Billige flybilletter til Atlanta

Billige flyreiser til Atlanta

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 458 kr for enveisflyvninger og 3 032 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

American Airlines
Delta
Delta
Lufthansa
Lufthansa
United
American Airlines
Air Canada
TAP Portugal
Turkish Airlines

Fly til Atlanta

Om

Fly til

I kan du handle til du ikke klarer bære mer på Underground Atlanta, skrike til du mister stemmen på morsomme berg- og dalbaner på Six Flags Over Georgia, eller lære mer om en av Amerikas største ledere på Martin Luther King Jr. National Historic Site. Utforsk universets mysterier på Fernbank Science Center, og le til du får vondt i magen på Punchline Comedy Club. En reise til er som du skjønner en reise du kan glede deg til.

har behagelig, mild temperatur stort sett hele året, men om sommeren må du regne med over 30 grader. Så hvis du ikke orker tanken på å stå i kø for å få en omvisning på World of Coca-Cola med solen i ryggen, bør du vurdere å ta turen i høst- eller vintermånedene. Og selv om sommersesongen er varm, er det mange muligheter til å kjøle seg ned ved blant annet å tilbringe dagen med vannaktiviteter i vannparken Six Flags White Water. Det er et godt utvalg av hoteller i så du finner helt sikkert et overnattingssted som passer for deg.

Finne flybilletter til

Når du er på jakt etter så billige flybilletter til som mulig, bør du benytte deg av søkemotoren vår. Med den får du opp en liste over alle flyvningene til byen, slik at du kan velge et billig fly til og ha penger igjen til alle opplevelsene byen har å by på.

Flyreiser til fra norske flyplasser

Det er nok av flyselskaper du kan velge mellom når du skal fly til , og du kommer deg dit med kun én mellomlanding. De raskeste flyrutene tar deg fra Oslo til på i overkant av 13 timer, og det er det ingenting å si på når du tross alt flyr over 7 000 kilometer.

Når du har bestilt en flyreise til , er det viktig å huske på at du må registrere deg på Internett i Esta sin database før avreise. Gjør du ikke dette, vil du bli nektet adgang til USA.

Fly til Hartsfield–Jackson Atlanta internasjonale lufthavn (ATL)

Denne flyplassen er en gigant av en flyplass med over 100 millioner passasjerer innom årlig, noe som faktisk gjør den til verdens travleste flyplass. Flyplassen har hele fem rullebaner og to terminaler. Du finner absolutt alt av fasiliteter, som restauranter, barer og butikker, på denne flyplassen, som ligger omtrent 13 kilometer sør for byen.

Når du skal komme deg fra flyplassen og inn til , har du valget mellom tog, buss og drosje. Du trenger med andre ord ikke bekymre deg for hvordan du skal komme deg inn til sentrum, siden det jevnlig går offentlig transport. Dersom du har planlagt å leie bil i , kan du velge å hente bilen flyplassen. Med bil bruker du omtrent ti minutter fra flyplassen til .

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Atlanta?
Atlanta byr på flere flyplasser, men de aller fleste velger å fly til Atlanta, GA (ATL-Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til ATL fra sentrum av Atlanta?
Det er 13 km fra ATL til sentrum av Atlanta. Det kan være lurt å å finne ut hva som er den raskeste reisemåten fra flyterminalen til sentrum før ankomst.
Kan jeg fly til Atlanta nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om reiserestriksjonene som gjelder for Atlanta, før du setter deg på flyet. Det legges ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Atlanta?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Atlanta, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Atlanta med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Atlanta, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Atlanta?
Planlegger du en flytur til Atlanta, lander du på ATL eller PDK lufthavn (PDK). Den første ligger 13 km fra bykjernen, og den andre ligger 17 km unna.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Atlanta?
Det finnes totalt 20 flyselskaper som forbinder Atlanta med 205 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Atlanta?
Atlanta mottar det høyeste antallet flyvninger fra Delta Air Lines, American Airlines og Southwest Airlines. Delta Air Lines er det mest valgte flyselskapet, og New York er byen de fleste passjerene reiser fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Atlanta?
Det går mye raskere å fly til et sted hvis du slipper lange mellomlandinger underveis. Hvis du planlegger å dra til Atlanta, så går det omtrent 6959 direkteflyvninger ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Atlanta avreise fra?
Flyvninger til Atlanta fra flyplasser i Clinton, Edgewater og Aurora, er svært etterspurte.
Hvor lang tid tar det å fly til Atlanta?
Hvis du skal fly til Atlanta fra Clinton, må du regne med en flytur på rundt 2 t og 8 min. Reiser du fra Edgewater, bør regne med å være i luften i 2 t og 15 min. Fra Aurora tar det ca. 2 t og 31 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Atlanta så rimelig som mulig?
Som alle erfarne jetsettere vet – ikke bestill for sent. Billettprisene er ofte på sitt dyreste når avreisedatoen nærmer seg. En annen måte å finne de beste prisene på er å undersøke litt nærmere. Hvis destinasjonen har flere enn én flyplass, bør du finne ut hva prisen er for å fly til en av de mindre. Og til slutt må du ikke glemme at førstemann til mølla får først male. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å ha betalingskortet klart når du ser et godt tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Atlanta?
Hvis du ikke planlegger, kan det være kjedelig å fly. Men det er ingen grunn til panikk. Du kan følge disse praktiske tipsene for å få en bekymringsfri start på ferien til Atlanta.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Trikset for å få en flott flyreise er å være forberedt. Vi begynner med det viktigste: pass, reiseinformasjon, bankkort og medisiner. Deretter bør du pakke noe som får tiden til å gå, som elektroniske enheter eller en spennende bok. Ikke glem ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par øretelefoner. Og til slutt – toalettartikler som tannbørste, deodorant og et klesskift er også lurt å ha i håndbagasjen.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte gjenstander varierer fra flyselskap til flyselskap, er det lurt å ikke ta med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter skrutrekkere, knivblader, spraymaling og fyrverkeri. Sportsutstyr som skistaver og andre gjenstander som kan skade passasjerer, f.eks. Sverd og batonger, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • De lange, smale midtgangene på et fly er ikke stedet for motevisninger. Du bør kle deg i behagelige klær og huske å ta med en genser ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen når flyet er i luften. Flate, lukkede sko er også lurt.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyturer å utvikle DVT (dyp venetrombose), en blodlevringstilstand som forårsakes av lengre perioder med inaktivitet. For å forhindre dette bør du benytte deg av muligheten til å strekke på bena når du kan. Kompresjonssokker og -strømper er også med på minimere risikoen.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Atlanta?
Det handler om å gjøre ting klart på forhånd. Vi har gode tips til hvordan du kan komme deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen. Snart er du i Atlanta:

  • Aller først må du vise reisedokumenter og ID i kontrollen. Ha dette i nærheten, så ikke alt stopper opp.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av deg alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som blant annet belte, yttertøy og hodetelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Alle elektroniske duppeditter, inkludert telefon og laptop, må dessuten gjennomlyses.
  • Gelé og væske du vil ha med om bord, som sjampo og håndkrem, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en pose på én liter.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare verdifull tid. Tyngre sko må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Det er ikke tillatt å ta med skarpe gjenstander som kniver og sakser inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Atlanta
AnkomstflyplassHartsfield-Jackson Atlanta internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kodeATL
AnkomstbyAtlanta
Pris for flyreisen1 941 kr

Populære flyvninger til Atlanta

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 458 kr for enveisflyvninger og 3 032 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa
TAP Portugal