Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Billund

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Billund

Holiday Complex Legoland® Billund Resort, Billund
Ellehammers Alle 2, Billund, Syddanmark
Hent priser
1.35 km fra sentrum
Holiday Complex Legoland® Billund Resort, Billund
Holiday Complex Legoland® Billund Resort, Billund
Ellehammers Alle 2, Billund, Syddanmark
Hent priser
1.35 km fra sentrum
Holiday Complex Legoland® Billund Resort, Billund
Aagaarden
2.5 out of 5
Annexvej 5, 7190 Billund, Denmark, Billund
Prisen er 1 809 kr per natt
4.06 km fra sentrum
Aagaarden
Refborg Hotel & Spiseri
3 out of 5
Buen 6, Billund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 019 kr per natt
0.24 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (57 anmeldelser)
Koselig og fint sted å bo i Billund!

"Det var 1-2 km å gå til Legoland og Lalandia (som ligger veldig nært hverandre). Store deler av veien var gjennom en park/ på sti eller gangvei. Det var perfekt avstand. Det var rolig og fin stemning på hotellet og god frokost."…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019

Refborg Hotel & Spiseri
Zleep Hotel Billund Airport
3 out of 5
Passager Terminalen 4, Billund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 317 kr per natt
2.37 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (1,353 anmeldelser)

"Anbefaler gjerne. Fint hotell og kjekk betjening. Smilende og blide. Reint og fint"…"

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2019

Zleep Hotel Billund Airport
Hotel Propellen
4 out of 5
Nordmarksvej 3, Billund
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 444 kr per natt
1.19 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (611 anmeldelser)
Propell

"Hei, rent å pent, flott rom, god service og veldig god mat."…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

Hotel Propellen
Hotel LEGOLAND, DENMARK
4 out of 5
Aastvej 10, Billund
Prisen er 1 367 kr per natt
0.97 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (1,052 anmeldelser)

"Rom begynner å bli slitt, kjenner tydelig fjærer i seng, Mugglukt på bad , muligt eg var uheldig med det rommet eg fekk men, Mat på panorama buffet på hotell var heilt fantastisk, veldig god på merking av mat vedr allergi. flinke ansatte som gjør det de kan for at du skal få ett fint opphold."…"

Anmeldelse skrevet 12. okt. 2019

Hotel LEGOLAND, DENMARK
LEGOLAND Castle Hotel DENMARK
3.5 out of 5
Åstvej 20, Billund
Hent priser
1.11 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (77 anmeldelser)
Fin beliggenhet

"Ok. Bra rom. Litt kjedelig middag."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

LEGOLAND Castle Hotel DENMARK
LEGOLAND Pirates' Inn Motel
3 out of 5
Ellehammers Alle 2, Billund
Prisen er 2 372 kr per natt
1.35 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (41 anmeldelser)

"Die Unterkunft ist sehr hellhörig. Wenn die oberen Nachbarn im Zimmer sind, hört es sich an als seien sie im eigenen Zimmer. Vom Flughafen bekommt man dagegen nicht viel mit"…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2019

LEGOLAND Pirates' Inn Motel
Lalandia Resort Billund
4 out of 5
Ellehammers Alle 3, Billund
Prisen er 5 859 kr per natt
1.39 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (613 anmeldelser)

"Veldig flotte, store hytter nær badeland. alt er i gangavstand og barna kan "løpe fritt" i det store hytteområdet. en tur til Løveparken kan anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 5. nov. 2019

Lalandia Resort Billund
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Billund
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Billund

Hotell Billund: Hoteller i Billund har jevnt over høy standard. Dette gjenspeiles i prisnivået på hotellrommene, som er relativt høyt i forhold til det man finner i store deler av Europa. Det er imidlertid fullt mulig å finne billige hoteller og annen rimelig overnatting her. Billund er byen som ligger nærmest Legoland i Danmark, og det er derfor ikke mangel på hoteller som egner seg godt for barnefamilier. De fleste hotellene i byen ligger i mellomsjiktet, men man finner også eksklusive 5-stjerners hoteller. De aller fleste hotellene har frokost og parkering inkludert i prisen.

Billund: med fokus på lego

Billund ligger omtrent midt i Danmark, og har ikke noen kystlinje. Byen har imidlertid noe annet som lokker turistene i hopetall: Legoland. Legoland er en fornøyelsespark med hovedfokus på LEGO-figurer. Parken åpnet i 1968, og er Danmarks største turistattraksjon. Årlig besøker rundt 1,5 million mennesker parken, for å oppleve alt det parken har å by på. I parken finner du blant annet detaljerte miniatyrbyer fra rundt om i verden, som kun er bygget av LEGO-klosser, og karuseller. Legoland er hovedgrunnen til at det er så mange hoteller i Billund, og det er nok av overnattingsmuligheter i nærheten av fornøyelsesparken å velge mellom. Det har liten betydning om du velger et hotell som er tilknyttet fornøyelsesparken eller et hotell som ligger i sentrum, siden avstandene uansett er så korte.

LEGO-fabrikken

Når du først har vært i Legoland, kan det være morsomt å se hvor og hvordan legoklossene faktisk lages. Ta kontakt med LEGO-fabrikken for å avtale en omvisning på fabrikken, så barna (og de voksne) får se prosessen som leder til de verdenskjente legoklossene. Fabrikken ligger midt mellom Billund sentrum og Legoland.

Skulpturparken

Legoland er imidlertid ikke den eneste attraksjonen byen har å by. Det er flere andre attraksjoner i Billund, og en av de mest populære er skulpturparken. Skulpturparken er en nydelig park med turstier og forskjellige sportsaktiviteter. Rundt om i parken vil du finne små skulpturer, noe som gjør det interessant å gå rundt på de forskjellige stiene. Vær imidlertid oppmerksom på at skulpturparken i all hovedsak er en vanlig park, ikke noen skulpturutstilling.

Lalandia Billund

Lalandia Billund er en attraksjon i Billund som er veldig populær blant familier. Lalandia Billund er en stor, innendørs, tropisk vannpark på 10 000 m2. Vannparken har vannsklier, utendørs og innendørs bassenger og varme boblebad, hvor man virkelig kan slappe av. Det er med andre ord nok å kose seg med for alle som er glade i vann. Vannparken har imidlertid ikke glemt de som ikke er så glade i å bli våte på bena, så her finner du også minigolf, bowling og lekeplasser for de små.

Hotellbestilling: Billund

Søk etter et hotell i Billund. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Billund ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Billund.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Billund. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Billund for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Billund. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Billund.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Billund?
Hotel LEGOLAND, DENMARK er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med 2 restauranter og gratis frokost. Overnattingsstedet ligger dessuten like i nærheten av Legoland® Billund. Noen andre gode valg basert på anmeldelser er blant annet Hotel Svanen, Billund og Zleep Hotel Billund Airport.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Billund hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste romreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekking. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Billund.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Billund?
Basert på anmeldelser er Hotel Svanen, Billund et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Andre budsjettvennlige alternativer er Zleep Hotel Billund Airport og Hotel Propellen.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Billund?
Hotel LEGOLAND, DENMARK er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet 2 restauranter og gratis parkering. Andre alternativer for reiser med barn er Refborg Hotel & Spiseri og Lalandia Resort Billund. Attraksjoner som Legoland® Billund og Lalandia vannland passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Billund?
Hotel Propellen er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med 3 restauranter og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er Lalandia Resort Billund og Hotel LEGOLAND, DENMARK.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Billund?
Hotel Svanen, Billund har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar.
Hva er det beste spahotellet i Billund?
Lalandia Resort Billund er blant de beste spahotellene med 5 restauranter, vannsklie, elvebane og treningssenter. Unn deg massasje i hotellets egen spa-avdeling. Billund har også andre populære spahoteller, som Hotel LEGOLAND, DENMARK og Hotel Propellen.
Hva er det mest populære hotellet i Billund med badeland på stedet eller i nærheten?
Hotel Propellen er et hotell med 4 stjerner. Dette populære overnattingsstedet har et barnebasseng og 3 restauranter. Lalandia Resort Billund og Hotel Svanen, Billund er to andre hoteller med badeland du kan velge blant.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Billund?
Prisbevisste reisende kan finne gode tilbud i Billund, men reisemålet kan også by på badeland, som enhver besøkende vil like. Turister som besøker byen, kan også glede seg over parkene, de guidede turene og kunstmiljøet. Noen av byens mest populære attraksjoner er Legoland® Billund, Lego House og Lalandia vannland. I Billund kan du velge mellom 24 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Billund?
Attraksjoner som Legoland® Billund og Lalandia vannland er moro for både store og små. Lego House er også en severdighet det er verdt å få med seg.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Billund?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Billund er 938 mm.

Nylige anmeldelser i Billund

Flere reisealternativer