Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Seattle

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Seattle

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Seattle

Fly til Seattle

Det regner mye i Seattle. Man skulle tro at alt regnet virket avskrekkende på turistene, men det gjør det altså ikke. Seattle er en veldig populær turistdestinasjon. Turistene elsker Seattle på grunn av de årlige festivalene, de frodige grøntområdene, de flotte museene, den moderne musikken og de morsomme utendørsaktivitetene. Gjør deg klar til å besøke regnbyen ved å bestille billige flybilletter til Seattle på Expedia i dag.

Flyplasser Seattle

De fleste fly til Seattle lander på Seattle Tacoma Intl. Airport (SEA), som også er kjent som Sea-Tac. Sea-Tac betjener Seattle- og Tacoma-området samt vestre Washington. Flyselskaper som flyr til Sea-Tac er blant annet Alaska Airlines og Horizon Air. Sea-Tac er den 17. travleste flyplassen i USA målt etter passasjertrafikk. King County International Airport (BFI), mer kjent som Boeing Field, er en flyplass i nærheten som stort sett brukes til generell flytrafikk og lastefly, men den har også noen kommersielle flyvninger til og fra Seattle. Her ligger også Museum of Flight.

Bestill flybilletter til Seattle hos Expedia

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Tips for å finne billige flyreiser til Seattle

Hvis du ønsker å fly billigst til Seattle, bør du vurdere å reise i lavsesongen, som er månedene fra november til og med april. Selv om det kan regne her hele året, er det størst sjanse for regn om høsten og vinteren. På grunn av regnet kan du finne gode priser på hotell og rabatter på mange av attraksjonene. Høysesongen er fra mai til oktober, og du må betale mer for billettene i denne perioden, men du kan få oppleve noen av de mange festivalene som finner sted i løpet av disse månedene. Hvis du ønsker å spare penger på billettene, bør du bestille så tidlig som mulig. Billettene blir ofte dyrere når det nærmer seg avreisedato. En annen taktikk er imidlertid å bestille billetter i siste minutt. Hvis en flyplass ikke har solgt alle billettene på en flyvning, vil ofte disse billettene selges svært billig, men da må du være rask.

Aktiviteter i Seattle

Hvis du reiser til «smaragdbyen» i august, bør du ikke gå glipp av den årlige SalmonFest Seattle & Pioneer Days Parade. Seattle har siden 1942 feiret sommeren med denne begivenheten, som inkluderer tilbereding av laks, en stor parade og aktiviteter og leker som underholder hele familien. Denne unike begivenheten må være en del av reiseruten din, og finner sted på Lake City Community Center med livemusikk og mye moro. Hvis du vil finne flere aktiviteter i Seattle, bør du ta en titt her på Expedia.no.

Hvert år i helgen rundt Memorial Day holder Seattle sin årlige Northwest Folklife Festival. Bli med mer enn 250 000 tilskuere over fire dager for å feire mangfoldet av kulturer i Pacific Northwest. Begivenheten holdes på Seattle Center og har over 17 ulike scener med opptredener fra mer enn 6000 artister, dansere og musikere. Med musikkseminarer og lærerike utstillinger finnes det noe for alle på denne unike begivenheten.

Finn ut hvorfor mer enn 10 000 personer reiser til Seattle hvert år i september til Great Wallingford Wurst Festival. Den holdes på St. Benedict School og er formet etter den tradisjonelle Oktoberfesten, og det er gratis å delta. Her får du oppleve autentisk mat, håndverk og begivenheter for barn. Dette er altså en familievennlig begivenhet, selv om du kanskje vil la barna være i hoppeslottet, mens du selv er i Biergarten.

Informasjon om flyreiser til Seattle

Ankomstflyplass Seattle - Tacoma internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode SEA
Ankomstby Seattle