Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Skagen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Skagen

Foldens Hotel
3 out of 5
Sct. Laurentii Vej 41, Skagen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 374 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
3.8/5Good! (384 anmeldelser)
Sentralt og hyggelig hotell

"Hotellet har sentral beliggenhet og er koselig. Gode senger og romslig rom. Dusj med forheng er ikke akkurat flott, men det gikk bra. God frokost fra liten buffet."…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2019

Foldens Hotel
Hotel Sønderstrand
3 out of 5
Østre Strandvej 45, Skagen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 290 kr
per natt
14. apr.–15. apr.
4.6/5Exceptional! (40 anmeldelser)

"Meget fint værelse og udmærket morgenmad. God betjening."…"

Anmeldelse skrevet 29. okt. 2019

Hotel Sønderstrand
Hotel Petit Skagen
3 out of 5
Holstvej 4, Skagen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 128 kr
per natt
12. apr.–13. apr.
4.2/5Excellent! (598 anmeldelser)

"Svært trivelig, rent og sjarmerende."…"

Anmeldelse skrevet 4. nov. 2019

Hotel Petit Skagen
Ferie På Toppen
2.5 out of 5
Havneplads 10, Skagen, North jutland
Gratis avbestilling
453 kr
per natt
12. apr.–13. apr.
3.7/5Good! (20 anmeldelser)

"Alltid hyggelig i Danmark, Skagen er topp."…"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2019

Ferie På Toppen
Color Hotel Skagen
4 out of 5
Gammel Landevej 39, Skagen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 528 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
4.1/5Very Good! (579 anmeldelser)

"Skagen hotell er som alltid fantastisk, men med relativt fullt hotell burde de hatt mer personale tilstede både til middag og frokost, til frokosten var de uvanlig treg med å fylle på på buffeten."…"

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2019

Color Hotel Skagen
Hotel Strandvejen Apartment 1
3 out of 5
Oestre Strandvej 33A, Skagen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
914 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4.1/5Very Good! (417 anmeldelser)

"Liten leilighet, har alt du trenger. Ligger ikke idyllisk til, med kort vei til både byen og stranda."…"

Anmeldelse skrevet 26. des. 2019

Hotel Strandvejen Apartment 1
Brøndums Hotel
3 out of 5
Anchersvej 3, Skagen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 221 kr
per natt
26. apr.–27. apr.
4.2/5Very Good! (169 anmeldelser)
Strålende, men med skjønnhetsfeil.

"Det meste med oppholdet er strålende- som alltid, men enkelte av kelnerne ved lunch og middag var til tider noe vel travle og utålmodige, hvilket gav en liten ripe i lakken."…"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2019

Brøndums Hotel
Hotel Plesner
3.5 out of 5
Holstvej 8, Skagen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 221 kr
per natt
14. apr.–15. apr.
4.4/5Wonderful! (254 anmeldelser)
Koselig hotell med topp service

"Et hotell som kan anbefales. Rask innsjekking, god frokost, hyggelig betjening, TV med god og stor skjerm og ikke minst gode senger. Badet var ganske lite, men greit."…"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2019

Hotel Plesner
Foldens Bed & Breakfast
2.5 out of 5
Sankt Laurentii Vej 41, Skagen
1 221 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
3.8/5Good! (104 anmeldelser)
Dele bad med tre andre rom

"Greit rom,men må dele bad med andre"…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Foldens Bed & Breakfast
Ruths Hotel
4.5 out of 5
Hans Ruths Vej 1, Gl. Skagen, Skagen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 825 kr
per natt
15. apr.–16. apr.
4.5/5Wonderful! (188 anmeldelser)

"Meget bra på Ruths som alltid"…"

Anmeldelse skrevet 23. des. 2019

Ruths Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Skagen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Skagen

Hotell Skagen: Mange nordmenn reiser til Skagen – og det med god grunn. Byen er et populært reisemål for turister som får oppleve skjønnheten, maten, stemningen, historien og den gode festen. Byen har også fine strender hvor man kan nye livets gode dager, og ikke minst det gode været. Med Expedia kan du sikre deg et billig hotell i Skagen.

Det er et godt utvalgt av hoteller i byen. Enten du er ute etter et billig hotell eller en luksuriøs hotellweekend, har Skagen noe for deg. Her kan du velge mellom familiehotell, luksushotell, romantiske hotell, spa-hotell og forretningshotell. Standarden spenner seg mellom 2-stjerners og 4-stjerners hoteller.

Ta en sykkeltur

Når du har bestilt flybilletter til Skagen , kan du se frem til møtet med denne relativt lille by. Danmark er et av verdens aller beste sykkelland, og da sier det seg nesten selv at du bør leie deg en sykkel under oppholdet. Du kan starte med en tur til Gamle Skagen, et navn som sies å være basert på en språklig misforståelse. Det er faktisk en relativt ny del av byen, og gamle Skagen har aldri vært plassert her. Det er imidlertid et vakkert sted hvor du kan spise en bedre middag og se solnedgangen. Alternativt kan du legge lunsjen til Restaurant Sømærket. Her underholder lokale band lokale band og stemningen er høy.

Grenen er et annet sted i Skagen som også kalles Danmarks “tungespiss”. Her møtes Kattegat og Skagerrak, og du kan bokstavelig talt stå med ett ben i hvert hav. Når en først befinner seg her, kan man i samme slengen ta turen til Skagen fyr, også kalt “det grå fyr”, som er 46 meter høyt og Danmarks nest høyeste fyr. Lyset fra dette tårnet kan sees fra 20 nautiske mils avstand.

Dersom sykkel ikke er noe for deg, er det også gode muligheter til å leie bil i Skagen . Det er flere forhandlere som driver med bilutleie, så du bør ikke ha problemer med å finne en bil som passer for deg. Med leiebil kommer du deg mye raskere rundt enn med sykkel, og du får dermed sett mer ¬– om kanskje ikke på en like romantisk måte.

Kunst i Skagen

Viktige artister som Maria og P.S. Krøyer, Anna og Michael Ancher, Laurits Tuxen, Viggo Johansen og Holger Drachmann stilles ut på Skagen museum, som rommer kunst fra kunstnere som levde og jobbet i området rundt overgangen mellom det 19. og 20. århundre.

Uteliv nær ditt hotell i Skagen

Er det ett utested som du bør få med deg ved et Skagenbesøk, så er det Fregatten. Det er en stor, gammeldags ølhall der det danses til tomannsorkester og hvor stemningen står i taket til sent ut i de små nattetimer. Vegg i vegg finner du det musikalske sceneshowet til Sussy og Leo som er kultfigurer i Skagen. De holder forestilling hver kveld fra torsdag til søndag i sommerhalvåret.

Skagen har mange gode restauranter. For å trekke frem noen kan vi nevne Restaurant Kokkenes, Brondums Hotel Restaurant og Hr. Hoyer. Sistnevnte er like mye bar som restaurant og serverer god mat til en billig penge.

Hotellbestilling: Skagen

Søk etter et hotell i Skagen. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Skagen ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Skagen.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Skagen. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Skagen for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Skagen?
Hotel Marie er høyt rangert av Expedia-reisende. Gjestehus 3-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser fra reisende er Hotel Plesner og Hotel Petit Skagen også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Skagen hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Skagen.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Skagen?
Hotel Strandly Skagen er et populært overnattingssted på Expedia 3-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Skagen Hotel og Foldens Hotel. Dino Golf er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par i Skagen?
Hjorths Badehotel er en favoritt blant parreisende. hotell kan blant annet friste med senger med overmadrass og en restaurant. En annen valgmulighet for en ferie med din bedre halvdel er Ruths Hotel.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Skagen?
Hotel Strandvejen Apartment 1 er et hundevennlig overnattingssted. leilighet kan blant annet friste sine menneskelige gjester med vaskeritjenester og kjøkken på rommet. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Ruths Hotel og Skagen Strand Hotel Og Feriecenter.
Hva er det beste hotellet hvis du skal på strandferie i Skagen?
Hotel Marie er et populært overnattingssted 3,5-stjerners og strand i nærheten. hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for strandferien er Hjorths Badehotel og Hotel Inger. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Hulsig strand eller Jerup Strand.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Skagen?
Ruths Hotel har 4,5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og spa med full service.
Hva er det beste golfhotellet i Skagen?
Foldens Hotel er et populært overnattingssted 3-stjerners, og er en favoritt blant golfentusiaster. hotell kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er Hotel Petit Skagen og Hotel Strandly Skagen. Du kan spille golf på Dino Golf i løpet av ferien.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Skagen?
Skagen har mye å tilby sine besøkende, blant annet museene, havneutsikten og monumentene. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet sjømatrestaurantene. En av byens mest populære attraksjoner er Grenen. I Skagen kan du velge mellom 364 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Skagen?
Skagens museum, Grenen kunstmuseum og Skagen Odde Naturcenter er noen av kulturattraksjonene i byen. Her finner du dessuten severdigheter som Den Tilsandede kirke, Vippefyret og Det Hvide Fyr. Grenen, Råbjerg mile og Sandmilen er noen eksempler på byens vakre natur.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Skagen?
Hvis du vil reise ut av byen, kan du ta toget fra Skagen stasjon, Frederikshavnsvej stasjon eller Hulsig stasjon. Kollektivtilbudet i Skagen er kanskje ikke tilpasset turister, så det kan lønne seg å leie bil i stedet.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Skagen?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 20 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -2 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Skagen er 907.90 mm.

Nylige anmeldelser i Skagen

Flere reisealternativer