Billige flybilletter til Sveits

De beste byene å besøke i Sveits

Billige flyreiser til Sveits

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 075 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines
Eurowings
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Air France
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Eurowings

Fly til Sveits

Skal du fly til Sveits eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Sveits. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Sveits eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Sveits eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Sveits som følge av COVID-19?
Mange av flyselskapene der ute gir deg nå mer fleksibilitet på grunn av COVID-19. Du kan finne svar på det meste om endring av flyreisen til Sveits i kundeserviceportalen vår. Vi anbefaler også å gå nøye gjennom reglene til de ulike selskapene innen du kjøper billett.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Sveits med fleksible regler for endring?
Vi vet godt at planene dine kan endre seg helt ut av det blå. Nettopp derfor gjør du lurt i å bestille en fleksibel flytur gjennom Expedia. Det er bare å huke av for <<Ingen gebyrer for endring>> like nedenfor <<Fleksible regler for endring>>. Den rimelige reisen til Sveits er bare noen klikk unna!
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Sveits under COVID-19?
Med så mange nye restriksjoner på plass i forbindelse med COVID-19 har reisevanene våre blitt påvirket. Nedenfor finner du noen kjekke tips du kan lese før du setter av gårde mot Sveits.

 • Innen du bekrefter bestillingen, burde du få på det rene om det er noen reiserestriksjoner – både på avreisestedet og dit du skal. Sørg for å holde deg oppdatert ved å sjekke myndighetenes nettsider regelmessig og i god tid før du reiser.
 • Ha på deg munnbindet i alle områder der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli spurt om å fjerne munnbindet et øyeblikk for at de skal kunne identifisere deg.
 • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi boardingkortet til personalet på flyplassen. Du må heller holde det inntil leseren for å registrere det og deretter vise det til kontrolløren for verifikasjon.
 • I enkelte områder er det tillatt å ha opptil 350 ml håndsprit i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av bagasjen for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • I sikkerhetskontrollen burde du fjerne alt fra lommene dine, som mobil, nøkler og lommebok, og plassere det i vesken i stedet for på brettet, så minimerer du antallet personer som rører ved tingene.
 • Legg all mat i gjennomsiktige poser i boksen når du går gjennom sikkerhetskontrollen, så blir det lettere for kontrollørene å se hva det er uten å måtte røre ved det.

Hvilke selskaper flyr til Sveits?
Det er lett som en plett å komme seg til Sveits. Du kan finne den ideelle turen med et av følgende flyselskaper:

 • Air France – 256 flyvninger i måneden til Sveits eller omegn, inkludert 152 flyvninger til Genève (GVA-Cointrin Internasjonale lufthavn) og 56 flyvninger til Zürich (ZRH) hver måned.
 • SWISS – 4074 flyvninger i måneden til Sveits eller omegn, inkludert 3406 flyvninger til Zürich (ZRH) og 668 flyvninger til Genève (GVA-Cointrin Internasjonale lufthavn) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Sveits?
En av de letteste måtene å finne billige billetter til Sveits på er å være fleksibel med reisedatoene. Søk etter fly, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over treffene for å se en oversikt over prisene på datoene i nærheten. Beste pris til Sveits de siste sju dagene var 1 075 kr. Hvis du bestiller i god tid, får du gjerne enda bedre tilbud.
Hvor mye koster en flyreise til Sveits?
Du kunne ha skaffet deg en flybillett tur-retur til Sveits for alt fra 1 075 kr til 1 618 kr de siste sju dagene. Laveste pris for fly én vei fra Oslo (OSL) var på samme tid bare 499 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Sveits?
Det er mange valgmuligheter i Sveits. Når du har bestemt deg for hvor du vil reise, blir det lett å velge en av disse populære flyplassene.

 • Zürich (ZRH) – 6819 flyvninger per måned.
 • Genève (GVA-Cointrin Internasjonale lufthavn) – 3633 flyvninger per måned.
 • Basel (BSL-EuroAirport) – 1986 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Sveits?
Flyturer til Sveits lå på mellom 1 075 kr og 1 618 kr de siste sju dagene. Som oftest er prisene bedre jo tidligere ute du er med bestillingen.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Sveits?
Februar er den ideelle måneden hvis du vil bestille budsjettvennlige flybilletter til Sveits. Husk at det som regel er dyrest å bestille reiser om sommeren.
Hva er de beste tingene å gjøre i Sveits?

 • Start reisen din til Sveits i den fascinerende byen Genève. Det er masse å finne på her – fra kjente severdigheter som Palexpo til mat, kunst, uteliv og mye mer.
 • Når du legger planer for reisen din, bør du ta hensyn til at Genève er kjent for å ha et maritimt klima. Ta gjerne en titt på temperaturene før du drar, så du vet hva du kan vente deg under oppholdet.
 • Rundt 190 km nordøst for Genève ligger Basel, som også er vel verdt et besøk. De populære severdighetene inkluderer Zoological Garden, som bør stå på listen over ting å se og gjøre.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Sveits på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Sveits.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Sveits som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Sveits, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Sveits!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Sveits under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Sveits tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Sveits, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.