Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie i London

En av de få byene som med rette kan kalle seg en verdensby. Den er spekket av interessante steder, der en ny historie venter omtrent rundt hvert hjørne.

Det bor over åtte millioner mennesker i London, deriblant verdens mest kjente kongefamilie, og byen er en fascinerende blanding av vidunderlig historie og ultramoderne trender. Når du er på storbyferie i London kan du bokstavelig talt stå og se på den verdensberømte parlamentsbygningen og Big Ben, og så bare snu deg og se den enorme og futuristiske skyskraperen Shard ruve over byen. En tur opp til utsiktsplattformene i 68. og 72. etasje er nesten obligatorisk.

Historien er selvfølgelig et stort trekkplaster for de fleste som besøker London, så det lønner seg å få tak i en lokal guidebok for å finne de beste severdighetene rundt omkring i byen – selv om heldigvis mange av de viktigste attraksjonene ligger ved Themsen eller like i nærheten. En tur i kjempepariserhjulet London Eye er en utmerket måte å få en følelse av Londons omfang på.

De som er glade i fin arkitektur, bør besøke Westminster Abbey, der kongelige bryllup foregår. St. Paul-katedralen er selvfølgelig også verdt et besøk. De som er interesserte i den kongelige historien, bør ta seg tid til å besøke Tower of London for å se på kronjuvelene, og ingen tur til London er komplett uten en tur til Buckingham Palace, selvfølgelig.

Vitenskap og kultur er også svært godt tilgodesett i London, med mange museer og gallerier med samlinger av global betydning. British Museum, med sin verdenssamling, er et opplagt utgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et utmerket valg. Man bør sette av flere timer til et besøk på begge. Tilhengere av samtidskunst vil sikkert like den makeløse moderne samlingen på Tate Modern, som ligger på sørsiden av elva (South Bank).

London er også en stor handleby, med kjente varehus som for eksempel Harrods samt et vell av lokale, uavhengige butikker og til og med store utendørsmarkeder slik som det i Camden. Matelskere bør ta en tur til Borough Market og se på blandingen av gatekjøkkenmat og ferske råvarer.
Når man snakker om mat, er London selvfølgelig kjent for kvaliteten på maten og mangfoldet av restauranter. London er en drøm for matkroker, enten du vil gå på en fin restaurant i eksklusive områder som Knightsbridge, eller bare få deg en uformell matbit. Byens berømte lokale delikatesse er pai, potetmos og persillesaus. Eventuelt med ål i gelé (jellied eels) ved siden av!


Guide til London


De beste hotelltilbudene i London

Vis alle de 6 824 overnattingsstedene i London
Park Plaza Westminster Bridge London 1 464 kr
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  av 5, basert på 10 470 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet med et spa ligger i London sentrum og få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium kun 5 minutter unna. Waterloo undergrunnsstasjon ligger bare 4 minutters gange unna og Westminster undergrunnsstasjon ligger 6 minutters gange unna.

  Leonardo Hotel London Heathrow Airport 470 kr
  Leonardo Hotel London Heathrow Airport

  Leonardo Hotel London Heathrow Airport

  Bath Road, West Drayton
    
   4,0
   av 5, basert på 3 515 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet med et spa ligger i Hillingdon og 15 kilometer unna Brunel University, Windsor Castle og Twickenham stadion. Dessuten ligger Griffin Park stadion og Royal Botanic Gardens, Kew 15 kilometer unna.

   Sofitel London Heathrow 1 139 kr
   Sofitel London Heathrow

   Sofitel London Heathrow

   Terminal 5, West Drayton
     
    4,6
    av 5, basert på 4 610 anmeldelser
    5.0 av 5.0

    Dette hotellet i luksuriøs stil ligger nær flyplassen, i samme område som Runnymede Air Forces Memorial, Windsor Castle og Thorpe Park. Andre severdigheter i nærheten er Frogmore House og St. Laurence kirke, Slough.

    The Strand Palace Hotel 1 196 kr
    The Strand Palace Hotel

    The Strand Palace Hotel

    372 The Strand, London
      
     4,0
     av 5, basert på 9 613 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Dessuten ligger London Dungeon og Big Ben kun 2 kilometer unna. Charing Cross undergrunnsstasjon ligger 5 minutters gange unna og Covent Garden undergrunnsstasjon ligger 6 minutters gange unna.

     Park Inn by Radisson London Heathrow Airport Hotel 571 kr
     Park Inn by Radisson London Heathrow Airport Hotel

     Park Inn by Radisson London Heathrow Airport Hotel

     Bath Road, West Drayton
       
      3,9
      av 5, basert på 3 497 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger nær flyplassen, i nærheten av Stockley Park. Andre severdigheter i nærheten er Twickenham stadion og Twickenham Stoop stadion.

      Hyatt Place London Heathrow Airport 867 kr
      Hyatt Place London Heathrow Airport

      Hyatt Place London Heathrow Airport

      The Grove, West Drayton
        
       4,3
       av 5, basert på 6 756 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Dette hotellet ligger i Hillingdon, 4,4 kilometer unna Stockley Park og 10 kilometer unna London Motor Museum og Brunel University. Dessuten ligger Windsor Castle og Frogmore House (herskapshus) 15 kilometer unna.

       Club Quarters Hotel, St. Paul's 1 041 kr
       Club Quarters Hotel, St. Paul's

       Club Quarters Hotel, St. Paul's

       24 Ludgate Hill, London
         
        4,2
        av 5, basert på 3 882 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette club-aktige hotellet ligger på gårdsplassen til det historiske Stationers Hall, med gangavstand til Tate Modern, Museum of London og Millennium Bridge.

        Park Plaza County Hall London 1 400 kr
        Park Plaza County Hall London

        Park Plaza County Hall London

        1 Addington Street, London
          
         4,3
         av 5, basert på 4 235 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette hotellet med et spa ligger i London sentrum og få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger The Vaults og Jubilee Gardens kun 5 minutter unna. Lambeth North undergrunnsstasjon og Waterloo undergrunnsstasjon ligger fem minutters gange unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.