Billige flybilletter til England

De beste byene å besøke i England

Fly til England

Flyvninger til England

England er et svært populært reisemål for nordmenn. Ikke bare er det billig og enkelt å reise til England, landet har også svært mye å by på. Enten du er fotballsupporter eller liker å shoppe, vil ikke en flyreise til England skuffe deg. Hos Expedia finner du billige flybilletter til England, og bestiller du fly og hotell i England samtidig kan du faktisk spare enda mer.

Det er som nevnt ikke noe problem å komme seg til England fra flyplassene rundt om i Norge, og fra de fleste store flyplassene er det direkteflyvninger til blant annet London og Manchester – to av de mest populære byene for nordmenn å besøke i England.

London er en svært populær by, både blant nordmenn og resten av verdens borgere, i England, og byen har utrolig mye å by turister på. Det er en rekke fantastiske attraksjoner i byen, blant annet Westminster Abbey, London Eye, Tower Brige og London Zoo – for å nevne noen. London er imidlertid ikke det eneste reisemålet nordmenn setter pris på i England, og mange reiser til byer som Liverpool, Newcastle og Southampton.

Flyvninger til England fra flyplasser i Norge

Som nevnt kan man fly direkte til England fra de fleste større flyplasser i Norge. Flyreisen til London tar i underkant av 2,5 timer fra Oslo Lufthavn, og er litt kortere fra Stavanger og Bergen. Det er ikke noe krav om visum for å besøke England.

Det er svært mange flyselskaper som har ruter fra Norge til England, blant annet Norwegian, SAS, Ryanair og British Airways. Fra Oslo Lufthavn er det flyvninger til en eller annen by i England så å si hver time, de fleste av dem til London.

Flyvninger til London Heathrow lufthavn

London Heathrow lufthavn er den største og travleste flyplassene i hele Storbritannia. Flyplassen hadde i 2014 nesten 73,5 millioner passasjerer innom, og den fungerer som et knutepunkt for en rekke globale destinasjoner.

Flyplassen ligger 22 kilometer vest for London sentrum, og det er en rekke transportalternativer du kan benytte deg av for å komme deg inn til sentrum. Londons T-bane knytter terminal 1, 2, 3 og 4 sammen, og går direkte til byen via Piccadilly Line. I tillegg har du Heathrow Express, som tar passasjerene inn til sentrum på 35 minutter. Disse bussene går hvert 15 minutt fra flyplassen.

Flyvninger til Manchester lufthavn

Manchester lufthavn ligger naturlig nok i Manchester, og er den største flyplassen i Storbritannia hvis man ser bort fra flyplassene i London. Den har tre terminaler og ligger rundt 14 kilometer sørvest for Manchester. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum, kan du velge mellom jernbane, T-bane, buss og drosje.

Flyvninger til Liverpool John Lennon lufthavn

Denne flyplassen er en del mindre enn de to andre vi har nevnt, og er oppkalt etter den kjente musikeren John Lennon fra bandet Beatles, som ble født i byen Liverpool. Flyplassen ligger omtrent 12 kilometer sørøst for Liverpool, og fra flyplassen går det busser de reisende kan benytte seg av. Togstasjonen Hunts Cross er omtrent 3,5 kilometer fra flyplassen, og flere av bussene stopper her. Det er selvfølgelig også mulig å ta drosje fra flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til England som følge av COVID-19?
I den praktiske kundeserviceportalen vår kan du finne relevant informasjon om hvordan du endrer flyturen til England i forbindelse med COVID-19. Før du bestiller, bør du i tillegg lese gjennom betingelsene til de aktuelle flyselskapene.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til England med fleksible regler for endring?
Det gjør du ved å bruke det praktiske alternativet <<Ingen gebyrer for endring>>. Bare tast inn avreisested, ankomststed og reisedatoene dine, trykk på <<Søk>>, og huk av i ruten like under overskriften <<Fleksible regler for endring>> (til venstre på siden). Expedia gjør det lett å finne billige og fleksible billetter til England.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til England under COVID-19?
COVID-19 har nok ført til en rekke endringer i måten vi reiser på, men vi er fortsatt lystne på å se verden. Her kommer noen tips om hvordan du skal kunne takle den nye virkeligheten når du reiser.

  • Undersøk om det er noen reiserestriksjoner på avreisestedet eller ved reisemålet før du bekrefter bestillingen. Du burde dessuten kontrollere om det finnes noen regler å følge når du har kommet fram, slik som at du må installere en sporingsapp på mobilen.
  • På mange flyplasser er det påbudt eller anbefalt å ha på seg munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær klar over at lufthavnbetjentene kan be deg om å trekke ned munnbindet en liten stund for å kunne bekrefte identiteten din.
  • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi boardingkortet (eller mobilen der det ligger) til lufthavnbetjenten. Du må derimot lese det av i maskinen for å registrere det og deretter vise det til kontrolløren for verifikasjon.
  • Det er nå tillatt i enkelte land å ta med opptil 350 ml antibac i én flaske i håndbagasjen. Vær oppmerksom på at den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen.
  • For å redusere antallet personer som tar på tingene dine i sikkerhetskontrollen, bør du putte små gjenstander, som nøkler, mobil og mynter, i håndbagasjen i stedet for i boksen.
  • Hold alt spiselig for seg og utenfor håndbagasjen når du går gjennom sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at vekteren behøver å gå gjennom vesken din hvis du har lagt maten i gjennomsiktige poser på brettet.

Hvordan finner jeg billige billetter til England?
For å få de laveste prisene på turen til England er det best å planlegge i god tid. Du kan i tillegg ha stor nytte av Expedias praktiske funksjon <<Fleksible datoer>>, som du finner over søkeresultatene. Den sammenligner prisene på de nærliggende datoene. De siste sju dagene var laveste pris på fly til England.
Hvor mye koster en flyreise til England?
Det har vært mange rimelige billetter på markedet i løpet av de siste sju dagene. For eksempel har en flyvning tur-retur til England ligget på mellom og . Noen reisende har hatt hellet med seg og funnet flybilletter én vei med avreise fra () til så lite som .
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i England?
East Midlands (EMA) er hovedflyplassen for de som reiser til og fra England. Ca. 1040 fly lander her i måneden.
Hva er prisen på en flybillett til England?
De siste sju dagene kostet en flytur til England et sted mellom og .
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til England?
For å få et godt tilbud på flybilletter til England bør du reise i løpet av februar. Da er nemlig flyprisene på sitt laveste. Når på året er det egentlig dyrest å reise? Det er som regel aller dyrest om sommeren.
Hva er de beste tingene å gjøre i England?

  • Med så mange fantastiske steder å oppleve kan det være vanskelig å bestemme seg for hvor man skal begynne eventyret i England. Men London er et utmerket utgangspunkt for alle som liker sightseeing. Denne store byen har alle opplevelser og severdigheter som du kan ønske deg, og et av høydepunktene er Buckingham Palace.
  • Når det er tid for å pakke til ferien, er det greit å vite hvordan været vil bli. London er kjent for å ha et maritimt klima, men du bør å sjekke det lokale været for å få en mer nøyaktig idé om temperaturene under besøket ditt.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til England på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til England.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til England som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til England, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til England!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til England under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i England tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til England, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.