Bilutleie i Tampa

Søk og sammenlign fra 26 bilfirmaer i Tampa

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Tampa

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Tampa
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Tampa per dag?
Denne uken var den laveste daglige prisen for en budsjettvennlig leiebil i Tampa .
Kan jeg leie bil på Tampa, Florida (TPA-Tampa internasjonale flyplass)?
Leiebilselskapene på Tampa, Florida (TPA-Tampa internasjonale flyplass) finner du på leiebilsenteret. Her kan du velge en bil fra Avis, Sixt eller Enterprise. Alamo og Executive har også noen gode tilbud.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Tampa?
Vi forstår at ting kan skje i siste minutt. Derfor har du i de fleste tilfeller krav på å få refusjon for forskuddsbetalte bestillinger hvis du avbestiller minimum seks timer før henting av bilen. Avbestillingsreglene for leiebilen skal inneholde alle detaljene du behøver. Hvis du ikke kan finne svaret der, er vår kundeservice tilgjengelig døgnet rundt.
Hva slags biler kan jeg leie i Tampa?
Flott interiør, kraftige motorer og imponerende design er bare noen av grunnene til at spesialbiler er den mest etterspurte leiebilkategorien i Tampa. Gjør hver reise til en spesiell opplevelse og utforsk området. Vil du heller leie noe litt mer anonymt? Da kan du ta en titt på standard- eller økonomibiler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Tampa?
Etter at du har opplevd alle de interessante stedene i Tampa, finnes det enda mer å utforske i det omkringliggende området. Hent leiebilen, sleng bagene i bagasjerommet, og kjør avgårde. Her er noen bilturer vi er sikre på at du vil like:

  • Orlando ligger ca. 120 km fra Tampa. Anerkjente attraksjoner som Universal Studios Florida™ fortjener en plass på listen din når du er her.
  • Neste stoppested? Det må være Daytona Beach, som ligger ca. 200 km unna. Daytona internasjonale speedway-bane er et lokalt høydepunkt du ikke vil gå glipp av.
  • Tar du turen til Anastasia statspark, ca. 240 km fra Tampa, kommer du deg ut i naturen og kan nyte omgivelsene.

Hvorfor skal jeg leie bil i Tampa gjennom Expedia?
Du kan spare mye hos Expedia. Uansett om du er på utkikk etter noe til hele reiseselskapet eller bare to personer, kan du søke blant tilbudene fra 26 leiebilselskaper i Tampa. Med våre eksklusive tilbud og rabatter kan du finne den best mulige prisen. Kombiner leiebilen med fly og hotell for å spare ytterligere. Er du på utkikk etter ting å gjøre i Tampa, kan du dessuten legge til noen opplevelser og aktiviteter i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Tampa hos Expedia?
Sjekk ut anmeldelser og vurderinger fra andre kunder, velg rett biltype, og sammenlign prisene fra de mest populære bilutleiefirmaene. Expedia gjør det lett å finne gode priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Tampa med bestilling av fly og hotell, og kjør av gårde med litt ekstra å rutte med.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Tampa?
Reglene for bilutleie i Tampa krever at sjåfører er minst 21 år. Er du en ung sjåfør? Da kan ekstra kostnader påløpe, og begrensninger kan gjelde. Mange bilutleiebyråer krever nemlig et ekstra gebyr av unge sjåfører i tillegg til prisen for å leie bilen. En av begrensningene kan dreie seg om hvilke biltyper yngre sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra leverandør til leverandør, så det er lurt å sjekke dette før du bestiller.
Hva trenger jeg for å leie bil i Tampa?
Før du kan sette deg bak rattet i Tampa, må du ha et førerkort og kredittkort i samme navn. Hvis du ikke vil bruke leiebilselskapets forsikring, må du også legge frem bevis på egen forsikring. Slike regler kan variere, så du bør lese betingelsene og vilkårene i kontrakten før du velger utleiebyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Tampa?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en leiebil i Tampa . Den nest laveste var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Tampa?
Ja, og du finner den perfekte bilen blant våre langtidsleietilbud. Bare oppgi reiseinformasjonen din, så viser vi deg bra valgmuligheter fra anerkjente leverandører.
Hvor kan jeg leie bil i Tampa hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til utleiebyrået i Tampa er. Hvis du er under 25, krever noen leverandører ekstra betaling. Det er nyttig å vite dette på forhånd, så du vet hvor mye du må betale. Hvert leiebilselskap har sine egne betingelser og vilkår for yngre sjåfører, så det lønner seg å sjekke ting på forhånd.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Tampa?
Først og fremst bør du velge hva slags bil du vil ha, så bør du sjekke leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om det er riktig forsikring for dine behov.