Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Danmark grunnet COVID-19.

Hoteller i Skagen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Filtrer etter

Populære filtre
Hotellklasse
Ditt budsjett
Gjestevurdering
Betalingstype
Type overnattingssted
Område
Populære steder
Fasiliteter
Tilrettelegging
Reisetype

Hotellguide for Skagen

Hotell Skagen: Mange nordmenn reiser til Skagen – og det med god grunn. Byen er et populært reisemål for turister som får oppleve skjønnheten, maten, stemningen, historien og den gode festen. Byen har også fine strender hvor man kan nye livets gode dager, og ikke minst det gode været. Med Expedia kan du sikre deg et billig hotell i Skagen.

Det er et godt utvalgt av hoteller i byen. Enten du er ute etter et billig hotell eller en luksuriøs hotellweekend, har Skagen noe for deg. Her kan du velge mellom familiehotell, luksushotell, romantiske hotell, spa-hotell og forretningshotell. Standarden spenner seg mellom 2-stjerners og 4-stjerners hoteller.

Ta en sykkeltur

Når du har bestilt flybilletter til Skagen , kan du se frem til møtet med denne relativt lille by. Danmark er et av verdens aller beste sykkelland, og da sier det seg nesten selv at du bør leie deg en sykkel under oppholdet. Du kan starte med en tur til Gamle Skagen, et navn som sies å være basert på en språklig misforståelse. Det er faktisk en relativt ny del av byen, og gamle Skagen har aldri vært plassert her. Det er imidlertid et vakkert sted hvor du kan spise en bedre middag og se solnedgangen. Alternativt kan du legge lunsjen til Restaurant Sømærket. Her underholder lokale band lokale band og stemningen er høy.

Grenen er et annet sted i Skagen som også kalles Danmarks “tungespiss”. Her møtes Kattegat og Skagerrak, og du kan bokstavelig talt stå med ett ben i hvert hav. Når en først befinner seg her, kan man i samme slengen ta turen til Skagen fyr, også kalt “det grå fyr”, som er 46 meter høyt og Danmarks nest høyeste fyr. Lyset fra dette tårnet kan sees fra 20 nautiske mils avstand.

Dersom sykkel ikke er noe for deg, er det også gode muligheter til å leie bil i Skagen . Det er flere forhandlere som driver med bilutleie, så du bør ikke ha problemer med å finne en bil som passer for deg. Med leiebil kommer du deg mye raskere rundt enn med sykkel, og du får dermed sett mer ¬– om kanskje ikke på en like romantisk måte.

Kunst i Skagen

Viktige artister som Maria og P.S. Krøyer, Anna og Michael Ancher, Laurits Tuxen, Viggo Johansen og Holger Drachmann stilles ut på Skagen museum, som rommer kunst fra kunstnere som levde og jobbet i området rundt overgangen mellom det 19. og 20. århundre.

Uteliv nær ditt hotell i Skagen

Er det ett utested som du bør få med deg ved et Skagenbesøk, så er det Fregatten. Det er en stor, gammeldags ølhall der det danses til tomannsorkester og hvor stemningen står i taket til sent ut i de små nattetimer. Vegg i vegg finner du det musikalske sceneshowet til Sussy og Leo som er kultfigurer i Skagen. De holder forestilling hver kveld fra torsdag til søndag i sommerhalvåret.

Skagen har mange gode restauranter. For å trekke frem noen kan vi nevne Restaurant Kokkenes, Brondums Hotel Restaurant og Hr. Hoyer. Sistnevnte er like mye bar som restaurant og serverer god mat til en billig penge.

Hotellbestilling: Skagen

Søk etter et hotell i Skagen. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Skagen ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Skagen.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Skagen. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Skagen for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Skagen?
Hotel Sønderstrand er høyt rangert av Expedia-reisende. Dette hotellet med 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Brøndums Hotel er også et toppvalg for turen din basert på anmeldelser fra reisende.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Skagen hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Skagen.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Skagen?
Color Hotel Skagen er et populært overnattingssted på Expedia, og dette hotellet med 4 stjerner er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Hotel Petit Skagen og Skagen Strand Hotel Og Feriecenter. Dino Golf er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par i Skagen?
Hjorths Badehotel er en favoritt blant par. Dette hotellet kan blant annet friste med senger med overmadrass og en restaurant. En annen valgmulighet for en ferie med din bedre halvdel er Ruths Hotel.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Skagen?
Hotel Strandvejen Apartment 1 er et hundevennlig overnattingssted, og denne leiligheten kan blant annet friste sine menneskelige gjester med vaskeritjenester og kjøkken på rommet. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Hotel Inger og Råbjerg Mile Camping & Cottages.
Hva er det beste hotellet hvis du skal på strandferie i Skagen?
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter er et glimrende overnattingssted med 4 stjerner og enkel tilgang til stranden. Denne leiligheten tilbyr gratis badeland og en restaurant, og ligger nær Hulsig strand. Andre valgmuligheter nær stranden er Hotel Strandly Skagen og Hotel Strandvejen Apartment 1.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Skagen?
Ruths Hotel har 4,5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo, og dette hotellet kan blant annet friste med 2 restauranter og spa med full service.
Hva er det beste golfhotellet i Skagen?
Color Hotel Skagen er et populært overnattingssted med 4 stjerner, og er et bra valg hvis du liker golf. Dette hotellet kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er Hotel Petit Skagen og Råbjerg Mile Camping & Cottages. Du kan spille golf på Dino Golf i løpet av ferien.
Hvilke overnattingssteder i Skagen har basseng?
Ruths Hotel er et hotell med 4,5 stjerner og kan friste med innendørsbasseng, 2 restauranter og et spa med full service. To andre overnattingssteder med basseng på stedet er Color Hotel Skagen og Råbjerg Mile Camping & Cottages.

Nylige anmeldelser i Skagen

Flere reisealternativer