Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Skagen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Skagen

Foldens Hotel
3 out of 5
Sct. Laurentii Vej 41, Skagen
Prisen er 1 423 kr per natt
0.09 km fra sentrum
3.8/5Good! (386 anmeldelser)
Sentralt og hyggelig hotell

"Hotellet har sentral beliggenhet og er koselig. Gode senger og romslig rom. Dusj med forheng er ikke akkurat flott, men det gikk bra. God frokost fra liten buffet."…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2019

Foldens Hotel
Skagen Havn Lejligheder
3.5 out of 5
Østre Strandvej 2, Skagen
Hent priser
0.22 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (104 anmeldelser)
Topp plass

"Alt var bra her ,, kunne vært lagt inn ed 6 personer i systemet til Hotels. Com Er ikke søkbar med mer en 4 . Men d er plass til ca 6-8 pers ,.."…"

Anmeldelse skrevet 2. jan. 2020

Skagen Havn Lejligheder
Hotel Sønderstrand
3 out of 5
Østre Strandvej 45, Skagen
Prisen er 3 089 kr per natt
0.4 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (41 anmeldelser)
Amazing hospitality in a cosy house

"What an amazing place! Cosy, nice and the most friendly staff. We stayed during the times of the corona lock-down but the staff made everything seem as normal as possible. Not the last time we visit!"…"

Anmeldelse skrevet 11. apr. 2020

Hotel Sønderstrand

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Brøndums Hotel
3 out of 5
Anchersvej 3, Skagen
Prisen er 1 852 kr per natt
0.51 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (176 anmeldelser)
Strålende, men med skjønnhetsfeil.

"Det meste med oppholdet er strålende- som alltid, men enkelte av kelnerne ved lunch og middag var til tider noe vel travle og utålmodige, hvilket gav en liten ripe i lakken."…"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2019

Brøndums Hotel
Ferie På Toppen
2.5 out of 5
Havneplads 10, Skagen, North jutland
Prisen er 573 kr per natt
0.3 km fra sentrum
3.7/5Good! (20 anmeldelser)

"Alltid hyggelig i Danmark, Skagen er topp."…"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2019

Ferie På Toppen
Hotel Strandvejen Apartment 1
3 out of 5
Oestre Strandvej 33A, Skagen
Prisen er 1 566 kr per natt
0.28 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (423 anmeldelser)

"Liten leilighet, har alt du trenger. Ligger ikke idyllisk til, med kort vei til både byen og stranda."…"

Anmeldelse skrevet 26. des. 2019

Hotel Strandvejen Apartment 1
Ruths Hotel
4.5 out of 5
Hans Ruths Vej 1, Gl. Skagen, Skagen
Hent priser
4.13 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (197 anmeldelser)

"Meget bra på Ruths som alltid"…"

Anmeldelse skrevet 23. des. 2019

Ruths Hotel
Hotel Petit Skagen
3 out of 5
Holstvej 4, Skagen
Prisen er 1 423 kr per natt
0.09 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (603 anmeldelser)

"Svært trivelig, rent og sjarmerende."…"

Anmeldelse skrevet 4. nov. 2019

Hotel Petit Skagen
Hotel Strandly Skagen
3 out of 5
Østre Strandvej 35, Skagen
Prisen er 1 709 kr per natt
0.3 km fra sentrum
3.8/5Good! (604 anmeldelser)

"Fjerde året på rad -> trives godt på dette hotellet. Hyggelig betjening og selv om hotellet nok kunne trenge litt oppussing her og der fremstår det som så rent og velholdt at det er en fornøyelse å bo her."…"

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2019

Hotel Strandly Skagen
Foldens Bed & Breakfast
2.5 out of 5
Sankt Laurentii Vej 41, Skagen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 280 kr per natt
0.05 km fra sentrum
3.8/5Good! (108 anmeldelser)
Dele bad med tre andre rom

"Greit rom,men må dele bad med andre"…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Foldens Bed & Breakfast
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Skagen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Skagen

Hotell Skagen: Mange nordmenn reiser til Skagen – og det med god grunn. Byen er et populært reisemål for turister som får oppleve skjønnheten, maten, stemningen, historien og den gode festen. Byen har også fine strender hvor man kan nye livets gode dager, og ikke minst det gode været. Med Expedia kan du sikre deg et billig hotell i Skagen.

Det er et godt utvalgt av hoteller i byen. Enten du er ute etter et billig hotell eller en luksuriøs hotellweekend, har Skagen noe for deg. Her kan du velge mellom familiehotell, luksushotell, romantiske hotell, spa-hotell og forretningshotell. Standarden spenner seg mellom 2-stjerners og 4-stjerners hoteller.

Ta en sykkeltur

Når du har bestilt flybilletter til Skagen , kan du se frem til møtet med denne relativt lille by. Danmark er et av verdens aller beste sykkelland, og da sier det seg nesten selv at du bør leie deg en sykkel under oppholdet. Du kan starte med en tur til Gamle Skagen, et navn som sies å være basert på en språklig misforståelse. Det er faktisk en relativt ny del av byen, og gamle Skagen har aldri vært plassert her. Det er imidlertid et vakkert sted hvor du kan spise en bedre middag og se solnedgangen. Alternativt kan du legge lunsjen til Restaurant Sømærket. Her underholder lokale band lokale band og stemningen er høy.

Grenen er et annet sted i Skagen som også kalles Danmarks “tungespiss”. Her møtes Kattegat og Skagerrak, og du kan bokstavelig talt stå med ett ben i hvert hav. Når en først befinner seg her, kan man i samme slengen ta turen til Skagen fyr, også kalt “det grå fyr”, som er 46 meter høyt og Danmarks nest høyeste fyr. Lyset fra dette tårnet kan sees fra 20 nautiske mils avstand.

Dersom sykkel ikke er noe for deg, er det også gode muligheter til å leie bil i Skagen . Det er flere forhandlere som driver med bilutleie, så du bør ikke ha problemer med å finne en bil som passer for deg. Med leiebil kommer du deg mye raskere rundt enn med sykkel, og du får dermed sett mer ¬– om kanskje ikke på en like romantisk måte.

Kunst i Skagen

Viktige artister som Maria og P.S. Krøyer, Anna og Michael Ancher, Laurits Tuxen, Viggo Johansen og Holger Drachmann stilles ut på Skagen museum, som rommer kunst fra kunstnere som levde og jobbet i området rundt overgangen mellom det 19. og 20. århundre.

Uteliv nær ditt hotell i Skagen

Er det ett utested som du bør få med deg ved et Skagenbesøk, så er det Fregatten. Det er en stor, gammeldags ølhall der det danses til tomannsorkester og hvor stemningen står i taket til sent ut i de små nattetimer. Vegg i vegg finner du det musikalske sceneshowet til Sussy og Leo som er kultfigurer i Skagen. De holder forestilling hver kveld fra torsdag til søndag i sommerhalvåret.

Skagen har mange gode restauranter. For å trekke frem noen kan vi nevne Restaurant Kokkenes, Brondums Hotel Restaurant og Hr. Hoyer. Sistnevnte er like mye bar som restaurant og serverer god mat til en billig penge.

Hotellbestilling: Skagen

Søk etter et hotell i Skagen. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Skagen ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Skagen.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Skagen. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Skagen for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Skagen?
Hotel Marie er høyt rangert av Expedia-reisende. Et gjestehus 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser fra reisende er Hotel Sønderstrand og Skagen Motel også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Skagen hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Skagen.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Skagen?
Hotel Petit Skagen er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Foldens Hotel er også et bra valg for familieturen. Dino Golf er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par i Skagen?
Hjorths Badehotel er en favoritt blant parreisende. et hotell kan blant annet friste med senger med overmadrass og en restaurant. En annen valgmulighet for en ferie med din bedre halvdel er Ruths Hotel.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Skagen?
Hotel Strandvejen Apartment 1 er et hundevennlig overnattingssted. en leilighet kan blant annet friste sine menneskelige gjester med vaskeritjenester og kjøkken på rommet. Hjorths Badehotel er også et alternativ hvis du skal ha med kjæledyret ditt.
Hva er det beste hotellet hvis du skal på strandferie i Skagen?
Hotel Marie er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for strandferien er Hotel Inger og Hotel Strandly Skagen. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Skagen Sønderstrand eller Hulsig strand.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Skagen?
Ruths Hotel har 4,5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og spa med full service.
Hva er det beste golfhotellet i Skagen?
Color Hotel Skagen er et populært overnattingssted 4 stjerner, og er et bra valg hvis du liker golf. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er Foldens Hotel og Hjorths Badehotel. Du kan spille golf på Dino Golf i løpet av ferien.

Nylige anmeldelser i Skagen

Flere reisealternativer