Opplev det urbane området New York. Her finner du et rikt teatermiljø og ragende skyskrapere. I tillegg kan du se populære severdigheter som Times Square og Broadway.

Kjent for

Museer, Underholdning og Teatre

Se på kartet

Hvor du bør bo i New York

Midtown
Bilde av Midtown

Midtown

Skyskrapere, Urbant, Teatre

Midtown er et område som ønsker alle tilreisende velkommen. Områdets arkitektur, imøtekommende innbyggere og skyskrapere er bare noen av høydepunktene. Hvis du er ute etter kulturelle opplevelser, bør du sjekke ut et rikt teatermiljø og spennende museer.

Queens
Bilde av Queens

Queens

Festivaler, Baseball, Kafeer

Det urbant området Queens er kjent for sitt gode utvalg av hyggelige kaféer og flotte restauranter. Områdets sjarm er tydelig takket være festivalene. Hvis du er ute etter kulturelle opplevelser, bør du sjekke ut gode shoppingmuligheter og bra livemusikk.

Central New York City
Bilde av Central New York City

Central New York City

Teatre, Skyskrapere, Urbant

Central New York City er et hyggelig, fotgjengervennlige område. Områdets arkitektur, imøtekommende innbyggere og skyskrapere er bare noen av høydepunktene. Du kan oppleve et rikt teatermiljø og fantastiske operaforestillinger, eller nyte det vakre synet av nydelige solnedganger.

Theater District
Bilde av Theater District

Theater District

Teatre, Underholdning, Urbant

Det urbant området Theater District tilbyr et godt utvalg av flotte restauranter. Området har mange tiltalende kvaliteter, deriblant den hyggelige lokalbefolkningen og skyskraperne. Hvis du er ute etter kulturelle opplevelser, bør du sjekke ut et rikt teatermiljø og gode shoppingmuligheter.

SoHo
Bilde av SoHo

SoHo

Shopping, Urbant, Kultur

Det urbant området SoHo er populært på grunn av sitt gode utvalg av flotte restauranter, hyggelige kaféer og trivelige barer. Området har mange tiltalende kvaliteter, deriblant arkitekturen. Du kan tilfredsstille dine kulturelle behov med gode shoppingmuligheter og et aktivt kunstmiljø.

Chelsea
Bilde av Chelsea

Chelsea

Urbant, Kultur, Museer

Det urbant området Chelsea er populært på grunn av sitt gode utvalg av flotte restauranter. Områdets arkitektur, imøtekommende innbyggere og skyskrapere er bare noen av høydepunktene. Hvis du er ute etter kulturelle opplevelser, bør du sjekke ut et aktivt kunstmiljø og spennende museer.

De mest populære hotellene i New York

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Bilde av The Roosevelt Hotel, New York City
The Roosevelt Hotel, New York City
4 out of 5
45 E 45th Street, New York
1 004 kr per natt
18. aug.–19. aug.
3.6/5Bra! (27,221 anmeldelser)

"jeg var veldig fornøyd, der va veldig vennlige folk og der var ikke kø når vi ventet på heisen. Rommet var fantastisk"…"

Anmeldelse skrevet 24. mai 2019

The Roosevelt Hotel, New York City
Bilde av YOTEL New York
YOTEL New York
4 out of 5
570 Tenth Avenue, New York
1 004 kr per natt
18. aug.–19. aug.
4.2/5Utmerket! (14,218 anmeldelser)

"Veldig fint hotel som ligger i Hells Kitchen området. Kort vei til Time square. Hotelet er rent og pent. Bra resturant og fin bar. Anbefales i en by hvor standaren på hotel er relativt slapp! Eneste negative er bad løsningen. Det er litt uprivat."…"

Anmeldelse skrevet 23. mar. 2019

YOTEL New York
Bilde av Hotel Pennsylvania
Hotel Pennsylvania
2.5 out of 5
401 7th Ave, New York
1 162 kr per natt
28. jul.–29. jul.
2.6/5 (27,325 anmeldelser)

"Bra location og billig, men ikke fint eller spesielt hyggelig. OK rent. Hvis du ikke skal være mye på rommet i løpet av turen, går det helt fint å bo der."…"

Anmeldelse skrevet 30. aug. 2018

Hotel Pennsylvania

Populære severdigheter i New York

Times Square
Bilde av Times Square

Times Square

Du vil lære mer om historien til New York dersom du besøker et populært sted som Times Square. Dette urbane området har et godt underholdningstilbud og teatre du bør oppleve.

Rockefeller Center
Bilde av Rockefeller Center

Rockefeller Center

Rockefeller Center er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i New York. Dette urbane området har interessante museer og et godt underholdningstilbud du bør oppleve.

Empire State Building
Bilde av Empire State Building

Empire State Building

Empire State Building er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i New York. Dette urbane området har teatre og et godt underholdningstilbud du bør oppleve.

Frihetsstatuen
Bilde av Frihetsstatuen

Frihetsstatuen

Frihetsstatuen er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i New York. Dette urbane området har kunst og interessante museer du bør oppleve.

Grand Central jernbanestasjon
Bilde av Grand Central jernbanestasjon

Grand Central jernbanestasjon

Grand Central jernbanestasjon er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i New York. Dette urbane området har interessante museer og et godt underholdningstilbud du bør oppleve.

Brooklyn Bridge
Bilde av Brooklyn Bridge
Bilde levert av NYC & Company, Inc

Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i New York. Dette urbane området har et godt underholdningstilbud og teatre du bør oppleve.

Toppaktiviteter i New York

New York City Explorer Pass: Over 80 turer og severdigheter
Bilde av New York City Explorer Pass: Over 80 turer og severdigheter

New York City Explorer Pass: Over 80 turer og severdigheter

466 kr

Velg dine favorittseverdigheter og -aktiviteter i New York og spar penger på adgang. Klatre til toppen av kjente Empire State Building eller Top of the Rock Observatory. Gå om bord i den Big Bus Tours tur med sightseeingbuss eller ta ferjen til Ellis Island og møt Frihetsgudinnen.

Adgang til 9/11 Memorial og Museum: først i køen-billett
Bilde av Adgang til 9/11 Memorial og Museum: først i køen-billett

Adgang til 9/11 Memorial og Museum: først i køen-billett

204 kr

Hedre ofrene fra 11. september på National September 11 Memorial & Museum. Ta en stille stund foran den stille fontenen hvor tvillingtårnene en gang stod, og lær om heltene, oppofrelsen og tiden etter de tragiske angrepene i 2001. Gå først i køen inn i 09.

Unummererte og først i køen-billetter til Empire State Building
Bilde av Unummererte og først i køen-billetter til Empire State Building

Unummererte og først i køen-billetter til Empire State Building

373 kr

Empire State Building (ESB) er verdens mest berømte bygning, og troner 1 454 meter over Midtown Manhattan fra base til antenne. Vårt observasjonsdekk i 86. etasje er åpen hver dag fra kl. 08.00 – 02.

Tidlig adgang til Frihetsgudinnen og Ellis Island
Bilde av Tidlig adgang til Frihetsgudinnen og Ellis Island

Tidlig adgang til Frihetsgudinnen og Ellis Island

415 kr

Få en 360-graders opplevelse med ikke én, men to av USAs mest kjente steder på en tur med tidlig adgang til Frihetsgudinnen og Ellis Island. Nyt spesialtilgang til sokkelen og fantastisk utsikt over New York Harbor.

Først i køen-billetter til Metropolitan Museum of Art
Bilde av Først i køen-billetter til Metropolitan Museum of Art

Først i køen-billetter til Metropolitan Museum of Art

193 kr

Først i køen-billetten til Metropolitan Museum of Art inkluderer adgang til The Met Breuer og The Met Cloisters. Gå inn på The Met 5th Avenue, en institusjon i “The Big Apple” med røtter tilbake til 1866, og ta deg tid til å beundre Beaux Arts-fasaden mot Fifth Avenue og Great Hall før du går først i køen og finner et kart for å planlegge dagen.

Top of the Rock observasjonsdekk-billetter med fleksibel dato
Bilde av Top of the Rock observasjonsdekk-billetter med fleksibel dato

Top of the Rock observasjonsdekk-billetter med fleksibel dato

301 kr

Se ned over Manhattan fra Top of the Rock og opplev en 360-graders panoramautsikt over Central Park og skylinen til the Big Apple fra 259 meter oppe i luften. Med en fleksibel først i køen-billett kan du velge den perfekte tiden for besøket, enten du vil oppleve solnedgangen fra nye høyder, eller se byen skinne om natten.

Byer som minner om New York

Seattle
Bilde av Seattle
Seattle
Chicago
Bilde av Chicago
Chicago
San Francisco
Bilde av San Francisco
San Francisco
Philadelphia
Bilde av Philadelphia
Philadelphia