Søk etter leiebil

Bil

Fyll inn de markerte feltene nedenfor
Velg en leveringsdato som er senere enn hentedatoen
Datoformatet må være dd.mm.åå
Hente- eller leveringsdatoen er tidligere enn gjeldende dato.
Leveringsdatoen og -tidspunktet må være minst to timer etter hentedatoen og -tidspunktet. Korriger datoen og klokkeslettet.
Trenger du noe spesialutstyr?

Lukk

Spesialutstyr er kanskje ikke tilgjengelig for alle biler eller alle utleiesteder. Dette er bare forespørsler og kan ikke garanteres. Vi anbefaler at du kontakter bilutleiefirmaet direkte for å få bekreftet tilgjengelighet. Tilleggsavgifter kan gjelde.

Søk etter biler

Trenger du hjelp med å bestille?

Ring 24 15 99 14

Se tider og detaljer

Lukk

Åpningstider for kundesenter:

08.00-18.00 mandag til fredag. 09.00-17.00 lørdag, søndag og helligdager.

Beste tilbud levert

Registrer deg for å motta nyhetsbrevet vårt:

Bekreft at du har lest våre personvernbestemmelser.

Inngå partnerskap med Expedia

Registrer hotellet ditt på Expedia

Få tilgang til mer enn 75 millioner kunder for ditt hotell ved å samarbeide med Expedia.

Expedia® Insiders' Select™

Expedia Insiders' Select

Vi vet hvordan et godt hotell skal være. Og det gjør kundene våre også. Nettopp derfor har Expedia satt sammen en liste over verdens beste hoteller.
Finn ut mer

BILBESPARELSER

Reisemål Leverandør Datoer * Fra (per dag)
San Francisco AL 11 jun - 16 jun 210 kr
Oslo ZD 10 jun - 11 jun 885 kr
Orlando AL 12 jun - 19 jun 150 kr
London ET 10 jun - 15 jun 219 kr
Costa del Sol RC 07 jun - 13 jun 94 kr
Tampa SX 07 jun - 14 jun 126 kr
Bergen ZD 06 jun - 07 jun 835 kr
Seattle AL 07 jun - 11 jun 216 kr
Vancouver ZE 07 jun - 14 jun 204 kr
Miami AL 12 jun - 19 jun 150 kr

FLY + BIL-TILBUD

Reisemål Reisedatoer ** Fra
Paris 12 jun - 19 jun 1 944 kr
London 10 jun - 17 jun 938 kr
Roma 12 jun - 19 jun 1 242 kr
New York 10 jun - 17 jun 5 136 kr
Barcelona 10 jun - 17 jun 1 142 kr

Finn billige leiebiler med Expedia.no

Enten du er på utkikk etter leiebil i forbindelse med jobb eller fritid, eller du trenger en billig leiebilavtale i sommerferien, så gjør Expedia det enkelt å bestille leiebil på Internett og få en god pris samtidig. Hvis du har en leiebil tilgjengelig på flyplassen når du lander, kommer du raskt i gang med turen. Vi tilbyr et stort antall avtaler for forretningsreisende, og våre feriepakker for bilutleie inkluderer hente- og bringealternativer på mange steder for å passe alle reiseruter.

Vårt nettverk av leverandører betyr at du raskt kan finne riktig løsning for deg - uansett reisemål. Enten du ønsker en stor leiebil i Florida eller du ønsker en liten leiebil i Spania eller Frankrike, så arbeider vi med de mest anerkjente selskapene for å imøtekomme dine krav. Når du bestiller leiebil på Expedia, kan du være sikker på at du alltid vil ha fordelen av gode priser.

Se etter de beste leiebilavtalene på Internett hver dag under delen for siste sjanse-leiebiltilbud. Hos Expedia arbeider vi tett med nettverket av leverandører for å sørge for at du får den beste løsningen for reisen, til uslåelige siste sjanse-priser. Disse spesialtilbudene fra Expedia tilbyr billige leiebiler og de snappes fort opp, så gå inn på nettsiden med jevne mellomrom. Du vil ikke gå glipp av våre utrolige siste sjanse-priser.

Det er enkelt å bestille en av Expedias leiebilavtaler med alt inkludert. Du velger ganske enkelt ønskede hente- og bringealternativer, deretter velger du typen kjøretøy du ønsker, og så reserverer du eventuelt spesialutstyr du måtte ønske på forhånd. Er du ikke sikker på hvilken type kjøretøy som passer best for deg? Du kan leie en bil etter størrelse, etter leiepriser eller til og med etter leiebilselskap. Du finner alternativer som er utformet for å passe budsjettet ditt, antallet seter du ønsker eller bilutleieselskapet du foretrekker. Spesialutstyr som barneseter (for babyer eller større barn), skistativ eller kjettinger kan vanligvis reserveres.

Ser du etter noe mer spesielt, for eksempel en kabriolet? Eller reiser du med en stor familie? Få plass til alle sammen i en sjuseter eller minibuss. Eller hvis du liker å reise med stil, har Expedia et omfattende utvalg av leieavtaler av luksusbiler som tilfredsstiller selv de mest kresne kundene.

Uansett reisemål, uansett hvor du ønsker å reise, så har Expedia løsningen som passer dine behov.
* Bilpriser er basert på leie av økonomi- eller minibil på de angitte reisedatoene. Alle priser inkluderer obligatoriske skatter, serviceavgifter og obligatorisk bilforsikring. Restavgifter basert på eventuelle tilleggsforespørsler, er ikke inkludert.
** Priser på fly og biler er angitt per person basert på returflight og tur/retur på økonomiklasse eller leie av liten bil for to personer på de angitte datoene. Alle priser inkluderer pliktige skatter, serviceavgifter og pliktig bilforsikring. Eventuelle tillegg for særlige ønsker er ikke inkludert.