Nashville

Reiseguide
Nashville
Nashville er kjent for gode tider og "good old boys" og hylles over hele verden som countrymusikkens hjem.

Selv om ikke alle countrystjerner er fra byen, er det svært få som ikke har spilt eller gjort innspillering der – og hvis du mener alvor med countrymusikken din, må du ha drømt om å én dag bli innlemmet i Country Hall of Fame! Men en Nashville ferie er selvsagt mer enn bare countrymusikk. Moderne Nashville er en populær universitetsby full av store personligheter, store talenter og stor historie. En reise til Nashville bringer deg til en av Amerikas eldste byer – med alle de fascinerende reisemålene du forventer da. Populære historiske steder av interesse er Fort Nashborough – en gjenskapelse av den opprinnelige bosettingen fra den amerikanske revolusjonen – og Fort Negley, et delvis restaurert fort fra den amerikanske borgerkrigen. Historiefantaster vil også sette pris på den storslåtte Tennessee State Capitol, som er en av de eldste kongressbygningene i drift i USA, og The Hermitage bare noen kilometer fra byen, som er en historisk plantasje og museum som ble eid av tidligere president Andrew Jackson. Nashvilles kopi av Atens Parthenon er ikke like historisk som sin berømte inspirasjon, men er en utrolig populær attraksjon. Parthenon ble bygd i 1897 som del av Tennessee Centennial Exposition og gjenspeiler Nashvilles ry som Sørstatenes Aten. Besøkende kan også lære mer om byens og statens historie ved å besøke det enorme Tennessee State Museum. Nashville og contrymusikk går hånd i hånd. I sentrum av Nashville, og spesielt i områdene Lower Broadway, Second Avenue og Printer's Alley, vrimler det av barer, restauranter og nattklubber – som alle nynner på byens countrylyder. Dette området er også et flott sted å prøve noe av Nashvilles berømte kjøkken, for eksempel "hot chicken" – en deilig lokal variant av fritert kylling rikt krydret med cayennepepper. For å få den ekte Nashville-opplevelsen er det mange besøkende som gjerne får med seg Grand Ole Opry – en ukentlig direkte radiosending fra konsertscenen med det beste innen country, blugrass, folk og gospel. Det er en forestilling som har vært arrangert siden 1925, så du kan være sikker på at den er den beste i byen. Hvis du befinner deg i Nashville i juni, anbefaler vi at du får med deg CMA Music Festival. CMA går over fire dager og er en fantastisk mulighet til å få høre over 400 artister – og kanskje få en autograf fra én av dem. Ingen tur til Nashville er komplett uten et besøk i Country Music Hall of Fame and Museum. Bare ti kvartaler fra sentrum ligger museet med tusenvis av fascinerende gjenstander som illustrerer countryens historie – fra den beskjedne starten til dagens populære musikk – samt den glitrende stjernerekken i selve Hall of Fame.

Discover neighborhoods in Nashville

Default Image

Nashville sentrum

4/5(1 anmeldelse av området)

Nashville sentrum kan friste med både trivelige barer og livemusikk. Du bør også få med deg Broadway og Nissan Stadium mens du utforsker byen.

Nashville sentrum
Vanderbilt-universitetet - Music Row fasiliteter samt by, skilt og nattbilder

Music Row

Music Row kan friste med både trivelige barer og livemusikk. Du bør også få med deg RCA Studio B og Demonbreun Street mens du utforsker byen.

Music Row