Billige flybilletter til Nord-Amerika

De beste byene å besøke i Nord-Amerika

Billige flyreiser til Nord-Amerika

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 216 kr for enveisflyvninger og 3 359 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
American Airlines
TAP Portugal
KLM
American Airlines
American Airlines
Air Canada
Finnair
Delta
Delta
TAP Portugal
Icelandair
SAS
Turkish Airlines

Fly til Nord-Amerika

Skal du fly til Nord-Amerika eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Nord-Amerika. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Nord-Amerika eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Nord-Amerika eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Nord-Amerika på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Nord-Amerika.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Nord-Amerika som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Nord-Amerika, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Nord-Amerika!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Nord-Amerika under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Nord-Amerika tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Nord-Amerika, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.