Hoteller i nærheten av Luton flyplass

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Populære hoteller i nærheten av Luton flyplass

Holiday Inn Express London Luton Airport
3 out of 5
0.2 km from Luton
Gratis avbestilling
553 kr
per natt
5. jan.–6. jan.
4.3/5Utmerket! (1,191 anmeldelser)

"Good location next to Luton airport. Nice and quiet place. Bathroom was nice and clean."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Holiday Inn Express London Luton Airport
ibis London Luton Airport
3 out of 5
0.3 km from Luton
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
463 kr
per natt
3. jan.–4. jan.
3.9/5Bra! (1,419 anmeldelser)

"Flott opphold, om du trenger å bo nær flyplassen. Store rom, med gode senger. Anbefales"…"

Anmeldelse skrevet 15. mar. 2016

ibis London Luton Airport
Holiday Inn London - Luton Airport
3 out of 5
0.3 km from Luton
Gratis avbestilling
488 kr
per natt
12. jan.–13. jan.
4/5Veldig bra! (556 anmeldelser)
Nice hotel with some drawbacks.

"The rooms and the service was up to expected standards in a modern hotel. But the dining/breakfast area that was nice and clean, and the food was great but, and this really annoyed me, the acoustic was horrible, it was not possible to have a conversation with a person sitting next to me. For the ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019

Holiday Inn London - Luton Airport
ibis budget Luton Airport
3 out of 5
0.4 km from Luton
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
397 kr
per natt
3. jan.–4. jan.
3.9/5Veldig bra! (1,052 anmeldelser)
Rimelig og helt Ok.

"Trengte en rimelig grei overnatting slik at jeg lett kunne nå flyet raskt og uthvilt neste dag. Ba om et stille rom om det var mulig så nær flyplassen, og fikk et på baksiden beskytte mot mye støy . Sov godt."…"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2019

ibis budget Luton Airport
Courtyard by Marriott Luton Airport
3.5 out of 5
0.4 km from Luton
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
565 kr
per natt
5. jan.–6. jan.
4.5/5Fantastisk! (253 anmeldelser)

"Nytt , rent og pent. Lutt kjedelig som flyplasshotell flest"…"

Anmeldelse skrevet 14. nov. 2019

Courtyard by Marriott Luton Airport
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell nær Luton lufthavn: Luton er en koselig by omtrent én time med bil nord for London. Det er nok av hoteller nær Luton lufthavn å velge mellom når du besøker byen. Det er flest hoteller i sentrumsområdet, men også noen ved flyplassen. Standarden på hotellene varierer, så velg et hotell so passer for deg.

Det er ikke lett å finne billige flybilletter til Luton lufthavn fra Norge, siden ingen selskaper flyr fra Norge til denne flyplassen. Du kan imidlertid fly til en av de andre flyplassene i London, og deretter reise kollektiv til Luton. Frister det med en tur til Luton, kanskje for å se det lokale fotballaget i aksjon? Det er også mulig å reise til Luton lufthavn fra andre flyplasser, både i England og andre europeiske byer.

Et hotellrom nær Luton lufthavn er perfekt for deg som ønsker å ha kort avstand mellom flyplassen og hotellet. En annen fordel med å bo nær flyplassen, er hvis du skal leie bil på Luton lufthavn – det er nemlig mange som driver med bilutleie der.

Hotell – Luton lufthavn

Hvis du leter etter overnatting ved Luton lufthavn og du gjerne vil bo så nær flyplassen som mulig, har du flere forskjellige hoteller å velge mellom et par hundre meter fra terminalbygget, alle med tre stjerner. Velg det hotellet du synes virker best for deg. Les gjerne anmeldelsene de andre gjestene har skrevet, for å få et bedre inntrykk av hvert av hotellene – da blir det kanskje litt lettere å velge overnattingssted.

Hoteller med shuttlebuss til og fra flyplassen

Foruten hotellene som ligger rett ved flyplassen, ligger de fleste hotellene i sentrum av Luton, siden flyplassen bare ligger et par kilometer fra bykjernen. Det er ikke vanlig at hotellene i sentrum tilbyr kostnadsfri shuttlebuss til og fra flyplassen, men alle hotellene er behjelpelige med å skaffe deg transport hvis du ønsker det. Drosje fra et av hotellene midt i sentrum til flyplassen tar omtrent ti minutter.

Hvilken standard ønsker du på hotellet?

Det er faktisk ikke så vanskelig å finne et billig hotell nær Luton lufthavn. Hotellene i byen har stort sett en ganske gjennomsnittlig standard, så hvis du er fornøyd med denne standarden og vil bo rett ved flyplassen, er ikke hotellene ved flyplassen dyrere enn tilsvarende hoteller i sentrum. Vil du derimot bo virkelig luksuriøst, er valgmulighetene dine begrenset til to hoteller. Har du imidlertid råd til det, er det lite som kan måle seg med standarden og fasilitetene du finner på disse topphotellene.

Raskt inn til sentrum fra hotellet

Når du skal velge blant utvalget hoteller nær Luton lufthavn, trenger du ikke bekymre deg for at du blir boende usentralt i forhold til Luton sentrum. Siden flyplassen ligger nært sentrum, tar det deg ikke lang tid å reise fra flyplasshotellene inn til byens attraksjoner og severdigheter. Det er flere bussholdeplasser rett ved hotellene som ligger ved flyplassen, så du kan fint feriere i Luton uten leiebil, hvis du ønsker det.

Nylige anmeldelser i Luton