Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Orlando

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Orlando

Finn de beste områdene og bydelene i Orlando for aktivitetene du liker best. Les mer om Orlando

Hoteller i Orlando

Universal's Cabana Bay Beach Resort
3.5 out of 5
6550 Adventure Way, Orlando, FL
2 077 kr
per natt
20. apr.–21. apr.
4.5/5Wonderful! (10,742 anmeldelser)
Bra hotell vi gjerne besøker igjen!

"Cabana Bay er et bra og relativt nytt hotell som er en del av Universal Resort området. Herfra går det hyppige busser til og fra Universal CityWalk med spisesteder og butikker samt inngang til førnøyelsesparkene Universal Studios og Island of Adventure. Hotellet har egen gangvei/inngang til nærmeste ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. okt. 2019

Universal's Cabana Bay Beach Resort
Hyatt Regency Grand Cypress
4 out of 5
One Grand Cypress Blvd, Orlando, FL
1 659 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.6/5Wonderful! (3,674 anmeldelser)
Dette var en meget god opplevelse

"Plukket ut hotellet ut i fra bildene og plasseringen i forhold til aktiviteter i området, alt klaffet!"…"

Anmeldelse skrevet 10. jul. 2019

Hyatt Regency Grand Cypress
Quality Inn At International Drive
2.5 out of 5
8300 Jamaican Ct, Orlando, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
851 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
3.8/5Good! (2,575 anmeldelser)
Biltur i Florida

"Vi bodde her 4 døgn. Hyggelig betjening. Frokost OK. Fint bassengområde.Gratis parkering. Veldig hyggelig beliggenhet. Orlando var for oss et sted for shopping og ferie - på en liten rundtur i Florida."…"

Anmeldelse skrevet 15. nov. 2019

Quality Inn At International Drive
Ramada by Wyndham Suites Orlando Airport
3 out of 5
7500 Augusta National Dr, Orlando, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
527 kr
per natt
7. apr.–8. apr.
3.9/5Good! (2,198 anmeldelser)

"Greit flyplasshotell, men pågående bygearbeider la en liten demper på stemningen."…"

Anmeldelse skrevet 9. okt. 2018

Ramada by Wyndham Suites Orlando Airport
Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark
3.5 out of 5
14500 Continental Gateway, Orlando, FL
Gratis avbestilling
824 kr
per natt
7. apr.–8. apr.
3.7/5Good! (4,703 anmeldelser)
Desilusionante

"Tuvimos que pedir otra habitación, porque el baño de la nuestra estaba tapado. Un verdadero asco. El hotel necesita una rehabilitación URGENTE. Huele feo también. La gente que trabaja muy amable."…"

Anmeldelse skrevet 7. okt. 2019

Holiday Inn Resort Orlando Suites - Waterpark
Hyatt Regency Orlando International Airport
4 out of 5
9300 Jeff Fuqua Boulevard, Orlando, FL
Gratis avbestilling
2 017 kr
per natt
7. apr.–8. apr.
4.6/5Wonderful! (4,792 anmeldelser)
Storfamilie på tur

"Dette er tredje gang vi overnatter på dette hotellet, og det er like en like god opplevelse hver gang! Etter en lang flytur fra Norge er det ideelt å overnatte på Hyatt Regency Orlando International AirPort før turen går videre! Store, flotte nyoppussa rom, gode senger og fint bad. Om man har med ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. apr. 2019

Hyatt Regency Orlando International Airport
The Point Hotel & Suites
3.5 out of 5
7389 Universal Blvd, Orlando, FL
Hent priser
4.4/5Excellent! (9,270 anmeldelser)

"Vi hadde et stort flott rom med to store senger som passer fint når man reiser med tenåringer. Positivt at det var kjøleskap og mikro på rommet. Det var også kopper, tallerker og bestikk til 4. Hotellet ligger veldig sentralt. Flott basseng som var åpent hele dagen til kl 23. Det som drar ned er ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019

The Point Hotel & Suites
Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek
4 out of 5
14651 Chelonia Pkwy, Orlando, FL
Hent priser
4.4/5Excellent! (5,501 anmeldelser)
Fint familiehotell

"Nydelig resort, god beliggenhet med hensyn til Disney world, rent og hjelpsom personell."…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019

Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek
Grande Villas Resort by Diamond Resorts
3.5 out of 5
12118 Turtle Cay Circle, Orlando, FL
1 008 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
4.4/5Wonderful! (6,909 anmeldelser)
November tur

"Et bra plassert hotell med kort avstand med bil til Disneys parker. Rolig område og fin hage med basseng. Godt utstyrte og fine rom. Rengjøring før vi kom og etter at vi dro ikke hver dag, men det var helt ok for oss som bare var 5 netter. Alltid ledig parkeringsplass når vi var der."…"

Anmeldelse skrevet 23. nov. 2019

Grande Villas Resort by Diamond Resorts
Caribe Royale Orlando
4 out of 5
8101 World Center Dr, Orlando, FL
1 278 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.3/5Excellent! (14,297 anmeldelser)

"We love the poolarea and the breakfast was fantastic."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Caribe Royale Orlando
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Orlando
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Orlando

Hotell Orlando: Byen Orlando, som ligger i Florida i USA, huser rundt 240 000 innbyggere. Byen trekker ekstremt mange turister da den er selve sentrum for all verdens temaparker og opplevelser for både store og små. Er du veldig tidlig ute kan du finne et billig hotell i Orlando, men her går de beste plassene raskt.

Ved å ta i bruk Expedia til booking av overnatting, kan du finne hoteller i Orlando til en rimelig pris. Her finnes det et enormt stort utvalg av hoteller med all tenkelig komfort, og innenfor den prisklasse man selv ønsker. Søker man luksus, anbefales de mer sentrumsnære hoteller. Hotellene utenfor byen er mer familievennlige og mer rettet mot temaparkene hvis det er det man reiser til Orlando for.

Flyplass rett utenfor sentrum

Flyplassen, Orlando International Airport, ligger bare en knapp mil utenfor sentrum av byen, og det går skytteltrafikk hele døgnet. Du kan fly til Orlando fra så og si alle større flyplasser i verden, noe som gjør den til en av USAs travleste og mest besøkte flyplasser.

Ønsker du å leie bil i Orlando er det best å gjøre dette via de kjente firmaene, som du finner på flyplassen eller i tilknytning til de mer kjente hotellene i byen. Det anbefales generelt sett å leie bil i Orlando og USA , ettersom dette er mye billigere enn å ta taxi frem og tilbake mellom forskjellige destinasjoner. I tillegg gjør en leiebil det enklere å oppleve andre deler av USA også.

Florida er kjent for sitt varme og behagelige klima, og har noen av de flotteste strender man kan tenkte seg. Derfor burde man benytte seg av muligheten til å se disse når man først befinner seg i denne staten. Det beste vil være å se på muligheten for å bestille pakkereiser til Orlando, om man ikke er så kjent der fra før av.

Verdens sentrum for temaparker

Orlando har kanskje verdens største samling av temaparker. Her finner man garantert noe for enhver smak, og med et bredt utvalg av blant annet parker, badeland, golfbaner, resorter og spa skulle forutsetningene for et vellykket opphold definitivt være til stede.

Utvalget blant familievennlige steder å oppsøke er rikholdig. Kanskje mest kjent er Disney World, en gigantisk fornøyelsespark hvor du kan reise gjennom tid og rom i Epcot-senteret, leve ut Disney-eventyrene i The Magic Kingdom, eller kaste deg rundt i ett av parkens badeland.

Selve sentrum av Orlando er preget av moderne stil, med skyskrapere og forretningsbygninger. I den gamle delen av Orlando kan du imidlertid finne tilbake til røttene, til de lokale markedene og de små, trange gatene som byen engang var kjent for.

Som nevnt er Orlando, og Florida generelt, kjent for sitt behagelige klima. Her kan temperaturene strekke seg langt over 30-tallet på sommeren, og det er sjeldent under 15 grader på vinteren. Du skal også se lenge etter regn i denne solstaten. Byen er også viden kjent for sitt kulinariske kjøkken med noen av de beste restauranter i hele USA. I Orlando kan man prøve alt fra sushisteder, hvor kokken tilbereder maten foran deg, til deilig, møre biffer bare amerikanerne vet hvordan man skal lage.

Hotellbestilling i Orlando

Søk etter et hotell i Orlando, og finn det overnattingsalternativet som passer best for deg. Er det for eksempel et billig hotell i Orlando du er ute etter kan du enkelt finne dette ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Dersom du har et nabolag du foretrekker å bo i, kan du bruke kartet til å finne et hotell i dette området.
  • Alternativt kan du bruke filtrene til å vise hoteller i bestemte områder i Orlando. En tredje mulighet vil være å velge type, kjede eller hotellklasse. Da kan du organisere søket ditt etter stjerneantall. Du vil kunne finne alt fra fra enklere hoteller med 1 stjerne til flotte luksushoteller med opptil 5 stjerner.
  • Eventuelt kan du angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Orlando for akkurat disse datoene.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Orlando?
Hyatt House across from Universal Orlando Resort er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 3-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Det tar dessuten bare 8 minutter å gå til Universal Orlando Resort™. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Four Seasons Resort Orlando at WALT DISNEY WORLD® Resort og Fairfield Inn & Suites by Marriott Orlando East/UCF Area også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Orlando hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Orlando.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Orlando?
Basert på anmeldelser er Galleria Palms Hotel et populært overnattingssted med 2,5 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. To rimelige alternativer er Hotel Monreale Express International Drive Orlando og Seralago Hotel & Suites Main Gate East.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Orlando?
Universal’s Cabana Bay Beach Resort er et populært overnattingssted på Expedia 3,5-stjerners. resort er et bra valg for familier og kan friste med blant annet elvebane og 2 utendørsbassenger. Andre alternativer for barnevennlige ferier er Magic Moment Resort and Kids Club og Holiday Inn Club Vacations at Orange Lake Resort. Attraksjoner som Universal Studios Florida™ og The Wizarding World of Harry Potter™ passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Orlando?
Westgate Lakes Resort & Spa Universal Studios Area er et overnattingssted 4-stjerners. resort er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med flatskjerm-TV og kjøleskap. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Caribe Royale Orlando og Reunion Resort & Golf Club.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Orlando?
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Orlando I Drive/Conv Ctr er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et utendørsbasseng og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Red Roof Inn Orlando South - Florida Mall og La Quinta Inn by Wyndham Orlando International Drive North.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Orlando?
The Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. resort kan blant annet friste med 4 restauranter og 2 barer. Et annet eksklusivt overnattingssted for turen din er Disney’s Grand Floridian Resort & Spa.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Orlando?
The Alfond Inn er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. The Point Hotel & Suites og Park Plaza Hotel er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Orlando?
Grande Villas Resort by Diamond Resorts er et populært overnattingssted 3,5-stjerners, og er et bra valg hvis du liker golf. hotell kan blant annet friste med 2 utendørsbassenger og tekjøkken på rommet. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Mystic Dunes Resort & Golf Club by Diamond Resorts og Liki Tiki Village by Diamond Resorts. Du kan spille golf på Arnold Palmer’s Bay Hill golfklubb, Grand Cypress Golf Club eller Disney’s Lake Buena Vista golfbane mens du er i byen.
Hvordan er det å overnatte i Orlando?
Familier kan finne barnevennlige aktiviteter i Orlando, og reisemålet byr dessuten på en fornøyelsespark, et rikt teatermiljø og livemusikk, som de besøkende liker godt. Denne byen kan også friste besøkende med golfbaner, gode shoppingmuligheter og en innsjø. Noen av byens mest populære attraksjoner er Florida Mall, Universal Studios Florida™ og Universal Orlando Resort™. I Orlando kan du velge mellom 43895 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Orlando?
Byen er godt kjent for teatre og konserter samt kulturelle attraksjoner som Orlando vitenskapssenter, Holy Land Experience og Dr. Phillips Center for the Performing Arts. Barnefamilier kommer hit på grunn av attraksjoner som Universal Studios Florida™, The Wizarding World of Harry Potter™ og Universal CityWalk™. Her finner du dessuten severdigheter som Church Street stasjon, Disney’s Boardwalk og St. Lukes katedral.
Hvordan er det best å utforske Orlando?
Hvis du vil reise utenfor området, kan du ta tog fra Orlando Station, Winter Park Station eller Kissimmee Station. Transporttilbudet i Orlando er kanskje litt begrenset, så det er nok enklest å komme seg rundt med bil.

Nylig bestilte hoteller i Orlando

Nylige anmeldelser av hoteller i Orlando

Flere reisealternativer