Billige flyreiser til Sri Lanka

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Sri Lanka

Fly til Sri Lanka

Sri Lanka er et land som gradvis har blitt mer og mer populært som reisemål blant nordmenn siden 2009, da borgerkrigen i landet endelig var over. Landet består av én hovedøy og flere småøyer, og ligger omtrent 50 kilometer fra den sørlige spissen av India. I 2013 ble Sri Lanka kåret til det beste landet å reise til av Lonely Planet, og det er ikke uten grunn. Det er nemlig utrolig mye spennende å se i landet, samtidig som klimaet er behagelig. Det lave prisnivået, noe som bidrar til at prisene på hotell på Sri Lanka er svært gunstige, og de billige flybillettene til Sri Lanka gjør også sitt for å lokke mange nordmenn til landet.

Som nordmann er det fly man må ty til når man skal reise til Sri Lanka, og heldigvis er flytilbudet til landet i dag svært godt. De fleste flyvningene tar utgangspunkt i Oslo Lufthavn som avreiseby, så reiser du fra andre flyplasser i Norge vil du vanligvis først måtte fly til Oslo. Fra Oslo er det ingen direkteflyvninger til Sri Lanka, men man slipper stort sett unna med én mellomlanding. Dersom du er heldig med mellomlandingen tar reisen i overkant av 12 timer, men det er mer normalt med en reisetid på rundt 15 timer. De fleste flyvningene fra Norge til Sri Lanka tar deg til Colombo, som er øyas hovedstad. I Colombo kan du blant annet ordne deg med leiebil på Sri Lanka, så du enkelt kommer deg rundt til stedene du har tenkt å besøke.

Sri Lanka er et land med mange sider. I den sørlige delen av landet er det vakre bakkelandskaper med fantastiske strender langs kysten. Den nordlige delen preges av store sletter og høye fjell, som strekker seg opp mot 2500 meter. Dersom du vil kose deg på hvite sandstrender, oppleve tropisk regnskog, som er hjem til elefanter og leoparder, eller besøke tusen år gamle ørkenbyer, er Sri Lanka et perfekt reisemål for deg.

Fly til Sri Lanka fra flyplasser i Norge

Med Expedia vil du ikke ha problemer med å finne billige flybilletter til Sri Lanka fra en rekke forskjellige flyselskaper, blant annet SAS, SriLankan Airlines, Qatar Airways og Lufthansa – for å nevne noen.

Som nordmann må du har visum for å kunne reise til Sri Lanka. Prosessen gjør du enkelt online, og vil i løpet av 24 timer få en innreisetillatelse kalt ETA. Den gir deg rett til å reise til Sri Lanka innen 3 måneder, og sørger for at du får et reisevisum på 30 dager når du ankommer Sri Lanka.

Bandaranaike internasjonale flyplass

De aller fleste reiser fra Norge til Sri Lanka har Bandaranaike internasjonale flyplass som endelig destinasjon. Dette er den største flyplassen på øya, og den ligger omtrent 35 km nord for Colombo. Den er oppkalt etter tidligere statsminister Solomon West Ridgeway Dias Bandaranaike, som var statsminister fra 1956 frem til han ble drept i 1959.

For å komme deg fra flyplassen og inn til Colombo sentrum, har du en rekke muligheter. De vanligste transportmidlene er buss og drosje. En tur som tar rundt 20 minutter med drosje og 30 minutter med buss. Det er foreslått å bygge en høyhastighets toglinje fra flyplassen til Colombo, men det er uklart når denne vil stå ferdig.

Populære flyvninger til Sri Lanka

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.