Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Billige flyreiser til England

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til England

Flyvninger til England

England er et svært populært reisemål for nordmenn. Ikke bare er det billig og enkelt å reise til England, landet har også svært mye å by på. Enten du er fotballsupporter eller liker å shoppe, vil ikke en flyreise til England skuffe deg. Hos Expedia finner du billige flybilletter til England, og bestiller du fly og hotell i England samtidig kan du faktisk spare enda mer.

Det er som nevnt ikke noe problem å komme seg til England fra flyplassene rundt om i Norge, og fra de fleste store flyplassene er det direkteflyvninger til blant annet London og Manchester – to av de mest populære byene for nordmenn å besøke i England.

London er en svært populær by, både blant nordmenn og resten av verdens borgere, i England, og byen har utrolig mye å by turister på. Det er en rekke fantastiske attraksjoner i byen, blant annet Westminster Abbey, London Eye, Tower Brige og London Zoo – for å nevne noen. London er imidlertid ikke det eneste reisemålet nordmenn setter pris på i England, og mange reiser til byer som Liverpool, Newcastle og Southampton.

Flyvninger til England fra flyplasser i Norge

Som nevnt kan man fly direkte til England fra de fleste større flyplasser i Norge. Flyreisen til London tar i underkant av 2,5 timer fra Oslo Lufthavn, og er litt kortere fra Stavanger og Bergen. Det er ikke noe krav om visum for å besøke England.

Det er svært mange flyselskaper som har ruter fra Norge til England, blant annet Norwegian, SAS, Ryanair og British Airways. Fra Oslo Lufthavn er det flyvninger til en eller annen by i England så å si hver time, de fleste av dem til London.

Flyvninger til London Heathrow lufthavn

London Heathrow lufthavn er den største og travleste flyplassene i hele Storbritannia. Flyplassen hadde i 2014 nesten 73,5 millioner passasjerer innom, og den fungerer som et knutepunkt for en rekke globale destinasjoner.

Flyplassen ligger 22 kilometer vest for London sentrum, og det er en rekke transportalternativer du kan benytte deg av for å komme deg inn til sentrum. Londons T-bane knytter terminal 1, 2, 3 og 4 sammen, og går direkte til byen via Piccadilly Line. I tillegg har du Heathrow Express, som tar passasjerene inn til sentrum på 35 minutter. Disse bussene går hvert 15 minutt fra flyplassen.

Flyvninger til Manchester lufthavn

Manchester lufthavn ligger naturlig nok i Manchester, og er den største flyplassen i Storbritannia hvis man ser bort fra flyplassene i London. Den har tre terminaler og ligger rundt 14 kilometer sørvest for Manchester. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum, kan du velge mellom jernbane, T-bane, buss og drosje.

Flyvninger til Liverpool John Lennon lufthavn

Denne flyplassen er en del mindre enn de to andre vi har nevnt, og er oppkalt etter den kjente musikeren John Lennon fra bandet Beatles, som ble født i byen Liverpool. Flyplassen ligger omtrent 12 kilometer sørøst for Liverpool, og fra flyplassen går det busser de reisende kan benytte seg av. Togstasjonen Hunts Cross er omtrent 3,5 kilometer fra flyplassen, og flere av bussene stopper her. Det er selvfølgelig også mulig å ta drosje fra flyplassen.