Los Angeles

Hoteller i Los Angeles

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Los Angeles

Renaissance Los Angeles Airport Hotel
4 out of 5
9620 Airport Boulevard, Los Angeles, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 148 kr
per natt
22. nov.–23. nov.
4.2/5Veldig bra! (4,359 anmeldelser)
USA 2019

"Veldig bra start på ferien"…"

Anmeldelse skrevet 6. jul. 2019

Renaissance Los Angeles Airport Hotel
Sheraton Gateway Los Angeles Hotel
4 out of 5
6101 W Century Blvd, Los Angeles, CA
Gratis avbestilling
999 kr
per natt
24. nov.–25. nov.
4.1/5Veldig bra! (9,892 anmeldelser)
Great service at airport hotel!

"This is a decent airport hotel easily accessible from LAX by hotel shuttle. The staff was so welcoming and did a great job. Recommended."…"

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2019

Sheraton Gateway Los Angeles Hotel
Hilton Los Angeles Airport
4 out of 5
5711 W Century Blvd, Los Angeles, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 001 kr
per natt
29. nov.–30. nov.
3.9/5Veldig bra! (9,534 anmeldelser)
Greit hotell nær LAX

"Hadde en overnatting før hjemreise. Valgte suite for å ha god plass. Den var noe slitt, men ren. God seng og gode puter. Adgang til Executive Lounge og kontinental frokost. Andre gang vi bruker dette hotellet før hjemreise, og velger det nok igjen om vi reiser tilbake her. Nær flyplass og gratis ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019

Hilton Los Angeles Airport
Four Points by Sheraton Los Angeles International Airport
3.5 out of 5
9750 Airport Blvd, Los Angeles, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 064 kr
per natt
24. nov.–25. nov.
3.5/5Bra! (10,774 anmeldelser)

"Rent og pent rom. Resepsjonistene var meget hyggelige."…"

Anmeldelse skrevet 31. mar. 2019

Four Points by Sheraton Los Angeles International Airport
La Quinta Inn & Suites by Wyndham LAX
3 out of 5
5249 W Century Blvd, Los Angeles, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
898 kr
per natt
1. des.–2. des.
3.6/5Bra! (7,538 anmeldelser)
Great

"Great value for money. Nice, clean refurbished rooms. Close to airport. Not much to do in the area, but its an airport hotel so thats kind of expected."…"

Anmeldelse skrevet 6. des. 2018

La Quinta Inn & Suites by Wyndham LAX
Hyatt Regency Los Angeles International Airport
4 out of 5
6225 W Century Blvd, Los Angeles, CA
Gratis avbestilling
1 442 kr
per natt
1. des.–2. des.
4.4/5Utmerket! (3,084 anmeldelser)

"Praktisk for den som må overnatte ved flyplassen. Hyppige shuttle-busser, men det tar overraskende lang tid å komme seg dit likevel pga trafikken. Flotte, store rom. Forholdsvis rimelig café som gjorde frokosten til en hyggelig opplevelse. God service. God wifi."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

Hyatt Regency Los Angeles International Airport
Loews Hollywood Hotel
4 out of 5
1755 North Highland Avenue, Los Angeles, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 549 kr
per natt
30. nov.–1. des.
4.4/5Utmerket! (5,210 anmeldelser)

"Jeg savnet et basseng. Når jeg bestilte så mener jeg at det var basseng. Jeg savnet også muligheten til å bruke kjøleskapet/baren. Hvis vi skulle bruke kjøleskapet ble vi belastet ekstra da den hadde sensor, hvis vi flyttet omkring på varene ble vi også belastet. Dette trekker ned på vurderingen"…"

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2019

Loews Hollywood Hotel
Hotel Figueroa
4.5 out of 5
939 S Figueroa St, Los Angeles, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 760 kr
per natt
16. des.–17. des.
4.5/5Fantastisk! (862 anmeldelser)

"My daughter and I had such a beautiful experience. Julio and David were extremely helpful and attentive."…"

Anmeldelse skrevet 13. nov. 2019

Hotel Figueroa
Millennium Biltmore Los Angeles
4 out of 5
506 S Grand Ave, Los Angeles, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 784 kr
per natt
14. des.–15. des.
4/5Veldig bra! (2,461 anmeldelser)
Bra

"Kjempebra hotell. God service og bra beliggenhet"…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2016

Millennium Biltmore Los Angeles
Freehand Los Angeles
4 out of 5
416 W 8th St, Los Angeles, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 525 kr
per natt
16. des.–17. des.
4.3/5Utmerket! (849 anmeldelser)
Tyver og lurendreiere.

"Hotellet er fint nok, men resepsjonen prøvde å lure meg, og har belastet kortet mitt for parkering i to netter uten at jeg har hatt bil stående. Det demonstreres høylytt daglig utenfor mellom 07 og 08 for å bedre de ansattes vilkår. Jeg kommer aldri tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 25. mar. 2019

Freehand Los Angeles
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Los Angeles
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Los Angeles

Hotell Los Angeles: Los Angeles er vant til å få besøk av et stort antall turister året rundt, så det finnes et hav av hoteller her. Uavhengig av hva du er etter når du reiser på ferie til Los Angeles vil du alltid finne et hotell som passer dine behov. Reiser du med kjæresten er det kanskje hyggelig å skjemmes bort på et flott luksushotell. Er du derimot på ferie med familien vil det kanskje passe bedre med et mer familievennlighotell i nærheten av morsomme attraksjoner. Uansett om du er på utkikk etter et luksushotell, et forretningshotell, et strandhotell eller et familiehotell vil du finne noe som passer for deg og dine behov når du søker etter et hotell i Los Angeles.

Los Angeles: Behagelig klima og kulturelle trender

Los Angeles er USAs nest største by og ligger i den sørlige delen av California. Byen ble grunnlagt på 1700-tallet og var opprinnelig underlagt spansk herredømme før den ble overtatt av amerikanerne i 1846. I 1890-årene ble det funnet olje langs kysten, og få år senere ble det anlagt en havn her. Produksjon av biler, filmer og fly har i nyere tid stått for en betydelig vekst, og etter 2. verdenskrig har byen dessuten blitt en kulturell trendsetter på flere områder.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Los Angeles

Los Angeles og områdene rundt er fulle av attraksjoner du kan få med deg når du først har tatt inn på et hotell her. Du kan for eksempel dra og utforske de fasjonable områdene Beverly Hills og Bel-Air, som du sikkert kjenner fra ulike TV-serier. Eller hva med å ta deg en spasertur langs de kjente gatene Sunset Boulevard, Rodeo Drive og Sunset Strip?

De aller fleste turistene som kommer på besøk til Los Angeles, drar også for å besøke det berømte området Hollywood. Her finner du i tillegg Universal Studios, som er en spennende temapark som passer like godt for store som for små filminteresserte. Er du i dette området med barn, kan det dessuten være på sin plass å ta en tur til Disneyland Resort i Anaheim i løpet av oppholdet.

Los Angeles ligger heller ikke langt unna kysten, og mange turister velger således også å dra og utforske noen av stedene langs havet. Du kan for eksempel dra til Venice Beach, Santa Monica og Malibu for å se på livet der og nyte sol og strand. Er du ute etter fart og spenning mens du er her, er det også gode muligheter for surfing i Stillehavets bølger.

Mat og uteliv

Uavhengig av hvilket område du befinner deg i vil du finne nok av ulike spisesteder å velge mellom i Los Angeles. Du finner også alle slags typer mat her, så du vil helt sikkert finne noe på menyen som passer dine smaksløker, det være seg meksikansk, italiensk, fransk eller japansk mat. Pass imidlertid på å ikke sette noe i halsen når du kikker til siden og får øye på kjendiser ved siden av deg. Det er tross alt i Los Angeles de fleste filmstjernene har hjemmene sine.

Etter å ha inntatt en bedre middag kan du utforske det heftige nattelivet som denne storbyen har å by på. Blant de livligste områdene finner du Sunset Strip og Hollywood, som begge har en rekke trendy barer og nattklubber hvor du kan danse natten lang før du drar tilbake til ditt hotellrom. Alternativt kan du bevege deg over til det hippe området West Hollywood hvor det finnes flere lekre, eksklusive barer hvor du kan få deg en estetisk og spennende drink.

Dra på shopping fra ditt hotell i Los Angeles

Los Angeles er et paradis for moteinteresserte, og du bør starte shoppingrunden i motedistriktet i sentrum, som strekker seg over 100 kvartaler. I dette store shoppingområdet finner du en rekke kjøpesentre og spennende butikker. Er du interessert i å gjøre noen virkelig gode kupp, kan du i tillegg dra til et av utsalgssentrene i Camarillo, Citadel, Desert Hills eller Ontario Mills.

Hotellbestilling i Los Angeles

Når du leter etter det perfekte hotellet for deg i Los Angeles er valgmulighetene endeløse. Derfor har Expedia utviklet forskjellige søketjenester som gjør søkeprosessen enklere for deg. Bruk for eksempel kartfunksjonen til å finne hoteller i et bestemt område, eller foretrekker du kanskje å starte letingen med å klassifisere hotellklasser? Du kan velge mellom alt fra 1 til 5-stjerners hoteller, familiehoteller til spa- og dyrehoteller. Disse sorteringsfunksjonene er imidlertid kun noen av alle tjenestene hos Expedia. Du kan også avgi dine reisedatoer slik at vi kan finne de beste hotelltilbudene som finner i Los Angeles mens du er på besøk i byen.

I tillegg tilbyr Expedia også bestilling av fly til Los Angeles. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare både tid og penger. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Los Angeles.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Los Angeles

Nylige anmeldelser av hoteller i Los Angeles