Billund

Hoteller i Billund

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Billund

Nyrenovert hus Gangavstand til Lego House & Legoland for Stor Familie
Scandic Kolding
3.5 out of 5
Kokholm 2, Kolding, Syddanmark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 064 kr
per natt
13. des.–14. des.
3.9/5Veldig bra! (609 anmeldelser)
Supert hotelll

"Var et fantastisk opphold. Kjempegod service, veldig god mat på restauranten samt god frokost :) var der med et barn på 2år og det var godt tilrettelagt for barnefamilier! Kommer tilbake uten tvil!:) var der i 5 dager"…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2019

Scandic Kolding
Hotel Propellen
4 out of 5
Nordmarksvej 3, Billund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 272 kr
per natt
8. des.–9. des.
4.2/5Veldig bra! (586 anmeldelser)
Bra rom!

"Veldig bra opphold. God service, nært til legoland. Bra pris. Noe dårlig hygiene i badebasseng, men ellers bra."…"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2019

Hotel Propellen
Kolding Hotel Apartments
4 out of 5
Kedelsmedgangen 2, Kolding
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 033 kr
per natt
17. nov.–18. nov.
4.3/5Utmerket! (355 anmeldelser)

"fint sted for barnefamilier. Store, hyggelige leiligheter. litt bråkete om man har rom mot gaten, men her har man sørget for ørepropper til alle, så det gikk helt fint. Sengene var smale og harde. passer for en natt, men hadde ikke hatt lyst til å ligge på dem over lengre tid"…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Kolding Hotel Apartments
Zleep Hotel Billund
3 out of 5
Passager Terminalen 4, Billund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
859 kr
per natt
1. des.–2. des.
3.8/5Bra! (1,283 anmeldelser)
Helt greit

"Hotellet har generelt bra standard, hyggelig betjening og ligger bra plassert for en tur til eks Legoland eller Lalandia. Billigere enn flere andre i nærheten. Kan trygt anbefales for en natt eller to, men vær obs på ett par ting: 1) unngå rom på gateplan ut mot inngangen, det er mye bråk fra travle ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019

Zleep Hotel Billund
Lalandia Resort Billund
4 out of 5
Ellehammers Alle 3, Billund
5 337 kr
per natt
15. nov.–16. nov.
4.5/5Fantastisk! (593 anmeldelser)
Genialt konsept av feriehus

"Feriehuset var nytt og delikat. Innsjekk var enkelt og utsjekk enda enklere da det bare var å forlate feriehuset siden armbåndene gikk ut kl 10 - og de var husnøkler."…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019

Lalandia Resort Billund
Hotel LEGOLAND, DENMARK
4 out of 5
Aastvej 10, Billund
1 274 kr
per natt
14. nov.–15. nov.
4.1/5Veldig bra! (981 anmeldelser)

"Helt fantastisk ! Fikk oppgradert rom til ninjago rom uten ekstra kostnad!!"…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2019

Hotel LEGOLAND, DENMARK
Refborg Hotel & Spiseri
3 out of 5
Buen 6, Billund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 881 kr
per natt
14. nov.–15. nov.
4.2/5Veldig bra! (50 anmeldelser)
Koselig og fint sted å bo i Billund!

"Det var 1-2 km å gå til Legoland og Lalandia (som ligger veldig nært hverandre). Store deler av veien var gjennom en park/ på sti eller gangvei. Det var perfekt avstand. Det var rolig og fin stemning på hotellet og god frokost."…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019

Refborg Hotel & Spiseri
LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins
3 out of 5
Ellehammers Alle 2, Billund
Hent priser
3.7/5Bra! (38 anmeldelser)

"Mange fine lekeplasser for barnet likte jeg best. Det jeg ikke likte så godt var at det var så uryddig på frokosten, bordene som var skitne etter gjestene og generelt skittent i lokalet."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019

LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins
LEGOLAND Pirates' Inn Motel
3 out of 5
Ellehammers Alle 2, Billund
Hent priser
4.1/5Veldig bra! (36 anmeldelser)

"Die Unterkunft ist sehr hellhörig. Wenn die oberen Nachbarn im Zimmer sind, hört es sich an als seien sie im eigenen Zimmer. Vom Flughafen bekommt man dagegen nicht viel mit"…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2019

LEGOLAND Pirates' Inn Motel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Billund
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Billund

Hotell Billund: Hoteller i Billund har jevnt over høy standard. Dette gjenspeiles i prisnivået på hotellrommene, som er relativt høyt i forhold til det man finner i store deler av Europa. Det er imidlertid fullt mulig å finne billige hoteller og annen rimelig overnatting her. Billund er byen som ligger nærmest Legoland i Danmark, og det er derfor ikke mangel på hoteller som egner seg godt for barnefamilier. De fleste hotellene i byen ligger i mellomsjiktet, men man finner også eksklusive 5-stjerners hoteller. De aller fleste hotellene har frokost og parkering inkludert i prisen.

Billund: med fokus på lego

Billund ligger omtrent midt i Danmark, og har ikke noen kystlinje. Byen har imidlertid noe annet som lokker turistene i hopetall: Legoland. Legoland er en fornøyelsespark med hovedfokus på LEGO-figurer. Parken åpnet i 1968, og er Danmarks største turistattraksjon. Årlig besøker rundt 1,5 million mennesker parken, for å oppleve alt det parken har å by på. I parken finner du blant annet detaljerte miniatyrbyer fra rundt om i verden, som kun er bygget av LEGO-klosser, og karuseller. Legoland er hovedgrunnen til at det er så mange hoteller i Billund, og det er nok av overnattingsmuligheter i nærheten av fornøyelsesparken å velge mellom. Det har liten betydning om du velger et hotell som er tilknyttet fornøyelsesparken eller et hotell som ligger i sentrum, siden avstandene uansett er så korte.

LEGO-fabrikken

Når du først har vært i Legoland, kan det være morsomt å se hvor og hvordan legoklossene faktisk lages. Ta kontakt med LEGO-fabrikken for å avtale en omvisning på fabrikken, så barna (og de voksne) får se prosessen som leder til de verdenskjente legoklossene. Fabrikken ligger midt mellom Billund sentrum og Legoland.

Skulpturparken

Legoland er imidlertid ikke den eneste attraksjonen byen har å by. Det er flere andre attraksjoner i Billund, og en av de mest populære er skulpturparken. Skulpturparken er en nydelig park med turstier og forskjellige sportsaktiviteter. Rundt om i parken vil du finne små skulpturer, noe som gjør det interessant å gå rundt på de forskjellige stiene. Vær imidlertid oppmerksom på at skulpturparken i all hovedsak er en vanlig park, ikke noen skulpturutstilling.

Lalandia Billund

Lalandia Billund er en attraksjon i Billund som er veldig populær blant familier. Lalandia Billund er en stor, innendørs, tropisk vannpark på 10 000 m2. Vannparken har vannsklier, utendørs og innendørs bassenger og varme boblebad, hvor man virkelig kan slappe av. Det er med andre ord nok å kose seg med for alle som er glade i vann. Vannparken har imidlertid ikke glemt de som ikke er så glade i å bli våte på bena, så her finner du også minigolf, bowling og lekeplasser for de små.

Hotellbestilling: Billund

Søk etter et hotell i Billund. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Billund ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Billund.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Billund. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Billund for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Billund. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Billund.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Billund

Nylige anmeldelser i Billund