Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Brighton

Et opphold i Brighton er ensbetydende med spennende opplevelser og minneverdige severdigheter.

Pakkereiser til Brighton

I denne delen av East Sussex bor det omtrent 140 000 personer.

Reisemålet ligger omtrent 4 kilometer sørøst for Hove og rundt 75 kilometer sør for hovedstaden i landet, London.

La barna få løpe fra seg på populære familieattraksjoner som Duke of York's Picturehouse og Brighton Toy and Model Museum (leke og modellmuseum).

På Sea Life Centre i Brighton kan familien din lære om sjøens mysterier og holde seg tørre.

Vil du prøve lykken? Ta en runde poker eller kjenn på spenningen som ligger i luften på Rendezvous Casino.

Når du vil være ute, stikk innom Preston Park. Du kan også ta med mat og drikke og finne et sted å sitte i Victoria Gardens.

Brighton's Naturist Beach (naturiststrand) og Brighton Beach (strand) er to av de beste kystlinjene her. Du kan tilbringe en dag og bare slappe av på én av dem. Så ta med litt snacks og nyt den friske sjøbrisen og de praktfulle omgivelsene.

Naturentusiaster vil sette pris på å besøke Devil's Dyke.

Hvis du ønsker en lærerik opplevelse, kan du reise til noen av museene i nærheten. D-dagens luftfartsmuseum, Brighton fiskemuseum og Old Police Cells Museum bør stå høyt opp på listen din.

Finn ut mer om de forskjellige eksemplarene som du kan se i utstillingen mens du rusler gjennom samlingene du finner på Booth Museum of Natural History (naturhistorisk museum). På Booth Museum of Natural History (naturhistorisk museum) finnes det flere spennende gjenstander, eksemplarer og samlinger.

Hvis du er på jakt etter kunst og design, bør du besøke et par av de mange gallerilokalene. Tilbring en inspirerende og stimulerende ettermiddag mens du veksler mellom Brighton Museum and Art Gallery (museum og kunstgalleri), Grange museum og kunstgalleri og Fabrica.

Brighton Royal Pavilion (historisk bygning) og Kings Road Arches er verdt å dra til selv om historie ikke er din greie. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Preston herskapshus og Brighton universitet er to andre flotte steder å stoppe ved. Der kan du lære mer om det som en gang var.

Mange turister elsker å bruke ettermiddagen på å beundre og ta bilder av Bodiam slott, en betydelig historisk struktur som har vært her i hundrevis av år.

Når vi reiser rundt omkring i verden, møter vi alltid ulike kulturer og trossystemer. Hvis du er interessert i å finne ut mer om Brighton's spirituelle side, kan du besøke St. Mary og St. Abraam koptisk-ortodokse kirke, St. Bartholomews kirke eller Chapel Royal.

Regency Square er en helt spesiell plass. Vi vil anbefale å stikke innom, spesielt hvis man er på jakt etter å få et helt unikt innblikk i de unike sidene ved Brighton.

Brighton Pier er den perfekte attraksjonen for de som liker å utforske stedet de besøker.

Ta med noen souvenirer eller se på de siste trendene på Churchill Square Shopping Centre (kjøpesenter).

Om du gjerne vil se litt av den lokale kulturen i ferien, har du sjansen til å se en forestilling på Pavilion-teatret, Theatre Royal i Brighton eller Brighton Dome. Besøkende som interesserer seg for kultur og underholdning kan se strålende forestillinger på Pavilion-teatret, Theatre Royal i Brighton og Brighton Dome, de mest populære kulturscenene i området.

Etter at du har sett på hovedseverdighetene i området rundt Brighton, kan du prøve noe annerledes på West Blatchington vindmølle, Veggmaleri av kyssende politimenn eller Komedia Brighton. Tenker du at du har sett alt som er verdt å se i Brighton? Husk også West Blatchington vindmølle, Veggmaleri av kyssende politimenn og Komedia Brighton.

Brighton er et populært reisemål for reisende og har et meget godt utvalg av overnattingssteder for alle typer ferierende. Expedias hotellsider for Brighton er det beste stedet å bestille overnatting, og sørger for at du kan ha en fantastisk ferie med det riktige overnattingsstedet for deg.

Luksuriøse hoteller som for eksempel Jurys Inn Brighton Waterfront, som ligger i Kings Road Brighton, og Hotel Una, som ligger i 55/56 Regency Square, vil helt sikkert oppfylle ønskene til selv de mest kravstore besøkende. Tovey Lodge i Underhill Lane og Artist Residence i 33 Regency Square er noen overnattingssteder det er verdt å sjekke hvis du ser etter et billigere alternativ.


Guide til Brighton


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Brighton

Vis alle de 820 overnattingsstedene i Brighton
The Grand Brighton 960 kr
Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019
Mer informasjon
 
The Grand Brighton

The Grand Brighton

   
  4,3 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Vi hadde et flott opphold på dette hotellet. Rommet var stort, med gode senger, og to gode lenestoler . Her er det gammel stil, og vakre møbler. Fellesområdene er flotte, med stilige møbler og god komfort. Baren er hyggelig og det yrer av liv. Frokosten er veldig god. Personalet er svært ...

  Malmaison Brighton 734 kr
  Anmeldelse skrevet 9. aug. 2019
  Mer informasjon
   
  Malmaison Brighton

  Malmaison Brighton

    
   4,1 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Rent og pent hotell, god service. Ligger litt avsides fra sentrum, men perfekt lokasjon om du er på tur med barn.

   Jurys Inn Brighton 693 kr
   Anmeldelse skrevet 27. jul. 2019
   Mer informasjon
    
   Jurys Inn Brighton

   Jurys Inn Brighton

     
    4,2 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Veldig fint hotell som lå sentralt men i et rolig område.

    Mercure Brighton Seafront Hotel 758 kr
    Anmeldelse skrevet 3. des. 2019
    Mer informasjon
     
    Mercure Brighton Seafront Hotel

    Mercure Brighton Seafront Hotel

      
     3,5 av 5
     3.5 av 5.0 Stjerner

     The property was so convenient to get around Brighton! Nicely decorated lobby and had a beautiful wedding going on at the time. The inclusive breakfast wasn't the best, as they were running low on many of the foods and pastries. The other hardship was that the elevator was out of service during our ...

     Royal Albion Hotel 372 kr
     Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019
     Mer informasjon
      
     Royal Albion Hotel

     Royal Albion Hotel

       
      2,9 av 5
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Dette det værste jeg har bodd på hittil ved å booke gjennom hotels.com. - Tregt og arrogant personalet i resepsjonen ved innsjekk. - Liten og trang heis med kun plass til to pers og baggasje. Med 219 rom på 6 etg blir det kø og lang ventetid på heis uansett tid på døgnet. - Bygget bærer preg av dårlig ...

      Kings Hotel 467 kr
      Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Kings Hotel

      Kings Hotel

        
       3,7 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Greit hotell med hyggelig betjening. Vi hadde rom i kjelleren så hadde ikke den beste opplevelsen. Men det var rent, madrassen var god. Og frokosten var strålende😀. Beliggenhet var helt topp, rett ved stranden.

       Jurys Inn Brighton Waterfront 738 kr
       Anmeldelse skrevet 20. aug. 2019
       Mer informasjon
        
       Jurys Inn Brighton Waterfront

       Jurys Inn Brighton Waterfront

         
        4,2 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Nydelig utsikt. Meget sentralt. Frokost meget god. Positivt at frokost varte til kl11. Renhold på rommet meget god.

        Queens Hotel 612 kr
        Anmeldelse skrevet 8. mar. 2019
        Mer informasjon
         
        Queens Hotel

        Queens Hotel

          
         3,9 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Great location! Its not a new building so dont expect it to look new, it is a little worn down, but I def recommend this hotel. The rooms are big. Sealings are high! I'll stay there again.

         De beste tingene å gjøre i Brighton

         Se de 3 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Brighton