Orlando

Reiseguide
Orlando fasiliteter samt nattbilder, by og skilt
Bli et barn igjen i Walt Disney World®Resort, svøm med delfiner i SeaWorld®Orlando og utforsk universet i Kennedy Space Center!

Orlando er en travel, kompakt by som byr på en rekke eventyr. Det tropiske klimaet gjør det til et perfekt reisemål for de som er ute etter moro for familien året rundt. Byen er kjent for sine fornøyelsesparker i verdensklassen, de vakre golfbanene og de utrolige romfarts- og vitenskapssentrene.

Orlando kalles gjerne fornøyelsesparkenes hovedstad. Walt Disney World®Resort er et av de mest populære reisemålene i USA og strekker seg utover et 10 000 hektar stort område som omfatter fire fornøyelsesparker, to badeland og mer enn 20 hoteller. Magic Kingdom® byr på en versjon i naturtro størrelse av Askepotts slott. Et annet høydepunkt er Epcot®, som tar for seg morgendagens teknologi gjennom utstillinger og spill viet verdens nyeste oppfinnelser.

Kjører du 20 minutter østover, kommer du til SeaWorld® Orlando og Aquatica. Her kan du bruke dagen på å studere havdyr og prøve spennende vannsklier. Gå ikke glipp av muligheten til å oppleve Gatorland®, hvor du kan få bedre kjennskap til Floridas lokale reptiler.

Orlando er et sentrum for ingeniørvitenskap og teknologi, delvis takket være nærheten til Kennedy Space Center. Ta deg en runde på området hvor USAs første forberedelser til en måneferd fant sted. Space Shuttle Launch Experience byr på en opplevelse som er så nærme en faktisk tur ut i verdensrommet som du kan komme.

Orlando Science Center, som ligger i sentrum, tilbyr fascinerende moro for hele familien. Utstillingene her er viet alt fra dinosaurer til Floridas plante- og dyreliv, i tillegg til vitenskapen bak lys og elektrisitet.

På varme og fuktige sommerdager kan du finne deg et sted i skyggen i Harry P. Leu Gardens, som er et 20 hektar stort område fylt med grønne gressplener og gamle eiketrær. Herfra kan du beundre en av Orlandos flotte naturlige attraksjoner: tordenværet om ettermiddagen. Når uværet kommer bør du forberede deg på lyn og kraftig men kortvarig regnvær.

Discover neighborhoods in Orlando

Universal's Endless Summer Resort - Dockside Inn and Suites
Universal's Endless Summer Resort - Dockside Inn and Suites
3 out of 5
7125 Universal Boulevard, Orlando, FL, 32819
Prisen er 1 268 kr per natt fra 29. nov. til 30. nov.
1 268 kr
per natt
29. nov.–30. nov.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Orlando, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 2 utendørsbassenger ...
4,5/5 Wonderful! (2 777 anmeldelser)
Bra hotell
"Hadde et veldig bra opphold på dette hotellet, kan virkelig anbefale dette. Fine rom, veldig bra bassengområde og fint treningsrom. Hotellet har også mulighet for å kjøpe frokost/lunsj eller middag."

Anmeldelse skrevet 10. des. 2021

Universal's Endless Summer Resort - Dockside Inn and Suites
DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando
DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando
4 out of 5
5780 Major Blvd, Orlando, FL, 32819
Prisen er 899 kr per natt fra 11. des. til 12. des.
899 kr
per natt
11. des.–12. des.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med familievennlig profil i Orlando, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 2 restauranter ...
4,2/5 Very Good! (6 313 anmeldelser)
Nice
"Pretty Nice hotel fairly close to Universal Studios. It has a bus going back and forth several times a day. We where also happy with the service level. All in all a Nice stay."

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2022

DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando
The Grove Resort & Water Park Orlando
The Grove Resort & Water Park Orlando
4 out of 5
14501 Grove Resort Avenue, Winter Garden, FL, 34787
Prisen er 2 102 kr per natt fra 4. des. til 5. des.
2 102 kr
per natt
4. des.–5. des.
Hvis du bor på dette resort-hotellet med spa i Winter Garden, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 4 utendørsbassenger og 3 ...
4,3/5 Excellent! (4 758 anmeldelser)
"A fresh and modern resort perfect for family vacations. Housekeeping was random."

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2022

The Grove Resort & Water Park Orlando
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke

Aktiviteter

Byer nær Orlando