Bilutleie i Fort Lauderdale

Søk og sammenlign fra 30 bilfirmaer i Fort Lauderdale

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Fort Lauderdale

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Fort Lauderdale
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Fort Lauderdale?
Med bilutleiepriser i Fort Lauderdale så lave som per dag denne uken er severdighetene i regionen innenfor rekkevidde.
Kan jeg leie bil på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass)?
Absolutt. Når du ankommer Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass), finner du leiebilskrankene på MIA Rental Car Center (3900 NW 25th Street, Miami, FL 33142). Her kan du velge blant Enterprise, Thrifty og Budget. Du kan også vurdere Payless og P & P Family Auto Rental.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Fort Lauderdale?
Vi forstår at ting kan skje, og at fleksibilitet er viktig. Derfor gir de fleste forskuddsbetalte bestillinger muligheten til full tilbakebetaling hvis du avbestiller minst seks timer før hentetidspunktet. Det kan være lurt å sjekke bilens leieavtale, da det finnes visse unntak. Hvis du ikke finner informasjonen der, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Fort Lauderdale?
Hvis du skal på et viktig arrangement i Fort Lauderdale, vil du gjøre et godt inntrykk i en av våre spesialbiler. Med stilig design og kraftfulle motorer tiltrekker denne populære biltypen seg alltid litt ekstra oppmerksomhet. Kjør rundt i byen med både komfort og stil. Ikke helt det du hadde tenkt deg? Da kan du se på noen av våre andre leiebiler. Du kan velge og vrake blant både standard-, kompakt- og premiumbiler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Fort Lauderdale?
Fort Lauderdale kan friste med mye moro, men ikke begrens deg selv til bare ett sted. Skaff deg en leiebil og dra på biltur for å utforske andre ting i nærheten. Her er noen av våre forslag:

  • I Jupiter kan du utforske Jupiter Beach og flere andre spennende attraksjoner. Det er ca. 90 km til Fort Lauderdale.
  • Hvorfor ikke få med seg noe av det beste West Palm Beach har å by på også? En kjent attraksjon i denne fargerike byen er blant annet CityPlace, og West Palm Beach ligger 65 km fra Fort Lauderdale.
  • Reis til Bahia Honda statspark og -strand for å oppleve lokal natur. Du kan ta med noe god mat og bare lade opp i den friske luften. Avstanden fra Fort Lauderdale er omtrent 200 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i Fort Lauderdale gjennom Expedia?
Du kan oppnå store besparelser hos Expedia. Uansett om du er på jakt etter noe til hele vennegjengen eller bare to personer, kan du sammenligne tilbud fra 30 leiebilselskaper i Fort Lauderdale. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du enkelt finne den best mulige prisen. Kombiner leiebilen med fly og overnatting for å spare enda mer. Er du på utkikk etter ting å gjøre i Fort Lauderdale, kan du dessuten legge til noen opplevelser og aktiviteter i pakkereisen senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Fort Lauderdale hos Expedia?
Uansett hvilken biltype du er interessert i, kan Expedia hjelpe deg med å få de beste prisene. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de fremste leverandørene og velge det alternativet som passer best for deg. Kunne du tenke deg å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du slå sammen bestillingen på leiebil i Fort Lauderdale med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Fort Lauderdale?
Du må være minst 21 år for å kunne bestille leiebil i Fort Lauderdale. Unge sjåfører kan kanskje bare leie enkelte biler, for eksempel økonomi- og kompaktbiler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for større biler som SUV-er. Mange utleiebyråer krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører. Sjekk reglene før du bestiller, og ta høyde for eventuelle ekstra kostnader.
Hva trenger jeg for å leie bil i Fort Lauderdale?
Det er lett å leie bil i Fort Lauderdale. Det eneste du trenger, er gyldig førerkort og et kredittkort. Så snart du har funnet bilen som er midt i blinken for deg, bør du lese betingelsene og vilkårene før hentedatoen for å sjekke at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Fort Lauderdale?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha bestilt en leiebil fra kun per dag. Den nest beste prisen i Fort Lauderdale var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Fort Lauderdale?
Enten du bare vil utforske Fort Lauderdale eller andre steder i omegn, er det enkelt å leie en bil for en lengre periode med Expedia. Oppgi reiseinformasjon og hente-/leveringssted, så finner vi de rimeligste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Fort Lauderdale hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie en bil i Fort Lauderdale hvis du er under 25 år, avhenger ofte av leiebilbyrået du velger. Noen utleieleverandører krever et ekstra gebyr for kunder mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra betaling for denne aldersgruppen. Sørg for at du leser betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet for å unngå dyre overraskelser ved henting.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Fort Lauderdale?
Det avhenger av hvilken bilstørrelse du trenger, sjåførens alder og en rekke andre hensyn. Sjekk leverandørens vilkår og betingelser for forsikring og leiebil før du bestemmer deg.