Billige flybilletter til Nord-Irland

De beste byene å besøke i Nord-Irland

Billige flyreiser til Nord-Irland

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 395 kr for enveisflyvninger og 1 970 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

British Airways
British Airways
British Airways
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
British Airways
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
British Airways
KLM
KLM
KLM
Widerøe
KLM
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Nord-Irland

Skal du fly til Nord-Irland eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Nord-Irland. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Nord-Irland eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Nord-Irland eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Nord-Irland som følge av COVID-19?
Hvis du ennå har til gode å bestille billetter, burde du lese nøye gjennom vilkårene og betingelsene til selskapet du helst vil fly med. Er reisen til Nord-Irland allerede bekreftet, kan du besøke kundeserviceportalen vår. Der ligger det nyttig informasjon om hvordan du kan se hvilke retningslinjer som gjelder for bestillingen din i forbindelse med COVID-19, og hva du kan gjøre videre.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Nord-Irland med fleksible regler for endring?
Vi vet godt at planene dine kan bli endret på et blunk. Derfor er det lurt å bestille en fleksibel flybillett gjennom Expedia. Det er bare å huke av for <<Ingen gebyrer for endring>> like nedenfor overskriften <<Fleksible regler for endring>>. Den rimelige reisen til Nord-Irland er bare noen klikk unna!
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Nord-Irland under COVID-19?
COVID-19 har resultert i store endringer i reisevanene våre. Hvis du har tenkt deg en tur til Nord-Irland, kan tipsene her hjelpe deg med å finne ut av den nye virkeligheten.

 • Før du bekrefter bestillingen, burde du undersøke om det finnes noen reiserestriksjoner – både på avreisestedet og dit du skal. Pass på at du er oppdatert ved å besøke myndighetenes nettsider regelmessig og i god tid før du reiser.
 • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du mange steder ha på deg munnbind. Det er sannsynlig at du blir bedt om å trekke ned munnbindet for å kunne identifisere deg. Reisende som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan pådra seg bøter eller strengere straffer, og de kan oppleve å bli vist bort fra terminalen.
 • Istedenfor å gi ombordstigningskortet ditt til de ansatte på flyplassen, må du holde det inntil leseren selv og deretter vise det til kontrolløren for verifikasjon.
 • Det er nå tillatt i visse land å ta med opptil 350 ml håndsprit i én beholder i håndbagasjen. Vær oppmerksom på at den skal gjennomlyses i sikkerhetskontrollen.
 • I sikkerhetskontrollen burde du ta ut alt fra lommene dine, som mobil, nøkler og lommebok, og legge det i håndbagasjen istedenfor i boksen, så reduserer du antallet personer som rører ved tingene.
 • Legg all mat i gjennomsiktige poser på brettet i sikkerhetskontrollen, så er det enklere for vekterne å se hva det er uten å måtte røre ved det.

Hvilke selskaper flyr til Nord-Irland?
EasyJet er et godt kjent selskap som flyr til Nord-Irland. Bestiller du billett til Belfast (BFS-Belfast internasjonale flyplass), så har du 1159 flyvninger med EasyJet i måneden å velge mellom.
Hvordan finner jeg billige billetter til Nord-Irland?
En veldig god strategi for å finne billige billetter er å være fleksibel med reisedatoene sine. Først søker du etter fly til Nord-Irland, så velger du <<Fleksible datoer>> over treffene for å se prisene på de nærliggende datoene. Du bør dessuten bestille god tid i forveien. Som et eksempel på prisnivået kan vi fortelle at den laveste prisen på fly til Nord-Irland de siste sju dagene var 1 970 kr.
Hvor mye koster en flyreise til Nord-Irland?
I løpet av de siste sju dagene har fly tur-retur til Nord-Irland vært mulig å bestille til kun 1 970 kr. På det meste har prisen ligget på 2 558 kr. Fly én vei fra Oslo (OSL) har i samme tidsrom kostet så lite som 1 395 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Nord-Irland?
Det er mange valgmuligheter i Nord-Irland. Når du har bestemt deg for hvor du skal, er det enkelt å velge mellom disse ledende flyplassene.

 • Belfast (BFS-Belfast internasjonale flyplass) – 1358 flyvninger per måned.
 • Belfast (BHD-George Best Belfast City) – 850 flyvninger per måned.
 • Londonderry (LDY-City of Derry) – 104 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Nord-Irland?
De siste sju dagene kostet en flytur til Nord-Irland et sted mellom 1 970 kr og 2 558 kr. Prisen varierer generelt sett ut fra faktorer som tidspunktet du reiser på, flyselskapet og klassen du har valgt, samt hvor tidlig du har bestilt.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Nord-Irland?
Den beste måneden å reise til Nord-Irland i er februar. Flybillettene er som regel dyrest om sommeren og rundt jul. Derfor bør du unngå disse månedene hvis du reiser på budsjett.
Hva er de beste tingene å gjøre i Nord-Irland?

 • Belfast er kjent for sin kultur og atmosfære, og er et utmerket sted å begynne oppholdet ditt i Nord-Irland. Du kan blant annet ta turen til velkjente severdigheter som Titanic Belfast, ta en shoppingrunde eller nyte god mat og drikke på noen av byens mange innbydende spisesteder. Så her er det bare å velge og vrake.
 • Belfast er kjent for å ha et maritimt klima. Før du reiser kan det være lurt å finne ut hva slags vær som forventes under oppholdet ditt. Uansett om det er sol eller regn, er det smart å være forberedt på det meste.
 • Rundt 18 km nordøst for Belfast finner du Bangor, som også kan være verdt et besøk. De mest kjente severdighetene omfatter Snakes and Ladders, som du ikke bør gå glipp av.

Når er det best å reise til Nord-Irland?
En fantastisk tid å oppdage Nord-Irland og den kjente byen Belfast på er i løpet av de livlige månedene . Sommeren her begynner 20. Juni, og du kan glede deg til en gjennomsnittstemperatur på mellom 50Fº (10Cº) og 62Fº (17Cº) om du reiser da. Det varme været er ideelt for å reise rundt til alt byen har å by på.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Nord-Irland på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Nord-Irland.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Nord-Irland som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Nord-Irland, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Nord-Irland!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Nord-Irland under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Nord-Irland tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Nord-Irland, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.