Billige flybilletter til Danmark

De beste byene å besøke i Danmark

Billige flyreiser til Danmark

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 646 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Austrian Airlines
Air Baltic
Lufthansa
LOT-Polish Airlines
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Widerøe
Austrian Airlines
Brussels Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines

Fly til Danmark

Flyvninger til Danmark

”Det er dejlig å være norsk i Danmark”, lyder det kjente slagordet de fleste nordmenn har hørt. Danmark har lenge vært et av de mest populære feriestedene for nordmenn på sommerstid, i stor grad på grunn av det behagelige klimaet. Det er enkelt å finne billige flybilletter til Danmark, og bruker du Expedia er du sikret en så lav pris som mulig på flybillettene. Husk også at du kan spare enda mer om du bestiller fly og hotell i Danmark sammen med Expedia.

Flyreiser til Danmark er det ikke noe problem å finne fra de fleste flyplasser i Norge, men dersom du flyr fra flyplassene helt i nord, må du som oftest regne med en mellomlanding på Oslo Lufthavn. Flytiden til København, Danmarks hovedstad, er bare på i overkant av en time fra Sør-Norge, så man kan faktisk ta en dagstur for litt shopping i denne flotte byen.

Det er liten tvil om at nordmenn er enige i at en reise til Danmark er en herlig opplevelse! Landets storbyer er sjarmerende, og den avslappede atmosfæren man finner i Danmark gjør at de har sin helt egen sjarm – på samme måte som alle småbyene. Selv om de fleste danske byer og tettsteder har mange fellesnevnere, er det også store forskjeller på stedene. Ta for eksempel Løkken og Ebeltoft. Førstnevnte er en festlig by med noen av Europas fineste strender, mens Ebeltoft rett og slett bare er 100 % sjarmerende. Ebeltoft har imidlertid også en strand, og disse to byene er blant de mange populære reisemålene for nordmenn i Danmark.

Fly til Danmark fra flyplasser i Norge

Med Expedia finner du enkelt billige flybilletter til Danmark fra en rekke forskjellige flyselskaper, blant annet Norwegian, SAS, Lufthansa og KLM – for å nevne noen. De aller fleste flyvninger til Danmark er direkteflyvninger fra Norge, med noen få unntak for flyvninger fra Tromsø flyplass. Dette gjør at flyturen sjelden tar mer enn maksimalt et par timer, uansett hvor i Danmark du flyr til. Blant de mest populære reisemålene for nordmenn i Danmark, er København, Aalborg, Aarhus og Esbjerg.

Flyvninger til Københavns lufthavn

Københavns flyplass ligger omtrent 8 kilometer sørøst for København sentrum, og dette er landets største flyplass – med sine tre terminaler. Det er veldig enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum. Du kan velge mellom T-bane, tog, buss og drosje. Med T-banen tar turen inn til sentrum omtrent 15 minutter. Leiebil i Danmark er også et godt alternativ, ettersom det kan være litt avstand mellom byene og attraksjonene du vil besøke.

Flyvninger til Aalborg lufthavn

Aalborg flyplass er en mye mindre flyplass som ligger omtrent 6,5 kilometer fra byen Aalborg – som er Danmarks fjerde største by. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum kan du velge mellom drosje og buss, eller du kan ordne deg med leiebil på flyplassen.

Flyvninger til Billund lufthavn

Denne flyplassen er blant landets største for flyplass for lastefly, men det er også mange charterflyvninger og ruteflyvninger til flyplassen. Det er Danmarks nest største flyplass, og er blant annet umiddelbar nabo til LEGOLAND. Det går busser fra flyplassen til mange av de større byene i nærheten, og det er også mulig å ta drosje eller ordne seg med leiebil.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Danmark på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Danmark.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Danmark som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Danmark, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Danmark!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Danmark under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Danmark tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Danmark, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.