Bilutleie Florida

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Florida – populære byer

Expedia.no har bilutleie i Florida som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.node perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Florida eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Florida?
Avhengig av avbestillingsreglene kan du få en tilbakebetaling. Mange bestillinger gir full tilbakebetaling hvis du informerer oss minst seks timer før hentetidspunktet. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i bestillingsbekreftelsen, er vår kundeservice alltid klar til å hjelpe.
Hva slags biler kan jeg leie i Florida?
De fleste besøkende velger økonomibiler i Florida. Sjåfører liker dem fordi de er overkommelige i pris. Størrelsen gjør dem dessuten perfekte for å kjøre rundt i byer der gatene er travle og parkering kan være en utfordring. Men valgmulighetene stopper ikke der, for du kan også bestille kompakte og mellomstore biler samt SUV-er. Uansett om du holder deg i Florida finner veien videre, har vi bilen for deg.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Florida hos Expedia?
Det er lett å få tak i det beste tilbudet hos Expedia. Det er bare å velge favorittbil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne priser fra de fremste bilutleiefirmaene. Du kan spare enda mer ved å kombinere bestillingen av leiebil i Florida med hotell eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Florida?
Den laveste aldersgrensen er 21 år. Det finnes imidlertid et par aldersrelaterte krav du bør være klar over før du bestiller leiebil i Florida. Hvis du er en ung sjåfør, krever mange leverandører ekstra betaling, og biltypene du kan leie, er ofte begrenset. Beløpet og aldersgrensen kan imidlertid variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, og derfor er det en god idé å sammenligne regler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Florida?
Før du kan legge ut på veien i Florida, må du ha et gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Hvis du ikke vil bruke forsikringen til leiebilselskapet, må du også legge frem bevis på egen forsikring. Slike regler kan variere, så les betingelsene og vilkårene i avtalen før du bestemmer deg for utleiebyrå.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Florida?
Ta en titt på siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å finne en bil som passer for deg. Enten du holder deg i Florida eller vil utforske omegn, kan Expedia hjelpe deg med å finne en leiebil til en billig penge.
Hvor kan jeg leie bil i Florida hvis jeg er under 25?
Dette avhenger av bilutleiebyråene du finner i Florida. De har ofte ulike regler når det gjelder alder. Hvis du har funnet en leverandør som leier ut biler til sjåfører under 25, må du være klar over at det kan kreves ekstra betaling. Finn ut hva det er snakk om, før du leier en bil.

Opplev nye steder med Expedia