legge større beholdere med hårgelé og hårspray i den innsjekkede bagasjen. Hvis du har med mer enn 100 milliliter væske i håndbagasjen, kan du ikke ta det med deg om bord. Spisse eller skarpe gjenstander, som en lommekniv, og produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Nødbluss, kjemikalier og fyrverkeri, er heller ikke lov å ha med om bord.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Den smale midtgangen på flyet er ikke laget for motevisninger. Du bør kle deg lagvis med komfortable klær og ta med en genser ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen når flyet letter. Flate og litt romslige sko anbefales også.
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyturer utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som kan oppstå ved mye stillesitting. For å unngå at dette skjer, bør du reise deg og strekke på beina med jevne mellomrom. Kompresjonsstrømper og -sokker er også et tips for å minimere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Boston?
Hvis du planlegger litt før du drar til flyplassen, er det større sjanse for at turen til Boston går av stabelen uten problemer. Nedenfor finner du våre nyttige tips for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • I kontrollen sjekkes det først at du har gyldig pass og reisedokumenter før du får gå videre. Du bør derfor ha dette innen rekkevidde.
  • Neste steg er røntgenmaskinen. Tøm lommene for alt som kan få metalldetektoren til å pipe. For eksempel hodetelefoner eller øretelefoner samt kåper og jakker. Alt dette må legges i en kasse og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektroniske duppeditter som telefoner og laptoper må også gjennomlyses. Det er ingen grunn til bekymring – du er raskt tilbake på nettet.
  • Har du med deg eau de cologne? Ikke noe problem. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, er det i orden å ha den med om bord.
  • Det er mulig at du må ta av skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det kan være smart å ha på sko som er enkle å ta av.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du legge dem i kofferten du skal sjekke inn. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til Boston
AnkomstflyplassLogan internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kodeBOS
AnkomstbyBoston
Pris for flyreisen14 246 kr

Populære flyvninger til Boston

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 596 kr for enveisflyvninger og 3 694 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

TAP Portugal
Air Canada