Virginia

USA
Charlottesville fasiliteter samt skog, høstløv og hus
Statens slagord er «Virginia is for lovers». Både «lovers» og andre kan nyte vakre strender, skogkledte fjell, travle byer og historiske steder.

Delstaten Virginia har en spennende historie, fra den tidligste koloniseringen til den amerikanske revolusjon og borgerkrigen. Den første europeiske bosetningen i Nord-Amerika var i 1607 i Jamestown. Når du er på ferie i Virginia, kan du besøke det historiske friluftsmuseet Jamestown Settlement og se en rekonstruksjon av slik det så ut for 400 år siden. Over en million gjenstander er bevart fra dette stedet, og det vises nøyaktige kopier av et fort, en indianerlandsby og europeiske skip som fraktet kolonister.

Virginia var en av de opprinnelige 13 koloniene. I 1788 ble den den tiende staten i USA. Colonial Williamsburg Visitor Center viser hvordan de første årene av USAs historie utspilte seg. Du kan velge blant over 20 rundturer der du går på egen hånd og ser og snakker med personer i periodekostymer mens de utfører vanlige gjøremål som å sko hester, kjerne smør, lage tau og diskutere politikken som var aktuell under den amerikanske revolusjon.

Richmond har også en spennende historie, som nordstatenes hovedstad under den amerikanske borgerkrigen. Du kan få en omvisning på American Civil War Center at Historic Tredegar for å lære mer om krigen og slavenes frigjøring. Du kan også bli med på en omvisning med Segway, spøkelsestur eller elvecruise for å se disse historiske stedene fra et annet perspektiv. I denne moderne byen finner du også ballett, symfoniorkester, opera og scenekunst i tillegg til NASCAR-løp og hesteveddeløp. Hvis du reiser til Virginia om sommeren, kan du se amerikansk fotball på treningskampene til Washington Redskins.

I fjellene i Virginia finnes det en rekke muligheter til å drive friluftsaktiviteter, fra fjellklatring, kajakkpadling, fisking og falkejakt om sommeren til skøyting og snøscooterkjøring om vinteren. Det finnes varierte overnattingsmuligheter å velge blant, fra camping med telt til opphold på luksusspa.

167 kilometer av turstien Appalachian Trail går gjennom Shenandoah National Park, så det er flotte turmuligheter her, med utsikt over åskam etter åskam med uberørt skog. I nærheten av parken ligger Luray Caverns, der du kan beundre fargerike stalaktitter og stalagmitter og en kalksteinsformasjon som ser og høres ut som et orgel.

På ferie i Virginia kan du også dra til en rekke strender langs Chesapeake Bay, Atlanterhavet samt Potomac River og James River. Du kan velge blant familievennlige steder på Eastern Shore og livligere steder langs Virginia Beach Boardwalk.

Virginia – populære byer

Virginia Beach
Virginia Beach
Kjent for Strandutsikt, Sjø og Turgåing
Reis til Virginia Beach! Her kan du få med deg strender, sjøutsikt og fotball.

Grunner til å reise

 • Virginia strand Boardwalk
 • Virginia Beach sentrum
 • Sandbridge Beach
Norfolk
Norfolk
Kjent for Strandutsikt, Familievennlig og Teatre
Tid for ferie! Dra til Norfolk for å oppleve teatre, livemusikk og strender.

Grunner til å reise

 • Harrison operahus
 • Norfolk Scope
 • Norfolk Botanical Garden
Williamsburg som viser bukt eller havn, historisk arkitektur og seiling
Williamsburg
Kjent for Hager, Historisk og Sport
Reis til Williamsburg! Her kan du få med deg fotball, hager og museer.

Grunner til å reise

 • Colonial Williamsburg
 • Colonial Williamsburg turistsenter
 • Jamestown Settlement
Charlottesville fasiliteter samt skog, høstløv og hus
Charlottesville
Kjent for Universiteter, Sport og Vinprodusenter
Ta en ferie i Charlottesville og opplev delstaten Virginias vakre natur utenfor denne flotte universitetsbyen. Bli med på en guidet omvisning for å se den historiske arkitekturen i byen.

Grunner til å reise

 • Monticello
 • Rotunda
Alexandria fasiliteter samt kaféstil, liten by eller landsby og gatescener
Alexandria
Kjent for Restauranter, Historisk og Shopping
Opplev museer, historiske plasser og kaféer i Alexandria!

Grunner til å reise

 • George Washingtons Mount Vernon
 • George Washington nasjonale frimurermonument
Richmond som viser elv eller bekk, by og bro
Richmond
Kjent for Historisk, Sport og Elver
Denne byen har fostret berømte personer som Thomas Jefferson and Edgar Allan Poe, og har en lang og stolt historie og et omfattende kulturtilbud.