Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger.

prismatch på reisen din.


Billige flyreiser til Atlanta

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Atlanta

Fly til Atlanta

Atlanta er full av spennende attraksjoner. Opplev Atlanta ved å handle til du ikke kan bære mer på Underground Atlanta, skrike til du mister stemmen på morsomme berg- og dalbaner på Six Flags Over Georgia eller lære mer om én av Amerikas største ledere på Martin Luther King Jr. National Historic Site. Utforsk universets mysterier på Fernbank Science Center og le til du får vondt i magen på Punchline Comedy Club. Enten du vil ta en tur til Georgia State Capitol Building eller se en forestilling med Atlanta Symphony Orchestra, kan du bestille flybilletter til Atlanta i dag og begynne å planlegge reiseruten.

Med kallenavnet «Hotlanta» er det mange som antar at Georgia har skyhøye temperaturer året rundt. Men Atlanta har faktisk behagelig milde temperaturer hele året, med varmetopper om sommeren. Så hvis du ikke orker tanken på å stå i kø for å få en omvisning på World of Coca-Cola med solen i ryggen, bør du vurdere å komme hit i høst- eller vintermånedene. Og selv om sommersesongen er varm, er det mange muligheter til å kjøle seg ned ved å tilbringe dagen med bading i vannparken Six Flags White Water. Og uansett når på året du reiser til Atlanta, bør du alltid ha med deg eventyrlysten.

Bestill flybilletter til Atalnta hos Expedia

Bestill billige flybilletter til Atlanta her på Expedia.no. Vi lager en oversiktlig liste over flyvninger som passer dine behov, etter informasjon om budsjett og foretrukket flyselskap. På denne måten starter ferien når du går ombord i flyet, fordi du vet at du fikk best mulig pris på billettene. Det betyr at du bare kan lene deg tilbake og slappe av. Og vår prismatch gjør at du har mer penger i lommen til å kjøpe suvenirer på Zoo Atlanta.

Besøk Atlanta

La deg imponere av Hartsfield Jackson International Airport (ATL). ATL ligger bare 17 km sør for sentrum av Atlanta, og har gang etter gang blitt rangert som den travleste flyplassen i verden. Hartsfield Jackson betjener over 150 innenlands og over 60 internasjonale destinasjoner, og har over 2500 flyvninger daglig. Men du trenger ikke bekymre deg for å gå deg vill i virvaret. På ATL opplever du den gjestfriheten som sørstatene er kjent for, og en rekke restauranter, butikker og loungeområder gjør at du føler deg som hjemme.

Transport fra flyplassen

Når du skal forlate verdens travleste flyplass og komme deg videre til «the Big Peach», har du en rekke alternativer å velge mellom. For ditt første møte med sørstatsgjestfriheten kan du ringe hotellet ditt og høre om de er ett av de mange hotellene som sender gratis flybusser til flyplassen. Denne gratis og praktiske tjenesten tilbys av mange lokale hoteller, men du bør sjekke dette på forhånd. Eller du kan benytte MARTA, Metropolitan Transit Authority. MARTA har både tog og busser og deres røde og gule linjer tilbyr tog fra flyplassen som transporterer passasjerene til hele Atlanta og områdene rundt byen. MARTA stopper på de sentrale Five Points-stasjonene der du enkelt kan finne en forbindelse til dit du skal.

Hvis du ønsker å slippe å tenke på rutetider og bussruter, kan du bestille en leiebil på forhånd her på Expedia.no. På denne måten kan du kjøre inn i Georgia og fortsette reisen slik du ønsker.