Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flyreiser til Danmark

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Danmark

Flyvninger til Danmark

”Det er dejlig å være norsk i Danmark”, lyder det kjente slagordet de fleste nordmenn har hørt. Danmark har lenge vært et av de mest populære feriestedene for nordmenn på sommerstid, i stor grad på grunn av det behagelige klimaet. Det er enkelt å finne billige flybilletter til Danmark, og bruker du Expedia er du sikret en så lav pris som mulig på flybillettene. Husk også at du kan spare enda mer om du bestiller fly og hotell i Danmark sammen med Expedia.

Flyreiser til Danmark er det ikke noe problem å finne fra de fleste flyplasser i Norge, men dersom du flyr fra flyplassene helt i nord, må du som oftest regne med en mellomlanding på Oslo Lufthavn. Flytiden til København, Danmarks hovedstad, er bare på i overkant av en time fra Sør-Norge, så man kan faktisk ta en dagstur for litt shopping i denne flotte byen.

Det er liten tvil om at nordmenn er enige i at en reise til Danmark er en herlig opplevelse! Landets storbyer er sjarmerende, og den avslappede atmosfæren man finner i Danmark gjør at de har sin helt egen sjarm – på samme måte som alle småbyene. Selv om de fleste danske byer og tettsteder har mange fellesnevnere, er det også store forskjeller på stedene. Ta for eksempel Løkken og Ebeltoft. Førstnevnte er en festlig by med noen av Europas fineste strender, mens Ebeltoft rett og slett bare er 100 % sjarmerende. Ebeltoft har imidlertid også en strand, og disse to byene er blant de mange populære reisemålene for nordmenn i Danmark.

Fly til Danmark fra flyplasser i Norge

Med Expedia finner du enkelt billige flybilletter til Danmark fra en rekke forskjellige flyselskaper, blant annet Norwegian, SAS, Lufthansa og KLM – for å nevne noen. De aller fleste flyvninger til Danmark er direkteflyvninger fra Norge, med noen få unntak for flyvninger fra Tromsø flyplass. Dette gjør at flyturen sjelden tar mer enn maksimalt et par timer, uansett hvor i Danmark du flyr til. Blant de mest populære reisemålene for nordmenn i Danmark, er København, Aalborg, Aarhus og Esbjerg.

Flyvninger til Københavns lufthavn

Københavns flyplass ligger omtrent 8 kilometer sørøst for København sentrum, og dette er landets største flyplass – med sine tre terminaler. Det er veldig enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum. Du kan velge mellom T-bane, tog, buss og drosje. Med T-banen tar turen inn til sentrum omtrent 15 minutter. Leiebil i Danmark er også et godt alternativ, ettersom det kan være litt avstand mellom byene og attraksjonene du vil besøke.

Flyvninger til Aalborg lufthavn

Aalborg flyplass er en mye mindre flyplass som ligger omtrent 6,5 kilometer fra byen Aalborg – som er Danmarks fjerde største by. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum kan du velge mellom drosje og buss, eller du kan ordne deg med leiebil på flyplassen.

Flyvninger til Billund lufthavn

Denne flyplassen er blant landets største for flyplass for lastefly, men det er også mange charterflyvninger og ruteflyvninger til flyplassen. Det er Danmarks nest største flyplass, og er blant annet umiddelbar nabo til LEGOLAND. Det går busser fra flyplassen til mange av de større byene i nærheten, og det er også mulig å ta drosje eller ordne seg med leiebil.