Billige flybilletter til Liverpool

Billige flyreiser til Liverpool

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 1 051 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
KLM

Fly til Liverpool

Flyvninger til Liverpool

Liverpool er en storby vest i England med rundt en halv million innbyggere. Byen har mye spennende å by på, som Liverpool FC og utestedet ”The Cavern Club” – du kan lese mer om dette nedenfor.

Det er daglige flyvninger til Liverpool John Lennon lufthavn fra alle de større flyplassene i Norge, blant annet Oslo, Trondheim, Bergen og Tromsø. Dersom du benytter deg av Expedia til å finne billetten din, er du sikret å betale så lite som mulig for den. Du får også gode tilbud på både hotellrom og leiebil.

Det er dårlig med direkteflyvninger til Liverpool, og du må som oftest regne med én eller to mellomlandinger for å komme deg til byen. Det er mange flyselskaper som flyr deg til Liverpool, blant annet SAS, Ryanair, Flybe og British Airways.

De fleste nordmenn som reiser til Liverpool, reiser for å se Premier League-laget Liverpool FC spiller fotballkamp på Anfield. Det er alltid meget god stemningen i byen på kampdagen, og stadionet fylles opp av både lokale og tilreisende. Selv om du ikke er fotballinteressert, kan det være en opplevelse å få med seg en kamp. Som nevnt finner du også en av verdens mest berømte puber i byen, nemlig ”The Cavern Club”. Puben ligger i Matthew Street, og er kjent fordi The Beatles ofte spilte her før de ble verdensberømte.

Flyreiser til Liverpool fra flyplasser i Norge

Det er ingen direkteflyvninger fra Oslo, eller noen annen by i Norge, til Liverpool, og flyreisen tar derfor lengre tid enn hva man normalt ville forventet. Selve flytiden er på rundt 3,5 timer, så det avhenger av mellomlandingene hvor lang tid selve reisen tar. England er ikke en del av Schengensamarbeidet, og det er derfor viktig at du huske på å ta med deg passet når du reiser til Liverpool.

Bestiller du flybilletten din til Liverpool hos Expedia, vil du ikke bare få en veldig god pris på billetten din – du kan også dra nytte av våre andre tilbud på hotell og leiebil.

Flyreiser til Liverpool John Lennon lufthavn

Liverpool John Lennon lufthavn er, som du sikkert har forstått, oppkalt etter den avdøde musikeren John Lennon, som var fra Liverpool. Flyplassen het opprinnelig Liverpool (Speke) Airport, og startet med flyvninger i 1930. I dag er over 4 millioner (2013) reisende innom flyplassen hvert år, noe som gjør det til den 12. travlest flyplassen i Storbritannia.

Flyplassen ligger innenfor Liverpool by sin bygrense, omtrent 12 km sørøst for Liverpool sentrum. Reisende kan benytte seg av flere alternativer for å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum. Mange busser stopper på flyplassen, busser som både går til Liverpool og til andre byer i nærheten. Det er selvfølgelig også mulig å ta drosje fra utenfor flyplassen. Nærmeste jernbanestopp er Hunts Cross, som ligger omtrent 3,5 km fra flyplassen. Det går jevnlig buss mellom flyplassen og jernbanestasjonen. Mange leier seg en bil når de kommer til Liverpool lufthavn, og med Expedia er du sikret en god pris på leiebilen du velger.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Liverpool?
Liverpool (LPL-John Lennon) er den ene flyplassen i denne byen.
Hvor langt er det til LPL fra sentrum av Liverpool?
Det er 12 km fra LPL til bykjernen i Liverpool. Det kan være en god idé å sjekke hva som er det raskeste transportalternativet flyplassen til sentrum før du lander.
Kan jeg fly til Liverpool nå?
For å få den seneste informasjonen om fly til Liverpool kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om eventuelle reiserestriksjoner og om du må i karantene etter landing.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Liverpool?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Liverpool, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Liverpool med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Liverpool, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Liverpool?
Før du bestiller flyreise til Liverpool, kan det være en god idé å sjekke hvilken flyplass som er den beste for deg. Manchester (MAN) ligger 50 km fra sentrum. Hvis du lander på LPL, vil du være 12 km fra sentrum av byen.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Liverpool?
49 flyselskaper tilbyr flyvninger til Liverpool fra 187 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Liverpool?
Liverpool mottar flest flyvninger fra Ryanair, Aer Lingus og Ryanair UK. Ryanair er det mest valgte flyselskapet, og Sørlige Dublin er byen de fleste passjerene reiser fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Liverpool?
Det er svært lett å arrangere en uforglemmelig ferie til Liverpool når det går 2171 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Liverpool avreise fra?
Mange reisende drar fra flyplasser i Gamlebyen, Dublin og Ashford når de drar til Liverpool.
Hvor lang er flyturen til Liverpool?
Skal du reise til Liverpool fra Gamlebyen, må du regne med å være i luften i ca. 2 t og 32 min. De som reiser fra Dublin, kan forvente en reisetid på rundt 58 min. Fra Ashford tar det omtrent 1 t og 1 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Liverpool så rimelig som mulig?
Ikke vent til siste liten med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene smarte jetsettere bruker for å få de beste tilbudene. Hvis du bestiller i god tid, har du flere valgmuligheter, og flyreisene er billigere. Ikke nok med det. Du bør også sjekke om reisemålet har flere flyplsser. Billettprisene kan variere avhengig av flyplassen du flyr til. Husk dessuten å sammenligne priser på tvers av flyselskaper. Og sist, men ikke minst: Bestill tidlig hvis du finner et godt tilbud. Prisene kan nemlig endres når som helst! Med gode råd og hell kan de billige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Liverpool?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyvningen din til Liverpool gå lett som en plett eller virke ekstra lang. Vi har laget noen nyttige reisetips som hjelper deg med å få en god start på ditt neste store eventyr.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Hemmeligheten bak en problemfri flytur er å være forberedt. La oss begynne med det viktigste: pass, ombordstigningskort, bankkort og viktige medisiner. Deretter bør du ta med deg ting som gjør at tiden går litt raskere, som PC eller noe godt lesestoff. Ikke glem ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par øretelefoner. Og sist, men ikke minst – toalettartikler som tannbørste, deodorant og et klesskift er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over forbudte ting kan variere fra flyselskap til flyselskap, kan det være lurt å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. Dette omfatter blant annet skrutrekkere, kniver, brennstoff og fyrverkeri. Sportsutstyr som hockeykøller og andre ting som kan skade folk, f.eks. Sverd og batonger, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Den smale midtgangen på flyet er ikke stedet for motevisninger. Du bør ha på komfortable klær og huske å ta med en genser ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen når flyet letter. Lukkede, flate sko er også anbefalt.
  • DVT (dyp venetrombose) forårsakes av lengre perioder med inaktivitet og er en tilstand noen passasjerer kan oppleve på lange flyturer. Den gode nyheten er at det er mulig å forebygge. Drikk vann, gå opp og ned midtgangen når det er mulig, og bruk kompresjonsstrømper for å få bedre blodsirkulasjon.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Liverpool?
Det enkle svaret er – ha ting klart. Vi har noen gode tips til hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen. Det er bare å glede seg til å lande i Liverpool:

  • Aller først må du vise ombordstigningskort og reise-ID i kontrollen. Ha dette lett tilgjengelig, så du ikke lager kø.
  • Du må legge belte, jakke, nøkler og ting som øretelefoner i kassen som skal sendes gjennom røntenmaskinen. Alt går raskere hvis du tar alt dette av deg før din tur nærmer seg.
  • Elektroniske enheter som laptoper og telefoner må også legges i en kasse for å sendes gjennom røntgenmaskinen. Ikke vær redd – du er raskt tilbake på nettet.
  • Må du bare ha med deg eau de cologne? Ikke noe problem. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, kan du ha den med deg om bord.
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare verdifull tid. Fjellsko må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du legge dem i den innsjekkede bagasjen. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til Liverpool
AnkomstflyplassManchester
Ankomstflyplassens IATA-kodeMAN
AnkomstbyManchester
Pris for flyreisen1 003 kr

Populære flyvninger til Liverpool

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 1 051 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle