Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant 321.000 hoteller og 400 flyselskaper over hele verden.

prismatch på reisen din.


Ferier i England

I løpet av imperietiden bygget denne øynasjonen ikoniske bygninger, kjøpte flotte kunstsamlinger og utviklet to av verdens beste universiteter.

England er kjent for sin velstand, men det å besøke landet som en turist er overraskende rimelig. Landets største museer er gratis og den storslåtte arkitekturen og de vakre universitetene kan oppleves fra utsiden. Du kan enkelt holde deg innenfor et lavt budsjett mens du opplever Londons mange severdigheter.

London er fylt med store bygninger konstruert med rikdommene fra Englands en gang enorme imperium. The Elizabeth Tower, også kjent som Big Ben, er kronen på verket i den massive bygningen Palace of Westminster, som huser Det britiske parlamentet og ligger langs Themsen. Dra nedover langs elva til den verdenskjente Tower Bridge, en kombinert klaffe- og hengebro støttet av to høye viktorianske tårn. Eller gå forbi Buckingham Palace, dronningens statlige hjem i London.

Avslutt ditt besøk i London med et besøk på et av byens mange store museer. Det omfattende British Museum, Tate Modern, det luksuriøse Victoria & Albert Museum og National Gallery har alle gratis adgang til deres faste utstillinger.

Dra ut av London for å utforske Englands to nærliggende universitetsbyer – Oxford og Cambridge. Rusle rundt i gamle bakgårder og velfriserte gressplener på Oxford University. Gå på en guidet omvisning i Bodleian Library, som er over 400 år gammel og derfor et av Englands eldste biblioteker. Bibliotekets monumentale bygning Radcliffe Camera er et ikon i Oxford. Deretter kan du ta den korte kjøreturen til Cambridge og besøke de mange universitetene der. Ta en båttur på elven Cam og seil under Bridge of Sighs, en overdekket bro oppkalt etter den kjente Sukkenes bro i Venezia.

Reis mot sørvest i England for å oppleve Stonehenge, som ligger ute på den britiske landsbygda. Til tross for sin berømmelse, er sirkelen av steinformasjoner fra det 31. århundre f.Kr. fortsatt et mysterium. Den beste tiden på året å besøke Stonehenge er i løpet av vinteren eller under sommersolverv når steinene er på linje med den stigende solen, selv om store folkemengder ofte kommer i veien for det magiske ved denne erfaringen.

Reis til England via en av de mange internasjonale flyplassene – bare i London finner du seks. Kom deg rundt i byene med de omfattende offentlige transportnettverkene og reis rundt i landet med tog eller leiebil. De fleste reisende liker å ta minst én tur i en Londondrosje når de er på ferie i England også.


Guide til utforskning av England


De beste hotelltilbudene

Se alle de 14 858 hotellene i England
kr 666
BLOC Hotel Gatwick

BLOC Hotel Gatwick

South Terminal, Gatwick Airport, Gatwick
4,1
av 5, basert på 827 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger nær flyplassen, 2 kilometer unna Archway Theatre og 2,6 kilometer unna Lets Race. Dessuten ligger Crawley rådhus og County Mall Shopping Centre kun 10 kilometer unna.

ibis budget London Barking

ibis budget London Barking

Highbridge Road, Barking
3,7
av 5, basert på 49 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger nær flyplassen, 2,7 kilometer unna Boleyn Ground stadion og 10 kilometer unna Excel utstillingssenter og Victoria Road stadion. Dessuten ligger O2 Arena og Olympisk stadion 15 kilometer unna.

kr 1,146
Sofitel London Heathrow

Sofitel London Heathrow

Terminal 5, West Drayton
4,6
av 5, basert på 1 576 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger nær flyplassen, i samme område som Runnymede Air Forces Memorial, Windsor Castle og Thorpe Park. Andre severdigheter i nærheten er Frogmore House og St. Laurence kirke, Slough.

kr 582
Heathrow Hotel Bath Road

Heathrow Hotel Bath Road

The Grove, West Drayton
4,3
av 5, basert på 1 912 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger nær flyplassen, 4,2 kilometer unna Imagine Spa og 4,6 kilometer unna Stockley Park. Dessuten ligger London Motor Museum og Brunel University kun 10 kilometer unna.

kr 730
Hilton London Gatwick Airport

Hilton London Gatwick Airport

South Terminal Gatwick Airport, Gatwick
3,7
av 5, basert på 1 169 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger nær flyplassen i Gatwick, i nærheten av Crawley rådhus. Andre severdigheter i nærheten er St. John the baptistkirke og Hawth Theatre.

kr 572
Tune Hotel Kings Cross, London

Tune Hotel Kings Cross, London

324 Gray's Inn Road, London
3,7
av 5, basert på 1 390 anmeldelser
2.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i London sentrum og 2 kilometer unna KoKo London, British Library og University of London. Dessuten ligger Russell Square og British Museum kun 2 kilometer unna.

kr 1,439
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
av 5, basert på 2 908 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London og 5 minutters gange unna Sea Life London Aquarium, London Eye og London Dungeon. Dessuten ligger Big Ben og Southbank Centre kun 10 minutter unna.

kr 412
ibis London Heathrow Airport

ibis London Heathrow Airport

112 Bath Road, Hayes
3,7
av 5, basert på 976 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna Twickenham stadion, Griffin Park stadion og Syon Park. Dessuten ligger Twickenham Stoop stadion og Hampton Court Palace 15 kilometer unna.

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.