Søk etter leiebil

Bil

Fyll inn de markerte feltene nedenfor
Velg en leveringsdato som er senere enn hentedatoen
Datoformatet må være dd.mm.åå
Hente- eller leveringsdatoen er tidligere enn gjeldende dato.
Leveringsdatoen og -tidspunktet må være minst to timer etter hentedatoen og -tidspunktet. Korriger datoen og klokkeslettet.
Trenger du noe spesialutstyr?

Lukk

Spesialutstyr er kanskje ikke tilgjengelig for alle biler eller alle utleiesteder. Dette er bare forespørsler og kan ikke garanteres. Vi anbefaler at du kontakter bilutleiefirmaet direkte for å få bekreftet tilgjengelighet. Tilleggsavgifter kan gjelde.

Søk etter biler

Trenger du hjelp med å bestille?

Ring 24 15 99 14

Se tider og detaljer

Lukk

Åpningstider for kundesenter:

08.00-18.00 mandag til fredag. 09.00-17.00 lørdag, søndag og helligdager.

Beste tilbud levert

Registrer deg for å motta nyhetsbrevet vårt:

Bekreft at du har lest våre personvernbestemmelser.

Inngå partnerskap med Expedia

Registrer hotellet ditt på Expedia

Få tilgang til mer enn 75 millioner kunder for ditt hotell ved å samarbeide med Expedia.

Expedia® Insiders' Select™

Expedia Insiders' Select

Vi vet hvordan et godt hotell skal være. Og det gjør kundene våre også. Nettopp derfor har Expedia satt sammen en liste over verdens beste hoteller.
Finn ut mer

BILBESPARELSER

Reisemål Leverandør Datoer * Fra (per dag)
San Francisco AL 28 mai - 02 jun 226 kr
Oslo ZD 03 jun - 04 jun 885 kr
Orlando AL 29 mai - 05 jun 162 kr
London ET 03 jun - 08 jun 217 kr
Costa del Sol ZD 31 mai - 06 jun 95 kr
Tampa SX 31 mai - 07 jun 125 kr
Bergen ZD 30 mai - 31 mai 756 kr
Seattle AL 31 mai - 04 jun 214 kr
Vancouver ZE 31 mai - 07 jun 204 kr
Miami AL 29 mai - 05 jun 162 kr

FLY + BIL-TILBUD

Reisemål Reisedatoer ** Fra
Paris 29 mai - 05 jun 2 292 kr
London 03 jun - 10 jun 931 kr
Roma 29 mai - 05 jun 1 819 kr
New York 03 jun - 10 jun 4 798 kr
Barcelona 03 jun - 10 jun 1 200 kr

Finn billige leiebiler med Expedia.no

Enten du er på utkikk etter leiebil i forbindelse med jobb eller fritid, eller du trenger en billig leiebilavtale i sommerferien, så gjør Expedia det enkelt å bestille leiebil på Internett og få en god pris samtidig. Hvis du har en leiebil tilgjengelig på flyplassen når du lander, kommer du raskt i gang med turen. Vi tilbyr et stort antall avtaler for forretningsreisende, og våre feriepakker for bilutleie inkluderer hente- og bringealternativer på mange steder for å passe alle reiseruter.

Vårt nettverk av leverandører betyr at du raskt kan finne riktig løsning for deg - uansett reisemål. Enten du ønsker en stor leiebil i Florida eller du ønsker en liten leiebil i Spania eller Frankrike, så arbeider vi med de mest anerkjente selskapene for å imøtekomme dine krav. Når du bestiller leiebil på Expedia, kan du være sikker på at du alltid vil ha fordelen av gode priser.

Se etter de beste leiebilavtalene på Internett hver dag under delen for siste sjanse-leiebiltilbud. Hos Expedia arbeider vi tett med nettverket av leverandører for å sørge for at du får den beste løsningen for reisen, til uslåelige siste sjanse-priser. Disse spesialtilbudene fra Expedia tilbyr billige leiebiler og de snappes fort opp, så gå inn på nettsiden med jevne mellomrom. Du vil ikke gå glipp av våre utrolige siste sjanse-priser.

Det er enkelt å bestille en av Expedias leiebilavtaler med alt inkludert. Du velger ganske enkelt ønskede hente- og bringealternativer, deretter velger du typen kjøretøy du ønsker, og så reserverer du eventuelt spesialutstyr du måtte ønske på forhånd. Er du ikke sikker på hvilken type kjøretøy som passer best for deg? Du kan leie en bil etter størrelse, etter leiepriser eller til og med etter leiebilselskap. Du finner alternativer som er utformet for å passe budsjettet ditt, antallet seter du ønsker eller bilutleieselskapet du foretrekker. Spesialutstyr som barneseter (for babyer eller større barn), skistativ eller kjettinger kan vanligvis reserveres.

Ser du etter noe mer spesielt, for eksempel en kabriolet? Eller reiser du med en stor familie? Få plass til alle sammen i en sjuseter eller minibuss. Eller hvis du liker å reise med stil, har Expedia et omfattende utvalg av leieavtaler av luksusbiler som tilfredsstiller selv de mest kresne kundene.

Uansett reisemål, uansett hvor du ønsker å reise, så har Expedia løsningen som passer dine behov.
* Bilpriser er basert på leie av økonomi- eller minibil på de angitte reisedatoene. Alle priser inkluderer obligatoriske skatter, serviceavgifter og obligatorisk bilforsikring. Restavgifter basert på eventuelle tilleggsforespørsler, er ikke inkludert.
** Priser på fly og biler er angitt per person basert på returflight og tur/retur på økonomiklasse eller leie av liten bil for to personer på de angitte datoene. Alle priser inkluderer pliktige skatter, serviceavgifter og pliktig bilforsikring. Eventuelle tillegg for særlige ønsker er ikke inkludert.