Billige flybilletter til Atlanta

Billige flyreiser til Atlanta

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 794 kr for enveisflyvninger og 4 645 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

American Airlines
Finnair
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Fly til Atlanta

Fly til Atlanta

Atlanta er full av spennende attraksjoner. Opplev Atlanta ved å handle til du ikke kan bære mer på Underground Atlanta, skrike til du mister stemmen på morsomme berg- og dalbaner på Six Flags Over Georgia eller lære mer om én av Amerikas største ledere på Martin Luther King Jr. National Historic Site. Utforsk universets mysterier på Fernbank Science Center og le til du får vondt i magen på Punchline Comedy Club. Enten du vil ta en tur til Georgia State Capitol Building eller se en forestilling med Atlanta Symphony Orchestra, kan du bestille flybilletter til Atlanta i dag og begynne å planlegge reiseruten.

Med kallenavnet «Hotlanta» er det mange som antar at Georgia har skyhøye temperaturer året rundt. Men Atlanta har faktisk behagelig milde temperaturer hele året, med varmetopper om sommeren. Så hvis du ikke orker tanken på å stå i kø for å få en omvisning på World of Coca-Cola med solen i ryggen, bør du vurdere å komme hit i høst- eller vintermånedene. Og selv om sommersesongen er varm, er det mange muligheter til å kjøle seg ned ved å tilbringe dagen med bading i vannparken Six Flags White Water. Og uansett når på året du reiser til Atlanta, bør du alltid ha med deg eventyrlysten.

Bestill flybilletter til Atalnta hos Expedia

Bestill billige flybilletter til Atlanta her på Expedia.no. Vi lager en oversiktlig liste over flyvninger som passer dine behov, etter informasjon om budsjett og foretrukket flyselskap. På denne måten starter ferien når du går ombord i flyet, fordi du vet at du fikk best mulig pris på billettene. Det betyr at du bare kan lene deg tilbake og slappe av. Og vår prismatch gjør at du har mer penger i lommen til å kjøpe suvenirer på Zoo Atlanta.

Besøk Atlanta

La deg imponere av Hartsfield Jackson International Airport (ATL). ATL ligger bare 17 km sør for sentrum av Atlanta, og har gang etter gang blitt rangert som den travleste flyplassen i verden. Hartsfield Jackson betjener over 150 innenlands og over 60 internasjonale destinasjoner, og har over 2500 flyvninger daglig. Men du trenger ikke bekymre deg for å gå deg vill i virvaret. På ATL opplever du den gjestfriheten som sørstatene er kjent for, og en rekke restauranter, butikker og loungeområder gjør at du føler deg som hjemme.

Transport fra flyplassen

Når du skal forlate verdens travleste flyplass og komme deg videre til «the Big Peach», har du en rekke alternativer å velge mellom. For ditt første møte med sørstatsgjestfriheten kan du ringe hotellet ditt og høre om de er ett av de mange hotellene som sender gratis flybusser til flyplassen. Denne gratis og praktiske tjenesten tilbys av mange lokale hoteller, men du bør sjekke dette på forhånd. Eller du kan benytte MARTA, Metropolitan Transit Authority. MARTA har både tog og busser og deres røde og gule linjer tilbyr tog fra flyplassen som transporterer passasjerene til hele Atlanta og områdene rundt byen. MARTA stopper på de sentrale Five Points-stasjonene der du enkelt kan finne en forbindelse til dit du skal.

Hvis du ønsker å slippe å tenke på rutetider og bussruter, kan du bestille en leiebil på forhånd her på Expedia.no. På denne måten kan du kjøre inn i Georgia og fortsette reisen slik du ønsker.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Atlanta?
Atlanta byr på flere flyplasser, men de aller fleste velger å fly til Atlanta, GA (ATL-Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til ATL fra sentrum av Atlanta?
Det er 13 km fra ATL til sentrum av Atlanta. Det kan være lurt å å finne ut hva som er den raskeste reisemåten fra flyterminalen til sentrum før ankomst.
Kan jeg fly til Atlanta nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om reiserestriksjonene som gjelder for Atlanta, før du setter deg på flyet. Det legges ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Atlanta?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Atlanta, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Atlanta med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Atlanta, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Atlanta?
Planlegger du en flytur til Atlanta, lander du på ATL eller PDK lufthavn (PDK). Den første ligger 13 km fra bykjernen, og den andre ligger 17 km unna.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Atlanta?
Det finnes totalt 20 flyselskaper som forbinder Atlanta med 205 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Atlanta?
Atlanta mottar det høyeste antallet flyvninger fra Delta Air Lines, American Airlines og Southwest Airlines. Delta Air Lines er det mest valgte flyselskapet, og New York er byen de fleste passjerene reiser fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Atlanta?
Det går mye raskere å fly til et sted hvis du slipper lange mellomlandinger underveis. Hvis du planlegger å dra til Atlanta, så går det omtrent 6959 direkteflyvninger ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Atlanta avreise fra?
Flyvninger til Atlanta fra flyplasser i Clinton, Edgewater og Aurora, er svært etterspurte.
Hvor lang tid tar det å fly til Atlanta?
Hvis du skal fly til Atlanta fra Clinton, må du regne med en flytur på rundt 2 t og 8 min. Reiser du fra Edgewater, bør regne med å være i luften i 2 t og 15 min. Fra Aurora tar det ca. 2 t og 31 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Atlanta så rimelig som mulig?
Som alle erfarne jetsettere vet – ikke bestill for sent. Billettprisene er ofte på sitt dyreste når avreisedatoen nærmer seg. En annen måte å finne de beste prisene på er å undersøke litt nærmere. Hvis destinasjonen har flere enn én flyplass, bør du finne ut hva prisen er for å fly til en av de mindre. Og til slutt må du ikke glemme at førstemann til mølla får først male. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å ha betalingskortet klart når du ser et godt tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Atlanta?
Hvis du ikke planlegger, kan det være kjedelig å fly. Men det er ingen grunn til panikk. Du kan følge disse praktiske tipsene for å få en bekymringsfri start på ferien til Atlanta.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Trikset for å få en flott flyreise er å være forberedt. Vi begynner med det viktigste: pass, reiseinformasjon, bankkort og medisiner. Deretter bør du pakke noe som får tiden til å gå, som elektroniske enheter eller en spennende bok. Ikke glem ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par øretelefoner. Og til slutt – toalettartikler som tannbørste, deodorant og et klesskift er også lurt å ha i håndbagasjen.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte gjenstander varierer fra flyselskap til flyselskap, er det lurt å ikke ta med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter skrutrekkere, knivblader, spraymaling og fyrverkeri. Sportsutstyr som skistaver og andre gjenstander som kan skade passasjerer, f.eks. Sverd og batonger, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • De lange, smale midtgangene på et fly er ikke stedet for motevisninger. Du bør kle deg i behagelige klær og huske å ta med en genser ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen når flyet er i luften. Flate, lukkede sko er også lurt.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyturer å utvikle DVT (dyp venetrombose), en blodlevringstilstand som forårsakes av lengre perioder med inaktivitet. For å forhindre dette bør du benytte deg av muligheten til å strekke på bena når du kan. Kompresjonssokker og -strømper er også med på minimere risikoen.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Atlanta?
Det handler om å gjøre ting klart på forhånd. Vi har gode tips til hvordan du kan komme deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen. Snart er du i Atlanta:

  • Aller først må du vise reisedokumenter og ID i kontrollen. Ha dette i nærheten, så ikke alt stopper opp.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av deg alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som blant annet belte, yttertøy og hodetelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Alle elektroniske duppeditter, inkludert telefon og laptop, må dessuten gjennomlyses.
  • Gelé og væske du vil ha med om bord, som sjampo og håndkrem, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en pose på én liter.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare verdifull tid. Tyngre sko må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Det er ikke tillatt å ta med skarpe gjenstander som kniver og sakser inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Atlanta
Ankomstflyplass
Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode
ATL
Ankomstby
Atlanta
Pris tur-retur
1 475 kr

Populære flyvninger til Atlanta

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 794 kr for enveisflyvninger og 4 645 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

American Airlines