Billige flybilletter til Brasil

De beste byene å besøke i Brasil

Billige flyreiser til Brasil

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 848 kr for enveisflyvninger og 2 532 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
Delta
Delta
Delta
Delta
Lufthansa

Fly til Brasil

Skal du fly til Brasil eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Brasil. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Brasil eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Brasil eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Brasil som følge av COVID-19?
Kundeserviceportalen vår er riktig sted når du lurer på noe om reiser. Det gjelder også endring og avbestilling av flybilletter i forbindelse med COVID-19. For at du skal føle deg trygg, anbefaler vi at du setter deg inn i reglene til flyselskapet du helst vil bruke, innen du faktisk bestiller.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Brasil med fleksible regler for endring?
I disse dager er fleksibilitet i forbindelse med reiser veldig relevant. Derfor har vi tilføyd valget <<Ingen gebyrer for endring>> på siden vår, slik at du lettere kan finne frem til billige, fleksible flyturer til Brasil. Du finner innstillingen på venstre side, like nedenfor overskriften <<Fleksible regler for endring>>.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Brasil under COVID-19?
Koronautbruddet har resultert i store endringer i reisevanene våre. Hvis du har tenkt deg et besøk i Brasil, kan følgende tips hjelpe deg med å finne ut av den nye virkeligheten.

 • Sett deg inn i hvilke regler som gjelder på både avreisestedet og reisemålet. Det er mulig at lokale restriksjoner fører til at du ikke kan reise, så du må gjøre deg godt kjent med disse før du bestiller flybillettene.
 • Gå med munnbind overalt der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli bedt om å ta vekk munnbindet et øyeblikk for at du skal kunne bekrefte hvem du er.
 • For å redusere smittefaren må du skanne boardingkortet i leseren og så vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til de flyplassansatte direkte.
 • Én flaske med håndsprit er nå tillatt å ha med i håndbagasjen i enkelte land. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal gjennomlyses i sikkerhetskontrollen før ombordstigning.
 • Putt personlige eiendeler som mobil, nøkler og mynter i håndbagasjen i stedet for på brettet i sikkerhetskontrollen, så minimerer du antallet personer som tar på tingene.
 • Hold all mat for seg og utenfor håndbagasjen i sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at vekteren må gå gjennom vesken din hvis du har lagt maten i gjennomsiktige poser på brettet.

Hvordan finner jeg billige billetter til Brasil?
Bestill god tid i forveien, reis på dager som er rimeligere, unngå de travleste periodene – det er flust med muligheter! Du kan også med fordel benytte deg av den praktiske funksjonen <<Fleksible datoer>> på Expedia. Søk etter fly til Brasil, og bruk funksjonen til å sammenligne prisene på nærliggende datoer. De sju siste dagene var den laveste prisen til Brasil 2 532 kr.
Hvor mye koster en flyreise til Brasil?
Du kunne ha skaffet deg en flybillett tur-retur til Brasil for alt fra 2 532 kr til 8 957 kr i løpet av de siste sju dagene. Laveste pris for fly én vei med avreise fra Brasilia (BSB) var i samme tidsrom bare 4 848 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Brasil?
Hvor du reiser fra, og hvilket flyselskap du reiser med, er med på å avgjøre hvilken av disse ledende flyplassene i Brasil flyet lander på:

 • Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Guvernør Andre Franco Montoro internasjonale flyplass) – 8155 flyvninger per måned.
 • Campinas (VCP-Viracopos - Campinas internasjonale flyplass) – 4385 flyvninger per måned.
 • Sao Paulo (CGH-Congonhas) – 4122 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Brasil?
I løpet av de siste sju dagene kostet flyturer til Brasil mellom 2 532 kr og 8 957 kr. Prisene pleier å øke over tid, så ikke vent for lenge med å bestille hvis du vil sikre deg det beste tilbudet.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Brasil?
For å få billige flybilletter til Brasil bør du prøve å reise i løpet av februar. Da er nemlig flyprisene på sitt laveste. Når er det dyrest å reise? Det er som regel dyrest om sommeren og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til Brasil?
Flyreisens varighet avhenger av flere forskjellige faktorer, blant annet hvor du reiser fra. Her ser du gjennomsnittlige flytider for tre av de travleste rutene til Brasil:

 • Fra Porto Alegre (POA-Salgado Filho internasjonale flyplass) til Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Guvernør Andre Franco Montoro internasjonale flyplass): 1 t og 42 min
 • Fra Belo Horizonte (CNF-Tancredo Neves internasjonale flyplass) til Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Guvernør Andre Franco Montoro internasjonale flyplass): 1 t og 22 min
 • Fra Recife (REC-Guararapes internasjonale flyplass) til Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Guvernør Andre Franco Montoro internasjonale flyplass): 3 t og 17 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Brasil?

 • Start eventyret ditt i Brasil i den pulserende byen São Paulo. Det er massevis å se og gjøre her – fra store severdigheter som Paulista museum til mat, kunst, uteliv og mye annet.
 • Når du organiserer reisen din, bør du ta hensyn til at São Paulo har et fuktig subtropisk klima. Det er alltid lurt å sjekke været før du drar, for å få en idé om hva slags vær du kan vente deg når du kommer frem.
 • Kanskje du tar neste stopp i Campinas, som ligger cirka 85 km nordvest for São Paulo. Her kan du blant annet se Museum for historie og porselen i Pedreira, en av byens største severdigheter.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Brasil på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Brasil.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Brasil som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Brasil, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Brasil!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Brasil under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Brasil tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Brasil, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Brasil

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Delta