Hoteller England

Søk etter hotell i England


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Hotellguide for England

  Hotell England: England har alltid vært et meget populært reisemål for nordmenn, og det er mange grunner til dette. Det er enkelt å komme seg til England fra Norge, de snakker et språk de aller fleste forstår og landet kan by på en rekke fantastiske opplevelser – blant annet verdensbyen London.

  Enten du skal på shoppingtur, fotballtur eller vil nyte et mildere vær helt sør i England, er landet et perfekte reismål – både for korte helgeturer og lengre opphold. De aller fleste byene med en viss størrelse i England har et godt hotelltilbud, enten man er ute etter familiehoteller, romantiske hoteller, strandhoteller eller forretningshoteller.

  Vis mer

  Litt mer om England

  Hovedstaden i England er London, og dette er uten tvil den mest populære byen å besøke for nordmenn som tar turen over til øya. Landet har gjennom sin omfattende historie en svært rik kulturarv, og er en av hovedgrunnene til at Storbritannia har blitt en av verdens fremste turistdestinasjoner!

  Storbyer i England

  London er den klart største byen i England, og det er her det er mest å se og oppleve for turister. Byens kollektivtrafikk er svært godt utbygd, noe som gjør det lett å komme seg fra den ene kanten til den andre av denne massive byen. Blant de mest kjente attraksjonene London har å by på, kan vi nevne det store pariserhjulet London Eye, klokketårnet Big Ben, broen Tower Bridge og museer som Tate Gallery og MoMA. Hotellutvalget i London er svart godt, og du finner absolutt alt du kan tenke deg av overnattingsmuligheter. Vær imidlertid oppmerksom på at prisnivået ofte kan være en del høyere enn i Norge.

  Manchester ligger omtrent to timer nord for London med tog, og er en by som virkelig har blomster de siste tiårene. Byen er nok mest kjent for å være hjembyen til fotballaget Manchester United, en av verdens største fotballklubber. De fleste som besøker byen kommer for å få med seg en kamp på Old Trafford, drømmenes teater. Dette er i seg selv en fantastisk opplevelse, men byen har også mye annet spennende å by på. Også i Manchester er det et svært godt utvalg av hoteller, og her er prisnivået generelt sett en god del lavere enn i London.

  Liverpool er den siste av storbyene vi skal nevne her, og også denne byen er hjem til en kjent fotballklubb. Liverpool var Englands beste klubb på 80- og 90-tallet, og er fortsatt en utfordrer om ligaens øverste plasser. Liverpool er også fødebyen til medlemmene i det verdenskjente bandet Beatles, og i byen er det en rekke museer og severdigheter ivrige Beatles-fans kan besøke. Hotellutvalget er omtrent det samme som i Manchester, og prisnivået er også i det samme sjiktet.

  Strandliv i England

  Selv om kanskje ikke England er et land man forbinder med sol og strand, er Brighton uten tvil unntaket. Det skal sies at man bør legge turen til byen på sommerstid, men da kan den til gjengjeld by på flotte strender, et supert uteliv, interessante historiske bygninger og et tivoli. Brighton er en av de mest besøkte byene i England på sommerstid, og en rekke engelskmenn legger ferien sin til denne byen.

  Southampton er en annen populær strandby, selv om den ikke har like store og flotte strender som Brighton. Byen er imidlertid en god del større, og man kan derfor kombinere både storbyferie, strand og sol på ett og samme sted.

  Hotellbestilling: England

  Søk etter et hotell i England. Du kan finne overnatting på et billig hotell i England ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i England.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i England. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i England for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til England. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til England.

  Skjul
  Hoteller i England
  Hoteller i England

  Hoteller i London (og omegn)

  Hotel Indigo London-Paddington - Hoteller i London
  Rating: 4.0 Stars

  Hotel Indigo London-Paddington

  16 London Street, London - Kart
   
   
  "Flott hotell rett ved Paddington. "
  Flotte rom, fantastisk frokost, ypperlig beliggenhet, kort vei til det meste.
  Reisende fra Tau
  Dette hotellet ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna Hyde Park og Kensington Gardens. Dessuten ligger Royal …Mer
  The Grand at Trafalgar Square - Hoteller i London
  Rating: 4.0 Stars

  The Grand at Trafalgar Square

  8 Northumberland Avenue, London - Kart
   
   
  "Sentralt og lett tilgjengelig"
  Veldig trivelig personale. Hotellet ligger i gangavstand fra alt man trenger på en weekend-tur. Nærme flere av de store stasjonene om man skal pendle litt
  En reisende
  Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i London, i nærheten av Nelsons søyle, Banqueting House og St. James Palace …Mer
  Hilton London Paddington - Hoteller i London
  Rating: 4.0 Stars

  Hilton London Paddington

  146 Praed Street, London - Kart
   
   
  Sentralt. Ustabilt nett. God frokost. Men bør legges inn i Hotel prisen. Alt i alt meget fornøyd.
  En reisende
  Ved siden av Paddington Station, bare 15 minutter fra Heathrow lufthavn med Heathrow Express-toget og med fire t-banelinjer …Mer

  Hoteller i Manchester (og omegn)

  Radisson Blu Hotel Manchester, Airport - Hoteller i Manchester
  Rating: 4.0 Stars

  Radisson Blu Hotel Manchester, Airport

  Chicago Avenue, Manchester - Kart
   
   
  "Godt hotell på flyplassen."
  Avslappende hotell på flyplassen , minsker stresset på morgenen ved tidlige flyavganger . Deilig rom og hyggelig personale. Kommer gjerne igjen.
  En reisende
  Dette hotellet med et spa ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna Bruntwood Park, Head Over Heels og Silver Blades …Mer
  DoubleTree by Hilton Hotel Manchester - Piccadilly - Hoteller i Manchester
  Rating: 4.0 Stars

  DoubleTree by Hilton Hotel Manchester - Piccadilly

  One Piccadilly Place, Manchester - Kart
   
   
  "Greit hotel"
  Greit hotel, men bar uheldig med dusjen of det klarte de ikke fikse!
  En reisende
  Dette hotellet ligger i Manchester sentrum og 10 minutters gange unna Greater Manchester Police Museum, Affleck's Palace og …Mer
  Mercure Manchester Piccadilly Hotel - Hoteller i Manchester
  Rating: 4.0 Stars

  Mercure Manchester Piccadilly Hotel

  Portland Street, Manchester - Kart
   
   
  "Ok hotell meget sentralt i Manchester"
  Litt for lytt ut i gangen og mellom rommene. Hadde i tillegg vindu ut mot hovedgata så kunne ikke ha vinduet oppe pga trafikkstøy og bråk.
  Reisende fra Norge
  Dette hotellet ligger i Market Street og 10 minutters gange unna Piccadilly Gardens, Arndale Centre og Manchester …Mer

  Hoteller i Liverpool (og omegn)

  Ramada Plaza Southport - Hoteller i Southport
  Rating: 4.0 Stars

  Ramada Plaza Southport

  Marine Lake, Southport Promenade, Southport - Kart
   
   
  Dette hotellet ligger på strandpromenaden og få skritt unna Southport Pier, Floral Hall og Southport Theatre. Dessuten ligger …Mer
  Novotel Liverpool Centre - Hoteller i Liverpool
  Rating: 4.0 Stars

  Novotel Liverpool Centre

  40 Hanover Street, Liverpool - Kart
   
   
  "Midt i byen"
  Vi reiste to barn(10 og 13 år), og to voksne. Fint hotell med et lite svømmebasseng, og treningsrom i kjelleren. Nærhet til "alt", og omgitt av mange restauranter/kafeer. Greie rom. Stort sett behjelpelig betjening. To matvarebutikker i umiddelbar nærhet. Ca åtte minutter å gå til jernbanestasjonen, fem minutter til Liverpool Central, og tre minutter til busstasjonen.
  Reisende fra JML
  Dette hotellet ligger i Liverpool sentrum og 5 minutters gange unna Neptune Theatre og Liverpool ONE. Dessuten ligger …Mer
  Best Western Southport Seafront Royal Clifton Hotel & Spa - Hoteller i Southport
  Rating: 3.0 Stars
  Dette hotellet er familievennlig og ligger ved sjøen i Southport og 10 minutters gange unna Model Railway Village, Southport …Mer