Washington

Hoteller i Washington

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hotell i Washington

Bilde av Gaylord National Resort & Convention Center
4 out of 5
201 Waterfront Street, Oxon Hill, MD
Gratis avbestilling
1 679 kr per natt
28. aug.–29. aug.
4.2/5Utmerket! (1,826 anmeldelser)
Bra hotell

"Hadde et bra opphold på GLCC i forbindelse med en konferanse. meget bra hotel, beliggenheten i ganske rolige omgivelser og absolutt sikkert og rent strøk. Ikke noen store sjopping muligheter på stedet men kort taxi reise til både outlet og pentagon mall. Ellers ganske typisk amerikansk ferie resort. ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. nov. 2015

Gaylord National Resort & Convention Center
Bilde av Omni Shoreham Hotel
4 out of 5
2500 Calvert St Nw, Washington, DC
Gratis avbestilling
1 377 kr per natt
1. sep.–2. sep.
4.4/5Utmerket! (4,229 anmeldelser)

"Veldig god service, flotte fellesområder, bassengområde, bar osv. Sentralt ift metro til sentrum og omkringliggende restauranter. Det eneste som trekker ned er alt for mye støy fra air condition på rommet og veldig lite bad. Bor gjerne her igjen."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2017

Omni Shoreham Hotel
Bilde av Hyatt Regency Washington on Capitol Hill
4 out of 5
400 New Jersey Ave NW, Washington, DC
Gratis avbestilling
1 178 kr per natt
2. sep.–3. sep.
4.2/5Utmerket! (5,633 anmeldelser)
Fin hotell

"Fint hotel med romslig rom og utmerket plassering med gangavstand til det meste. Vannet i bassenget var ikke ren, og lydnivået i bassengområdet var ikke holdbart - men det var tross alt 4.juli, og hotel var fullbooket med familier."…"

Anmeldelse skrevet 6. jul. 2018

Hyatt Regency Washington on Capitol Hill
Bilde av Donovan Hotel
4 out of 5
1155 14th St Nw, Washington, DC
Gratis avbestilling
1 103 kr per natt
26. aug.–27. aug.
4.1/5Veldig bra! (1,877 anmeldelser)
Meget bra opphold.

"Fantastisk hotell 10 minutter unna det hvite hus. Rommet var stort og trivelig. Hotellet lå i en rolig del av byen og det var lite folk i gatene og veldig langt i mellom spisesteder. det var dårlig utvalg av spisesteder rundt hotellet syntes vi. Parken med Washington monumentet var helt fantastisk ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. jun. 2017

Donovan Hotel
Bilde av Liaison Washington Capitol Hill
4 out of 5
415 New Jersey Ave Nw, Washington, DC
Gratis avbestilling
1 145 kr per natt
26. aug.–27. aug.
4.1/5Veldig bra! (4,100 anmeldelser)
Flott beliggenhet/bra hotel

"Hotellet har en flott beliggenhet - veldig nære Capitol Hill og National Mall med alle attraksjoner. Hotellet ligger også like ved Union Station som er et fint knutepunkt til tog og Metro.Rommet var stort og fint men litt vanskelig å stille temperaturen. Badet var utmerket. Wifi utmerket og service ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. apr. 2019

Liaison Washington Capitol Hill
Bilde av POD DC
3.5 out of 5
627 H Street NW, Washington, DC
Gratis avbestilling
811 kr per natt
29. aug.–30. aug.
4.4/5Fantastisk! (2,335 anmeldelser)

"Flott beliggenhet rett ved alle severdigheter, om man går litt. Knøtt lite rom med en del støy fra gata utenfor. Livlig lørdag hele natta! God seng."…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2017

POD DC
Bilde av The Watergate Hotel
5 out of 5
2650 Virginia Ave NW, Washington, DC
Gratis avbestilling
2 046 kr per natt
29. aug.–30. aug.
4.5/5Fantastisk! (1,221 anmeldelser)
Kult hotell

"Fantastisk utsikt og kul Mad Man-interiør. Det lå dog litt "off" fra byen, men veldig nært Georgetown. En del trafikkstøy fra firefeltsveien på nedsiden av hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 8. mai 2017

The Watergate Hotel
Bilde av Grand Hyatt Washington
4 out of 5
1000 H Street NW, Washington, DC
Gratis avbestilling
1 325 kr per natt
2. sep.–3. sep.
4.4/5Fantastisk! (5,595 anmeldelser)
Very nice!

"Very nice Hotel in the center of DC, short distance to all the major sights and attractions."…"

Anmeldelse skrevet 6. feb. 2019

Grand Hyatt Washington
Bilde av Hyatt Place Washington DC/National Mall
3 out of 5
400 E Street SW, Washington, DC
Gratis avbestilling
1 192 kr per natt
2. sep.–3. sep.
4.5/5Fantastisk! (1,718 anmeldelser)
Fint hotell med god frokost og fin beliggenhet

"Fint hotell og god frokost. Veldig nært til severdighetene; Washington Monument, Capitol Hill og White House. Ellers nært sentrum for øvrig. Grei transport fra flyplassen med avgang fra MEtroen så og si rett ved hotellet. Fine og store rom. Minimalt med bråk fra motorveien selv ved vindu direkte ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2017

Hyatt Place Washington DC/National Mall
Bilde av Hotel Harrington
3 out of 5
436 11th Street NW, Washington, DC
Gratis avbestilling
915 kr per natt
27. aug.–28. aug.
3.3/5 (2,304 anmeldelser)

"A convenient place to stay"…"

Anmeldelse skrevet 13. mai 2019

Hotel Harrington
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Washington fra 811 kr per natt
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Washington

Hotell Washington: Washington DC er hovedstaden i USA, men en av de mindre kjente reisemålene i landet. Washington er en historisk meget interessant by å besøke, og den er relativt liten og lett å komme seg rundt i. Paradegaten National Mall er generøs og åpen for alle, omkranset av monumenter og storslagne museer med gratis adgang.

Overnatting i Washington

Du finner et utvalg av hoteller i Washington med en historisk betydning du ikke vil finne maken til noe annet sted. Har hotellet en suite med navnet på en president, så er det fordi den presidenten har bodd her. Men, du finner også Bed and Breakfast og leiligheter her. Fordi så mange reiser i embeds medfør hit, vil du streve med å finne riktig billig overnatting i Washington.

Komme seg til Washington DC

Det er mange alternativer for deg som leter etter flyreiser til Washington. Alle større europeiske flyselskaper har daglige flyvninger til Washington DC. Prisene følger sesongen og er blant de lavere til USA. Du vil heller ikke ha noe problem med å leie bil i Washington, det er flere interessante steder å se langs denne delen av USAs østkyst. Det går også bra å reise med buss til og fra Washington. Ellers er det naturligvis også flere muligheter for andre billige reiser til Washington utenom sesongen. Søk gjerne etter pakkeløsninger med reise og opphold inkludert.

Amerikansk historie og kultur

Finner du ditt hotellrom i Washington, så kan du se frem til mange interessante og lærerike opplevelser. Mange anbefaler sykkel som et godt fremkomstmiddel, du ser mer, og Washington er svært godt tilrettelagt for sykler. Sykler kan leies mange steder i byen, og de fleste hoteller har sine egne. Det finnes en guidet sykkeltur hvor du sykler rundt i Washington og ser monumentene etter mørkets frembrudd. Det er nemlig en fantastisk belysning av monumentene, spesielt slående er Vietnam War Memorial i kontrast til de hvite marmorbygningene rundt. Dessuten er det da nesten tomt for folk, så man får virkelig nyte synet av monumentene i ensom majestet. Og, samtidig får du høre interessante fortellinger om historien bak monumentene av guiden som sykler sammen med dere. Sykkelturen anbefales på det sterkeste.

Ellers er følgende et også et must: Lincoln Memorial, Washington Monument, ovennevnte Vietnam Veterans Memorial, National Gallery of Art, White House, Capitol, og National Archives. Alle disse ligger sentralt og er lette å nå. Det går også såkalte Hop-on-hop-off-busser som gjør sightseeing mindre fysisk slitsomt. Arlington National Cemetery og National Museum of the American Indian er litt lenger unna, men absolutt verd et besøk. Etter at du har sett så mye interessant, så kan en stopp innom bokhandelen Politics & Prose anbefales for den som vil vite mer om historie og politikk. Her holdes også debatter og forelesninger. Når du blir sulten, så har Washington mange veldig luksuriøse og gode restauranter. Et kjent landemerke som ikke er fancy schmancy, men originalt, er Ben's Chili Bowl. Ha et måltid der og lat som du er med i "House of Cards". Legendarisk!

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Washington

Nylige anmeldelser i Washington