SØK Bare fly

Bestill en flyvning sammen med hotell for å spare

  Hvilken type flyvning vil du ha?

  Hvem skal være med på reisen?
  Tips: For å øke sjansene for å finne lave priser bør du la være å velge følgende.


  Trenger du hjelp med å bestille?

  Ring 24 15 99 14

  Se tider og detaljer

  Åpningstider kundesenter:

  08.00-18.00 mandag til fredag. 09.00-17.00 lørdag, søndag og helligdager.

  ×
  Besøk Kundestøtte»

  HVORFOR BESTILLE HOS EXPEDIA?

  • Stort utvalg
  • Mer enn 400 flyselskaper og 435 000 hotell
  • Mulighet til å skreddersy reisen din Med Expedias pakkereiser kan du sette sammen din perfekte kombinasjon av hotell og fly på de reisedatoene som passer deg best.
  • Fleksible
   flykombinasjoner Valget er ditt når du vil ut og oppleve verden: bestill flyvning en vei, tur/retur, eller fly til flere destinasjoner på en gang (opptil fem destinasjoner på samme bestilling)
  • Spar mer
  • Ingen gebyrer ved bruk av kredittkort hos Expedia Vi legger ikke på ekstra gebyrer for betaling.
  • Spar mer når du bestiller fly og hotell sammen Kunder som bestilte fly + hotell sammen det siste året sparte i gjennomsnitt 5%!
  • Vår prismatch
  • Ingen Expedia endrings- eller avbestillingsgebyr Du betaler ikke endrings- eller avbestillingsgebyrer med Expedia, med mindre flyselskapet eller hotellet krever dette.
  • Bestill med trygghet
  • Verdens største online reiseselskap Vi har vært ledende innenfor online reiser siden 1996. Du kan stole på oss.
  • Medlem av Reisegarantifondet Bestillinger du kan være trygg på. Reisen din dekkes av Reisegarantifondet.
  • Kundestøtte er tilgjengelig 7 dager i uken Vi er her for å gi deg støtte og hjelp både før, under og etter reisen. Vi er bare en telefonsamtale unna.
  • Uavhengige hotellanmeldelser Ta den rette avgjørelsen med hjelp fra 11 millioner gjesteanmeldelser.

  Verktøy for reisende

  • Besøk vår hjelpeside som er designet for å hjelpe deg med å planlegge, bestille og nyte dine reiser! Nettsiden inneholder en mengde med nyttig informasjon og lenker som hjelper deg med å få mest mulig ut av reisen din.

  Reiser du til utlandet?

  Få de beste tilbudene før alle andre

  Registrer deg for å motta nyhetsbrevet vårt:

  Vi gjenkjenner ikke "{address}" som en gyldig e-postadresse.

  Bitte Lesen der Datenschutzrichtlinie bestätigen.

  Inngå partnerskap med Expedia

  Registrer hotellet ditt på Expedia

  Få tilgang til 75 millioner kunder for hotellet ditt ved å inngå partnerskap med Expedia

  Expedia® Insiders' Select™

  Vi kjenner de beste hotellene, og det gjør kundene våre også. Hvem andre enn Expedia er ekspert på å tilby de beste hotellene i verden?
  Vis våre beste hoteller

  Billige flybilletter

  De beste flytilbudene fra Expedia.no

  Henter de beste flytilbudene

  Toppdestinasjoner for fly

  Hos Expedia har vi tusenvis av flybilletter tilgjengelige! Finn de billigste flybilletterne til de mest populære destinasjonene og se hvor mye penger du kan spare i dag.

  Henter toppdestinasjoner

  Bestill billige flybilletter online på Expedia

  Expedia gjør det enkelt å finne billige flybilletter – uansett hvor du vil reise. Vil tilbyr lavprisbilletter til reisemål over hele verden, og større valgfrihet både når det gjelder flyselskap og avgangs- og ankomsttider. Vi gir deg billige flyreiser med færre mellomlandinger og samarbeider med lavprisselskaper, charterselskaper og store globale flyselskaper for å kunne tilby alt fra økonomireiser til flyreiser på Business class og første klasse. Og hvis du trenger å bestille flybilletter på farten kan du prøve gratisappen vår.

  De beste tilbudene på flyreiser over hele Europa

  Her på Expedia finner du de mest oppdaterte lavprisflyreisene til de beste destinasjonene i Europa, hver dag. Vi samarbeider med mer enn 400 flyselskaper, slik at vi kan sikre deg de beste og billigste flybillettene. Uansett om det er lavprisflybilletter til London, billige flybilletter til Barcelona eller en reise på førsteklasse til Paris du ser etter, har vi det perfekte tilbudet for deg. Tilbudene våre er de billigste på markedet og blir fort utsolgt, så husk å følge med på Expedia.no jevnlig hvis du ikke vil gå glipp av noen av dem. Og husk - hvis du reiser mye kan du opprette en profil på nettsiden vår, så blir det enda lettere å bestille neste gang du besøker oss.

  Se mer av verden med Expedia

  Hvis drømmen din er å reise til mer eksotiske himmelstrøk, har vi de beste tilbudene på langdistanseflyvninger, uansett hvilket kontinent du ønsker å reise til. Vi har en stor samling flyselskaper i databasen vår, noe som gjør det mulig for oss å tilby billige flybilletter til de beste destinasjonene over hele verden. Vil du reise av gårde med kjæresten, vennene eller hele familien? Ser du etter rabatter på fly til New York, billige flyreiser til Bangkok eller førsteklassereiser til Dubai? Uansett hva slags ferie du drømmer om kan du finne den perfekte reisen hos oss. Reiser du ofte til den andre siden av jordkloden i jobbsammenheng kan du enkelt, hurtig og trygt bestille forretningsreisen din hos oss. Last ned appen vår helt gratis og du har alle destinasjonene og tilbudene våre lett tilgjengelig til enhver tid.

  Spar mer når du bestiller fly og hotel samtidig

  Vi har de beste prisene på både fly og hotell, men hvorfor ikke kombinere disse to og få enda mer rabatt? Du trenger bare å velge billige flyreiser til den ønskede destinasjonen og deretter velge et hotell fra vårt store utvalg av kvalitetshoteller – så sparer du mest mulig. Med mer enn 400 flyselskaper og 290 000 hoteller kan vi sikre at reisen din blir så billig som mulig. Uansett om du bestiller flybilletter i siste liten, eller om du planlegger flyreisen flere måneder i forveien, kan du dra nytte av en pakkereise og spare enda mer. Reisen din vil være beskyttet av Reisegarantifondet.

  Finn de billigste flybillettene raskt

  Vår hurtige og brukervennlige søkemotor gir deg en liste med søkeresultater som viser alle opplysningene du trenger for å bestille flybilletter på en enkel måte, og så du kan fly billigst mulig. Du kan velge blant en lang rekke flyselskaper med avganger og ankomster hele dagen på nettopp det tidspunktet som passer deg aller best. Du kan sortere resultatene etter pris, varighet, avreise- eller ankomsttid for å finne de billigste flyreisene, eller de mest praktiske avreise- eller ankomsttidene for deg. Takket være vårt samarbeid med de mest respekterte flyselskapene i verden, kan vi tilby kundene våre eksklusive tilbud, fantastiske rabatter og store salg som ikke er tilgjengelige andre steder. Når du bestiller flyreiser innenlands eller utenlands på Expedia, reiser du med høyt ansette flyselskaper og med vissheten om at flybillettene er blant de billigste på markedet. Uansett hva du er på utkikk etter har Expedia den riktige løsningen for deg.

  Destinasjoner over hele verden

  Last ned vår mobil-app
  Lik oss på Facebook
  Følg oss på Twitter
  Følg oss på Google+
  Expedia.no på YouTube