Reiser til Brighton 2023

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De beste tilbudene på fly + hotell Brighton

Verv Islington
The Londoner
The Mayfair Townhouse – by Iconic Luxury Hotels
St. James' Court, A Taj Hotel, London
Dorsett City London

Strandferie i Brighton

Hvis du lengter etter fred og ro, er en reise til Brighton det perfekte valget. Brighton kan friste med både havutsikt, bølgebrus og en rolig atmosfære. Du bør bestille hotell nær Brighton Beach (strand) (0,3 kilometer unna). Du kan også ta en titt på Brighton-pakkereisene våre for å finne et perfekt overnattingssted i nærheten av denne vakre stranden.

Dette bør du vite om Brighton

  • Tilbring ferien nær vannet for å få et avbrekk fra hverdagens kjas og mas. Bestill et av våre strandhoteller i Brighton for å nyte late dager på stranden.
  • Leiligheter er et annet populært valg blant reisende som skal på ferie til Brighton. Her har du to anbefalinger: Isabella Penthouse 15th Floor, Seafront og Birch at Brighton Marina.
  • Det bor ca. 139 000 mennesker i Brighton. Hvis du lurer på hva du bør se og gjøre, kan du slå av en prat med lokalinnbyggerne. Du kan også se siden vår med aktiviteter i Brighton.
  • Brighton-marinaen, Brighton Centre (messesenter) og Brighton Dome er noen flotte attraksjoner som bør være på listen din. Med våre Brighton-tilbud sparer du penger du kan bruke til å utforske.

Oppdag områdene i Brighton

Finn de beste områdene og bydelene i Brighton for aktivitetene du liker best. Les mer om Brighton

De mest populære hotellene i Brighton

Jurys Inn Brighton Waterfront
Jurys Inn Brighton Waterfront
4 out of 5
Kings Road Brighton, Brighton, England, BN1 2GS
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 019 kr per natt fra 2. jan. til 3. jan.
1 019 kr
per natt
2. jan.–3. jan.
4/5 Very Good! (1 001 anmeldelser)
"Bra hotell med utmerket beliggenhet."

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2022

Jurys Inn Brighton Waterfront
Royal Albion Hotel
Royal Albion Hotel
3 out of 5
35 Old Steine, Brighton, England, BN1 1NT
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 519 kr per natt fra 2. jan. til 3. jan.
519 kr
per natt
2. jan.–3. jan.
2,9/5 (1 298 anmeldelser)
Hotell i sentrum.
"Hotellet lå midt i sentrum. Meget sentralt i forhold til bademuligheter. Hotellet var OK for et kort opphold."

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2022

Royal Albion Hotel
The Grand Brighton
The Grand Brighton
4 out of 5
97-99 King's Road, Brighton, England, BN1 2FW
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 222 kr per natt fra 22. des. til 23. des.
1 222 kr
per natt
22. des.–23. des.
4,4/5 Excellent! (1 201 anmeldelser)
"Fantastisk service! Flott, æreverdig hotell."

Anmeldelse skrevet 18. nov. 2022

The Grand Brighton
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Brighton?
Lev livet i Brighton fra en så lav pris som 3,589 kr. Vi har et bredt utvalg av leiebiler, hoteller og flyreiser som passer dine reisebehov. Du kan sikre deg større rabatter hvis du legger til noen få utflukter eller opplevelser til din pakke.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Brighton?
En smart måte å spare på, er å sette sammen en pakkereise til Brighton hos Expedia. Begynner du å planlegge nå, kan du spare mye – så enkelt er det. Vi tilbyr over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller på verdensbasis. Med et så omfattende tilbud kan du enkelt skreddersy din egen drømmeferie.
Hvor bør man bo i Brighton?
Brighton sentrum kan være et godt utgangspunkt for din reise til Brighton. Bestill rom på et trivelig hotell og bruk dagene på å utforske populære attraksjoner som Brighton Royal Pavilion og Churchill Square Shopping Centre. Kemptown er et annet bra alternativ. Hvis du overnatter her, har du kort vei til blant annet Sea Life Centre i Brighton og Brighton’s Naturist Beach.
Hvilke er de beste hotellene i Brighton?
Folk som reiser til Brighton velger ofte å overnatte på Hilton Brighton Metropole eller Jurys Inn Brighton Waterfront, som ligger i Brighton sentrum. En annen sjarmerende bydel er Kemptown, der du blant annet finner de populære alternativene Brighton Surf Hotel og New Cosmopolitan Hotel.
Når på året er det best å reise til Brighton?
Hvis du ser etter et godt tilbud, er en fin måned å reise til Brighton. I er prisene mye høyere, og hvis du foretrekker å reise denne måneden, må du være innstilt på å betale mer. Vil du gjerne unngå store folkemengder, bør du vurdere å dra i . Det har imidlertid sin egen sjarm å reise i høysesongen, og Brighton har mye å friste med i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Brighton?
Det lønner seg gjerne å bestille tidlig. Flyselskapene begynner stort sett å selge billetter opptil et år før avreise, og det er gjerne den beste tiden for å finne riktig billige billetter. Skal du ut og reise om noen uker? Det går helt fint. Expedia har hele tiden gode tilbud, så du kan komme deg avgårde på drømmeferien til en overkommelig pris.
Hva inkluderer en pakkereise til Brighton fra Expedia?
Flyreiser, hoteller og leiebiler – vi gir deg de beste tilbudene. Du behøver bare å velge den kombinasjonen du foretrekker. Når du har bestilt, kan du legge til spennende ting som sightseeingaktiviteter. Våre pakkereiser gjør det enkelt å skreddersy en uforglemmelig ferietur til Brighton.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Brighton?
Uansett om du er ute etter spennende opplevelser eller avslapning, kan du organisere ferien nøyaktig som du vil ha den med en pakkereise til Brighton. Du får også gode rabatter når du kombinerer overnatting med fly og leiebil. Jo mer du inkluderer, desto mer sparer du.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Brighton hos Expedia?
Ja, det er du som bestemmer. Vi samarbeider med over 500 flyselskaper globalt, for at du skal kunne planlegge reisen din til Brighton etter dine behov og ønsker.
Kan jeg reise til Brighton akkurat nå?
For å få den mest oppdaterte informasjonen om reiser til Brighton kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Det er der du finner nyttig informasjon om reiserestriksjoner, karantenekrav og mye annet.

Populære steder å besøke

Aktiviteter