Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Los Angeles

Hotell Los Angeles
Los Angeles

Tilbud på hotell + fly i Los Angeles

Vis alle pakketilbud i Los Angeles

Hoteller i Los Angeles

Ace Hotel Downtown Los Angeles - Hoteller i Los Angeles
Rating: 4.0 Stars

Ace Hotel Downtown Los Angeles

929 South Broadway, Los Angeles - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Los Angeles sentrum og 2 kilometer unna Orpheum Theatre, Microsoft Theater og Staples Center …Mer
Luxe City Center Hotel - Hoteller i Los Angeles
Rating: 4.0 Stars
2 416 kr

Luxe City Center Hotel

1020 S Figueroa Street, Los Angeles - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Los Angeles sentrum og 5 minutters gange unna Grammy-museet, Microsoft Theater og L.A. Live. Dessuten …Mer
Omni Los Angeles Hotel at California Plaza - Hoteller i Los Angeles
Rating: 4.0 Stars

Omni Los Angeles Hotel at California Plaza

251 S Olive St, Los Angeles - Kart
 
 
Dette hotellet for romantiske reiser ligger i Los Angeles sentrum og 2 kilometer unna Dorothy Chandler Pavilion og Walt …Mer
The LA Hotel Downtown - Hoteller i Los Angeles
Rating: 3.5 Stars

The LA Hotel Downtown

333 S Figueroa St, Los Angeles - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Los Angeles sentrum og 15 minutters gange unna World Trade Center Los Angeles og Walt Disney …Mer
Miyako Hotel Los Angeles - Hoteller i Los Angeles
Rating: 3.0 Stars

Miyako Hotel Los Angeles

328 E 1st St, Los Angeles - Kart
 
 
"Sentralt og praktisk hotell"
Hotellet hadde svært god beliggenhet nær downtown området. Kort vei til undergundsbanen og buss med forbindelse til kjente turistmål som Santa Monica og Holliwood. Godt utvalg av resturanter i nærheten (Japanske). Servicen var god. Holtellet var rent og ryddig. Enkel parkering i kjeller.
Ken fra Oslo
Dette hotellet ligger i Los Angeles sentrum og 2 kilometer unna Japansk-amerikansk nasjonalmuseum og Walt Disney konserthall …Mer
Vagabond Inn Executive Pasadena - Hoteller i Pasadena
Rating: 2.5 Stars

Vagabond Inn Executive Pasadena

1203 E. Colorado Blvd, Pasadena - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Pasadena, 1,2 kilometer unna California teknologiske institutt og 3,1 kilometer unna Norton …Mer
Millennium Biltmore Hotel Los Angeles - Hoteller i Los Angeles
Rating: 3.5 Stars

Millennium Biltmore Hotel Los Angeles

506 S Grand Ave, Los Angeles - Kart
 
 
Dette hotellet med en historisk profil ligger i Los Angeles sentrum og 15 minutters gange unna U.S. Bank-tårnet og Walt …Mer
Coral Sands Motel - Hoteller i Los Angeles
Rating: 2.0 Stars
876 kr

Coral Sands Motel

1730 N Western Ave, Los Angeles - Kart
 
 
"Helt Ok hotel"
Hotellet var helt ok bra beligenhet og inkludert parkering. Personalen var hyggelig og lett tilgjengelig. De vasket rommet hver dag så helt ok ut . Eneste negative var nok at det luktet litt rart i rommet men med en lukt spray gikk det greit. Litt tett luft og ganske lytt da man hørte alle som gikk forbi og snakket ute. helt greit å bo på.
En reisende
Dette hotellet ligger i underholdningsområdet og 2 kilometer unna Pantages Theatre, Hollywood Walk of Fame og Capitol …Mer
Loews Hollywood Hotel - Hoteller i Hollywood
Rating: 4.0 Stars

Loews Hollywood Hotel

1755 North Highland Avenue, Hollywood - Kart
 
 
"Fantastisk "
Det eneste negative var at sengene var for myke, ellers helt fantastisk!!!!!
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Hollywood og få skritt fra Ripley's Believe It or Not …Mer
Langham Huntington, Pasadena, Los Angeles - Hoteller i Pasadena
Rating: 5.0 Stars

Langham Huntington, Pasadena, Los Angeles

1401 S Oak Knoll Ave, Pasadena - Kart
 
 
"Great hotel, but limited gym facilities"
Great stay but somewhat limited gym. I would have expected a better free-weight selection as well as a bit more space. Excellet appearance, location and service with good retaurants.
Bjorn fra Stavanger
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i den historiske bydelen, 2,7 kilometer unna California teknologiske institutt og 4,8 …Mer

Søk blant 862 hoteller i Los Angeles


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 271 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide Los Angeles

  Hotell Los Angeles: Los Angeles er vant til å få besøk av et stort antall turister året rundt, så det finnes et hav av hoteller her. Uavhengig av om du er på utkikk etter et luksushotell, et forretningshotell, et strandhotell eller et familiehotell vil du finne noe som passer for deg og dine behov.

  Los Angeles: Behagelig klima og kulturelle trender

  Los Angeles er USAs nest største by og ligger i den sørlige delen av California. Byen ble grunnlagt på 1700-tallet og var opprinnelig underlagt spansk herredømme før den ble overtatt av amerikanerne i 1846. I 1890-årene ble det funnet olje langs kysten, og få år senere ble det anlagt en havn her. Produksjon av biler, filmer og fly har i nyere tid stått for en betydelig vekst, og etter 2. verdenskrig har byen dessuten blitt en kulturell trendsetter på flere områder.

  Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Los Angeles

  Los Angeles og områdene rundt er fulle av attraksjoner som du kan få med deg når du først har tatt inn på et overnattingssted her. Du kan for eksempel dra og utforske de fasjonable områdene Beverly Hills og Bel-Air, som du sikkert kjenner fra ulike TV-serier. Eller hva med å ta deg en spasertur langs de kjente gatene Sunset Boulevard, Rodeo Drive og Sunset Strip?

  De aller fleste turistene som kommer på besøk til Los Angeles, drar også for å besøke det berømte området Hollywood. Her finner du i tillegg Universal Studios, som er en spennende temapark som passer like godt for store som for små filminteresserte. Er du i dette området med barn, kan det dessuten være på sin plass å ta en tur til Disneyland Resort i Anaheim i løpet av oppholdet.

  Los Angeles ligger dessuten ikke langt unna kysten, og mange turister velger således også å dra og utforske noen av stedene langs havet. Du kan for eksempel dra til Venice Beach, Santa Monica og Malibu for å se på livet der og slikke sol på stranden.

  Mat og uteliv

  Uavhengig av hvilket område du befinner deg i vil du finne nok av ulike spisesteder å velge mellom i Los Angeles. Du finner også alle slags typer mat her, så du vil helt sikkert finne noe på menyen som du liker, det være seg meksikansk, italiensk, fransk eller japansk mat.

  Etter å ha inntatt en bedre middag kan du utforske det heftige nattelivet som denne storbyen har å by på. Blant de livligste områdene finner du Sunset Strip og Hollywood, som har en rekke trendy barer og nattklubber hvor du kan danse natten lang før du drar tilbake til ditt hotellrom.

  Dra på shopping fra ditt hotell i Los Angeles

  Los Angeles er et paradis for moteinteresserte, og du bør starte shoppingrunden i motedistriktet i sentrum, som strekker seg over 100 kvartaler. I dette store shoppingområdet finner du en rekke kjøpesentre og spennende butikker. Er du interessert i å gjøre noen virkelig gode kupp, kan du i tillegg dra til et av utsalgssentrene i Camarillo, Citadel, Desert Hills eller Ontario Mills.

  Hotellbestilling: Los Angeles

  Søk etter et hotell i Los Angeles. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Los Angeles ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Los Angeles.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Los Angeles. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Los Angeles for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Los Angeles. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Los Angeles.

  Film

  Filmentusiaster vil sette pris på å få et innblikk i hva som skjer bak kulissene på Universal Studios Hollywood, og musikkentusiaster bør avlegge et besøk i det runde tårnet til Capitol Records i Vine Street. Studioene til plateselskapet er kjent for den unike akustikken, og plateselskapet har store artister som Beastie Boys, Frank Sinatra og Lily Allen.

  Hvis oppstyret og glamoren i Hollywood blir for mye for deg, kan du ta en pause på én av de mange hvite sandstrendene i Los Angeles. Strendene strekker seg mer enn 100 km, og her finnes noe for enhver smak, alt fra fargerike Venice Beach til de kjente surfestrendene i Malibu. Du kan også leie en kabriolet og følge motorveien opp stillehavskysten fra Santa Monica forbi de svindyre strandhusene i LA. På denne strekningen kan du oppleve noen av de mest naturskjønne kjøreturene i USA, alt fra vilt kystkratt til vakre, vidstrakte strender. På grunn av det milde middelhavsklimaet året rundt, vil du sikkert bli fristet til å slappe av litt i solen.

  Flerkulturelt miljø

  Som den nest største byen i USA, og med en befolkning som snakker mer enn 220 ulike språk, har Los Angeles en virkelig mangfoldig identitet. Bydelen Chinatown, som er brukt som kulisser i filmer som Rush Hour og Dødelig våpen 4, er det perfekte stedet å gå på uavhengige kunstutstillinger eller unne seg en smakfull Peking-and.

  Reis tilbake i tid langs Olvera Street, som anses som fødestedet til Los Angeles, der meksikansk og latinsk kultur holdes i live med tradisjonelle markedsboder og restauranter. Du kan også teste de mange nattklubbene og karaokebarene (noraebangs) i Koreatown, som er kjent for det blomstrende nattelivet.

  Rodeo Drive, baby

  Los Angeles handler selvsagt om shoppingterapi, og hvor ellers bør du skjemme deg selv bort enn i én av byens mange legendariske shoppingområder. Se og bli sett langs trendy Melrose Avenue, der store internasjonale designere kjemper om kundenes oppmerksomhet, eller let deg frem til sjeldne kupp i bruktbutikker langs La Brea Avenue. Hvis du vil oppleve det ultimate i LA, kan du ha ditt eget Pretty Woman-øyeblikk på Rodeo Drive, der de rike og berømte handler sine Chanel-, Gucci- og Cartier-klær.

  Los Angeles er en by med stil og mange muligheter. Det er ikke rart at byen lenge har vært en magnet for turister og unge håpefulle. Med en unik blanding av berømmelse, glamor og naturlig skjønnhet, er det ingen tvil om at magien i englenes by lever i beste velgående. Skjul

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.