Reiser til London 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til London og spar

De beste tilbudene på fly + hotell London

London Continental Hotel
The Level at the Melia White House
ME London
The Standard London
The Londoner

Oppdag områdene i London

Finn de beste områdene og bydelene i London for aktivitetene du liker best. Les mer om London

De mest populære hotellene i London

Zedwell Piccadilly Circus
Zedwell Piccadilly Circus
3 out of 5
Great Windmill Street, London, England, W1D 7DH
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 482 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
3,9/5 Good! (1 445 anmeldelser)
Vi kommer til å bruke dette hotellet igjen.
"- Sentral beliggenhet til både shopping og attraksjoner som for eksempel Big Ben og London Eye. - Rommene var ikke så store, men det var ingen problem for oss da vi stort sett var ute hele tiden. - ingen frokost, men en hyggelig kafe i kjelleren. - god ventilasjon på rommene"

Anmeldelse skrevet 19. sep. 2022

The Royal National Hotel
The Royal National Hotel
4 out of 5
38-51 Bedford Way, London, England, WC1H 0DG
Prisen er 1 595 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
3,8/5 Good! (3 293 anmeldelser)
Big, well organized hotel.
"Very pleased with the location and the way this big hotel was organized. Super Breakfast. Room nice and clean."

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2022

The President Hotel
The President Hotel
3.5 out of 5
56-60 Guildford Street, London, England, WC1N 1DB
Prisen er 1 980 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
4/5 Very Good! (1 631 anmeldelser)
Sentralt og greit hotell.
"Harde senger. Måtte bytte rom. Fikk i første etasje rett inn i mot ventilasjonsvifta som bråkte mye. Luktet også steke os og gammel frityr olje. Etter bytte var det bra."

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til London?
Vi gjør det lett å oppleve verden med pakkereiser til London, som starter med priser fra 4,982 kr. Du kan selv bestemme hvordan du vil kombinere dine foretrukne hoteller, flyselskaper og leiebilselskaper. For en perfekt ferie kan du legge til et par turer og aktiviteter til reiseplanen.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til London?
Forestill deg alt du kunne gjøre i London med litt ekstra i reisekassen. Hvis du setter sammen flyreiser, hoteller og leiebiler i én pakkereise, kan du spare stort, og med Expedia får du tilgang til et enormt utvalg. Du kan faktisk velge fra over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i alle deler av verden. Uansett om du bestiller en reise til London for hele familien eller du skal på en romantisk ferie, blir alt enklere med en pakke.
Hvor bør man bo i London?
London sentrum er en livlig del av London som du ikke må gå glipp av. Planlegger du å se attraksjoner som Buckingham Palace og Tower of London, er det en god idé å finne sted å bo i dette området. Et annet populært alternativ er City of Westminster, der du har kort vei til blant annet Marble Arch og ZSL London Zoo.
Hvilke er de beste hotellene i London?
Mange som besøker London bor i London sentrum, der Central Park Hotel og Park Plaza Riverbank London er godt likte boalternativer. Men det finnes selvfølgelige flere andre koselige områder her. Du kan for eksempel velge Central Park Hotel eller The Strand Palace Hotel, som ligger i City of Westminster.
Når på året er det best å reise til London?
Det finnes ingen dårlig tid på året for å reise til London. Men hvis du ønsker å spare penger, bør du vurdere å reise i . Prisene på overnatting er gjerne på sitt høyeste i . London er et populært reisemål i , så hvis du vil unngå store folkemengder, bør du reise hit i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i London?
Smarte reisende bestiller ofte i god tid. Du kan stort sett sammenligne internasjonale flypriser på Expedia opptil tolv måneder innen avreise. Men hvis du bestiller i siste øyeblikk, trenger du ikke å bekymre deg. Noen ganger kan man få tak i lave priser de siste ukene innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til London fra Expedia?
Pakkereiser kan omfatte hotell, flyreise og leiebil, men du kan kombinere dem som du vil for å utforme din perfekte reise til London. Du kan også legge til utflukter og aktiviteter etter at du har bestilt. Det er du som har kontrollen. Når du kombinerer bestillingene dine hos Expedia, kan du benytte deg av tilbud du ikke finner andre steder.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til London?
En pakkereise kan være rimeligere enn å bestille alt du behøver for ferien hver for seg. Du kan for eksempel kombinere flyreiser, hoteller og leiebiler og spare en god sum. Uansett hva slags reise du planlegger, finner du uten tvil en pakkereise som passer ditt budsjett.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til London hos Expedia?
Det kan du. Expedia har over 500 partnerflyselskaper å velge blant. Med så mange alternativer burde det være lett å finne et perfekt flyselskap for ferien din i London.
Kan jeg reise til London akkurat nå?
For å få den seneste informasjonen om reiser til London kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Her finner du informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og mye annet.

Populære steder å besøke

Aktiviteter