Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Bath

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Bath

Doubletree by Hilton Bath City
Hent priser
3.9/5Very Good! (1,779 anmeldelser)

"Familierommet var lite, ikke plass til to voksne og to barn. Sen innsjekk. Enkel frokost. Bra beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 30. jun. 2019

Doubletree by Hilton Bath City
Bathen House Boutique Hotel
Hent priser
4.8/5Exceptional! (297 anmeldelser)

"Warm welcome. Large room. Complimentary mini fridge and snacks. Large Bath with complimentary toiletries. Really large bed. Good variety of choices for breakfast. Lovely cooked breakfast. Nothing too much trouble."…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

Bathen House Boutique Hotel
Apex City of Bath Hotel
Hent priser
4.6/5Exceptional! (1,629 anmeldelser)
Store fine rom og bra beliggenhet

"Store fine rom,bad og stor seng.Har vannkoker med kaffe,te og kakao.Gratis Wifi. Bra beliggenhet! Frokost har bare ett valg, og det er engelsk frokost. Men det finnes gode frokost-restauranger rett i nærheten,vil spesielt nevne Kingsmead Kitchen pga utvalg og service,de har også glutenfrie ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019

Apex City of Bath Hotel
The Royal Crescent Hotel & Spa
Hent priser
4.6/5Exceptional! (416 anmeldelser)
Excellent

"Excellent service, great location, good room, and delicious breakfast. Recommended!"…"

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2015

The Royal Crescent Hotel & Spa
No.15 Great Pulteney Hotel and Spa
1 692 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.6/5Wonderful! (320 anmeldelser)

"I loved all the quarky art and details. The breakfast selection was a little bouring. The facial was fantastic, one of the better I've had. All together a great stay."…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2019

No.15 Great Pulteney Hotel and Spa
The Gainsborough Bath Spa
2 798 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.7/5Exceptional! (620 anmeldelser)

"Fantastisk beliggenhet i Bath sentrum. Spa-anlegget er førsteklasses."…"

Anmeldelse skrevet 16. jan. 2019

The Gainsborough Bath Spa
Abbey Hotel
4 out of 5
Hent priser
4.2/5Very Good! (1,400 anmeldelser)

"Oppholdet og hotellet var flott. Litt mye små trapper osv med tanke på bagasje. Vi sto 15 min i baren uten at noen ansatte dukket opp. Da vi ettelyste hjelp i resepsjon skulle de finne noen. Vi ventet 5 min til før vi bare gikk"…"

Anmeldelse skrevet 3. okt. 2019

Abbey Hotel
Francis Hotel Bath - MGallery
Hent priser
4.4/5Wonderful! (1,199 anmeldelser)

"Bra beliggenhet i Bath, en kan gå til alt. Veldig hyggelig frokostsal og god frokost ( men de gikk tom for glutenfritt brød, selv om vi hadde gitt beskjed om dette lenge før ankomst). Bra rom, men litt støy fra utsiden om natten. Dobbeltdyne på rommene, noe som ikke er så gøy når en reiser med andre ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. okt. 2019

Francis Hotel Bath - MGallery
Holiday Inn Express Bath
976 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
4.1/5Very Good! (1,513 anmeldelser)
Bath

"Vi bodde der en natt for å oppleve Bath, ca 10 minutters gange til sentrum og frokosten var bra."…"

Anmeldelse skrevet 17. mar. 2018

Holiday Inn Express Bath
Macdonald Bath Spa
Hent priser
4.1/5Very Good! (1,579 anmeldelser)
Erverdig og sjarmerende

"Flott erverdig spa-hotell med masse aktiviteter og oppholdsrom. Enestående bygninger hvor stemningen er ivaretatt. Akseptable priser på overnatting og servering."…"

Anmeldelse skrevet 27. jun. 2019

Macdonald Bath Spa
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Bath
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Bath

Hotell Bath: Den vakre byen Bath i England tilbyr flere overnattingsmuligheter. Du kan bestille overnatting på for eksempel et spahotell, et luksushotell, et billig hotell eller et familiehotell og bruke ditt hotellrom som en base mens du utforsker alt det som denne historisk interessante byen har å by på.

Bath: Romerske bad og spennende arkitektur

Etter at romerne hadde gjort sitt inntog i dette området i den sørlige delen av England, bygget de et stort badeanlegg rundt den naturlige varme kilden her, som er landets eneste i sitt slag. Da Romerriket gikk under på 400-tallet forfalt også badene og byen som romerne hadde bygget opp rundt disse. Det skulle likevel ikke gå mer enn rundt 200 år før det ble oppført et kloster her, noe som ble starten på en ny utvikling av Bath. I dag kan du studere en rekke bygg og ruiner fra både eldre og nyere historie i denne vakre byen som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Bath

Når du først har tatt inn på et overnattingssted i Bath, bør du ikke gå glipp av den viktigste attraksjonen her: de romerske badene. Disse opplever du best gjennom et besøk til Roman Baths Museum, hvor du ikke bare kan studere selve badene men også ulike gjenstander fra romertiden som er blitt funnet i dette området. Videre kan du dra og se klosteret som opprinnelig ble bygget her på 600-tallet. Bygningen, slik den fremstår i dag, er først og fremst fra 1400-tallet, men den byr likevel på et imponerende utseende og et flott interiør. Du bør også få med deg den langstrakte The Royal Crescent, som ble bygget på 1700-tallet, og som er et av verdens mest imponerende landemerker.

Andre attraksjoner som du absolutt bør sette av tid til å se mens du bor på et av Baths hoteller, er blant annet den vakre broen Pulteney Bridge, det flotte herskapshuset Corsham Court, den nydelige parken Prior Park Landscape Garden og den slående bygningen The Circus, som var en av de viktigste grunnene til at Bath ble oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Mat og uteliv

Mens du er i Bath bør du smake på noe av det som er spesielt for denne byen: Sally Lunn-bollen. Denne bollen spises gjerne til frokost og er blitt laget og spist i dette området siden slutten av 1700-tallet. Er du en søtmons, bør du heller smake en Bath bun, som er en mindre og langt søtere type bolle fra dette området.

Bath er en livlig studentby, og du finner et yrende natteliv her. Du kan for eksempel starte utforskningen av byen etter mørkets frembrudd i George Street og områdene rundt, hvor en rekke barer og puber holder til.

Dra på shopping fra ditt hotell i Bath

Det bugner av shoppingmuligheter blant Baths overnattingssteder, og du kan for eksempel utforske butikkene i Milsom Street og i gatene rundt denne, samt i SouthGate på den andre siden av togstasjonen. Vil du oppleve et marked, bør du ta turen til Baths bondemarked, som arrangeres hver lørdag morgen, og hvor det selges blant annet lokalt produserte oster og andre godbiter.

Hotellbestilling: Bath

Søk etter et hotell i Bath. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Bath ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Bath.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Bath. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Bath for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Bath. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Bath.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Bath?
Grove Lodge er høyt rangert av Expedia-reisende. Bed & breakfast 4,5-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Noen andre gode valg basert på anmeldelser fra reisende er Old Parsonage House og Paradise House Bath.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Bath hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste romreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, er det kanskje mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Bath.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Bath?
Basert på anmeldelser er Wentworth House - Guest House et populært overnattingssted. gjestehus er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. To rimelige alternativer er YHA Bath - Hostel og Oldfields House - Bed & Breakfast.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Bath?
Best Western Plus Centurion Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Andre valgmuligheter for familieturen er The Vobster Inn og Cranleigh. Attraksjoner som Bath Lawn Tennis Club og Bath City Farm passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par som skal reise til Bath?
The Royal Crescent Hotel & Spa er et overnattingssted 5-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med avslapningsbadekar og romservice døgnet rundt. Andre valgmuligheter for en romantisk ferie er Apsley House Hotel og Loch Fyne Restaurant and Hotel Bath.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Bath?
The Thief er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. bed & breakfast kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge. Andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Bloomfield House og Homewood Hotel and Spa.
Hva er det beste luksushotellet i Bath?
Chestnuts House har 5 stjerner, og gjestehus er et populært valg blant Expedia-reisende som er på jakt etter litt luksus. The Windsor og Bath Lodge Castle er også to eksklusive alternativer for reisen din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Bath?
Brindleys Boutique Bed & Breakfast er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. bed & breakfast kan blant annet friste med både gratis frokost og gratis parkering. The Ayrlington og The Bath House Boutique Bed and Breakfast er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hva er det beste golfhotellet i Bath?
2 Crescent Gardens er et populært overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant golfentusiaster. gjestehus kan blant annet friste med gratis frokost og parkeringsmuligheter. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Francis Hotel Bath - MGallery og Queen Charlottes Orangery. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Bath golfklubb, Bath Approach Golf Course eller Lansdown golfbane.
Hva er det beste overnattingsstedet i Bath for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Doubletree by Hilton Bath City er et populært overnattingssted 4-stjerners, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med en restaurant og wi-fi. To andre valgmuligheter i nærheten av historiske severdigheter er The Old Mill Hotel og Redcar Hotel. Du kan også besøke kjente landemerker som Bath Abbey (kloster), Royal Crescent og Pulteney Bridge.
Hvordan er det å overnatte i Bath?
Historiefantaster kommer til å like Bath, og reisemålet byr dessuten på avslappende spasentre, omvisninger og vakre hager, som de besøkende liker godt. I tillegg til en hyggelig lokalbefolkning og fotgjengervennlige gater kan denne byen også friste sine besøkende med interessante museer, kunst og kafeer. Noen av byens mest populære attraksjoner er Roman Baths, Thermae Bath Spa og Bath Abbey (kloster). I Bath kan du velge mellom 504 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Bath?
Byen er godt kjent for interessante museer og kunst samt kulturelle attraksjoner som Roman Baths, Theatre Royal Bath og Jane Austen-senteret. Her finner du dessuten historiske plasser og severdigheter som Bath Abbey (kloster), Royal Crescent og Pulteney Bridge. Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet botaniske hager og steder som Chew Valley, Parade Gardens og Recreation Ground.

Nylige anmeldelser i Bath

Flere reisealternativer