Søk etter leiebil

Bil

Fyll inn de markerte feltene nedenfor
Velg en leveringsdato som er senere enn hentedatoen
Datoformatet må være dd.mm.åå
Hente- eller leveringsdatoen er tidligere enn gjeldende dato.
Leveringsdatoen og -tidspunktet må være minst to timer etter hentedatoen og -tidspunktet. Korriger datoen og klokkeslettet.
Trenger du noe spesialutstyr?

Lukk

Spesialutstyr er kanskje ikke tilgjengelig for alle biler eller alle utleiesteder. Dette er bare forespørsler og kan ikke garanteres. Vi anbefaler at du kontakter bilutleiefirmaet direkte for å få bekreftet tilgjengelighet. Tilleggsavgifter kan gjelde.

Søk etter biler

Trenger du hjelp med å bestille?

Ring 24 15 99 14

Se tider og detaljer

Lukk

Åpningstider for kundesenter:

08.00-18.00 mandag til fredag. 09.00-17.00 lørdag, søndag og helligdager.

Beste tilbud levert

Registrer deg for å motta nyhetsbrevet vårt:

Bekreft at du har lest våre personvernbestemmelser.

Inngå partnerskap med Expedia

Registrer hotellet ditt på Expedia

Få tilgang til mer enn 75 millioner kunder for ditt hotell ved å samarbeide med Expedia.

Expedia® Insiders' Select™

Expedia Insiders' Select

Vi vet hvordan et godt hotell skal være. Og det gjør kundene våre også. Nettopp derfor har Expedia satt sammen en liste over verdens beste hoteller.
Finn ut mer

Leiebil med Expedia

MER ENN
30 LEVERANDØRER
I 80 LAND
OG PÅ OVER 30 000 STEDER

Expedia partners

Hvorfor leie bil gjennom oss?

  • Gratis avbestilling
  • Ingen kortavgifter
  • Med oss kan du være trygg når du reiser Vi er her dersom du trenger støtte både før, under og etter reisen din

BILTILBUD

Reisemål Leverandør Datoer * Fra (per dag)
San Francisco AL 10 jun - 15 jun 1 448 kr
Oslo ZE 09 jun - 10 jun 916 kr
Orlando AL 11 jun - 18 jun 1 348 kr
London GM 09 jun - 14 jun 966 kr
Costa del Sol RC 06 jun - 12 jun 233 kr
Tampa ZD 06 jun - 13 jun 1 419 kr
Bergen ET 05 jun - 06 jun 918 kr
Seattle ZD 06 jun - 10 jun 1 346 kr
Vancouver ZT 06 jun - 13 jun 1 759 kr
Miami ZD 11 jun - 18 jun 1 419 kr

TILBUD PÅ FLY + BIL

Reisemål Reisedatoer ** Fra
Paris 11 jun - 18 jun 1 040 kr
London 09 jun - 16 jun 858 kr
Roma 11 jun - 18 jun 2 556 kr
New York 09 jun - 16 jun 4 423 kr
Barcelona 09 jun - 16 jun 1 449 kr

Bilutleie med Expedia.no

Enten du er på utkikk etter leiebil i forbindelse med jobb eller fritid, eller du trenger en billig leiebilavtale i sommerferien, så gjør Expedia det enkelt å bestille leiebil på Internett og få en god pris samtidig. Hvis du har en leiebil tilgjengelig på flyplassen når du lander, kommer du raskt i gang med turen. Vi tilbyr et stort antall avtaler for forretningsreisende, og våre feriepakker for bilutleie inkluderer hente- og bringealternativer på mange steder for å passe alle reiseruter.

Vårt nettverk av leverandører betyr at du raskt kan finne riktig løsning for deg – uansett reisemål. Enten du ønsker en stor leiebil i Florida eller du ønsker en liten leiebil i Spania eller Frankrike, så arbeider vi med de mest anerkjente selskapene for å imøtekomme dine krav. Når du bestiller leiebil på Expedia, kan du være sikker på at du alltid vil ha fordelen av gode priser.

Se etter de beste leiebilavtalene på Internett hver dag under delen for siste sjanse-leiebiltilbud. Hos Expedia arbeider vi tett med nettverket av leverandører for å sørge for at du får den beste løsningen for reisen, til uslåelige siste sjanse-priser. Disse spesialtilbudene fra Expedia tilbyr billige leiebiler og de snappes fort opp, så gå inn på nettsiden med jevne mellomrom. Du vil ikke gå glipp av våre utrolige siste sjanse-priser.

Det er enkelt å bestille en av Expedias leiebilavtaler med alt inkludert. Du velger ganske enkelt ønskede hente- og bringealternativer, deretter velger du typen kjøretøy du ønsker, og så reserverer du eventuelt spesialutstyr du måtte ønske på forhånd. Er du ikke sikker på hvilken type kjøretøy som passer best for deg? Du kan leie en bil etter størrelse, etter leiepriser eller til og med etter leiebilselskap. Du finner alternativer som er utformet for å passe budsjettet ditt, antallet seter du ønsker eller bilutleieselskapet du foretrekker. Spesialutstyr som barneseter (for babyer eller større barn), skistativ eller kjettinger kan vanligvis reserveres.

Ser du etter noe mer spesielt, for eksempel en kabriolet? Eller reiser du med en stor familie? Få plass til alle sammen i en sjuseter eller minibuss. Eller hvis du liker å reise med stil, har Expedia et omfattende utvalg av leieavtaler av luksusbiler som tilfredsstiller selv de mest kresne kundene.

Uansett reisemål, uansett hvor du ønsker å reise, så har Expedia løsningen som passer dine behov.
* Bilpriser er basert på leie av økonomi- eller minibil på de angitte reisedatoene. Alle priser inkluderer obligatoriske skatter, serviceavgifter og obligatorisk bilforsikring. Restavgifter basert på eventuelle tilleggsforespørsler, er ikke inkludert.
** Priser på fly og biler er angitt per person basert på en returflyvning og tur-retur på økonomiklasse eller leie av liten bil for to personer på de angitte datoene. Alle priser inkluderer pliktige skatter, serviceavgifter og pliktig bilforsikring. Eventuelle tillegg for særlige ønsker er ikke inkludert.