Billige flybilletter til Florida

De beste byene å besøke i Florida

Billige flyreiser til Florida

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 201 kr for enveisflyvninger og 3 933 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

TAP Portugal
American Airlines
American Airlines
Delta
American Airlines
Finnair
American Airlines
Delta
Delta
American Airlines
American Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Icelandair
TAP Portugal
TAP Portugal
LOT-Polish Airlines
TAP Portugal
Condor
Condor

Fly til Florida

Skal du fly til Florida eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Florida. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Florida eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Florida eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Florida som følge av COVID-19?
Kundeserviceportalen vår er riktig sted når du har spørsmål om reiser. Det gjelder også endring og avbestilling av fly i forbindelse med COVID-19. For at du skal føle deg trygg, anbefaler vi at du setter deg inn i reglene til selskapet du helst vil fly med, innen en faktisk bestilling.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Florida med fleksible regler for endring?
Vi vet godt at planene dine kan endre seg helt ut av det blå. Derfor er det lurt å velge en fleksibel flybillett gjennom Expedia. Marker helt enkelt <<Ingen gebyrer for endring>> like nedenfor <<Fleksible regler for endring>>. Den billige turen til Florida er bare noen klikk unna!
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Florida under COVID-19?
Nå for tiden opplever vi markante endringer i forbindelse med koronautbruddet, ikke minst når det gjelder reiser. Les gjennom disse tipsene før du flyr til Florida:

 • Sørg for å sjekke retningslinjene du må følge både der du reiser fra og dit du skal. Det kan hende de lokale restriksjonene gjør at du ikke får reise, så pass på å ha full oversikt før du bestiller.
 • På mange flyplasser er det påbudt å gå med munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær forberedt på at vekterne kan spørre deg om å trekke ned munnbindet et øyeblikk for å kunne identifisere deg.
 • For å minimere risikoen for smitte må du skanne boardingkortet i leseren og deretter vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til lufthavnbetjentene direkte.
 • Én beholder med antibac er nå lov å ha med i håndbagasjen i enkelte land. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen før ombordstigning.
 • I sikkerhetskontrollen burde du ta ut alt fra lommene dine, som mobil, nøkler og mynter, og legge det i håndbagasjen istedenfor i boksen, så reduserer du antallet personer som tar på tingene.
 • Legg alt spiselig i gjennomsiktige poser i boksen når du går gjennom sikkerhetskontrollen, så er det enklere for kontrollørene å sjekke innholdet uten at de behøver å røre ved det.

Hvordan finner jeg billige billetter til Florida?
Bestill lang tid i forveien, reis med lavprisselskaper, unngå skoleferien – det er mange muligheter! Du kan også få stor nytte av den praktiske funksjonen <<Fleksible datoer>> på Expedia. Søk etter fly til Florida, og bruk funksjonen til å få frem en oversikt over prisene på nærliggende datoer. De sju siste dagene var den laveste prisen på fly til Florida 3 933 kr.
Hvor mye koster en flyreise til Florida?
De siste sju dagene har fly tur-retur til Florida vært mulig å bestille til kun 3 933 kr. På det meste har prisen vært 4 381 kr. Flyturer én vei fra Oslo (OSL) har i samme periode kostet helt ned i 3 201 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Florida?
Du har mange valgmuligheter i Florida. Så snart du har bestemt deg for hvor du skal i regionen, er det enkelt å velge en av disse kjente flyplassene.

 • Orlando, Florida (MCO-Orlando internasjonale flyplass) – 12265 flyvninger per måned.
 • Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass) – 11424 flyvninger per måned.
 • Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass) – 9010 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Florida?
I løpet av de siste sju dagene kostet fly til Florida et sted mellom 3 933 kr og 4 381 kr. Prisene varierer som oftest ut fra tidspunktet du reiser på, flyselskapet, kabinklassen, samt hvor tidlig ute du har vært med bestillingen.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Florida?
Reis i februar for å få de mest budsjettvennlige flybillettene til Florida. Det er som regel dyrest å fly i sommermånedene og rundt jul og nyttår.
Hvor lang tid tar det å fly til Florida?
Det avhenger av forskjellige ting, blant annet hvilken by du reiser fra, og om du må mellomlande eller ikke. Nedenfor kan du ta en titt på noen av de mest ettertraktede rutene til Florida og rutenes gjennomsnittlige flytid:

 • Fra Newark, NJ (EWR-Liberty internasjonale flyplass) til Orlando, Florida (MCO-Orlando internasjonale flyplass): 2 t og 54 min
 • Fra Atlanta, GA (ATL-Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale flyplass) til Orlando, Florida (MCO-Orlando internasjonale flyplass): 1 t og 37 min
 • Fra Philadelphia, Pennsylvania (PHL-Philadelphia internasjonale flyplass) til Orlando, Florida (MCO-Orlando internasjonale flyplass): 2 t og 34 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Florida?

 • Hvis du starter eventyret i den livlige byen Miami, så får du et tilsynelatende uendelig utvalg av severdigheter å besøke, og PortMiami er bare én av dem. Du må også sjekke ut det pulserende nattelivet, smake på den lokale maten og få med deg litt shopping når du først er i byen.
 • Du ønsker naturligvis å vite hvordan været blir før du begynner å pakke til eventyret ditt. Miami er kjent for å ha et tropisk monsunklima, men ta en titt på den lokale værmeldingen for å få en bedre idé om hva du kan vente deg. Du bør også ta hensyn til hvor langt oppholdet vil være og hva slags aktiviteter du vil gjøre.

Når er det best å reise til Florida?
En flott tid å dra til Florida og storbyen Jacksonville på er i løpet av de travle månedene . Sommeren her starter 20. Juni, og du kan glede deg til en gjennomsnittstemperatur på mellom 75Fº (24Cº) og 91Fº (33Cº) om du reiser dit da. Det varme været er perfekt for å utforske alt byen har å by på.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Florida på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Florida.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Florida som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Florida, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Florida!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Florida under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Florida tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Florida, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Florida

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

TAP Portugal
American Airlines