Orlando

Reiseguide
Orlando
Bli et barn igjen i Walt Disney World®Resort, svøm med delfiner i SeaWorld®Orlando og utforsk universet i Kennedy Space Center!

Orlando er en travel, kompakt by som byr på en rekke eventyr. Det tropiske klimaet gjør det til et perfekt reisemål for de som er ute etter moro for familien året rundt. Byen er kjent for sine fornøyelsesparker i verdensklassen, de vakre golfbanene og de utrolige romfarts- og vitenskapssentrene.

Orlando kalles gjerne fornøyelsesparkenes hovedstad. Walt Disney World®Resort er et av de mest populære reisemålene i USA og strekker seg utover et 10 000 hektar stort område som omfatter fire fornøyelsesparker, to badeland og mer enn 20 hoteller. Magic Kingdom® byr på en versjon i naturtro størrelse av Askepotts slott. Et annet høydepunkt er Epcot®, som tar for seg morgendagens teknologi gjennom utstillinger og spill viet verdens nyeste oppfinnelser.

Kjører du 20 minutter østover, kommer du til SeaWorld® Orlando og Aquatica. Her kan du bruke dagen på å studere havdyr og prøve spennende vannsklier. Gå ikke glipp av muligheten til å oppleve Gatorland®, hvor du kan få bedre kjennskap til Floridas lokale reptiler.

Orlando er et sentrum for ingeniørvitenskap og teknologi, delvis takket være nærheten til Kennedy Space Center. Ta deg en runde på området hvor USAs første forberedelser til en måneferd fant sted. Space Shuttle Launch Experience byr på en opplevelse som er så nærme en faktisk tur ut i verdensrommet som du kan komme.

Orlando Science Center, som ligger i sentrum, tilbyr fascinerende moro for hele familien. Utstillingene her er viet alt fra dinosaurer til Floridas plante- og dyreliv, i tillegg til vitenskapen bak lys og elektrisitet.

På varme og fuktige sommerdager kan du finne deg et sted i skyggen i Harry P. Leu Gardens, som er et 20 hektar stort område fylt med grønne gressplener og gamle eiketrær. Herfra kan du beundre en av Orlandos flotte naturlige attraksjoner: tordenværet om ettermiddagen. Når uværet kommer bør du forberede deg på lyn og kraftig men kortvarig regnvær.

Discover neighborhoods in Orlando

Universal Studios Florida® som inkluderer by, skilt og nattbilder

Florida Center

Skal du til Florida Center, bør du få med deg severdigheter som Universal Orlando Resort™ og Universal Studios Florida™.

Florida Center
Default Image

Orlando sentrum

God mat, livemusikk og flotte innsjøer er bare noe av det du kan utforske i Orlando sentrum. Du bør også få med deg Church Street stasjon og Dr. Phillips Center for the Performing Arts, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen på Church Street Station eller Lynx Central Station.

Orlando sentrum
Magic Kingdom® fornøyelsespark fasiliteter samt innendørs og karusell i tillegg til par

Bay Lake

5/5(1 anmeldelse av området)

Spennende fornøyelsesparker er bare noe av det som trekker folk til Bay Lake, og mens du er i byen, bør du ta turen til Epcot® og Walt Disney World® Resort.

Bay Lake
Default Image

Windsor Hills

Selv om det ikke er så mange kjente severdigheter i Windsor Hills, kan du utforske området rundt og se ta turen til for eksempel Mystic Dunes golfklubb og Island H2O Live!.

Windsor Hills
Default Image

Reunion

Morsomme badeland og golfmuligheter er bare noen av grunnene til at så mange drar til Reunion, og når du først er her, bør du også ta turen til Reunion Resort Golf Course og Jack Nicklaus Course.

Reunion