Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Fort Lauderdale

Vis alle leiebiler i Fort Lauderdale

Gode tilbud på leiebiler i Fort Lauderdale

Leiebil Fort Lauderdale

Hvis du vil oppleve en av USAs virkelig fantastiske byer, er Fort Lauderdale, som ofte kalles Amerikas Venezia, et godt valg. Det er strandlivet turister først og fremst reiser til Fort Lauderdale for – den flotte strandpromenaden er bare prikken over i-en. En ferie til Fort Lauderdale anbefales hvis du reiser med barn, siden byen er kjent for å være svært barnevennlig.

Bilutleie Fort Lauderdale – Det er gode muligheter til å leie bil i Fort Lauderdale, siden det er mange forskjellige utleiefirmaer rundt omkring i sentrum. På Expedia.no kan du bruke kartet vårt for å se hvor de forskjellige selskapene holder til, så du kan velge en billig leiebil i Fort Lauderdale nær hotellet!

Hent leiebilen på flyplassen

Et alternativ til å ordne leiebilen i sentrum, siden du med stor sannsynlighet skal fly til Fort Lauderdale, er å hente leiebilen på flyplassen. Flere selskaper konkurrerer om kundene på flyplassen, noe som er fint for deg som ønsker å leie bil billig i Fort Lauderdale. I tillegg er det selvfølgelig veldig praktisk å slippe å tenke på transport med buss, drosje eller lignende til ditt utvalgte hotell i Fort Lauderdale.

Velg riktig leiebil i Fort Lauderdale

I Fort Lauderdale kan du velge mellom det aller meste av forskjellige biltyper, fra små, økonomiske biler til fullstore flerbruksbiler. Hvis du reiser med kjæresten eller en venn, og værmeldingen viser sol og godvær, er det ikke mye som slår følelsen av å kjenne vinden i håret kjørende i en kabriolet. Det koster kanskje litt mer, men hvis du skal bruke bilen en del er det vel verdt pengene! Er familien din veldig stor, vil du nok sette pris på at det er mulig å leie vaner i Fort Lauderdale. Disse har plass til alt fra sju til femten personer, så da bør det ikke være noe problem å få plass til både alle personene og all bagasjen.

Attraksjoner i Fort Lauderdale

Det er mye spennende å gjøre som turist i Fort Lauderdale. Hvis du er kunstinteressert, bør du starte med en tur til Museum of Art, som blant annet har verker av Picasso, Dali, Warhol, Moore og en rekke andre kjente navn. Hvis det frister mer med et museum, drar du til Old Fort Lauderdale, som huser mange historiske bygg, blant annet New River Inn og King Cromartier, som sammen utgjør et museum. Kom deg også ut på kanalene i løpet av ferien din. Elvebåten Jungle Queen har vært i drift mer enn 65 år, og er det perfekte valget for en sightseeing på kanalen.

Kjøretur til Sawgrass Recreation Park

Hvis du reiser med barn, eller bare er interessert i eksotiske dyr og historie, er en tur til Sawgrass Recreation Park et godt valg. Med leiebil i Fort Lauderdal kjører du raskt til parken, og når du kommer frem vil du blant annet få se alligatorer og pantere på nært hold. Benytt også muligheten til å besøk en indianerlandsby, som har blitt bygget i parken. Her kan du lære om Seminole-indianerne, som bodde i Everglades.

Utforsk Fort Lauderdale

Utforsk Fort Lauderdale med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!