Billige flybilletter til Skottland

De beste byene å besøke i Skottland

Billige flyreiser til Skottland

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 479 kr for enveisflyvninger og 1 032 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
British Airways
British Airways
British Airways
British Airways
Air France
Iberia
Brussels Airlines
Lufthansa
KLM
KLM
British Airways
KLM
Air France
British Airways
SAS

Fly til Skottland

Skottland er et hyggelig land, kjent for musikk, kultur og grønne landskap. Byen ligger på den nordlige delen av Storbritannia og er opphavet til sekkepiper og kilter. Formelt sett er ikke Skottland en selvstendig nasjon, men det er imidlertid et eget kongerike. En reise til Skottland tar deg med til en åpen og hyggelig befolkning som snakker engelsk, skotsk og skotsk-gælisk. For å finne de mest populære stedene i riket, kan du bruke søkeverktøyet vårt her på Expedia.no. Med verktøyet finner du enkelt billige flybilletter til Skottland, og du får tips om fine steder å besøke.

Opplev Skottland

En ferie til Skottland tar deg med til et land som har mye å by på, mye mer enn den kjente whiskyen. Hovedstaden, Edinburgh, har et slott som ligger på toppen av en utdødd vulkan, og et besøk til slottet bør du få til. Når du først har tatt fly til Skottland, kan du svippe innom Glasgow, som ikke lenger er den fattige byen som mange tenker den er – her kryr det av designerbutikker og eksepsjonelle restauranter, som får smaksløkene til å blomstre. For de som er fotballinteresserte, er Glasgow byen! Det kan være lurt å leie bil i Skottland, siden du da får sett mye mer av landet på en enkel måte. På Expedia.no får du en ryddig oversikt over hotell i Skottland som passer til dine behov. Dette er et land som kommer til å sjarmere deg, og som har en variasjon både i landskap og opplevelser.

Flyreiser til Skottland fra flyplasser i Norge

Det er et hav av ulike flyselskaper som tilbyr flybilletter til Skottland, og du kan lande i forskjellige deler av riket, som Edinburgh, Aberdeen, Tingwall og Glasgow. De største flyplassene i landet er i Glasgow og Edinburgh.

Ønsker du å ta direkte fly til Skottland, kan du fly fra Oslo til Edinburgh til ganske rimelige priser. Storbritannia er utenfor Schengen-grensen, så her er du nødt å ha med deg gyldig pass når du reiser. Flyturen til Skottland fra Norge tar omtrent to timer.

Glasgow internasjonale lufthavn

Det er populært å fly til Glasgow, som ikke ligger så langt fra Edinburgh. Du kommer deg faktisk mellom byene med tog på en times tid. Glasgow er Skottlands største by, og er kjent for sin sjarm og åpenhet. Vær obs på at flyplassen er veldig travel, og den har to terminaler som er koblet sammen. Det ligger hoteller på flyplassen, og på disse hotellene kan du ofte bo ganske billig – om det skulle være et behov for å bo i nærheten av flyplassen. For de som reiser med familie og barn, finnes det et eget lounge med lekehjørne og en Gamegrid-lekeplass, som absolutt er noe barna vil elske! Ellers har flyplassen det meste du forventer av tjenester, som butikker, restauranter, puber og mye annet. Det er også en rekke tjenester, som banker og postkontor.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Skottland på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Skottland.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Skottland som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Skottland, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Skottland!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Skottland under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Skottland tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Skottland, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Ofte stilte spørsmål