Billige flyreiser til Atlanta

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 842 kr for enveisflyvninger og 3 797 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Atlanta

Om

Fly til

I kan du handle til du ikke klarer bære mer på Underground Atlanta, skrike til du mister stemmen på morsomme berg- og dalbaner på Six Flags Over Georgia, eller lære mer om en av Amerikas største ledere på Martin Luther King Jr. National Historic Site. Utforsk universets mysterier på Fernbank Science Center, og le til du får vondt i magen på Punchline Comedy Club. En reise til er som du skjønner en reise du kan glede deg til.

har behagelig, mild temperatur stort sett hele året, men om sommeren må du regne med over 30 grader. Så hvis du ikke orker tanken på å stå i kø for å få en omvisning på World of Coca-Cola med solen i ryggen, bør du vurdere å ta turen i høst- eller vintermånedene. Og selv om sommersesongen er varm, er det mange muligheter til å kjøle seg ned ved blant annet å tilbringe dagen med vannaktiviteter i vannparken Six Flags White Water. Det er et godt utvalg av hoteller i så du finner helt sikkert et overnattingssted som passer for deg.

Finne flybilletter til

Når du er på jakt etter så billige flybilletter til som mulig, bør du benytte deg av søkemotoren vår. Med den får du opp en liste over alle flyvningene til byen, slik at du kan velge et billig fly til og ha penger igjen til alle opplevelsene byen har å by på.

Flyreiser til fra norske flyplasser

Det er nok av flyselskaper du kan velge mellom når du skal fly til , og du kommer deg dit med kun én mellomlanding. De raskeste flyrutene tar deg fra Oslo til på i overkant av 13 timer, og det er det ingenting å si på når du tross alt flyr over 7 000 kilometer.

Når du har bestilt en flyreise til , er det viktig å huske på at du må registrere deg på Internett i Esta sin database før avreise. Gjør du ikke dette, vil du bli nektet adgang til USA.

Fly til Hartsfield–Jackson Atlanta internasjonale lufthavn (ATL)

Denne flyplassen er en gigant av en flyplass med over 100 millioner passasjerer innom årlig, noe som faktisk gjør den til verdens travleste flyplass. Flyplassen har hele fem rullebaner og to terminaler. Du finner absolutt alt av fasiliteter, som restauranter, barer og butikker, på denne flyplassen, som ligger omtrent 13 kilometer sør for byen.

Når du skal komme deg fra flyplassen og inn til , har du valget mellom tog, buss og drosje. Du trenger med andre ord ikke bekymre deg for hvordan du skal komme deg inn til sentrum, siden det jevnlig går offentlig transport. Dersom du har planlagt å leie bil i , kan du velge å hente bilen flyplassen. Med bil bruker du omtrent ti minutter fra flyplassen til .

Populære flyvninger til Atlanta

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 842 kr for enveisflyvninger og 3 797 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.