Billige flybilletter til Seattle

Billige flyreiser til Seattle

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 998 kr for enveisflyvninger og 4 109 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa
Lufthansa
American Airlines
United
Finnair
Icelandair
Turkish Airlines
Scandinavian Airlines
Delta
KLM

Fly til Seattle

Fly til Seattle

Det regner mye i Seattle. Man skulle tro at alt regnet virket avskrekkende på turistene, men det gjør det altså ikke. Seattle er en veldig populær turistdestinasjon. Turistene elsker Seattle på grunn av de årlige festivalene, de frodige grøntområdene, de flotte museene, den moderne musikken og de morsomme utendørsaktivitetene. Gjør deg klar til å besøke regnbyen ved å bestille billige flybilletter til Seattle på Expedia i dag.

Flyplasser Seattle

De fleste fly til Seattle lander på Seattle Tacoma Intl. Airport (SEA), som også er kjent som Sea-Tac. Sea-Tac betjener Seattle- og Tacoma-området samt vestre Washington. Flyselskaper som flyr til Sea-Tac er blant annet Alaska Airlines og Horizon Air. Sea-Tac er den 17. travleste flyplassen i USA målt etter passasjertrafikk. King County International Airport (BFI), mer kjent som Boeing Field, er en flyplass i nærheten som stort sett brukes til generell flytrafikk og lastefly, men den har også noen kommersielle flyvninger til og fra Seattle. Her ligger også Museum of Flight.

Bestill flybilletter til Seattle hos Expedia

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Tips for å finne billige flyreiser til Seattle

Hvis du ønsker å fly billigst til Seattle, bør du vurdere å reise i lavsesongen, som er månedene fra november til og med april. Selv om det kan regne her hele året, er det størst sjanse for regn om høsten og vinteren. På grunn av regnet kan du finne gode priser på hotell og rabatter på mange av attraksjonene. Høysesongen er fra mai til oktober, og du må betale mer for billettene i denne perioden, men du kan få oppleve noen av de mange festivalene som finner sted i løpet av disse månedene. Hvis du ønsker å spare penger på billettene, bør du bestille så tidlig som mulig. Billettene blir ofte dyrere når det nærmer seg avreisedato. En annen taktikk er imidlertid å bestille billetter i siste minutt. Hvis en flyplass ikke har solgt alle billettene på en flyvning, vil ofte disse billettene selges svært billig, men da må du være rask.

Aktiviteter i Seattle

Hvis du reiser til «smaragdbyen» i august, bør du ikke gå glipp av den årlige SalmonFest Seattle & Pioneer Days Parade. Seattle har siden 1942 feiret sommeren med denne begivenheten, som inkluderer tilbereding av laks, en stor parade og aktiviteter og leker som underholder hele familien. Denne unike begivenheten må være en del av reiseruten din, og finner sted på Lake City Community Center med livemusikk og mye moro. Hvis du vil finne flere aktiviteter i Seattle, bør du ta en titt her på Expedia.no.

Hvert år i helgen rundt Memorial Day holder Seattle sin årlige Northwest Folklife Festival. Bli med mer enn 250 000 tilskuere over fire dager for å feire mangfoldet av kulturer i Pacific Northwest. Begivenheten holdes på Seattle Center og har over 17 ulike scener med opptredener fra mer enn 6000 artister, dansere og musikere. Med musikkseminarer og lærerike utstillinger finnes det noe for alle på denne unike begivenheten.

Finn ut hvorfor mer enn 10 000 personer reiser til Seattle hvert år i september til Great Wallingford Wurst Festival. Den holdes på St. Benedict School og er formet etter den tradisjonelle Oktoberfesten, og det er gratis å delta. Her får du oppleve autentisk mat, håndverk og begivenheter for barn. Dette er altså en familievennlig begivenhet, selv om du kanskje vil la barna være i hoppeslottet, mens du selv er i Biergarten.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Seattle?
Seattle, WA (SEA-Seattle - Tacoma internasjonale flyplass) er den mest brukte flyplassen i Seattle. Det er imidlertid flere flyplasser å velge mellom i regionen, så vær sikker på at du ikke tar feil når du skal bestille fly.
Hvor langt er det til SEA fra sentrum av Seattle?
Det er 19 km fra Seattle, WA (SEA-Seattle - Tacoma internasjonale flyplass) til sentrum av Seattle. Det kan være lurt å å finne ut hva som er den raskeste reisemåten fra flyplassen til sentrum før du ankommer.
Kan jeg fly til Seattle nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om reiserestriksjonene som gjelder for Seattle, før du setter deg på flyet. Der legges det ut informasjon om alt fra karantenekrav til råd fra helsemyndighetene, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Seattle?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Seattle, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Seattle med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Seattle, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Seattle?
Ankommer du til SEA, vil du være 19 km fra sentrum. Everett, WA (PAE-Snohomish County - Paine Field) er en annen stor flyplass i Seattle. Den ligger 35 km fra byens sentrum.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Seattle?
Det er 30 flyselskaper som forbinder Seattle med 116 flyplasser.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Seattle?
Reisende velger å bruke Alaska Airlines, Delta Air Lines og American Airlines for å dra til Seattle. De fleste av disse flyvningene kommer fra Los Angeles, og ruten opereres stor sett av Alaska Airlines.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Seattle?
Det er svært lett å arrangere en opplevelsesrik tur til Seattle når det går 3975 flyvninger uten stopp i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Seattle avreise fra?
Mange reisende har avreise fra flyplasser i Aurora, Glendale og Vancouver når de flyr til Seattle.
Hvor lang er flyturen til Seattle?
Hvis du reiser fra Aurora, tar det ca. 3 t og 36 min før du ankommer Seattle. Reiser du fra Glendale, tar det vanligvis 3 t og 27 min, og fra Vancouver tar flyturen i snitt 1 t.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Seattle?
Ikke vent til siste liten med å sikre deg flybilletter. Dette er et av triksene bereiste jetsettere bruker for å få de beste prisene. Hvis du bestiller tidlig, er valgmulighetene flere, og flyreisene er billigere. Ikke stopp der. Du bør også finne ut om reisemålet har flere enn én flyplass. Flyprisene kan nemlig variere avhengig av flyplassen du går for. Ikke glem å sammenligne priser hos forskjellige flyselskaper. Og helt til slutt: Bestill tidlig hvis du finner en uimotståelig pris. Billettprisene kan nemlig endre seg raskt! Med litt kunnskap og flaks kan de billige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Seattle?
Vi vet hva du trenger for å få en stressfri flyreise. Hvis du følger tipsene våre, så freser du gjennom sikkerhetskontrollen og nyter livet i Seattle før du vet ordet av det.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Å reise med fly kan gå som smurt hvis du tar med de riktige tingene i håndbagasjen. Først er det lurt å pakke toalettsaker som tannbørste og leppepomade samt ekstra klær og en god roman. Så finner du plass i håndbagasjen til PC, lader, viktige medisiner og kanskje en komfortabel nakkepute. Sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisedokumenter og litt penger.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du bør pakke større beholdere med sjampo og hårspray i den innsjekkede bagasjen. Hvis du har med mer enn 100 milliliter væske i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Spisse eller skarpe gjenstander, som en lommekniv, og produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Aerosolbeholdere, spraymaling og syre, er heller ikke lov å ha med i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Den smale midtgangen på et fly er ikke stedet for motevisninger. Du bør ha på komfortable klær og huske å ta med en cardigan ettersom det kan være litt kjølig i kabinen på lengre flyreiser. Flate og litt romslige sko er også lurt.
  • DVT (dyp venetrombose) oppstår ved inaktivitet over lengre tid og er en blodlevringstilstand noen passasjerer kan oppleve på lange flyturer. Den gode nyheten er at det er mulig å redusere risikoen betraktelig for å få det. Drikk masse vann, gå rundt i kabinen når det er mulig, og bruk kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Seattle?
Trikset er å klargjøre alt før man skal gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten er du om bord på flyet til Seattle før du rekker å blunke. Følg disse tipsene for å få en fantastisk start på ferien:

  • Ha ID og reisedokumenter på et sted det er lett å komme til. Dette er det første du blir bedt om å vise i sikkerhetskontrollen.
  • Så er det på tide å strippe. På en måte. Du må legge belte, jakke, nøkler og småting som øretelefoner i kassen som skal sendes gjennom røntenmaskinen. Alt går raskere hvis du tar av dette når det nærmer seg din tur.
  • All elektronikk, inkludert mobil og nettbrett, må dessuten skannes separat.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som sjampo og håndkrem, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en pose på én liter.
  • Det er mulig at du blir bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom maskinen, så det kan være lurt å ha på sko som er enkle å ta av.
  • Flyselskapene tillater ikke at du pakker med lommekniver eller andre skarpe gjenstander i håndbagasjen. Hvis du må ta med deg slike ting, må du pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Seattle
Ankomstflyplass
Seattle - Tacoma internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode
SEA
Ankomstby
Seattle
Pris tur-retur
2 431 kr

Populære flyvninger til Seattle

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 998 kr for enveisflyvninger og 4 109 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa
Icelandair