Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller nær Hyde Park

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Hyde Park

MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel
2 out of 5
1.4 km fra Hyde Park
Hent priser
3.7/5Good! (192 anmeldelser)
Kjekt hotell

"Kjekt hotell. Romslig rom. Lite bad, men det gikk. Sentralt, men rolig. Reiser gjerne der igjen"…"

Anmeldelse skrevet 16. okt. 2016

MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel
Bulgari Hotel London
5 out of 5
0.6 km fra Hyde Park
Hent priser
4.7/5Exceptional! (96 anmeldelser)
Great stay

"Great stay at a great location. Not fantastic value for money, but a nice hotel."…"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2018

Bulgari Hotel London
Mandarin Oriental Hyde Park, London
5 out of 5
0.6 km fra Hyde Park
Hent priser
4.3/5Excellent! (137 anmeldelser)

"Excellent location. Wonderful service and restaurant"…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

Mandarin Oriental Hyde Park, London
JW Marriott Grosvenor House London
5 out of 5
0.4 km fra Hyde Park
Hent priser
4.4/5Excellent! (619 anmeldelser)

"Hotellet har gjester dom ikke helt er forventet"…"

Anmeldelse skrevet 5. apr. 2019

JW Marriott Grosvenor House London
The Dorchester - Dorchester Collection
5 out of 5
0.4 km fra Hyde Park
Hent priser
4.6/5Exceptional! (239 anmeldelser)

"Veldig bra Hotel på alle vis men våre ønsker som vi oppga via Expedia var ikke videreført til hotellet. Men de ordnet opp allikevel.vi måtte skifte rom og fikk i henhold til våre ønsker."…"

Anmeldelse skrevet 9. feb. 2019

The Dorchester - Dorchester Collection
Knightsbridge Luxury 4-roms Suite
COMO Metropolitan London
5 out of 5
0.5 km fra Hyde Park
Prisen er 12 601 kr per natt
4.5/5Wonderful! (625 anmeldelser)
Fantastisk

"Utrolig god service hele oppholdet. Vil anbefale det til alle som ønsker god service og god beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 20. mai 2016

COMO Metropolitan London
Best Western Mornington Hotel London Hyde Park
4 out of 5
0.8 km fra Hyde Park
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 730 kr per natt
4/5Very Good! (1,614 anmeldelser)
Koselig hotell med god beliggenhet

"Vi hadde et fint opphold på hotellet. Hyggelig og god service. Grei frokost, men vi var glade for at vi ikke hadde bestilt frokost inkludert. Vi valgte andre hyggelige frokoststeder i nærheten andre dager."…"

Anmeldelse skrevet 26. jan. 2020

Best Western Mornington Hotel London Hyde Park
Hyatt Regency London The Churchill
5 out of 5
1 km fra Hyde Park
Hent priser
4.5/5Wonderful! (713 anmeldelser)
Pleasent stay

"Very good stay. You have to be patient when you want a warm shower, but everything else perfect"…"

Anmeldelse skrevet 16. jan. 2019

Hyatt Regency London The Churchill
Corus Hyde Park Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western
Hent priser
3.8/5Good! (4,629 anmeldelser)
Sentralt, hyggelig,rent hotel med små rom

"Sentralt hotel, hyggelig betjening, rent, veldig god frokost ( husk å kjøpe kupong dagen før hvis ikke du har det inkludert ) veldig små rom."…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Corus Hyde Park Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hyde Park
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell Hyde Park: Hyde Park klinger godt i mange nordmenns ører, og er en av byens største og mest kjente parker. Her finnes det en rekke forlystelser for folk i alle aldre, og dersom du innlosjerer deg på et hotell nær Hyde Park har du også et utmerket utgangspunkt for å utforske alt denne verdensmetropolen har å by på av attraksjoner og severdigheter.

Hyde Park er den største av åtte kongelige parker i London, og ligger sentralt plassert vest for bykjernen. Parken er et populært rekreasjonsområde blant byens innbyggere, men mange bruker også byens store grønne lunge til aktiviteter som svømming, jogging, roing og ridning. Ønsker du en frisk start på dagen etter å ha våknet opp på et godt hotellrom nær Hyde Park, kan en joggetur eller en spasertur rundt den syv kilometer store parken anbefales.

Det er enkelt å finne overnatting nær Hyde Park. Enten du leter etter rimelige budsjettalternativer, gode mellomklassehoteller eller mer luksuriøse varianter, vil du kunne finne noe som passer ditt reisebudsjett.

Hoteller nær Hyde Park

Sentrum i London har så mye å by på av attraksjoner og severdigheter at det kan være lurt å planlegge dagens reiserute på forhånd. Start gjerne dagen med å besøke London Eye. Et av verdens største pariserhjul ligger nær Themsen og byr på en svimlende utsikt over London. Ikke langt unna ligger legendariske Big Ben. Klokketårnet sies å ha et av verdens mest presise urverk, og blir brukt som offisiell klokke av blant annet BBC. Etterpå kan du besøke severdigheter som Tower of London, Tower Bridge, Buckingham Palace og Westminster Abbey, for å nevne noen av byens verdensberømte severdigheter.

Du kan naturligvis finne alt hva hjertet begjærer av forskjellige hoteller i London. Dersom du ønsker å slå på stortromma og bo som en engelsk lord, kan du finne overnattingssteder i byen med all tenkelig og utenkelig luksus. Hva med å våkne opp i en nydelig suite på et flott boutiquehotell? Hyde Park ligger i en velstående del av byen, og i dette området kan du finne flere hoteller med fokus på design og interiør. Disse overnattingsstedene tilbyr ofte fasiliteter som spa, treningsrom og utsøkte restauranter. Er du på kjæresteferie og i det romantiske hjørnet, kan du avslutte kvelden med å leie en robåt på The Serpentine i Hyde Park.

Billige hoteller nær Hyde Park

Når du først reiser til Hyde Park, kan det være interessant å utforske alle attraksjonene inne i selve parken. Her ligger minneområdene Diana Memorial Fountain, Holocaust- og 7. Juli-minnesmerkene. Ved livlige Speaker’s Corner kan du høre dagens debatter og diskusjoner. Du trenger ikke lete veldig lenge før du finner et billig hotell nær Hyde Park. Disse overnattingsstedene har ofte relativt spartansk utstyrte rom, men tilbyr likevel ofte fasiliteter som kostnadsfritt trådløst internett, inkludert frokost og hjemmekoselig atmosfære.

Det går en rekke fly til London fra flere norske byer daglig. Dersom du ønsker leiebil ved Hyde Park, kan du enten plukke den opp på flyplassen eller ha bilen klar når du ankommer hotellet. Fra større flyplasser som Heathrow, Gatwick og Stansted tar det rundt en time med offentlig kommunikasjon inn til sentrum av London.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Hyde Park?
Hyde Park ligger i et urbant område i London som er kjent for særegen arkitektur og museer i toppklasse. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 1534 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste hotellet i nærheten av Hyde Park?
COMO Metropolitan London: et hotell 5 stjerner har både spa med full service og 2 restauranter. Overnattingsstedet er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk og ligger bare 0,9 km unna Hyde Park. Et par andre valgmuligheter ikke langt unna er blant annet Hyatt Regency London The Churchill og Best Western Mornington Hotel London Hyde Park.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Hyde Park?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før planlagt ankomst. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer med <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Hyde Park.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Hyde Park?
Victoria and Albert Museum, Natural History Museum og Kensington Palace har flere spennende utstillinger du kan se når du besøker byen. Marble Arch, Royal Albert Hall og Baker Street er noen av de mest populære severdighetene i området. Du kan se en lokal teaterforestilling på London Palladium Theatre, Victoria Palace Theatre eller Apollo Victoria Theatre.
Hvordan kommer jeg meg til Hyde Park?
Med så mange måter å komme seg rundt på er det svært enkelt å oppleve området rundt Hyde Park. Du kan spasere til en av t-banestasjonene i området, som Marble Arch undergrunnsstasjon, Bond Street undergrunnsstasjon og Edgware Road undergrunnsstasjon. Dersom du skal ta tog til byen, er Paddington stasjon, Victoria togstasjon og Charing Cross stasjon togstasjonene som ligger nærmest City of Westminster.

Nylige anmeldelser i Hyde Park